Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány is megszólalt az őszödi ügyben 2014. február 22. szombat 12:01 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(71)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány is megszólalt az őszödi ügyben

Budapest – Gyurcsány Ferenc szerint a Fidesz tudatosan készítette elő a 2006 őszi zavargásokat. A Demokratikus Koalíció elnöke azt követeli, hogy Pintér Sándor belügyminiszter hozza teljes terjedelemben nyilvánosságra az őszödi beszéd kiszivárogtatásának körülményeiről készült hivatalos, végső jelentést.

Gyurcsány Ferenc a Facebook oldalán azt írta: Pintér Sándor manipulál, rosszabb esetben hazudik. Miként az akkori miniszterelnöktől, Bajnai Gordontól tudják, a belügyminiszter által most nyilvánosságra hozott szöveg nem a 2009-decemberében elkészült végső hivatalos összefoglaló jelentés, s ez utóbbi kifejezetten cáfolja Pintér mostani sugalmazását, állításait.

Gyurcsány Ferenc szerint Pintér elhallgatni akarja azt, hogy a hanganyag nyilvánosságra hozataláról a Fidesz felső vezetése döntött, az anyagot ők sokszorosíttatták és juttatták el a médiához. „Tudjuk tehát, hogy a Fidesz ilyen módon tudatosan készítette elő a 2006 őszi zavargásokat” – áll a bejegyzésben.

A volt kormányfő a DK nevében követeli, hogy a belügyminiszter hozza teljes terjedelemben nyilvánosságra a hivatalos, végső jelentést. Arra is kitér, hogy amennyiben kiderül, hogy az abban foglaltak nem egyeznek a mostani manipulatív kiszivárogtatással, akkor azt is követelik, hogy Pintér Sándor azonnal hagyja el hivatalát.

A Fidesz elnöke, Orbán Viktor nyilatkozzon, hogy ő, illetve vezetőtársai ismerték-e a beszédet a Magyar Rádióban történt elhangzása előtt. Ha igen, akkor vállalják a felelősséget a 2006 őszén történtekért.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (68 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +85 ( 97 szavazatból)
Gyurcsány is megszólalt az őszödi ügyben, 4.8 out of 5 based on 68 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(71)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

71 Reader’s Comments

  1. Választások előtt el kéne mondani mondani ki hogy képzeli el a (közel) jövőt. Kulturáltan, érthetően.. Ehelyett (már megint) ez a téma….
    Hányadék egy ország…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  2. Érdemes végigolvasni a cikket, hasonló megnyilvánulásokra utaltam fentebb:
    .
    “Orbán: Nyílt és szervezett politikai hazugság áldozatai lettünk
    Előrehozott választásokról vizionált a Fidesz elnöke Tusnádfürdőn
    Index/MTI
    2006. július 22., szombat 14:57
    Politikai hazugságra nem lehet kormányzást építeni, mert az aláássa az ország jövőjét, árt a gazdaságnak és tönkreteszi a demokratikus alapokat – fejtette ki Orbán Viktor szombaton Tusnádfürdőn. A Fidesz elnöke bírálta a magyar kormány nemzetpolitikáját, és beszédében célzott arra is, hogy szerinte nem kell 2010-ig várni, szerinte előrehozott választásokat kell majd tartani. (…)
    http://index.hu/belfold/fidesz0722/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  3. Még egy idézet az Indexes anyagból:
    .
    „Orbán Viktor megkezdte a Fidesz önkormányzati választási kampányát, hiszen Tusnádfürdőn elmondott beszédéből kitűnik, hogy nem Magyarország számít, hanem a hatalom – kommentálta Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezető-helyettese a Fidesz elnöke által elmondottakat szombaton az MTI-nek. Az MSZP a nagyobbik ellenzéki párt vezetőjének “hosszú szabadság utáni” megszólalásától azt várta, hogy alternatívát kínál majd Magyarország helyzetének javításához, ahogy ezt egy konstruktív ellenzék tenné.
    “Nem hallottunk mást, mint egy politikai kommunikációs sablont” – fogalmazott -, hozzátéve: “Orbán Viktor semmilyen modernizációt nem akar, nem akarja a haladást, sokkal inkább a maradiságot képviseli, a maradi erők vezetőjeként lépett fel” – mondta a frakcióvezető-helyettes.
    Mesterházy Attila a “politikai hazugságra” reagálásában elmondta: “furcsa Orbán Viktor szájából kritikaként hallgatni a politikai hazugság fogalmát és a nemzeti összegfogás fogalmát, mint az ő jellemzőjét”, hiszen a szocialista párt nem mondott mást a választási kampányban, mint most: egy új Magyarország programot ajánlott a választóknak, aminek az alapjait az új egyensúly program teremti meg.”
    .
    Mesterházyéknak ennyire nem esett le a tantusz, az öszödi beszéd és Orbánék kommunikációja között. Az asszociációs készségük nulla, egyáltalán nem vették a lapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  4. Irén Bakos (2014. február 23. vasárnap 02:06)
    .
    “Gy. F. nagy játékos. … ő lesz a miniszterelnök.”.
    .
    Nem, mert azt mondta, hogy nem akar miniszterelnök lenni, és én hiszek neki.
    Ha valami csoda folytán (bár én nem hiszek a csodákban), ez az összefogás izé nyerne, és az elvtársak nem csak szavakban, hanem tettekben is a haza érdekében akarnának tenni, akkor Bokrost kérnék fel miniszterelnöknek.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  5. filmcom, febr. 23. 9:13.+++++++++++++++++++++++++++++++++++
    A fideszeseket nem érdekli más csak a keleti nyitás, ami eddig egyenlő volt a hazaárulással!
    Programnak itt van 2006. témája.
    Ez itt Magyarország kérem, a múlt a fontos nem a jövő, jövője csak a vezetésnek van, annyitisérőknek pedig csak múltjuk, rágódjanak!
    -
    Egyet elfelejtenek a politikai rövidlátók, sem a kínai sem az orosz nem felejti el, amit a narancsék beszéltek és tettek ebben a 25 évben, így aztán mind tudhatjuk, mit várhatunk tőlük – már akik tovább látnak az orruknál!
    Amikor az előzőekkel tárgyaltak, akkor volt partnerség.
    Most pedig nyalókázás van és miért ne engednék annak a nyalókázást, aki ellenük annyit pofázott, udvarias emberek, szembe mégsem köphetik, de ezt megtehetik velük!
    Milyen gerinctelennek kell lenni ennyi süket pofázás után tárgyalóasztalhoz ülni azokkal, akiket komcsiztak és a velük tárgyalókat hazaárulózták?!
    Hülye tapsikolóik azt gondolják ott a keleti végeken tiszta Alzheimeres él, ne magukból induljanak ki?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  6. .
    .
    nem értem!
    itt tényleg hülyék kommentelnek?
    egyetlen egy sincs akinek feltűnt volna Gyurcsány tegnap esti megszólalásában a valódi lényeg?!
    .
    mondott valamit, ezt:
    .
    MONDJÁK, A RABLÓBÓL LESZ A LEGJOBB PANDÚR, DE…
    .
    most először hangzott el nagy nyilvánosság előtt egy ember szájából, hogy a pintér egy BŰNÖZŐ!!
    .
    ha erre nem reagál – nem fog, ezért sért bátran államtitkot Gyurcsány – az egyenlő a beismeréssel.
    .
    ezzel a mondattal Gyurcsány jelezte, kezében vannak, coki onnat!
    .
    szeretném, ha kiborítaná végre a bilit, s ússzon a szar, s mossa a pöcegödörbe azt, aki oda való!
    .
    egyébiránt ugyanazt akarják a patkányok megcsinálni, amit anno a beszéd részletekben történő közlésekor. abban bíznak, a nép annyira hülye – az! – hogy csak ez ragad meg a primitív tahó állatjainak az egér méretű agyában, a lényeg, mi szerint NEM A JELENTÉS, hanem összegző részletek egy folyamatból kerültek napvilágra.
    Gyurcsány nem tehet mást, borítania kell!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  7. A FIDESZESEK vérébe van a HAZUGSÁG a “nagy mutyikról” elterelni akarják a választók figyelmét. A nyolc éve történtekre akarja a bárgyú választók figyelmét ráirányítani, 2006-ban is manipulált hangfelvétellel robbantották ki a landalírozást a város feldúlását. Felháborító, hogy a köztelevízió adását fideszes reklámkampányra használja, az ellenzék lejáratásával. Mi van már a GRIPEN szerződések ügyében? ha jól emlékszem a PINTÉR- ORBÁN páros döntött a beszerzések tárgyában. Egy bűnüldöző rendőr, hogy lehet milliárdos? egyszerű nem a bűnüldözés oldalán állt, hanem az ellenkező oldalon. Az olaj szőkítés idején felmerült PINTÉR TÁBORNOK SZEMÉLYE is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  8. Valoszerutlenul tulkomplikaltnak tunik, amit ez a “kisatirozott valami” sugall. Ugyanis, ha tenyleg az MSzP a miniszterelnokkel egyetertesben (szandekosan)
    szivarogtatott volna, akkor nem sokkal egyszerubb lett volna egyszeruen elkuldeni a hanganyagot a mediaknak – anonym? Minek kellett volna a Fideszt bevonni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  9. Talán off..

