Ronai and Ronai
AMERIKAI

Polt nem nyomoz, Budai hallgat 2012. április 6. péntek 18:25 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Polt nem nyomoz, Budai hallgat

Budapest – A politikai ellenlábasok vélt és valós bűneire oly fogékony Polt Péter ezúttal is kettős mércével mér, a lemondott államtitkár által felvetett gyanús földbérletekkel kapcsolatban nem érzi szükségét, hogy nyomozást kezdeményezzenek. Budai Gyula feljelentésügyi kormánybiztos, aki már a bűn szó hallatán is izgalomba jön, ezúttal szintén nem mozgolódik.

A legfőbb ügyész szerint önmagában az Országgyűlés vagy bizottsága előtt elhangzottak alapján — ha az ülésen hivatali hatáskörét meghatározó előírás keretében nem vett részt vagy arról hivatalos eljárása során nem értesül — az ügyésznek nincs lehetősége büntetőeljárást indítani.

Polt Péter ezt a Demokratikus Koalícióban politizáló Molnár Csaba írásbeli kérdésére válaszolta annak kapcsán, hogy a független képviselő azt firtatta: hivatalos tudomásszerzésnek tekinti-e, hogy a lemondott vidékfejlesztési államtitkár egy bizottsági ülésen szerinte konkrét példát is említett a földpályáztatási rendszer megsértése tekintetében.

Ángyán József a mezőgazdasági bizottság ellenőrző albizottságának március közepi ülésén sajtótudósítások szerint védhetetlennek, elfogadhatatlannak nevezte bizonyos földpályázatok eredményét, átláthatatlannak a pályázati rendszert, és a kormány birtokpolitikai elveinek semmibe vételét rótta fel a döntéshozóknak. Fejér megyei példákat hozva azt mondta: sok esetben a településtől távol lakó nagygazdák, nagyüzemek és vállalkozók nyernek a pályázatokon, a helyi gazdálkodóknak pedig semmi sem jut.

Kifogásolta azt is, hogy a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet által kiírt pályázatokon nem nyilvános a pontozás.

Molnár Csaba korábban is fordult már a legfőbb ügyészhez ebben az ügyben. Akkor arra hivatkozott, hogy nyilvánosságra került Ángyán József lemondását indokló levele, amelyben a képviselő “mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportokról”, “mindent vinni akaró maffiahálózatról”, “spekuláns nagytőkés oligarchákról”, “gátlástalan, mohó, másokon átgázoló zsákmányszerzőkről”, általuk kikényszerített irányváltásról ír és azt kérdezte: hivatalos tudomásszerzésnek minősül-e a sajtóban megjelent tartalom.

Polt Péter erre válaszul március 8-án azt közölte: nincs törvényes lehetőség büntetőeljárás indítására a vidékfejlesztési államtitkári tisztségéről lemondott Ángyán József sajtóban ismertetett levele alapján. Felhívta a figyelmet egyúttal arra, a Legfőbb Ügyészség következetesen képviselt álláspontja, hogy a sajtóban közölt információkat nem tekinti hivatalos tudomásszerzésnek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +25 ( 29 szavazatból)
Polt nem nyomoz, Budai hallgat , 5.0 out of 5 based on 24 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. .
    POLT – SPOT
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  2. Polt? Budai? Falkatagok? Csak a talpnyalókon, ov körén kívüliek az ellenség!
    Talán ha valaki feljelentést tesz, például Ángyán József, hiszen bűntényről tud.
    Igaz a “független” ov-hoz hű itélnökök nem fognak találni megfelelő bizonyítékot.
    Addig meg ugye nem lehet parlagon a föld. A böcsületesen gondolkodó állatai pedig dögöljenek….
    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (49 szavazatból)
  3. Milyen ellenzék az, amelyik nem mer elindítani egy feljelentést???
    Hát mindenki sunnyog? Netán nekik is vannak érdekeltségeik!
    Gyurcsány úr! Itt az idő! A sukorói viszontválasz adja magát!!! Miért nem él a lehetőséggel, hogy lebőgesse ezt a fideszes Poltot???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +72 (74 szavazatból)
  4. Hölgyek, Urak!!!
    Tessék már elolvasni és népszerűsíteni Debreczeni József ” A politika fertője” című könyvét amely 2011-ben jelent meg illetve került a nyomdába!!!!!!
    Úgy ahogy van beillik egy bírósági jegyzőkönyvnek csak kell egy elszánt politikus aki elindítja az egész eljárást!!
    Ez úgy néz ki a Demokratikus Koalícióra vár mert az MSZP erre teljesen alkalmatlan.
    Csatlakozom Bumburi bejegyzésének lényegi mondanivalójához!!!
    Ezek a maffiózók nem érdemelnek kíméletet!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +68 (70 szavazatból)
  5. Nekik mindent szabad másnak semmit.Felcsúti polgármester 900 holdat kapott, amikor az illetékest megkérdezték azt mondta ő nem tud róla (tökéletes semmitmondó válasz) ,ja és lehet , hogy családtagjai is jelentkeztek a bérlésre (ja akkor bocs hogy szóltunk így már minden világos ugye). Örömmel Tölt el bennünket a tudat , hogy a Fidesz megszüntette a mutyizást.Köszönjük szépen az összes ország lerombolását sikeresen végrehajtó kommunikációval és agybeteg törvényekkel együtt.Boldog húsvétot kívánok mindenkinek aki még megőrizte józan eszét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (59 szavazatból)
  6. Megjobbított Úszókészülék

    Pol Pot Péter

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  7. Borzalmas ez a kép! Feláll a szőr a hátamon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (46 szavazatból)
  8. Megfejtés! Csupán az van rájuk írva,ami lényegük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  9. Lehet szidni a fideszt, de ahol az mszp sólyom lászlót ajánlja köztársasági elnöknek, ott talán mindegy, hogy a baloldal van hatalmon, vagy a nácik.
    .
    Most vonatkoztassunk el attól, hogy mint köztársasági elnök, sólyom ártott a legtöbbet az országnak, és vonatkoztassunk el attól is, hogy Hornnak a párton és a szavazóin kívül milyen a megítélése. Az biztos, hogy ő a baloldali szavazók számára az elmúlt húsz év legsikeresebb szocialista politikusa, akiről Németországban utcát neveztek el, úgy, hogy még el.
    .
    Na most Horn azóta fekszik a kórházban, és azóta nem hallani róla semmit, hogy a véglény sólyom nem adta át neki a kitüntetést a 80. születésnapján.
    .
    És erre az mszp sólymot ajánlja elnöknek.
    .
    Ezeknek kirohadt az agyuk, komolyan mondom.
    .
    És akkor kire lehet majd szavazni? Kónyára, aki kivágta a barátját és harcostársát az idióta millások miatt a közös szervezetből, vagy gyurcsányra, aki smittel ellentétben még lemondani se tudott?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (47 szavazatból)
  10. Ha egy bírónak, ügyésznek, országos, vagy helyi képviselőnek, államigazgatási alkalmazottnak, államtitkárnak, miniszternek … tudomására jut bűncselekmény, vagy annak alapos gyanúja – és nem tesz semmit – akkor nem meríti ki a hivatalból elkövetett bűnpártolás bűncselekményét? Mintha nekik kötelességük lenne lépni!!! (vagy lelépni)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  11. Ez a kép magáért beszél. A simlis, sunnyogó, csúszó-mászó féreg keresi a Kedves Vezető tekintetét, de azt nem kapja meg.
    Micsoda erők működnek itt?
    Félelmetes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (62 szavazatból)
  12. Az lenne a furcsa ha bár mit is tenne az ügyben , vagy is tesz HALLGAT .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  13. Gábor meglátása pazar!!!!Nagyon jól leírta a függősségi viszonyokat .Ez már a SZEMÉLYI KULTUSZ ismert jelei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  14. Peti megkaptad amit akartál …. egyszer majd kérünk valamit

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  15. A tisztességes EMBER ha a másikkal kezet fog legalább a szemébe néz !!!!
    Mivel Pont-Polhra nincs szüksége így már le sem sz…a !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  16. Gábor
    2012. április 7. szombat
    00:10
    ++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  17. Napnál világosabb, hogy maga az állam a maffia – mint Tudjman idején Horvátországban. Közjogi maffia. Köztörvényes bűncselekmények üldözését, ha a saját köreikből kerülnek ki az elkövetők, épp ezért üldözni nem fogják. Gondoljunk csak bele: pont ez a lényegük, emiatt törték magukat a hatalomba kerülésért, ezért tartanak egymással: nem politikai vagy rokoni, hanem üzleti alapon! A NAV is csak arra figyel: az ne lopjon, aki arra nem jogosult. Még kérdés?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  18. “Polt nem nyomoz, Budai hallgat ” Schiffer,meg nem jelent fel senkit! És ő lenne az ellenzék!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  19. Azt hiszem ez az igazi egyenlet amit fentebb írt társunk. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  20. Meg kellett volna vátani előre a büntethetetlenséget, mint a CBA vagy a Kamarai pénzbeszedő ( Parragh és tsai.). Esetleg bűnözőnek kellett vlona lenni és ellenjegyezni ügyvédként néhány kamu szerződést. Nem lett volna rossz Kaya Ibrahimnak vagy Joszip Tottnak lenni se, de valahogy mi minden jóból kimaradunk. Mi is utáljuk a Sorost, mert minket nem küldött ki a saját pénzén az USA-ba egy kicsit tanulni a demokráciát. Akkor most mi is az élcsapathoz tartozhatnánk és más dolgunk nem volna mint az állam (Orbánország) okosainak sorában a megfelelő állást, jussot, díjat, kitüntetést, kinevezést, földet, hirdetési bizniszt megkapni. De vannak még lúzerek is, mint pld. a Zuschlag, akik az állami szintre emelt korrupció előtti időszakban is hitték azt, hogy lenyúlni egy kis zsét szabadfelhasználásra lehet. Ezek most átlagban kilenc évet csücsülnek, a többi maffiózó viszont végre élvezhetin a megvalósult kommunizmus előnyeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  21. Azt nem értem, amikor Ángyán lemondott, miért nem tett feljelentést? Most is megtehetné, hiszen tudomására jutott a “maffiaszerű” oligarchák működése!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  22. Zavarjuk el őket május elsején. Sokan leszünk. Remélem nem a kanászfejü Áder lesz az elnök. Ugye Köztársaság nincs nekik, akkor minek elnök?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  23. Kedves Gábor!
    A képhez fűzött kommentje briliáns. Sajnos csak egy támogató értékelést tudtam adni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  24. Don Corleone! Igazán megtisztel a felém nyújtott kezével… Engedje mag, hogy megcsókoljam… Ja, hogy siet…? Sajnálom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  25. Gábor
    2012. április 7. szombat
    00:10
    Csak ismételni tudom marslakót!
    ++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. Most mit kell csodálkozni ?
    Sem a Polt, sem a Budai nem akar – támogató nélkül – repülni, mint Schmitt !
    .
    Meg kell jegyezni nevüket, nehogy “repülő nélkül maradjanak” AKKOR !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  27. A főgügyész ilyenkor becsukja a szemét és kiveszi a fülébők a hallókészüléket. Csak azt látja, hallja meg, amit főnöke súg neki. Csak az ellenzék követ el olyan el nem követett bűnöket, -mint pld. a sukorói- melyeket akkor is toppon kell tartani, ha annak semmi igazságtartalma nincs. Így működik orbánia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  28. Csak nézd meg a képet, magáért beszél.
    Nem veszed észre, hogy nem veszlek észre.
    Azért elmenőben adok egy ötöst.
    Te csak egy polcon lévő csicska vagy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  29. Polt Péter következetesen képviseli álláspontját! csak meg nézni a fenti fotót,milyen alázatos boci szemekkel néz a vezérre. Ilyen ocsmány alakok mint ez a legfőbb ügyész, talán a Rákosi és a korai Kádár érában fordultak elő az igazságszolgáltatásban. Nézzétek csak meg jól azt a fotót, undorító lakájt láthattok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  30. Orbán úgy érzi sikert sikerre halmozott. Virágzik az ország, jók a gazdasági adatok. Jövőre meg kitárul a nemzeti bank trezorjának ajtaja, lehet vételezni majd. A világgazdaság lassan kilábal a válságból, a költségvetés rögtön egyensúlyba kerül. Orbán megdicsőül. A választok elfelejtik minden panaszukat és vállukon viszik fel a Palotába. Éljen a Király. Aki ugye sérthetetlen és a dolgozata is rendben van. Mintha egy drámairó alkotta volna meg a darabot. Mert véletlenek nincsenek. Az EU vezetők meg szépen fejet hajtanak a Géniusz előtt. Legyőzte az EU rutinos vezetőit egy felcsúti forradalmár. Azért a magyar csavarintos észjárású. Aztán nem sokára kölcsön adunk Kinának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  31. A Folt egyébként sem nyomozhat. Nem azért varrta fel főnöke helyére.
    Még majd megtalálja a lyukat, amit el takarnak vele.
    Igy tűnt el az igazságból az “i” ! Hiába keresik. A foltnak az a funkciója
    - akár a világvégéig is – , hogy ott maradjon, ahová tették. Nélküle még demokrácia is fejlődhetne ki hazánkban és nem ők nyernék legtöbbet.
    Budai megsüketült érdemei elismeréséül kapott államtitkárságtól.
    Látjátok ez az eredménye annak, hogy nincs aki magához rendelhetné
    akár a miniszterelnököt is. Igy vált a 3 nagyember önjáróvá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  32. Már leírtam egyszer, most leírom mégegyszer.orbánc, abba a sunyiságba fog belebotlani,méghozzá nagyon, mint amilyen, sunyi, alattomos módon szerzett kétharmadot. Ez a kretén ,nem veszi komolyan ,az általam nagyra becsült, Kertész Ákos úr, által leírt kritikákat. Tehát ha a félrevezetett tömeg, megteheti, hogy egy tollvonással kicseszhet orbánccal ,nos akkor ki is fog cseszni, Ilyenek vagyunk, bár ha egy kamerának ,látszó tárgy van felszerelve, a szavazóhelyiség előterében akkor lehet hogy még 4 év. Kérek valakit sírva, hogy magyarázza el nekem, hogy miért ilyen beszariak az emberek? Hát mi a lófasztól félnek? Aki csóró az úgy is az marad, hát mitől félnek? hogy még azt a 22 ezret is elveszi, vagy mitől fél a közalkalmazott? Rá úgy is szükség lesz ,orbánc után is. Havi fizetésért eladjuk a jövőt? Hát ez hihetetlen. Mi a jobb? ha órákig nyiszálják a nyakamat, egy életlen rozsdás bugylival,vagy megpróbálok felállni. Mi van beteg az emberek többsége? Hát a Magyar már nem olyan ahogy vonáék gondolják.Na jól van most már kurva mérges vagyok inkább iszom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  33. Hajrá magyarok, hajrá Magyarország! ja – és továbbra is csak a fidesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -15 (17 szavazatból)
  34. “Fájdalmas,ami ebben az országban zajlik!Rá kell nézni ezekre a képekre,a tartalom utat tör magának!Tényleg menekülni kellene!De mindenki,nem hagyhatja itt az országot?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. Tökmindegy.
    A polgárháború után úgyis jönnek majd a perek. És a kényszer-államosítás , vagy re-privatizáció. Üvegzseb-technikával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. “hajerka
    2012. április 7. szombat
    13:39 Hajerka

    “Azt nem értem, amikor Ángyán lemondott, miért nem tett feljelentést? Most is megtehetné, hiszen tudomására jutott a “maffiaszerű” oligarchák működése!” ”
    Mert mindenki fél tőlük!Miért mondott le Györgyi Kálmán a 80-as évek közepén,és tűnt el egyik pillanatról a másikra a közéletből úgy hogy nem mondott semmit?Tájékoztatok mindenkit,hogy akkor is a FIDESZ volt hatalmon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Az a katasztrófa, hogy az államosított szabad rablást nem lehet jogállami módszerekkel megtorolni! :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Prímán fogalmazott tegnap Bolgár Gyuri a Klubrádióban :
    A vérfürdő nem egyik percről a másikra következik be.
    Ruandában a Tuszik és Hutik között is hosszas verbális erőszak előzte meg a több millió halottat követelő polgárháborút. És a volt Yugoszláviában is !
    Amikor féregnek , kiirtandónak és nemzetellenesnek kezdték nevezni a másik felet a hatalmonlévők.
    Effelé haladunk mi is , egyre nagyobb léptekkel !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  39. Orbán e heti sziporkái:
    “Amikor hatalomra kerültünk paramilitáris egységek meneteltek. Beszüntettem őket!” Ja, adott két pofont, ha jól emlékszem vagy mégsem? Ülő eskü a téren!
    “…az ország virágzik!” Aztán már mitől is? Ja, tavasz van!
    “Magyarország egy szegény ország!” most akkó’ virágozunk vagy szegények vagyunk?)))))))))))))))))))))
    Kutya bevenné meg is veszne! Csak a Fidesz – ők beveszik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  40. Itt már csak a népharag tehet rendet! Semmi más! Amikor már nem érdekli az embert mik a következmények!Ha bele kell pusztulni,akkor az ne hosszan tartson!Nincs ellenzékünk,és akkor mi van?Majd csak lesz valahogy!A tömeg mindig kiválassza önmagából a vezetőt!Valamelyik nap azt írta nekem Kekec,hogy saját magamnak mondok ellent!Ha nincs vagy a szar az ellenzék,akkor nincs vezető és akkor hogyan?Miért így lehet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  41. 2012. április 6. péntek
    23:47

    “Ha egy bírónak, ügyésznek, országos, vagy helyi képviselőnek, államigazgatási alkalmazottnak, államtitkárnak, miniszternek … tudomására jut bűncselekmény, vagy annak alapos gyanúja – és nem tesz semmit – akkor nem meríti ki a hivatalból elkövetett bűnpártolás bűncselekményét? Mintha nekik kötelességük lenne lépni!!! (vagy lelépni)”
    Amikor kitör a népharag,ezt is a zászlóra kell tűzni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  42. Egy naiv kérdésem. Van egy párt, amelyik legalább megígéri, hogy konkrétan 3 millió kirabolt embernek visszaadja a vagyonát?
    Van egy párt, amelyik legalább megígéri, hogy visszaállítja a korkedvezményes nyugdíjat?
    Van egy párt, amelyik legalább megígéri, hogy……
    Van egy párt, amelyik legalább megígéri, hogy……
    Bocsánat, hogy milyen hülye vagyok, hát ez már több mint egy kérdés.
    Na mindegy, úgyis csak vicceltem.
    —-
    Egyesek szerint ezt már nem lehet visszaadni.
    Amit elvettek, azt vissza is lehet adni. Manapság már a szüzességet is. :)))
    Engedjétek meg, hogy kijelentsem, le van az egész banda……….
    Szóval azért nem lehet visszaadni, mert akkor az MSZP-nek is vissza kell adni ?
    Lehet! Itt van a föld, itt van a gyár, vagy a helye. Ahogy Rákosiék tudtak Csepelt,
    Ganz Hajógyárat, Kazinczbarcikát, Diósgyört, Sztálinvárost, Rába , Ikarus, stb.
    építeni,
    Mi is tudunk.
    Munkaerő is van hozzá. Ugye Pubi, Ugye Viki, Ugye Lajcsi, Ugye Gyuri, Ugye Tibi Ugye stb?
    Lesz egyszer egy ember, aki válaszol ezekre a kérdésekre.
    Nem Kónya, nem Mesterházy, nem Schiffer lesz a neve.
    Ma még “üresek az utcák” De távolból morajlik a föld!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  43. Kis köz gazdaságtan. :))

    http://www.vg.hu/velemeny/interju/rasko-330-ezer-eletkeptelen-kisbirtok-van-magyarorszagon-372503
    ….
    …..”ha Dózsa népe
    rettenetes nagy dühvel özönöl “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  44. Népharag?! Ezt még mindig komolyan gondoljátok?
    Most is hol tüntet a nép? Az Auchan meg a Metro előtt. Mert Viktor megmondta, hogy ő felemeli az adókat, a munkáltatók meg adjanak több pénzt a zembereknek. Ha meg nem adnak, magukra vessenek. Majd őket söpri el a népharag. És lőn…
    A mi jó Viktorunk pedig lassan már igét hirdet és szentté válik. Neki más az elképzelése Európáról, a demokráciáról és úgy általában mindenről – nyilatkozta.
    Mit nem mond…!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  45. Van valahol az agyam mélyén egy halvány remény…Tényleg nagyon mélyen. Azért időnként fel-fel bukkan..
    Mi lenne, ha ezt a sunyi alakot valaki TÖRVÉNYESEN egyszer elszámoltatja?
    Feldolgozva a sok fideszes mutyi elleni feljelentéseket is, amik a fenti úr fiókjában landoltak elévülésig???
    Ilyenkor vissza térítem magam a valóságba. Nem, ez nem az az ország, ahol ilyen megtörténhet. Sajnos…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. bumburi, mesterien sumákolunk, ahelyett, hogy egy hatékony szervezetet hoznánk
    létre, amely oda is tud csapni. 160 hülye itt írogatja a marhaságait és ezen röhögnek (többek között) a Fideszben. Rögtön elmenne a kedvük a röhögéstől, ha példamutatóan néhány pofon, stb. kiosztásra kerülne. Ha látnák az emberek, hogy van ellenerő.
    Fehér Lajosék tudták, hogy nem ők fogják a rendszert megdönteni, de 44 okt. 06-án a Gömbös szobor repült, az Erkel színházban robbant és égett az acetonos bomba, a Metropol szálló robbant.
    Az emberek reménykedtek.
    Na, további kellemes ünnepeket4 :-))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. Gonoszka
    Az akkor volt! Azóta át vannak nevelve a zemberek.Jólneveltségükben aztán elfelejtették, hogy mi az,saját magukért kiállni…Majd.Valaki. Helyettük..
    Meg a sült galamb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Javaslom annak aki Poltot, vagy Budait értesiteni tudja:
    Tanulhatnának Schmittől. Milyen jól tudott takarékoskodni.
    “Csekélyke kis” jövedelméből ennyi ingatlant tudott venni. Ráadásul adózottan!
    Ugyan miből élt a család, ennyi kiadás mellett ? Biztosan megszoritottak ők is.
    Jó lenne erre – a mai világban – tanfolyamot szervezni. Biztosan PhD-re is
    lehetne pályázni ilyen takarékoskodásból. Hiszen van “alapanyag”.
    Ebből nem kellene plagizálni.
    Utóirat:
    Javaslom a könyvelő vállalkozóknak és az APEH dogozóinak, akik
    tudományos fokozatra törekszenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Köszönöm a sok támogató véleményt a “FOTO”-val kapcsolatban.
    Tényleg beszédes kép. Ami a legrosszabb, hogy ez nem egy véletlenül elkapott kép, ez a jellemző.
    A Kedves Vezető már most ilyenné vált és milyenné fog alakulni.
    Magyarország Örökös Kormányzójának valami ilyennek kell lennie, én azt hiszem.
    Mindenki keresi a tekintetét, de előbb-utóbb senki nem kaphatja meg. Majd a Sándor Palotából letekint az Ő Népére és KOOOORmányoz.
    A Szép Új Világ immár eljöve Tinéktek.
    Üdv. G.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Budai már az MTI-nek sem mond igazat 2012. június 1. péntek

Utolérte az MSZP a Fideszt 2012. május 30. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos