Az AN gyógyulást kíván Andrassew Ivánnak 2013. július 3. szerda 17:02 | AN

Az AN gyógyulást kíván Andrassew Ivánnak

الغريبة فتحة النقدية هجوم http://www.kiviniitty.fi/?art=Space-Invasion-hedelm%C3%A4pelit-netiss%C3%A4&a5b=61 Space Invasion hedelmäpelit netissä لعبة الطائرة ورقية فتحة نجم كرة السلة فتحة لوط لاكي الجني ل

Andrassew Iván élete legnagyobb kihívása előtt áll, amelynek megvívásához sok erőt kívánunk. Érezze olvasói, barátai támogatását és szeretetét. Arra kérjük olvasóinkat, imádkozzanak Andrassew Iván teljes meggyógyulásáért.

Andrassew Ivánt a kórházban meglopták, egyebek mellett eltűnt a táblagépe, amellyel a külvilággal tartott kapcsolatot. A Népszava gyűjtést rendezett számára, amelyhez az Amerikai Népszava is csatlakozik, és arra kérjük olvasóinkat, hogy aki teheti, támogassa Ivánt anyagilag is. Betegségének a lopás okozta káron túl is jelentős költségei vannak.

A támogatásokat az alábbi számlaszámra lehet küldeni:

Népszava Egyesület: IBAN-kód: HU88 1091 8001 0000 0026 4030 0003
SWIFT code: BACXHUHB
UNICREDIT BANK

A komment rovatba annyit kell íni: “Iván”.

Kedves Iván, veled vagyunk, szeretettel gondolunk Rád, és szurkolunk Neked!

Amerikai Népszava szerkesztősége

Címkék:, , ,

Kapcsolódó cikkek

Alakul a Felcsút-Székelyföld tengely 2014. március 19. szerda

Szombathelyen is megjelent a Bohóc-gárda 2014. február 9. vasárnap

Október 23: a Csizma téri srácok 2013. október 24. csütörtök

A vidékfejlesztésnél valaki bűzlik 2013. október 15. kedd


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

Blogok