    Lári-fári,

    -az ügynök akták,
    -az olaj ügyek,
    -a Grippen ügy,
    -a NAV ügy nyilvánosságra hozatalának,
    -a politikusok vagyonvizsgálatának és elszámoltatásának,
    -a demokratikus választási és ország vezetési viszonyok helyreállításának,
    -ezután pedig soron kívüli választások

    GARANTÁLT IGÉRETÉVEL választást lehet(-ne) nyerni.

    Nem értem, hogy az ellenzéki összefogás miért nem ezzel próbálkozik.
    (hacsak nincs túl sok takargatni valójuk, mert akkor lehet nyugodtan öszödözni meg még amit a Fidesz kitalál/kitálal)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. 1. A Fidesz kommunikációjának elemzésével “Szentgróti” már nagyon rég bebizonyította, hogy a Fidesz államcsínykisérletet hajtott végre 2006-ban.

    http://szentgroti.nolblog.hu/archives/2011/03/19/Az_oszodi_kazetta_a_TV-ostrom_es_napjaink_igaz_tortenete/

    2. A Wikileaks által megszellőztetett budapesti amerikai nagykövetségről küldött távíratban az szerepel, hogy Orbán a tűzzel játszik, amikor kapcsolatot tart fenn a szélsőséges randalírozókkal, és az okt 23-i gyűlés helyszínének kiválasztása is tendenciózus volt.

    http://www.spiegel.de/international/europe/media-law-outrage-hungary-s-orbanization-is-worrying-europe-a-736706.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  11. Az okt 23-i zavargások “véres” áldozatairól készült fényképeket tanulmányozva megállapítható, hogy a filmforgatásokhoz hasonlóan sminkes stábok dekorálták az arra kapható embereket (pénzért), Az alábbi képen pl. a szemgödörben a véres területen éles határvonal látható, ezt csak egy pamaccsal lehet okozni. Sebek, melyekből eredne a vér, nem láthatók. Minden egyes véres részt kell elemezni: Mi okozta a vérzést, honnan ered a vér, merre folyt eddig, milyen változások vannak a vér folyásának irányában, egyes területekre hogyan került vér, és miért annyi stb.
    http://csepel.info/wp-content/uploads/2006_oktober_23_0041.jpg

    Révész Máriuszról videó is készült, rendőrruhás emberek körbeállják, nem látunk semmit igazán, amikor feláll, és fényképsorozatot készít róla valaki (!) a jobb kezével törölgeti magáról a “vért”, azzal a kézzel, ami később a parlamentben fel volt kötve, a súlyos sérülés miatt. A fejéről, az abszolut nem látható sebből vékony “vér” csíkok húzódnak, a gallérján viszont hirtelen , az előzőekből nem következően megmagyarázhatatlan nagy vérfolt van.
    http://kep.cdn.index.hu/1/0/170/1708/17081/1708133_87248bd0344ac204d20c5ea9cbbc38f5_wm.jpg
    Egy másik nagy vérfolt a polóján is látható, amikor már a hordágyon fekszik, mitől keletkezett? A fején csak egy kis géz-sapka van, nincs átvérezve, nincs nagy nyomókötés, egy komoly fejsérülésnél rendesen bekötötték volna.
    http://img.index.hu/cikkepek/0803/belfold/mariusz/.gdata/a6_00.jpg
    Másnap délelőtt a protokol látogatáskor: http://fn.hir24.hu/cikk/00250000/250418/2.jpg
    Jól dokumentált, minden lépésében megszervezett akció.
    A következő képen azt kell eldönteni, okozhatta-e a fejsérülés a mellkast beborító óriási látványos “vértócsát”, és ennyi vér elvesztésétől, hogy-hogy még az eszméleténél van az illető?

    http://m.cdn.blog.hu/ma/mandiner/image/1103/2006_osze_rendori_eroszak.jpg

    Újabb kép: mi okozhatott egy ilyen eredményt, hogy-hogy nem folyt tovább a “vér”, és nem került a ruhára? Csak nem villámgyorsan száradó “vére” van az illetőnek?
    http://internetfigyelo.files.wordpress.com/2009/12/veres03.jpg

    Érdemes sokáig nézegetni a 2006-os “véres” képeket, esetleg egészségügyiseket megkérdezni róluk, ha valaki nem tudja eldönteni, hogy mit lát. Ha ilyen stábok állították elő a “véres” bizonyítékok nagy részét (nem tagadva, hogy sokan a valóságban is megsérültek), akkor ez arra bizonyíték, hogy a zavargásokat megtervezték, sokoldalúan felkészültek rá, sminkesekkel, rendőrök megvesztegetésével. A Fidesz vnem véletlenül állítja, hogy a rendőrök rátolták a csőcseléket az Astóriánál tartott Orbán-gyűlésre, hisz a rendezvényt azért rakták oda, már csak a rendőrök egy csoportját kellett megnyerniük, hogy ügyetlenségnek álcázva tegyék ezt meg. (Ismert a Jobbikos rendőrszakszervezet létezése) A tények manipulálásával (spontán népharag, brutális rendőrség, szemkilövető Gyurcsány, stb) a közfelháborodást akarták prezentálni, a Kossuth-térre ki is vonult a Fidesz saját színpaddal, hogy kézben tartsa az eseményeket. Párhuzamosan a parlamentben adott ultimátumot a kormánynak, tehát a kormány alkotmányellenes megbuktatását tervezte meg több hónapos előkészítéssel, és akarta végrehajtani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  12. ““Szentgróti” már nagyon rég bebizonyította, hogy a Fidesz államcsínykisérletet hajtott végre 2006-ban”

    Tovább is van, a tények:
    “Orbán, az őszödi vátesz Régóta tartotta magát a közvéleményben, hogy a Fidesznek tudnia kellett a felvételről még annak közzététele előtt – írja a lap, amely érdekesnek nevezi, hogy Orbán Viktor már júliusban elkezdte publikálni háromrészes jegyzetét a Magyar Nemzetben „Vízválasztó” címmel. 2006. július 29-én írta meg, hogy Magyarország polgárai csalódtak a kormányban és félnek a jövőtől. „(…) Mindkét érzés ugyanabból a forrásból táplálkozik: a kormány, maga a kormányfő és a választásokon többséget kiharcoló szocialista politikusok hazudtak nekünk (…)”. Orbán akkor nyilvánvalóvá tette, hogy a politikai hazugság „(…) a demokráciát védő és megtartó határokon túli világhoz tartozik”, mert elfedi a jelen igazságát, „letapossa az igazság megismeréséhez való jogot, elveszi a tájékozódás szabadságát, és megfoszt a döntés szabadságától. Aki nem ismerheti az igazságot, nem hozhat szabad és felelős döntést (…)” – írta.
    2006. augusztus 5-én Orbán már arról értekezett, hogy „(…) Magyarország lába alatt megmozdult a föld (…)”, nyílt nemzeti megállapodás kellene, amely azonban nem alapulhat a hazugság pillérein, belső kötőanyaga pedig csak a bizalom lehet. „(…) A közbizalom helyreállításához egyenes beszédre, a helyzet őszinte és teljes feltárására, valamint a pénzügyi válságért felelős szocialista politikusok felelősségre vonására lesz szükség. A felelősség, a büntetőjogi és pénzügyi felelősség tisztázása és érvényesítése nélkül nem juthatunk át a túlsó partra (…)”.
    http://valasztas2014.hir24.hu/valasztasi-hirek/2014/02/24/orban-az-oszodi-vatesz/?beuszo
    .
    Ez már nem is virágnyelven van megfogalmazva, forrongás előkészítésnek az előszele is benne van AZ MSZP átaludta a 2006-os nyarat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  13. Akik szervezték lapítanak!Én pedig így tudom:Wéber Attila az az ember,aki 2006-ban Szili Katalin kabinetfőnöke és jó barátja volt!Együtt mászkáltak ki a Vatikánba,majd Wéber Attilát kinevezték az “egyházügyért felelősnek”!Wéber Attila állandó kapcsolata volt és van Orbán Viktorral/jó barátok/” 2006-ban az október 23-i randalírozás kezdete előtt Orbán Brüsszelbe,Wéber a Vatikánba ment!Mindketten mosták kezeiket az “öszödi beszéd”kiszivárogtatás ügyben!100% hogy Wéber Attila szerezte meg Szili Katalintól a kazettát még 2006 május végén és saját maga adta át Orbán Viktornak! Orbán Viktor nem sokkal később a Fradi pályán megbízott valakit hogy majd októberben/amikor Ő Brüsszelbe lesz/hozzák nyilvánosságra és csináljanak balhét/És így is történt!2006 október 23-án puccs volt a javából!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  14. Az előző is, ez az Orbán-anyag is Wintermantel által hozott bloglink téziseit támasztja alá az alábbi részlet is:
    .
    A vízválasztó (1.)
    2006. július 29., szombat 01:00, frissítve: szombat 01:00 , szerző: Orbán Viktor
    (…)
    Elit és felelősség
    Hogyan juthattunk idáig, „miért hagytuk, hogy így legyen”, hogyan fordulhatott elő, hogy az MSZP– SZDSZ-kormány sikeresen eltitkolta választópolgárok milliói elől négyéves kormányzásának katasztrofális következményeit? Hogyan történhetett meg, hogy a kormány rendre meghamisíthatta az ország helyzetéről szóló gazdasági és pénzügyi adatokat? Demokrataként először is erkölcsi felháborodással utasítsuk vissza azt a cinikus érvelést, amely szerint maguk a szocialistákra szavazó választópolgárok tehetnek mindenről, mert nem voltak képesek átlátni a szitán! (..)
    http://mno.hu/velemeny/a-vizvalaszto-1-488917
    .
    Érdemes végigolvasni az egész vádbeszédet, és Orbánt a kampányban szembesíteni vele, mekkora szemléletváltozáson ment keresztül, és hova jutott a 2006-os politikai elvárásai óta. Orbán ekkor már részleteiben ismerte az öszödi beszédet, amiatti felháborodásában írta meg a Vízválasztót. Már a címével is provokált.
    .
    Ha esze lenne az összefogásos pártoknak, egyfolytában Orbán fentil írásából idéznének: vádpontokként a fejére olvasva, amiket akkor elvárt és leírt, mert mostani kormányzásakor mindannak az ellekezőjét valósitotta meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. Devizahitelesek! az EURÓ 310Ft. a CHF 254Ft. ez lenne a devizahitelesek megmentése Orbán módra? MEGÍROM. Kósa & Szijjártó 2010-ben a Ft. már bedöntötte most újra képviselői babérokra pályáznak szép jövő előtt állunk. Remélem a fecsúti stadion rövidesen nyílt helyszíni tárgyalás helyszíne lesz, Orbán és tettes társainak az ország nyomorba döntése, a társadalmi tulajdon elherdálása, az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, és más bűncselekmények tárgyában. A birka tanulhatna a volt DIKTÁTOROK példáján, valamennyinek csúfosan ért véget pályafutása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. Nemcsak az MSZP, az egész demokratikus oldal átaludta 2006-ot, de még most se ébredtek föl. Sokan még most is Gyurcsányoznak (LMP, Milla stb) , pedig olvashatták a beszéd teljes tartalmát, nemcsak a Fidesz által kiragadott néhány mondatot, beleágyazva egy hamis felkomf-ba.
    A végén szeptember 23-án nem tartották meg a Hősök terére meghírdetett demonstrációt, lefújták még jóval szept 17. előtt, mert valószinűleg leleplező lett volna, annyira szájbarágó volt. A médiákhoz való eljuttatás előtt már visszafogták magukat, hogy ne lehessen azonosaítani, hogy ők már rég kezükben volt az anyag.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Oldster (2014. február 23. vasárnap 11: 06 )

    “Nem, mert azt mondta, hogy nem akar miniszterelnök lenni, és én hiszek neki.”

    Én csak vizionáltam egy képet arra az esetre, ha nyerne az összefogás. Az persze szerintem is csoda lenne. Jó másfél éve figyelem Gy. F. megnyilvánulásait, metakommunikációját. Nem mindig voltak következetesek a kijelentései a szándékait illetően. Erre alapoztam a jóslatomat. Afféle megérzéssel együtt.
    Én is inkább azt gondolom, hogy nem lenne miniszterelnök, de a háttérből ő irányítana, mint eddig. Legalábbis én így látom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. A HIÁNYZÓ LÁNCSZEM
    Nem EGY hangfelvétel eljuttatás történt, hanem legalább KETTŐ, amelyek közül a második már a fidesz által is előre megtervezett volt és a konspiráció részét képezte, az alapos előkészítésről kívánta elterelni a gyanút, eleve megtévesztő titkosszolgálati anyagokat keletkeztetve.
    FONTOS azt felismerni, hogy Orbánnak már 2006 júliusában a birtokában kellett lennie az őszödi beszéd egy felvételének, de minimum egy nagyon pontos beszámolónak. Lehetett az akár egy privát zsebfelvétel is.
    A LÉNYEG, hogy Orbán legkésőbb 2006 júliusától tudott a beszéd tartalmáról, és az őszi zavargásokat céltudatosan tervezte meg és készíttette elő a fidesszel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Olvasom a szöveg végén,hogy”Miért a kiszivárogtató személye a fontos,nem pedig az,hogy mi szerepel benne?”
    Miért?Mert: 1./A fidesz hazugságárol lehullna a lepel.
    2./kiderülne kik voltak azok a mocskos MSZP-sek,akik ezt az árulást válalták.
    3.”A kosafélék igy tudnak ösztüzet zuditani Gyurcsány Ferenczre.

    Ez,lehet a magyarázat.Azért nem ártana,ha megtudnánk kik voltak a judások.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Gyurcsány Ferencnek már 4 éve üvöltötte az ország, hogy Gyurcsány takarodj!
    Meg kellene érteni.
    Gyurcsánnyal akkor bukás lesz, mint ide Lacháza!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  21. Előre tudták a brit újságírók, hogy 2006 őszén rendbontások lesznek Magyarországon. Ezt a Magyar Rádió korábbi berlini tudósítója mondta el a Klubrádió “Beszéljük meg!” című műsorában. Zentai Péter a 2006-os budapesti tévéostrom után brit kollégájától tudta meg, hogy egy “magyarországi hírtelevízió” közvetítési lehetőséget ajánlott nekik napokkal az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos