Ronai and Ronai
AMERIKAI

Börtönbe zárná a Jobbik a melegeket 2012. április 12. csütörtök 17:28 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Börtönbe zárná a Jobbik a melegeket

Budapest – Már a Fidesznél is kiverte a biztosítékot a Jobbik melegekkel kapcsolatos javaslata. A szélsőséges párt ideiglenesen Brüsszelben állomásozó prominense néhány évvel ezelőtt még egészen másképp gondolkodott a másságról.

Szükségtelen és indokolatlan provokációnak tartja a Fidesz azt a jobbikos előterjesztést, amely törvényileg büntetné “a szexuális devianciák népszerűsítését”. A kormánypárt nem támogatja a Jobbik indítványát – jelentette ki Gulyás Gergely, a parlament emberi jogi bizottságának fideszes alelnöke.

A Jobbik kedden benyújtotta az Országgyűlésnek azt a javaslatát, amellyel módosítaná a büntető törvénykönyvet (Btk.), a szabálysértési törvényt, a média- és a reklámtörvényt, hogy betiltható, illetve büntethető legyen “a szexuális devianciák népszerűsítése”. Az előterjesztő Mirkóczki Ádám ebbe a körbe sorolta a homoszexualitást, a transzneműséget, a transzvesztitizmust, a biszexualitást és a pedofil magatartást.

Gulyás Gergely emlékeztetett, a Jobbik az említett jogszabályokon kívül az alaptörvényt is módosítaná, amely ma egyértelműen meghatározza, hogy házasság egy férfi és egy nő között jöhet létre.

A Btk.-módosításra vonatkozó javaslat a fideszes politikus szerint nyilvánvalóan alkotmányellenes, és szembemegy azzal az alkotmánybírósági határozattal is, amely mások mellett Morvai Krisztina – aki jelenleg a Jobbik európai parlamenti képviselője – sürgetésére született meg még korábban.

Ez a határozat – folytatta – megszüntette a kor szerinti különbségtételt az egyneműek és a különneműek közötti szexuális kapcsolattal összefüggő bűncselekmények esetében. “Nem tudjuk, hogy a Jobbik mostani törvényjavaslata fényében hogyan éli meg Morvai Krisztina korábbi alkotmánybírósági beadványát” – zárta szavait Gulyás Gergely.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 3 szavazatból)
Börtönbe zárná a Jobbik a melegeket, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. Ha bármely kirekesztést törvénybe mernek iktatni, akkor az EU kizárja MO-t. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  2. Csak a kirekesztőket kellene már végleg kirekeszteni!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  3. A fenti felsorolásból egyedül a pedofília deviancia olyannyira, hogy minden normális országban üldözik és büntetik.
    A többi az emberi nemi viselkedés egy formája, akárcsak a heteroszexualitás. Voltak olyan korok, amelyek minden hibájuk ellenére elismerték ezen formákat, sőt!
    A szexualitás formája magánügy, akárcsak a vallás(szabadság) vagy bármely “izmus”, hirdetése, “népszerűsítése” jog egy normális demokráciában. No persze, nem a miénkben. Normális társadalomban a szélsőséges “izmusok” népszerűsítése sem gond, hiszen normális emberekben nem tud gyökeret verni az alapvető emberi értékek mellett. Hirdetni “bármit” lehet, a tettek számítanak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  4. Mi az, hogy “a szexuális devianciák népszerűsítése”? Ki népszerűsíti? Akit érint, az biztosan nem.
    Viszont:
    Javasolnám törvénybe iktatni, hogy mindenfajta fundamentalizmus (fasizmus, nácizmus és általában mindenféle gyűlölködés) nem más, mint deviancia, amelyet tűzzel-vassal üldözni kell, hogy a többiek nyugodtan élhessenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  5. A nácik napról napra radikalizálódnak.
    Hol az a bizonyos ” két pofon ” ?
    Hamarosan Mosthatlmonlévők kapják őtőlük !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  6. Qrvai hisztike utána nézhetne az utóneve eredetének, mielőtt a sámánizmus (sátánizmus) terjesztésébe fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  7. A probléma a következőkben leli gyökerét :
    Én kérem elismerem hogy a Jobbik és a FIDESZ vezetősége megegyeznek efféle idegborzoló dolgokban , hogy ezekkel eltereljék a figyelmet a valós problémákról.
    Csakhogy a Jobbik hívői ezt nem értikj ! Ők komolyan vesznek minden FIDESZ ellenes kirohanást.
    Egy idő után Vonáék úgy járhatnak mint Sparracus vagy Dózsa György : A tömegeik akarata fogja irányítani őket és nem megfordítva !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  8. gets:

    Több nyugati-európai ország nemcsak betervezett, de már rég be is iktatott diszkriminatív törvényeket, egyik legjobb példa erre a muszlim nők arcát takaró hidzsáb betiltása a női jogok megsértése címén, ezért aztán az EU-nak ennél sokkal nyilvánvalóbb formája kell ahhoz, hogy kizárjon egy tagot. De ki zárni se kell, hiszen pár hónappal ezelőtt már az is komolyan felmerült Orbánnal szemben, hogy az országot nemcsak megvonják az EU-pénzforrások egy jelentős részétől, hanem felfüggesztik szavazati jogát is, és ezek ketten gy.k. egyenlőnek tekinthetőek a kirúgással.

    Amúgy én nagyon nem értem, hogy a melegeknek és a többi szexuális kisebbségnek ugyan teljesen elfogadom minden emberi lényt megillető jogait, de miért kell az utcára vonulniuk. A mi zsidó-keresztény kultúránkban tabu a szex nyílt kezelése, másrészről pedig nem látok összefüggést a társadalmi elfogadottság és az utcai parádézás között, ergo nem hiszem, hogy kedvezőbb kép alakul ki az átlagemberekben róluk, ha a mindennapoktól merőben eltérő farsangi hangulatban nyilvánítsák ki szexuális hovatartozásukat. Félre ne értsétek, nem a kézen fogva járó melegekkel vagy leszbikusokkal állok hadilábon, hanem a rózsaszín Bibliával, vadul egymást nyaló-faló képviselőikkel, mert ezt még a hagyományos hetero pároktól is furcsállom, és valljuk be, ezek azok az emberek, akik miatt a szélsőjobboldal fogást tud találni, rá tud mutatni az egész közösség állítólagos devianciájára, rajtuk keresztül képesek azt kommunikálni, hogy milyen súlyos züllést hozhat az áldott magyar családokra de főleg a szegény gyerekek lelki életére.

    Néha elgondolkodok azon, hogy jó lenne, ha egy meleg jogi aktivista elmondaná, hogyan vélekedik ő a magyar társadalom szolidaritásáról. Vajon ha tudjuk, hogy Baráth nyilatkozata és a Jobbik itteni törvényjavaslata gyakorlatilag nem érte el a magyar lakosság ingerküszöbét sem, mit tudnak tenni ők saját helyzetük javításáért, mert az nyilvánvaló, hogy nem Brüsszel fogja se őket, se a zsidókat megvédeni a bajtól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (16 szavazatból)
  9. Animebj
    Ezek féligazságok.
    A közszemérem elleni vétségek tudtommal minimum szabálysértésnek minősülnek, ennek alkalmas retorzióit a rendvédelmieknek használni kell és ez szexuális irányultságtól függetlenül érvényes. Innentől miről beszélünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  10. Én meg már az egész díszes bandát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  11. gets:

    Ha valóban ennyi az egész, akkor nem igazán tekinthető beteges nemi irányultságnak a homoszexualitás nyilvános szerepeltetése, és amíg nem történik feljelentés, addig nincs miért bűnözőnek tekinteni a közösségre, a pedofilokkal párhuzamba állítani őket. Amúgy egyszer-egyszer elgondolkodok azon, hogy ha már a nácik és egyéb csőlátású gyűlöletemberkék annyira rágják magukat a buzi témán, valójában nem arról van szó, hogy nagyon is látnak az egészben szexuális fantáziát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  12. En full hetero vagyok es rohadtul nem erdekelnek, hogy a melegek eppen felvonulnak vagy tancolnak az utcan, discoban stb. elfogadom, hogy ez letezo jelenseg es akkor is letezni fog ha negyfal koze zarjak! A melegek nekem nem jelentenek semmifele konkurenciat, legfeljebb tobb no marad nekem. Aki fel a melegektol es nem akarja latni oket azok gondolom latens buzik, es pont attol felnek, hogy veluk is megeshetnek ezek a dolgok, szerintem egeszseges embert nem erdekel ki, hol, mit csinal. Ha esetleg azt mondjak, hogy a gyerekere rossz hatassal van stb akkor nem kell abban az idopontban arra fele setalni, nem hiszem, hogy jobb egy jobbikos rendezvenyt latni, hallani ahol csak ugy folyik a gyulolet mint egy melegfelvonulast vegignezni. A jobbik mindenkit kriminalizalni aki nem olyan mint ok, vagy eppen nem nazi stb. A pedofiliat meg mindenhol buntetik Magyarorszagon is tehat nem tudom miert kell ebbe beleszoni! Raadasul a heterokat is eleg szep szammal erinti ez a dolog de meg a jobbikos gardistakat is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  13. ego 18:20
    “‘Javasolnám törvénybe iktatni, hogy mindenfajta fundamentalizmus “fasizmus, nácizmus és általában mindenféle gyűlölködés) nem más, mint deviancia, amelyet tűzzel-vassal üldözni kell, hogy a többiek nyugodtan élhessenek.”
    Az u.n. “hungarizmust” elfelejtetted.
    Azonkívül teljesen beleegyezek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  14. Ezt a hírt a Hürriyet című török újság már tegnap megírta. A cikkben megemlíti a törvényjavaslat benyújtójának , bizonyos Mirkóczki Adámnak a nevét, valamint ír az ajánlott büntetési tételről / 3-5 év,illetve a kéz a kézben sétáló egyneműeknek 150 000 Ft pénzüntetést javasol /.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. Alapvetoen a sex maganugy !

    Nekem nem a kedvencem a Gay parade a pride day. En sem vonulok az utcan es hirdetem hogy csak a felesegemmel vagyok hajlando szexualis eletet elni. Miert kell a melegeknek magukbol kikelve, nyelvuket nyujtogatva, testuket kinalgatva felvonulni. Ettol a latvanytol mindekeppen meg akarom kimelni magamat meg a gyerekeimet is. Ha valaki pl strippereket akar nezni elmegy a klubba. A gay-ek azonban publikussa teszik a sexualis eletuket, pedig ez maganugy es kutya sem kivancsi ra.
    A hetero porno is ugyanez a kategoria, akinek kell az ilyesmi az tegye meg ha akarja de ne legyen a tobbi ember ennek a szemlelesere kenyszeritve.

    A borton azonban teljesen hibas felfogas. Ha valaki mondjuk pincival es futyivel szuletik ( ami persze tragedia) miert kellene az ilyet buntetni. Mivel a sex-nek a haloszobakon belul van a helye, ezert abba a sem a kormany sem mas nem szolhat bele. Ha azonban valaki az utcan uzi, vagy mas szemelyek rovasara teszi, akkor a torvenynek ervenyt kell szerezni. (pl kozszemerem sertes, futtatas, stb stb) Nem csak a homo hanem a sex-nek barmely formaja is ide tartozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  16. Morvai nemrég még a homoszexuálisok jogaiért harcolt. Micsoda köpönyegforgató egy nő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  17. Itt a bizonyíték:
    http://csakajobbik.blog.hu/2009/05/27/morvai_krisztina_multja_jelene_es_jovoje

    Ez nem egyedi eset a magyar politikában. Orbán is hasonló metamorfózisokon ment keresztül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  18. És hány jobbikos homoszexuális? Mert az orbánt titokban, De csak TITOKBAN szopkodják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  19. Karelsloboda, volt olyan jobbikos, aki egyenesen meleg pornószínész volt korábban. Kovi “buktatta le” véletlenül, amikor könyvet írt, és megemlítette, hogy az illető milyen jó színésze volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. na mi ez ha nem fasizmus? Cigány, zsidó, buzi, üldözése, így kezdődött a II. WW. is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Hát igen. Elõször a melegeket zárnák be, aztán kiket? Romákat valószinûleg,
    következnének a zsidók, majd minden nem fehér (pl kínai), aztán mindenki, aki
    nem [új]nyilas, stb. A végén nem maradnának csak õk – mármint a nyilasok -
    amikor egymást kezdenék nyírni valamilyen kifogással. Ki maradna meg?
    Szálasján-Vona-Zazrivecz? Goebbels-Novák Emõke? Kurvai Hisztina?
    Bunko Rovásírás-Szegedi-Csanád?
    Rothadt elmebeteg csürhe, a szavazótáborukkal együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Nyomoznak a parlamenti zsidózás miatt 2012. április 11. szerda

Őrségváltás a Jobbikban? 2012. április 9. hétfő

Vérvád a Kivonulás Éjszakája előtt 2012. április 6. péntek | AN

A vérvád belefér az Orbán-rezsim ízlésébe 2012. április 5. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos