Az AN gyógyulást kíván Andrassew Ivánnak 2013. július 3. szerda 17:02 | AN

Az AN gyógyulást kíván Andrassew Ivánnak

Az Amerikai Népszava szerkesztősége és olvasói nevében teljes gyógyulást és felépülést kívánunk Andrassew Ivánnak, a barátnak, az apának, az embernek, az újságírónak, a magyar baloldali újságírás meghatározó egyéniségének. Andrassew Iván nemcsak újságíróként, hanem a szélsőségesekkel, fasisztákkal és nácikkal szembeni bátor és következetes kiállásával is a magyar demokratikus oldal emblematikus figurája.

Andrassew Iván élete legnagyobb kihívása előtt áll, amelynek megvívásához sok erőt kívánunk. Érezze olvasói, barátai támogatását és szeretetét. Arra kérjük olvasóinkat, imádkozzanak Andrassew Iván teljes meggyógyulásáért.

Andrassew Ivánt a kórházban meglopták, egyebek mellett eltűnt a táblagépe, amellyel a külvilággal tartott kapcsolatot. A Népszava gyűjtést rendezett számára, amelyhez az Amerikai Népszava is csatlakozik, és arra kérjük olvasóinkat, hogy aki teheti, támogassa Ivánt anyagilag is. Betegségének a lopás okozta káron túl is jelentős költségei vannak.

A támogatásokat az alábbi számlaszámra lehet küldeni:

Népszava Egyesület: IBAN-kód: HU88 1091 8001 0000 0026 4030 0003
SWIFT code: BACXHUHB
UNICREDIT BANK

A komment rovatba annyit kell íni: “Iván”.

Kedves Iván, veled vagyunk, szeretettel gondolunk Rád, és szurkolunk Neked!

Amerikai Népszava szerkesztősége

Címkék:, , ,

Kapcsolódó cikkek

Alakul a Felcsút-Székelyföld tengely 2014. március 19. szerda

Szombathelyen is megjelent a Bohóc-gárda 2014. február 9. vasárnap

Október 23: a Csizma téri srácok 2013. október 24. csütörtök

A vidékfejlesztésnél valaki bűzlik 2013. október 15. kedd


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS kanadaihirlap
Videók

Blogok