Ronai and Ronai
AMERIKAI

Párt lehet a Szolidaritásból 2012. január 31. kedd 11:49 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Párt lehet a Szolidaritásból

Budapest – Noha az LMP továbbra sem kíván sem más párttal, sem a Demokratikus Ellenzéki Kerekasztallal együttműködni, Kónya Péter, a Szolidaritás társelnöke bízik abban, hogy márciusra így is létrejön a Kerekasztal.

Kónya a Népszabadságnak adott nyilatkozata szerint „a másik lehetséges útnak azt tartja, hogy új arcokkal új politikai szervezet jöjjön létre. A Szolidaritás határozott álláspontja, hogy amennyiben nem sikerül a demokratikus ellenzéket együttműködésre bírni, a mozgalom fog önálló erőként megmutatkozni. Ha kell, készek akár egy új párt megalapítására is, amely mögé a Szolidaritás, amely továbbra is civil szervezet maradna, természetesen felsorakozik.”

Kónya szerint a Szolidaritás, amely szakszervezetek közreműködésével indult, ma már határozottan magánemberek közössége. Tízezernél is többen csatlakoztak hozzá, szimpatizánsai száma pedig ennél lényegesen nagyobb, és már kétszáz településen vannak jelen.

Elképzelhető, hogy a párttá alakuló Szolidaritás már nem fogja használni az egykori legendás szakszervezeti mozgalom, a lengyelországi kommunista diktatúra ellen fellépő Solidarność logóját. Lapértesülések szerint a lengyel Szolidaritás azt állítja, nem adott engedélyt Kónyáéknak a logó használatára, de az sem áll szándékukban, hogy bitorlás miatt jogi lépéseket tegyenek. A magyar Szolidaritás pályázatot írt ki az új embléma megtervezésére.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +29 ( 33 szavazatból)
Párt lehet a Szolidaritásból, 4.6 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Kónya Péter és csapata kezd okosodni.
    Gyerünk fiúk, nagy, és egyre nő a támogatottságotok.
    Tűzzétek zászlótokra a főváros gondjait, még nagyobb lesz a tömeg mögöttetek.
    Karoljátok fel a diákság és a fiatalok problémáját, tízezrekkel nő majd a demonstrálók száma.
    *
    A LMP (FIDESZ zöld fiókpártja) rendesen megásta az új frakcióvezetővel saját sírját, ne törődjetek velük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +69 (71 szavazatból)
  2. “Ha kell, készek akár egy új párt megalapítására is, amely mögé a Szolidaritás, amely továbbra is civil szervezet maradna, természetesen felsorakozik.”
    Mi van Péter!
    Ezt kell tenni!
    Nincs más megoldás!
    Ami a lényeg, a leamortizálódott politikusokat a közelünkbe se engedni!!!
    Őszinteség, nyitottság, emberi tisztelet!!
    Menni fog!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (59 szavazatból)
  3. Sokan feledték már a rendszeváltás kezdeti bonyodalmait, amikor
    a szakszervezetek bevonásával – hasonlóan – háromszögletű
    kerekasztal kezdett alakulni, de pártok és a szervezett egységes
    erőt nem birtokló “szak szervezet”-ek miatt ez nem valósult meg.
    Várjuk Kónyáék mielőbbi döntését. Szeretnénk tisztábban látni
    az ellenzék erejét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  4. Marcus Aurelius

    Akkor bátorkodom kb. idemásolni egy, a Népszavába beírt hsz-emet:
    .

    Az azért jót tenne a Szolidaritás imázsának, ha nem venné körül az a gyanú, hogy csak két rafkós nyugdíj-szélhámos bulija, amivel be akarnak evickélni a jól fizető zavarosba. Kónyáról azt olvastam, hogy 41 évesen lett nyugdíjas. A forrás nem hiteles, csak olyan “szóbeszéd-súlyú”, éppen azért kéne számon kérni rajtuk, hogy tegyék átláthatóvá az ilyen vonatkozású ügyeiket-érintettségeiket. Ha tiszták, akkor az derüljön ki, hogy tiszták. Ha nem tiszták, akkor pedig az, hogy nem tiszták. Ez is megérdemel annyi figyelmet, mint Schmitt Pál doktori címe. És úgy általában: Magyarországon is be kéne vezetni, hogy csak annak legyen esélye a gyepmesteri szint fölött közéleti-politikai szerepet vállalni, aki a végletekig feltárja minden korábbi – a tervezett közéleti pályályával esetleg összefüggő – ügyét, viszonyát, pont azért, hogy így egyből lehetetlenné tegye az utóbb esetleg taktikusan időzített lejáratását (de jogos, megalapozott lejáratását). És tegye időben megrajzolhatóvá a személyiségének az etikai profilját.
    .

    Mert valóban szükség van minden demokrata beállítottságú egyén és szervezet felébredédére, aktivizálódására, közöttük az egymás iránti toleranciára. És annak a könyörtelen érvényesítésére, amivel bizony az MSZP, ama bizonyos nyolc évben, tény ami tény, adósunk maradt: hogy az ÜGYET kell előre mozdítani, nem az egyéni karrierünket. Még mellékesen se sütögessüka saját kis pecsenyénket, arra hivatkozva, hogy de hiszen közben megsütjüka közösség nagy pecsenyéjét is. És akit bármi etikai támadás indokoltan érhet, az húzódjona háttérbe, és adja át a helyét egy kellően támadhatatlan társának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (17 szavazatból)
  5. Marcus Aurelius
    Üdvözöllek!
    Mi van?
    Aláírópalit és Kónya Pétert egy napon sem lehet említeni!!!
    A miértre, ha kérhetnélek, keresd meg a választ!
    Nem kell senkinek elhinni semmit, győződj meg magad róla!
    Minden információ a rendelkezésedre áll!!
    Nekem meg főleg, mert még nem feledtem el az eskü szövegét, és forr bennem az indulat, hogy a politikai elit milyen hálás volt velünk szembe!
    Nem látok még én sem tisztán, nehezen törlöm ki a nyálat a szememből, egyben azért ezer százalékig biztos lehetsz, ez nem a PÉNZRŐL szól!!
    Erre egyre többen jönnek rá!
    Azért a résen ott a fény!
    Egyel biztos többen lesznek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  6. prof.Cartouche

    Nem tudom, hol olvassa M. Aurélius, hogy Kónya Péter nyugdíjas? Még le sem szerelték, sőt fegyelmi folyik ellene…jaj, de szomorú..ez is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  7. Örülök hogy szerveződnek, és nagy a támogatottságuk. Arra vigyázzanak, hogy ne hagyják a pártokat a hátukra mászni, mert nagy a veszélye annak,hogy mint a kullancs ragadni fognak rájuk.
    Legyenek önállóak,tiszta,érthető programmal, és találjanak hiteles embereket a céljaik megvalósítására!Szurkolok nekik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  8. bumburi!
    Üdvözöllek!
    A hozzá állást másként látom!
    Szurkolni, a lelátón kell, a játszó csapatoknak!
    El kell dönteni, melyik csapat a szimpatikus, majd irány a csapatba és keményen melózni kell az eredményért!
    Meg kell hívni másokat is legyenek csapatjátékosok, a pihenés, szurkolás ideje lejárt!!
    További szép estét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  9. “két rafkós nyugdíj-szélhámos”
    akkor elmondom neked Marcus Aurélius, hogy a szolgálati időm alatt, ötször esküdtem fel arra hogy a Hazámat Szolgálom. Akkor, amikor a derék-demokratikus ellenzék egy része Acél elvtárstól kapott men-levelekkel külföldre távozhatott, vagy más része USA-ban vagy Nagy Britanniában nyugati ösztöndíjakkal tanulhatott, “”félresöpörtként”" igazgatói állásokat töltött be akkor én még 1989-be sem mehettem külföldre. A Szolgálati Törvényeket a regnáló hatalom alkotta.
    Hiába volt békeidő és talán ha franciás-műveltséged látja,hiába nickem nőnemű,- nem volt apelláta, ha hajnali kettőkor jött értem az autó, akkor hajnali kettőkor menni kellett… de nem is folyatom, mert az időközben felnőtt kölyköm azt mondja, hogy amikor lázas volt, akkor nem fogtam a kezét, a regnáló hatalom kádár-huszároz, te meg b+ azt mondod, hogy rafkós nyugdíj szélhámos.
    A hatályos törvények szerint vonultunk nyugdíjba, és most a hatályos törvények szerint nevezték át a járandóságokat, és vonták meg a mindenkori legmagasabb adókulccsak az 1954 után születetteknek…
    Kikérem magamnak, én 30évig a Hazámat Szolgáltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  10. Az összefogás nagyon fontos ,minden szavazat ami nem megy a közösbe az el fog veszni,ahogy a demokráciába vetett hit is.Nem értem az LMP-t,és az MSZP kétharmados dumáját se nagyon.Az összefogás nem egy politikai sakkjátszma,ahol mindenki próbálja a neki legkedvezőbb pozíciót felvenni,ennek egy őszinte az alapvető emberi igazságérérzeten és a demokráciába vetett hiten kellene alapulnia.Még el se kezdődött,de már is megy a helyezkedés,ne fitymáljátok le a hatalmon lévőket,szerintem,törvényesen nem fogják ,még választások esetén sem átadni a hatalmat,nekik minden kell vagy semmi.Marakodásnak itt most helye nincs csak egymás segítésének az ország érdekében,akinek ez nem megy az ne rontsa a levegőt,legyünk bármennyien de a cél közös legyen és nem valami csukott ajtó mögötti mutyizással sikerüljön elérni a célt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  11. “szerintem,törvényesen nem fogják ,még választások esetén sem átadni a hatalmat,nekik minden kell ”
    Igen, ezt hiszem én is, mint nakadzsi. Erre kell felkészülni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  12. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Kónya Péter és Árok Kornél is jelenleg még hivatásos katona ill. tűzoltó.Ellehetetlenítették a munkájukat és mindketten leszerelési kérelmet adtak be, most még a felmentési idejüket töltik.Tehát nem nyugdíjasok és a jelenlegi állás szerint már nem is lehetnek szolgálati nyugdíjasok..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  13. Őrjöngő Zsebdiktátor
    2012. február 1. szerda
    00:49
    .

    http://index.hu/belfold/2012/01/06/arok_kornelt_felmentettek_a_szolgalat_alol/
    .
    A fenti link alatt a következőket találod:
    “Árok Kornélt felmentették a szolgálat alól”

    “Az atv.hu szerint [1] Árok július 6-ig felmentési idejét tölti, ez idő alatt folytatja a Magyar Szolidaritási Mozgalom országos hálózatának kiépítését”
    .
    Tehát a nyugállományba vonulása folyik, tény.
    Kónya Péterről a magyar Népszavában olvastam, ott is folynak néha viták ilyesmiről. Mások is olvashatták rajtam kívül, ezért volna helyes a tisztázás.
    .
    voisine
    2012. február 1. szerda
    00:04
    .
    Nem vitás, hogy a rendőrök, tűzoltók, stb. között (remélem, hogy nagy számban) voltak/vannak az ügyszeretet által ott tartott emberek. Akik aztán előbb-utóbb kihasználtnak érzik magukat. Ilyenek persze vannak az orvosok, tanárok között is. Az se vitás, hogy pl. egy rendőr élete zaklatottabb és veszélyesebb, mint egy tanáré. Járnak is is nekik ezért bizonyos kedvezmények. De ezek közül némelyiknek a mértéke, hát, vitatott. Csak a mértéke! Most nem kezdek itt el érvelni és példálózni, volt efölött itt már elmérgesedő (inkább nem részletem) vita. De sokan kénytelenek megroggyant egészséggel is 65 éves korukig dolgozni (akik 1957 után születtek.) És azért az ugye nem szolidaritás, hogy láthatóan kiváló fittségnek örvendő negyvenvalahány évesen nyugdíjas rendőrnek (aki esetleg több munkakörnyi munkát végez feketén) a nyugdíját legalábbis részben 60-65 éves megroggyant és kihasznált közalkalmazotak termelik meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (14 szavazatból)
  14. Szerintem 40 egynéhány éves korban nyugdíjassá válni nem indokolt. Nem is erről szól a történet. Lehetett volna hozni egy olyan törvényt, ami mindenki számára elfogadható. Itt minden bosszúból történt 2006 -ért. Egyszerűen úgy kommunikáltak hogy összeugrasszanak embercsoportokat, illetve legalizálják a visszamenőleges törvényeket. DE MÉG MINDÍG NEM TUDJÁK ŐKET FOGLALKOZTATNI! Büntetni viszont igen. Ezért jött létre alapvetően az összefogás. A Szlodaritás ma már nem erről szól. Nagyon tiszteletre méltó igyekezet az, hogy egy asztal mellé akarták ültetni a pártokat. Úgy látom ez nem megy, itt köszön vissza Kertész Ákos igazsága. Kónya Péter hiteles, karizmatikus vezető lenne. Sajnos azt hiszem, ez jogilag nem lehetséges, mert politikai pályára egyenlőre nem léphet ha jól tudom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. “Tehát a nyugállományba vonulása folyik, tény.”

    Arcátlan manipulálás arc, és arcpirulás nélkül, amit M. A. írt.
    Olyanok prédikálnak a húsosfazékhoz tülekedés szentségtelenségéről akik már a szaftot is kitunkolták belőle?

    Ez a két emberke pontosan tudta, hogy aki most felemeli a fejét ebben a lövészárokban, arra lőni fognak. Sajnos jobbról is és balról is.
    Nem kis bátorságra vall, hogy megtették mégis. Talán adhatnánk nekik egy esélyt a bizonyításra. Viktornak is volt jó erős 20 éve erre. Azt már tudjuk ő mire használta. Most lapozzunk. Épp ideje lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  16. Rendőr, katona, tűzoltó, bányász, nem sorolom a többit!
    Mit vétettek ők! Semmit! Tették a dolgukat!
    Egyetlen törvényt nem alkottak!
    Politikai döntés után 2/3-os törvénybe foglalták kötelességeiket, jogaikat!
    Miért nem tüntetettek , tiltakoztak akkor az emberek, hogy ez igazságtalan, ezt nem tehetik meg!
    A kötelességeinknek eleget tettek, éltek jogaikkal!
    A megszerzett jogokat visszamenőleges elvenni, na ez nem semmi!
    Most kellene tüntetni, tiltakozni, hogy a politikusok nem játszhatnak a törvényekkel, kényük, kedvük szerint változtattatni, megszüntetni a jogbiztonságot!
    Itt az emberek léte a tét, ez nem játék politikus “urak”!
    Mindennapi imájuk lehetne az esküjük szövege, amit tettek a kupolába, és úgy néz ki felejtették!
    Van aki még ki nem feledte, nem feledheti, az egy életre szól!!!
    SZÁMON KÉRHETŐ!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. “Árok Kornélt felmentették a szolgálat alól”.
    .
    Tehát vagy felmondott, vagy kirúgták. Hol itt a nyugdíj? Ha pl. egy könyvelő felmond a cégénél, akkor az már egyből nyugdíjba megy?
    .
    Én is hivatásos vagyok (nem katona), de ha leszerelek, esetleg kirúgnak, akkor keresehetek más munkát. Ha valaki nincs tisztában a hivatásosokra vonatkozó törvényekkel, az inkább hülyeséget ne mondjon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  18. Marcus Aurelius
    2012. február 1. szerda
    01:21
    Ha valakit felmentenek a szolgálat alól, az nem azt jelenti, hogy nyugdíjazzák, hanem azt, hogy kirúgják. Nagy különbség!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. Marcus Aurelius az eszét játssza itt, de valójában offolni jár ide!! :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. Marcus Aurelius
    „De sokan kénytelenek megroggyant egészséggel is 65 éves korukig dolgozni (akik 1957 után születtek.)”
    Kivéve azokat, akiket el akarnak takarítani az útból, mert ebben az esetben az a bizonyos 65 év csak 62.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Húzzatok bele fiuk .
    Már unom a rohadt narancsot nagyon , elegem van az elmebeteg megszóllalásaikból.
    Az biztos hogy a hihetetlen szélét súrolja amit az után kell tenni amit EZEK leromboltak az országban és az elmékben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Marcus Aurélius elhúzhatsz a véleményeddel a sárgába.
    Köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Amúgy jó lenne egy párt, ami a mi pártunkon áll.
    Reménykedjünk, hogy a Szolidaritásból ilyen lesz, okos szakemberekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  24. Ezeket a fiúkat kell támogatni!
    Ők a jövő politikusai!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. bmk
    .
    http://oregseginyugdij.hu/oregsegi-nyugdij/megszunik-a-korhatar-elotti-oregsegi-nyugdij-2012-tol-helyette-korhatar-elotti-ellatas-lesz
    „Szolgálati járandóságra jogosult az is, akivel a Hszt., Hjt. alapján felmentését, nyugállományba helyezését 2012. január 1-jét megelőzően közölték, és a most hatályos szabályok szerint szolgálati nyugdíjra lenne jogosult a felmentési idő leteltét követően; „
    Tehát „…akivel a Hszt., Hjt. alapján felmentését, nyugállományba helyezését 2012. január 1-jét megelőzően közölték,…” -ilyen részleteket, mint egy megállapodás vagy közlés dokumentált időpontját , Kónya P. és Árok K. ügyében én természetesen nem ismerhetek. Tehát azt belátom, hogy amit korábban egy ilyen esetben biztosnak vettem (ti. hogy valamilyen címen, valamennyi pénzt ezek után kapni fog az illető), az most nem biztos. Ezt egyértelművé tehetné egy ide beíró, a tárgyban tájékozott jogász, megfelelő hivatkozásokkal.
    .
    Tehát igyekszem nem hülyeséget mondani, bár mivel nem vagyok jogász, ez megtörténhet, minden jószándék mellett is. (Mint szinte bárkivel, aki megszólal.)
    .
    .
    ketteske
    2012. február 1. szerda
    09:04
    .
    Ezek után ugye leszel szíves elárulni, hogy mire alapozod azt, miszerint rám érvényes, hogy „Olyanok prédikálnak a húsosfazékhoz tülekedés szentségtelenségéről akik már a szaftot is kitunkolták belőle?”
    De igazán áruld el, érdekel!
    .
    .
    rupcsi
    2012. február 1. szerda
    13:33
    .
    Marcus Aurelius az eszét játssza itt, de valójában offolni jár ide!! :-(
    .

    Megállapításodnak mind a két részéhez találhatnál itt nálam megfelelőbb célpontot, de ehhez nem ártana visszanyerni a hidegvéredet.
    .
    .
    Geyza
    2012. február 1. szerda
    15:34
    .
    Tőled már megszoktuk (megszoktam), hogy a megszólalásaid komolyan-vehetőségét a levegő páratartalmától a hajnali harmat pH-értékéig minden befolyásolja. Amit nemrég Diracról, az istentagadó zseniről írtál, az pl. tetszett. De ez a ritkább. Jó lenne megtalálni és állandósítani az igazi habitusodat, mert így fogalmam sincs, hogy ezt a mostani épületes homorításodat melyik Geyza írta. (Remélem, hogy legalább erről nem én tehetek.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  26. Marcus Aurelius!
    Üdvözöllek!
    Kértelek, nézz utána!
    Most kicsit segítek!!!
    .
    “A HM szívatja Kónyát?”
    Mindenképpen szerették volna elkerülni, hogy Kónya december 31-ével szerelhessen le, mert akkor még a tavaly hatályos szabályok alapján akár szolgálati nyugdíjra is jogosult lehetett volna.
    A vezérkari főnök január 16-án döntött arról, hogy Kónya február 1-jével megkezdheti a felmentési idejét, a hivatásos szolgálati jogviszonya pedig augusztus 1-jén szűnik meg. Így a nyugdíjra már esélye sincs, de a felmentési időre járó pénz egy része is elúszik, mert terheli a „pofátlan végkielégítéseket” sújtó 98 százalékos különadó.
    Ennyi „büntetéssel” azonban nem érték be: Kónya ellen fegyelmi eljárást indítottak egy, a Magyar Nemzetben megjelent nyilatkozata miatt, mert katonaként politikai véleményt nyilvánított.”
    http://nol.hu/belfold/a_hm_szivatja_konyat_
    .
    Ez a valóság!
    Tényleg nincs több segítség!
    A többi a te dolgod!
    A lényeg: NEM TUDTÁK MEGTÖRNI, mint gaskót!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. Bohém
    2012. február 1. szerda
    20:21
    Kösz, hozzájárultál ahhoz, hogy jobb tényismerettel figyeljem a jövőbeli fejleményeket, és segítettél tisztázni egy részletet. (A többi meg tényleg az én dolgom, nem fogom a fenntartásaimat ide citálni csak azért, hogy legyen mi fölött egymás és a lap kikészítésére gyúrni.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. 2012. április 01-től csak az öregségi nyugdíjkorhatárt betöltöttek lesznek jogosultak nyugdíjas bérletre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Amikor a hazai Szakszervezei Szolidariás mozgalom beindult örömmel üdvözöltem. Azt hittem, hogy egy Lengyelországihoz hasonló, pártoktól független, egyetlen célt, a demokrácia visszaállitását és a diktatura megdöntését cézó mozgalom jő létre. Nem igy történt. A Szakszervezeti mozgalmakat kedves vezérünk kiherélte. A szakszervezeti veztőket vagy eltávolitották vagy, saját szekerükbe fogták. Nem akadt egyetlen Valenszához hasonló önzetlen, karizmatikus vezéregyéniség aki összefoghatta volna a szakszervezeti ellenzéki tömörülést. Pedig erre megvolt a készség és lehetőség. Ehelyett kis torzslkodó pártocskák próbálkoznak teljesen eredménytelenül nekimenni a kétharmados gőzhengernek. Hát ez igy nem megy honfitársaim. Mindenki a maga kis pecsenyéjét akarja sütögetni. A vezér pedig röhög a markában. A sok, papok által elbonditott és valami nacionalista Horthista nagy Magyarország ábrándal megetetett birkák pedig tapsolnak neki. Hát ez a mi országunk és megérdemeljük a sorsunkat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Kedves Marcus Aurelius!

    Félreérthető volt tán, amit írtam, de nem volt szándékos. Nem akartalak célba venni. Ha sikerült mégis, de nem talált, bocs. (Az inget csak az vegye magára, akié.) Az én firkálmányomat mindössze az ihlette, hogy olyan mocskolódó vádaskodó támadó hangnemet ütöttél meg, amely a nagyvezír szóvivőinek is becsületére vált volna. A valóságalap????? Ha már tényként tálalsz valamit, legyen is az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Még az a szerencse, hogy van aki/akik rendeznék a sorokat. Mert ugye nem maguknak kéne a vezetőknek az országot átalakítani. Drukkolok magunknak! Erőt, egészséget mindannyiunknak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Az AN gyógyulást kíván Andrassew Ivánnak 2013. július 3. szerda | AN

A Szépírók is szolidárisak a diákokkal 2012. december 13. csütörtök

Bedarálták a munka törvénykönyvét 2012. július 1. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos