Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tőkés szerint Orbán védi meg a demokráciát 2012. január 9. hétfő 18:02 | AN

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tőkés szerint Orbán védi meg a demokráciát

Nagyvárad – Tőkés László, a Fidesz erdélyi kiszolgálója, közleményt adott ki, amelyben megvédte Orbánt és a magyar kormányt. Tőkés felhívta a figyelmet arra, hogy az “őshonos” nemzeti kisebbségekért kellene aggódnia inkább Európa politikusainak, mert a demokráciát “mi, magyarok” meg tudjuk védeni, ha “saját választottaink ellenünk fordulnának”, ahogyan az történt 2010 áprilisában. Tőkés szerint most éppen a demokrácia megvédése zajlik. Köszönjük Tőkés úr, szíveskedjen a kasszához fáradni, már várják.

Tőkés László az alábbi közleményt adta ki Orbán Viktor és kormánya védelmében:

“Magyarország Kormánya, illetve célzott módon Orbán Viktor miniszterelnök külföldi politikusok és véleményvezérek kritikáinak össztüzébe került. Önmagában ez még nem volna baj, inkább csak meglepő, hiszen legújabb kori történelmünk során bennünket, magyarokat nem nagyon kényeztettek el azzal, hogy bárkit is érdekelt volna sorsunk Európa eme szegletében. Az előállott rendkívüli helyzetet akár reménykeltőnek is tarthatnánk, hogyha netán arról volna szó, hogy az Európai Unió vezető politikusai, felülbírálván az eddigi gyakorlatot, végre nem csupán az Unió határain kívül, hanem azon belül is kiemelt ügyként kezelnék az emberi és közösségi jogokat. Mert ilyenképpen az is elvárható lenne, hogy a XX. század egyik súlyos mulasztását is orvosolják, és az önhibájukon kívül kisebbségi sorsba kényszerült őshonos nemzeti közösségek jogsérelmei és jogfosztásai ellenében is felemeljék a szavukat, és – példának okáért – a kollektív bűnösség elvén alapuló, mindmáig élő Benes-dekrétumokat hatályon kívül helyezzék.

Sajnos azonban a felparázsló európai „görögtűz” nem erről szól, a kritikák tartalma és célzata többnyire lehangoló és felháborító. Egyes nyugati körök a tárgy érdemi ismerete nélkül, a megbukott vagy egyenesen a hatalomból elcsapott magyarországi politikusok hisztériakeltésére rezonálva alkotnak sommás ítéleteket. Mások abszurdba hajlóan „náci diktatúrát” vizionálva követelik Magyarország megbüntetését. Többen – „jól értesült forrásokra” hivatkozva – a Magyar Kormány „megtörését” jelölik meg összeurópai célként. Mi több, egyesek az euroatlanti társadalmi értékrend alapját, a demokratikus választásokat semmibe véve, a magyar választópolgárok elsöprő akarata ellenére erőszakolnának új vezetést Hazánkra.

Ez nem az az Európai Unió, amelynek eszmei egysége mindannyiunk számára a jövő zálogát jelenti. Brüsszel nem lehet Moszkva – ezért joggal várhatnánk el, hogy ne erőből oldja meg a vitás kérdéseket. Ráadásul az erőfitogtatás kontraproduktív is: ebben a világméretű válságban, melynek a megoldásával Európa vezetői mindmáig adósok, az európai polgárok fokozódó érzékenységét teszik próbára azok, akikkel szemben a növekvő elégedetlenség az „EUSSR” betűszóban ölt testet – lásd a hozzászólásokat több vezető médium internetes oldalán.
Mi, magyarok, a történelem folyamán többször is tanúbizonyságát adtuk szabadságszeretetünknek. Meg tudjuk védeni demokráciánkat: hogyha netán saját választottaink ellenünk fordulnának, „megbüntetjük” őket. Erre nézve elég, hogyha megkérdezik a most Brüsszelbe, ide-oda futkorászó, panaszkodó és feljelentgető szocialista és liberális politikusainkat a 2010 tavaszán megtartott magyarországi választásokról.

Történelmünk során többször is részünk volt „idegen megszállásban” – így hát többet nem kérünk belőle.

Az európai Alapjogi Charta előírásait is tartalmazó új magyar Alaptörvény számunkra megfelelő garanciát jelent arra, hogy a demokratikus jogállamiság keretei között Magyarország megerősödjön. Azzal is csak egyetérteni tudunk, hogy a Magyar Országgyűlés – a kommunisták és örököseik nemzetellenes gyakorlatát végre a történelem szemétdombjára száműzve – törvényben mondta ki a magyar nemzeti összetartozást. Fontosnak tarjuk, hogy az Alaptörvény Alapvetésének D. cikkét egészében idézzük: „Magyarország az egységes magyar nemzet összetartozását szem előtt tartva felelősséget visel a határain kívül élő magyarok sorsáért, elősegíti közösségeik fennmaradását és fejlődését, támogatja magyarságuk megőrzésére irányuló törekvéseiket, egyéni és közösségi jogaik érvényesítését, közösségi önkormányzataik létrehozását, a szülőföldön való boldogulásukat, valamint előmozdítja együttműködésüket egymással és Magyarországgal.”

Ez egy olyan XXI. századi európai megoldás irányába mutat, mely „Trianon gyógyítását” eredményezheti.

A nemzeti összetartozás kinyilvánítása mellett az alkotmányozó országgyűlés kétharmados többségének arra is volt bátorsága, amivel Európa vezető politikusai nem mertek és nem tudtak szembenézni: az Alaptörvényben kiemelt módon ismerték el a kereszténység nemzetmegtartó szerepét.
Végezetül: mi, erdélyi magyarok az egyik legkegyetlenebb kommunista diktatúrát szenvedtük meg és éltük túl. Országunk, Románia fejlődését és európai integrációját évtizedekre vetette vissza a posztkommunista visszarendeződés folyamata, a kommunisták hatalomba való visszaszivárgása, valamint a múlttal való nyílt szembenézés elmaradása.

Éppen ezért csak helyeselni tudjuk, hogy a 2012. január 1-jén hatályba lépő Alaptörvényben nem ismerik el „a magyar nemzet és polgárai ellen a nemzetiszocialista és kommunista diktatúrák uralma alatt elkövetett embertelen bűnök elévülését”. Következésképpen: hogyha a 2004. december 5-én magyart magyarra uszító, az elszakított nemzetrészeket kollektív módon megtagadó utódkommunisták a Magyar Szocialista Munkáspárt jogutódjaként a törvénytelenül felhalmozott vagyon örökösei és a diktatúra idején vagy az átmenet során megszerzett illegitim előnyök haszonélvezői lettek, akkor joggal várható el, hogy utóbb ne csak a haszonban, hanem a felelősségben is osztozzanak.

A nemzeti összetartozás megvallásával és vállalásával ezúton is kiállunk Magyarország, a Magyar Kormány és személy szerint Orbán Viktor miniszterelnök mellett.

Nagyvárad, 2012. január 8.

Tőkés László                                                                        Toró T. Tibor
az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács                az Erdélyi Magyar Néppárt
elnöke                                                                                     megbízott elnöke”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.4/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -28 ( 32 szavazatból)
Tőkés szerint Orbán védi meg a demokráciát, 2.4 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. Nem akarom bántani ezt a szerencsétlent, de takarodjon már haza!
    Van nekünk egy honi bolondunk, aki végett éppen hogy elegünk van!
    Zsigerelt már ki annyi magyar Ft-ot az Orbán barátjából, hogy nyugodtan elhúzhatna. Ennek semmi nem elég?
    Van lakása, páncélautója, és minden luxussal körbevéve!
    Már nemcsak Erdélyben utálják, már nagyon sokan utáljuk itt is,az áhítatos hangon előadott hazugságaival egyetemben!
    Isten nevét a szájukra véve hazudják körbe a magyarságot, az uniót, mindenhol, ahol pénzt remélnek.
    Ha kell Tőkés megossza a kinti magyarságot, mert a lelkét eladta a patás ördögünknek.
    Hogy hogy gyűlölöm a képmutatásukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (63 szavazatból)
  2. Tőkést, Orbánt a baromfi piacon párban kínálnák az értelmesebb kofák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (47 szavazatból)
  3. Azért 1989 december 16.-án Temesváron nagy hibát követtek el az emberek. Hagyni kellett volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  4. Agyament – ez is hülyének néz mindenkit – szemétre vele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  5. Na Tőkés megint megszólalt, most már nyugodtan hátra dőlhetek!

    Ha a világ egyik leghitelesebb embere azzal a szőrös talpával aszongya hogy a demokráciánk védelme jó kezekbe van akkó az úgy is van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  6. Tökes, tökes, egy nyisszantás és tök etlen leszel ! :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  7. A főszerkesztő szerint Tőkés László egyaránt megveti Romániát, a románokat, az európai értékeket és a jó ízlést. “A volt lelkipásztor nem jelent veszélyt a román államra, de képes tartós undort kiváltani” – olvasható a cikkben. A szerző “kétkulacsosnak” nevezi az EP-alelnököt, azt állítva, hogy a Ceasescu rendszer bukása után Tőkést a kommunista diktatúra elleni küzdelem élharcosának tüntették fel, miközben – írja a román szerkesztő – valójában a titkosszolgálatok forgatókönyveinek egyik főszereplője volt. A cikk szerzője felháborítónak tartja, hogy Tőkés László megkapta az egyik legrangosabb román állami kitüntetést (a Traian Basescu államfő által adományozott Románia Csillaga kitüntetést tavaly december 15-én adták át a temesvári emlékév alkalmából rendezett gálaest keretében – a tud. megj.).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  8. Az Úr szólalt meg tebenned! Ha megszólal, azzal csak árt a főnökének. Köszönjük Tartuffe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  9. Minek miskárolni? Töketlen ez az agyalágyult már így is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  10. A volt püspökúr-féle “demokráciát” valóban csak a Zorba(n)-félék
    menthetik meg. Az nem az EU hagyományaira épült demokrácia,
    ami a Zorba(n)ra lenne bizható. Kecskáre a káposztát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  11. Tőkés László, brüsszeli Casanova, kb. ugyanaz a nívó, mint a Sándor Palotában ücsörgő nagy magyar nyelvész és vívóbajnok. Most Brüsszelben Tőkés folytatja azt, amit a mi Palink kezdett el, és szakított félbe. Hóna alá nyúl a kiküldetésben szenvedő egyedül álló vagy elhanyagolt hölgyeknek..,….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  12. TOKES Ur, en ott voltam amikor Jeremias lelkesz Ur atadta Onnek a Peticiot, vagyis a kezebe nyomta, mert On nagyon sietett a buszhoz Strasbourgban, most decemberben.
    Jeremias lelkesz csakugyan erdelyi szarmazasu, csak hogy Jeremias nem adta el a LELKET, Jeremias lelkesz BOJTEL es szerenyseggel probalta es elerte hogy az Europai POLITIKUSOK oda figyelyenek hogy mi is tortenik Magyarorszagon.
    Szegyelje magat ezert a nyilatkozatert es probaljon eszhez terni mar, ha meg van belolle, mert On mar nem melto a SZOSZEKRE, meg a politikahoz is annyi koze van mint a romai Papanak az Os Indianokhoz.
    Lehet ministralni csikszeredai unnepeken es mas Kaotikus, bocs Katolikus szertartasokon mert Onnek mar nincs semmi keresnivaloja az Istentiszteleteken.
    Szerintem LUTHER MARTON FOROGNA A SIRJABAN ha latna es hallana hogy egy REFORMATUS PUSPOK mit cselekszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (40 szavazatból)
  13. \”ez a román állampolgár túlságosan messzire ment ezzel a provokatív megnyilatkozásával\”
    na ez az undorító hatalmi arrogancia!
    román állampolgár, aki fizeti az adót, cserébe meg utakat, közbiztonságot, oktatást, egészségügyet, stb. vár. és alkotmányos joga alapján magyar nyelven kommunikálhat az összes fórumon, művelődhet, ápolhatja kultúráját. az Ő lakhelyén elvárhatja az infrastruktúra fejlesztését, és a gazdaság élénkítését. és ebből tudjuk mennyit kap Ő meg. szóval állambácsi lóg sokkal-sokkal a Lacinak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  14. Holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Egyik erkölcsi hulla a másikat védi. Ez a farizeus pofázzon bele a saját hazája, Románia ügyeibe. Magyarországon annak van joga országos és helyi ügyeinkben szót emelni aki itt fizeti az adóját. Hiába kaptak a külföldi magyarok állampolgárságot, nekik a mi dolgainkban kuss legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  15. Tökös úr,otthon pofázzon,ne itt kavarja a szart,már így is elég büdös

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  16. “utódkommunisták a Magyar Szocialista Munkáspárt jogutódjaként a törvénytelenül felhalmozott vagyon örökösei és a diktatúra idején vagy az átmenet során megszerzett illegitim előnyök haszonélvezői lettek, akkor joggal várható el, hogy utóbb ne csak a haszonban, hanem a felelősségben is osztozzanak.”

    Gondolom az Orbán családról, Demjánról, Pintérről, Csányiról,Simicskáról, Kövér családról is beszél. Nem kommunista szokás az államosítás, ami most dívik? Orbán kommunista lenne?Most lépten-nyomon azt olvasom, hogy az állam visszavette ezt, visszavette azt. Most akkó mi van? Cocilizmus, kapitalizmus, kommunizmus, nemzeticocilizmus?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  17. Tőkés egyszerűen undorító és eladta lelkét az ördögnek. Gőze nincs a politikához és az erkölcshöz. A Bibliát pedig vagy nem ismeri, vagy szándékosan ellene tevékenykedik. Egy erkölcstelen nulla!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  18. én, mint Magyar adófizető állampolgár kérem tőkés réce urat, hogy román (erdélyi) csalánnal veregesse az hímnek vesszelyét. az Magyar csalánt szíveskedjék meg hagyni állampolgárainknak és azok dicső nemzetmegvezető csutikiskondásának, hogy az nagy vezérünk megcsalánozott hímtagját belé helyezhesse minden őt éljenző popófejbe, az népének megelégedésére…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  19. Nem tudom, hogy mi a bajotok Tőkés Lászlóval. Ceaușescu idején megtanulta, hogy milyen diktatúrában élni. Tán meg is szerette azt az életet, csak a román diktátor nem jó diktátor. Végre talált magának egy igazi magyar diktátort. Lássuk be, hogy a magyar diktátor mégis csak jobb, mint a román diktátor, mert hát magyar! Vagy nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  20. Elment az esze. Semmi párhuzamot nem lát Ceauşescu Romániája és Orbán Magyarországa között?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  21. Múlt pénteken telefonált a Megbeszéljük műsorba (Klub Rádió) egy hölgy az USA-bol. Elmesélte, hogy T.L. Többször volt városuk vendége. Eleinte megelégedett azzal, hogy a vendéglátók hazában szállt meg, majd kikötötte,hogy csak szállodába, sőt meg azt is, hogy melyikben hajlandó megszállni. Az összegyűjtött adományt átvette, de mar aláírni nem volt hajlandó. Többször ez után mar nem hívtak. Ez Tőkés László, Orbán Viktor komaja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  22. Csillagszemű Szarvaslány

    Tőkés egy talpnyaló patkány!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  23. “Tőkés szerint Orbán védi meg a demokráciát”

    Ha ez igaz, akkor jaj a demokráciának, máris temethetjük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  24. Anelkul hogy tudtam volna, hogy ma nagyon utalt ex-pusponkkel ujabb cikk jelenik meg, amelyben vedelmezi a XXI. szazad titanjat, az alabbi velemenyt irtam az “Orbán talpa alatt ég a talaj ” cimu cikkhez. A velemenyt kisse atszerkesztem:
    Nezven a vasarnap esti musorokat (m1; m2, duna tv), arra a meggyozodesre jutottam, hogy tenyleg valami meggyuladt es mar langol is. Mire alapozom ezt ? Hat arra, hogy mind a harom kiralyi tv leadta a riportba foglalt hirt, a politizalo, ketszinu, osszeuszito ex-puspok TOKES LASZLO szajabol, hogy barmi aron is megvedik Orban Viktort es kormanyat a “kulfoldi lejaratastol”, akik csak azert hallatjak szavukat, hogy megrengessek a magyar demokraciat.
    Tehat vegleg beigazolodik egy masik cikkhez irott velemenyem , hogy EZ A KARTEKONY EMBER nem az orszag sorsat felti, hanem azokat a kivaltsagokat amit Orban & Co, adott neki azert, hogy osszeuszitsa az erdelyi magyarokat. Megigerte , hogy a tobbi csicskassal egyutt minden erejukkel azon lesznek, hogy “megvedjek a hazat”. Es ez mondat a legnagyobb hazugsag es baj !!!
    Ha igaz, csak most vette fel a magyar allampolgarsagot, es mivel 1945 utan szuletett, meg magyar allampolgar sem volt, tehat azt mondani hogy a hazat vedi, ez tobb mint Istenkaromlas egy volt puspok szajabol. .
    Mikor jon el mar az ido, amikor ti, honi magyarok egyontetuen kijelentsetek, hogy elhatarolodtok ettol a szemelytol, ennek szolamaitol. Mikor lesz mar ez a volt pap PERSONA NON GRATA Magyarorszagon , azert amit csinal, es prosperal nem tudom milyen penzbol ?
    Ahhoz, hogy valamikor levaltsatok Orbanekat, eloszor ezt az embert, es erdelyi kovetoit kell eltavolitsatok, megvonni minden penzbeni juttatast ettol az embertol, azert mert Szekelyfoldrol lehet szamitani kb. 100.000 FIDESZ szavazatra !!!. Kerem, gondolkozzatok el azon amit leirtam. Koszi. ”

    Nos, par ora elteltevel orommel olvasom,hogy nektek is tele van a hocipotok ezzel a jellemtelen, penzsovar Judassal, aki jo magyar forintokert csinalja azt amit csinal. Talan tenyleg kozel van az ido a ” PERSONA NON GRATA “- ra !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  25. embert barátjáról… Bár ezeknél ez nem barátság hanem érdek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  26. Ez a két egyén annyit elért ,hogy az erdélyi magyarságot megosztotta !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  27. Isten nem ver bottal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  28. Örülhetnek a román polgárok,nem ott uralkodnak a demokrácián!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  29. Peppo, ov mindenütt megosztotta a magyarokat, nézz körül. Ahol magyar párt vagy érdekvédő szervezet, kulturális egyesület működött, és hatékonyan működött, ott megjelent ov, és szétverte a szervezetet, lett mindenütt 2-3, egymás ellen kijátszott és kijátszható szervezet. Hogy ez árt a külföldi magyar szervezeteknek, azzal ov nem törődik.Valószínűleg élvezi a zavaros helyzetet. Itthon is ezt csinálta, mióta a politikában van – különösen ezt csinálta, amikor nem volt hatalmon.
    *
    Balázs, köszönöm a véleményedet. Sose bírtam Tőkést, mindig úgy éreztem, hogy farizeus, és saját hasznát mindig fontosabbnak tartja mindennél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  30. Balázs én már vártam, és köszönöm a hozzászólásodat. remélem sokan látják ezt így Erdélyben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  31. A fasizmus felkent papja …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  32. Ion Mihai Pacepa: Vörös horizontok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Tőkés menjen a tetves jó anyjába, mert ha itt balhé lesz akkor itt ki is fogják nyírni, és nem ússza meg mint annak idején odahaza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  34. Egyetértek veled “athos”.Én is azt mondom,hogy a tökös ur abba hagyhatná már a rá jelemző uszitást.Ez az “istenhivő?” nem a felebaráti szeretetet hirdeti,hanem uszit uton-utfélen.Meglátásom szerint leginkább ölne.Ölné azokat,akik nem a Viktort tisztelik.Persze jó vólt neki a kádár rendszerben,amikor megmentették őt Csao-tól.Ott kelett volna hagyni a fenébe.Én már a TV-t is lekapcsolom,ha meglátom őt.Ez az ember nem fél az ő Istenétől,ezért én ugy gondolom,hogy nem is hisz benne.Ha hinne,akkor az isteni tanok szerint élne és cselekedne, a szeretetet,a megbékélést hirdetné és nem a gyülöletet.Én nagyon haragszom az ilyen “vallásos”emberekre.Azokat a hivőket tisztelem és mbecsülöm,akik ugy is élnek,ahogyan azt a hitük tanitja.A tökös ur nemtartozik közéjük.Az ő demokrácia értelmezése megegyetzik a viki ur értelmezésével és nem tulzok,ha azt mondom,hogy a Csauseszkó demokrácia értelmezésével is.Nem is értem mibaja vólt a Csao.rendszerében?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. Ez a két ember nem titkolja a “másságát”. Valóban annyira mások a normálistól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. Hát lehet hogy Tőkés, még jól korpáson is hajítja vikit, csak hogy jobban közelebb legyen hozzá.
    Gusztustalan seggnyaló bérenc

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. Nem tudom mit “izéltok”, a pápa is megáldotta Orbánt! Igaz az ő múltjával nem csoda…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Na a Tőkés!
    Megszólalt a lyuk a gödörből!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. asher alexander

    edesjoistenkem!!!!!!
    mar megint ez a szellemileg lyukas zokni tokes!!!
    -(egy vodor sar is ertelmesebb nala)-
    egy igazi talp es………………..-(foleg ez utobbi!!!)-nyalogep!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. manó
    2012. január 10. kedd
    15:23

    “Nem tudom mit “izéltok”, a pápa is megáldotta Orbánt!”

    Ja, csak közben nem tudni, mit mormolhatott magában

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. Tőkés hol hagyta a feleségét? Milyen pap az aki politikusnak áll? Csak nem a legelvetemültebbek közül való?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Ezen levél olvasása közben nem tudom eldönteni, hogy röhögjek vagy orditsak !
    Ennyi zagyvaságot réges rég nem olvastam már ! A XXI. században elünk tudomásom szerint es Europa nagy rásze egy unión belül . Sajnos az ilyen férgek miatt van ,tart ott ez az unio ahol van mert az ilyen egyének csak a multat anagy sz.. szeretik piszkálni . Ezek ha demokratikusoknak vallják magukat akkor az kellene legyen a fö céljuk ,hogy végre legyen egy közös europai utlevél ,hogy a sok nemzet alkosson egy közös europát ! Ebben senkit nem kényszeritenek arra ,hogy fölladja identitását nemzeti hovátartozását !
    Benes dekrétumok ! Tett valamit magyarország ? Mutatott példát ! Szégyenletes módon még bocsánatot sem kért az elüzött német kissebségtöl ? Mi az a sok átkereszteltt magyarositott német név a soproni belváros házainak falain található emléktáblákon ! Sorolhatnék még sok mindentt ! A mai europai modern embernek nem ez kellene prioritást jeletsen , mert ezen régi sebek fölkaparása mindig fájdalmat és gyülöletet idéznek elö !
    Engem szemely szerint és mondhatom hogy még nagyon sok mindenkit nem az érdekel ,hogy mi volt hanem hogy mi lessz !
    Ez a két egyén nem mondható nemzet mentönek ,hanem inkább rombolónak ,példa erre sajnos magyarország, ha nem úgy gondolgoddsz mint a fidesz vagy a jobbik akkor ne mondjam hogy mi vagy de itt még ami a legveszélyesebb hogy ezek nemzeteket képesek egymára uszitani !
    Viktor és Tökés ! Az olaszoknak kellene ma sokmindet visszakövetelniük sok országtol mert ugye a romaiak elöbb voltak sok területen mint mások !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Mit nyilatkozzon Tőkés, amikor szolgálataiért lakást, autót brüsszeli kiküldetést és a szép nem szolgálatait is a Fidesztől, Orbántól kapja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. A Fideszben Orbán emberei nagyon takarékosak! Még az egyházakból is összeszedik a szemetet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  45. “Tőkés szerint Orbán védi meg a demokráciát ”

    Te szegény demokrácia! Neked innentől kezdve annyi!
    Rajtad már csak Chuck Norris segíthet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. Erre nincs kiírva valami Guinness-rekordkategória?
    Őszinte arccal a legnagyobbat hazudni, vagy ilyesmi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. athos!
    mit mondhatott-mit mondhatott a kamerad ratzi!?
    valszeg azt,;- sehr gut mein junge,kanst du mein ubermensch arsch schon sauber lecken,so wie dein staat gemacht am 44 in ungarn!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. asher alexander, szerda 01:37
    A mondat hosszabb volt, valahogy igy : Aber sollst Du zuerst deine Zaehne, deinen Mund und deine Zunge schoen desinfizieren.
    Majd magyarul hozzatette : maskepp nem er a nevem !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Krisztus mondta: Óvakodjatok a hamis prófétáktól! Olyanoktól akik pap létükre politizálnak Isten nevében és házában. Gyomorfordító!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Nem a farok csóválja a kutyát 2012. január 11. szerda | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos