Ronai and Ronai
AMERIKAI

Economist: “Vigyorgó lakájok Orbán körül” 2012. január 12. csütörtök 19:02 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Economist: "Vigyorgó lakájok Orbán körül"

Brüsszel, London, Pozsony – Szörnyűségeket írnak folyamatosan a külföldi nyugati lapok Orbán Viktor esztelen ámokfutásáról. Magyarország még soha nem volt ilyen mértékben a világ szégyene. Orbán hazudós médiabirodalma azt szajkózza, hogy mindez csak az ellenzék hazugságai és Magyarország elleni propagandája miatt van így, illetve a nyugati cikkírók nem ismerik az igazságot. Mindenki hülye, csak ők okosok, velük nincs semmi baj. Orbán környezetét öntelt, vigyorgó, infantilis félhülye idiótáknak mutatja be az Economist, amelynél pontosabb jellemzést nem lehet adni. Menjen el bárki egy szektába vagy bárhova, ahol egy diktátor uralkodik, ugyanilyen infantilizált félhülye talpnyalókat talál a tévedhetetlen vezető körül.

Az Európai Bizottság Magyarországgal kapcsolatos bejelentéseivel foglalkozott csütörtökön a The Wall Street Journal című amerikai üzleti napilap európai kiadása (WSJE), a The Economist című brit, valamint a Sme című szlovák napilap, míg a BBC videoriportot közölt Magyarországról. A The Wall Street Journal európai kiadása szerint az Európai Bizottság szerdai bejelentései azt jelzik, hogy tovább romlott az EU és Magyarország viszonya. A lap EU-s tisztségviselőktől úgy értesült, hogy a brüsszeli bizottság megítélése szerint a bírák kötelező nyugdíjazási határidejének 70-ről 62 évre történő leszállítása sérti az életkor alapján való diszkrimináció uniós tilalmát. Az EU valószínűleg megtámadja azt a törvényt is, amely “a bírák és ügyészek kiválasztásának lehetőségét egyetlen hivatal kezében összpontosítja”, valamint az adatvédelmi és a jegybanktörvényt – írta EU-forrásra hivatkozva a WSJE. “A központi bank függetlensége szentségnek számít az EU (alap)szerződésében” – jegyezte meg a lap.
http://online.wsj.com/article/SB10001424052970204257504577154634266560496.html?KEYWORDS=Hungary

A The Economist az Európai Bizottság Magyarországgal kapcsolatos bejelentéseiről és a magyar belpolitikai fejleményekről közölt értékelő írást. A tekintélyes gazdasági-politikai folyóirat közép-kelet-európai blogrovatában (Eastern Approaches) megjelent cikk felidézi, hogy Brüsszel jogi eljárásokat is kilátásba helyezett egyes sarkalatos törvények miatt, emellett Magyarország Olli Rehn pénzügyi és gazdasági ügyekben felelős bizottsági alelnöktől is megrovást kapott az államháztartási hiány leszorítására tett, ám elégtelennek ítélt intézkedések miatt. A The Economist szerint Bajnai Gordon volt miniszterelnök e héten megjelent hosszú, bíráló írása is “sokkhullámokat kavart” a politika és a média vezető köreiben, és a Fideszt is “megrázta”. Ez érthető is: Bajnai Gordon technokrata kormány élén állt, amely stabilizálta a gazdaságot. Elődjétől, Gyurcsány Ferenctől eltérően nem volt tagja a régi kommunista elitnek, így “nem lehet rákenni a komcsi jelzőt”. Kinézete modern, nemzetközileg pedig nagyra becsülik. A szerző szerint a Fidesz támogatottsága elpárolgóban van, és elemzők szerint “van üresedés a politikai piacon” egy centrista, üzletbarát, a demokratikus normák mellett elkötelezett párt számára. Bajnai, aki nem zárta ki visszatérését a politikába, nyilvánvaló jelölt lehetne egy ilyen párt vezetésére – áll a The Economist írásában. A folyóirat szerint “a bólogató emberekkel és vigyorgó lakájokkal körülvett” Orbán Viktor miniszterelnök jövője valószínűleg nem a magyar parlament aranyozott folyosóin, hanem Brüsszelben és Washingtonban dől el.

A BBC Megkérdőjeleződött a magyar demokrácia és jólét címmel tette közzé Paul Mason, a brit műsorszolgáltató gazdasági szerkesztőjének helyszíni videós riportját. Mason szerint a válság a hatodik évébe lépett Magyarországon, a forint az összeomlás szélén áll, az embereknek pedig rá kell jönniük, hogy “a kormány, amelyet a problémák megoldására választottak meg, Európa páriájává válik”. A BBC szerkesztője ismertette az Orbán-kormány néhány fontosabb törvénymódosítását, hangsúlyozva, hogy “a múlt héten több tízezer magyar vonult utcára, hogy – szavaikkal élve – Orbán alkotmányos puccsa ellen tüntessen”. A brit újságíró rámutatott, hogy a magyarok “Olaszországhoz és Görögországhoz hasonlóan alacsonyabb gazdasági növekedéssel és adósságválsággal szembesülnek, de lényegi különbség, hogy a Duna partján már kipróbálták a szakértői kormányt”, amire az előző választásokon a válasz a “jobbra tolódás” volt. Bár az új nemzedék “nem ismerte a kommunizmust, kezd közeli ismeretségbe kerülni a gazdasági nacionalizmussal. Az ígéret úgy szólt, hogy az Európai Unió garantálni fogja a liberális és szociális értékeket, a demokráciát és a jólétet. Most ezek mindegyike megkérdőjeleződött” – zárta budapesti riportját Mason. http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-16522848

A Sme című szlovák liberális napilap Don-kanyarban című csütörtöki kommentárja szerint Orbán Viktornak ma nincs más választása, mint 110 százalékra teljesíteni az IMF és az EU követelményeit, mert ellenkező esetben Magyarország júniusig csődbe megy. A lap úgy látja: Orbán Viktor másfél éves nemzeti felszabadító harca ezzel a magyar történelem olyan eseményei mellé sorakozna fel, mint Mohács, Trianon és a Don-kanyar. “Nem objektív módon, de a Fidesz (és a Jobbik) választóinak szemében. Orbánt most nem foglalkoztatja az a kérdés, hogy politikailag könnyebb-e túlélni az államcsődöt vagy a totális programkapitulációt. Azonban előbb vagy utóbb felteszi magának (e kérdést)” – írja Peter Schutz. A szerző rámutat: Orbán a hősből, aki megígérte nemzete kivezetését a rossz piacok igája alól, az IMF-EU protektorátusának kormányzója válna. “Parlamenti kétharmad ide vagy oda, ha az alap és az unió elrendelik a további, most már a rendszert érintő megszorításokat, amelyek minden réteg életszínvonalát érinteni fogják, a 12 vagy 16 éves hatalomról szóló álomnak vége lesz. A csőd utáni jövőkép biztosan nem vidámabb” – véli Schutz. Megállapítja, hogy az IMF és az EU nagyon határozott, s Christina Lagarde és Olli Rehn kijelentései azt jelzik, hogy Magyarországból példát akarnak statuálni azon ügyfelek számára, akik nem akarnak szót fogadni. Schutz szerint Orbán erre a leckére nagyon alkalmas személy. “A pénzügyi hiány mellett ugyanis demokráciahiányt is produkált – szintén elég magasat – tehát az emlékeztetőben elszámoltathatják nemcsak a jegybankról és a stabilitásról szóló törvényekről, hanem a médiatörvényekről, a bíróságokról és más hasonlókról is” – véli a cikkíró.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +52 ( 52 szavazatból)
Economist: "Vigyorgó lakájok Orbán körül", 5.0 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Mai gyűjtés:
    A Repülő Macska
    Orbán vigyáz a demokráciánkra,
    Kövér a parlamentarizmusunkra,
    Schmitt az anyanyelvünkre,
    Pintér a törvényességünkre,
    Stumpf az alkotmányosságunkra,
    Polt a jogainkra,
    Szijjártó az igazságunkra,
    Szalay a sajtó- és szólásszabadságunkra,
    Matolcsy a pénzünkre,
    Selmeczi a nyugdíjainkra,
    a kecske pedig a káposztánkra.
    Ugyan mi bajunk lehetne már?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +100 (102 szavazatból)
  2. nagyon helyes, kérem elszámoltatni azt az embert aki még soha nem hazudott.
    Lakájainak is mennie kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +66 (66 szavazatból)
  3. Hát ez egy beszélő kép, de szíjjártó hiányzik róla, na meg a többiek!

    Tébolydát csináltak a parlamentből, a 2/3 az őrültek gyülekezete!
    úgy látszik, nincs csak egy is aki férfiasan felállna közülük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (56 szavazatból)
  4. Az a (moderálva) nagy gáz, hogy igen sok magyar immár a majomember értelmi- érzelmi állapotában van, és az ilyeneknek ebből annyi jön le, hogy “már megint báncsák a magyart” a zidegenek (meg nyilván a zsidókok, de ez a kettő a Mélymagyar kommunikációs kód szerint eleve ugyanaz).

    És erre ez a tetves, rothadék “kormány” még rá is tesz rendszeresen, hiszen a hivatalos kormányzati álláspont pontosan ugyanez: “idegen hatalmak” spekulációs támadásai, idegenek irigysége a kitűnő magyar gazdaság miatt, idegenek beavatkozása, mit ugat nekünk az EU, az IMF a “mi bankunk”, ezért tulajdonképpen nekik kellene engedelmeskedni (WTF???) a Magyarnak, stb.

    Valami elképesztő, hogy egy ilyen banda lehet egy európai ország vezérgárdája, és az még elképesztőbb, hogy nincsenek naponta százezres megmozdulások ezek ellen a férgek ellen.

    Menjen ám így “haza”, akinek hét anyja volt… :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (43 szavazatból)
  5. Kellet a 2/3 választóinak a fülkeforradalom utáni szabadságharc
    eredményeként gazdasági-Mohács.
    Mibe kerül ez unokáinknak? Még ti hibáztatjátok elődeiteket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (42 szavazatból)
  6. Kik ülnek a kispadra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  7. Tüntetések azért nincsenek mert ez is a kormánynak köszönhető. Kevés a munkahely, kevés fizetéssel. Ha valaki nem megy be dolgozni, kirúgják és attól a kicsike fizetésétől is megfosztják. Kényszerből kéne tüntetni, de ezt kényszerből nem teszi a magyar.

    Ha Orbán a mi nevünkben cselekszik, akkor miért nem kérdez meg minket, hogy akarjuk-e?
    Ha a mi érdekünkben cselekszik akkor miért csorbítja a demokráciát?
    Ha a mi érdekünkben cselekszik akkor miért nem törődik a néppel?
    Hogy tud a tükörbe nézni azok után, hogy családokat tett tönkre a rossz anyagi helyzet megteremtése okán?
    Ha a gazdaságot fellendíteni akarja, akkor miért kényszeríti azt mélyrepülésre?
    Ha jólétet akar a népnek akkor miért rontja le az életszínvonalt?
    Ezeket a kérdéseket feltenném neki, kíváncsi vagyok mit mond ezekre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  8. Nagy Nemzeti hablaty lenne a válasz mindegyik kérdésre, nem kell már kérdezni semmit. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  9. Egyetlen, ami nagyon szomorú, hogy az államcsődöt mindenki meg fogja érezni. Mindenki életszinvonalcsökkenéssel számolhat.
    És az elvakult hívek akkor is azt fogják látni, hogy a szeretett vezetőjüket eltaposta a gonosz nyugat. Kiábrándító…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  10. Egy magyar

    A kérdéseidet egy mondattal rövidre zárja: a 2/3-ad FELHATALMAZTA ! osztjónapot!
    Ebben minden benne foglaltatik. Az összes őrülete, szélmalom harca, rombolása…MINDEN. Csak vége lenne már!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  11. Kedves Egy magyar.
    Válaszokat keresel?
    1. Orbán a mi nevünkben cselekszik………………….ha most lennének választások, még mindig a Fidesz nyerne , mert a többség még vele tart, tehát a többség nevében cselekszik.
    2. Miért csorbítja a demokráciát? ……………..lehet menni tüntetni, van szabad sajtó….csak az ellenzék nem érti, de a többség még igen.
    3. Miért nem törődik a néppel??…hát ki segít a devizahiteleseknek?-főleg, hogy a Fideszes honatyákat is talán kényszerítették, vagy csak a butaságuk miatt vettek fel oly sokan svájci frank hitelt. Ki hozta be az egykulcsos adót? -az mellékes, hogy ez csak a gazdagoknak kedvez….a lényeg, sajnos ilyen áll intézkedések tucatját sorolná a kérdésedre felelve.
    4. A tükör őt nem érdekli. Nagyon sok embert milliomossá, sőt milliárdossá tesz, azokat akik a hatalom hűséges katonái.
    5. Már az előző feleletben benne van az utolsó kérdésedre a válasz. Ha jólétet akar a népnek………………….Neki a nép = adófizető szolgák. Egy réteget támogat,-adó, beruházási hitelek, …………..Ők köszönik szépen jól vannak, az életszínvonaluk az egekben.

    Mivel a kormány és Orbán Viktor a hatalmát már beágyazta az elfogadott törvények sokaságával, tulajdonképpen már megtette amit akart. Ami pénzt lehetett kivett a rendszerből, még talán sikerül a maradék nyugdíjvagyonhoz hozzáférni…más már nincs. Eddig sem érdekelte a Nép…éppen úgy, mint 1998-2002 között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  12. A vastagon szedett rész második része, onnan, hogy: “Orbán környezetét öntelt, vigyorgó….” kicsit erősnek érzem. Szégyellem, hogy az országom miniszterére ezt írják. Csak az a baj, hogy ez MIND IGAZ, és főleg azt szégyellem, hogy az országomnak ilyen minisztere van.
    Olyan ember vezeti Magyarországunkat, a Magyar Köztársaságot, aki politikai és gazdasági bűncselekmények sorát követi el ellene/ellenünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  13. Kovács Aranka
    Szomorú amit mondasz, de igaz. Nincs más hátra mint első sorból nézni, hogy mi lesz mindennek a vége.

    A 2/3 pedig szintén azt mutatja, hogy orbán viktor gyáva ember. Áthárítja a felelősséget a többségre. Az államcsőd talán egy új kor hajnala, de nem lesz könnyű út. Ha a választásokig kihúznák akkor úgyis újra hatalomra kerülnének, az alaptörvénynek és a sok agymosott droidnak köszönhetően, ebből a szempontból pedig kellene az az államcsőd amivel végleg elásná magát a fidesz, tényleg mindenki szemében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  14. F asiszta
    I rredenta
    D emagóg
    E lmebetegek
    Sz övetsége

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  15. Az államcsőd az borzasztó helyzet lenne, de még talán mindig jobb egy polgárháborúnál, vagy véres forradalomnál. Mivel Orbán és a Fidesz-Kdnp nem takarítható el, csak súlyos bukásuk által, ezért valamilyen csődnek, vagy krakknak lenni kell, mert önként nem fog lamondani Orbán, mert ilyenre csak egy demokrata képes, egy diktátor nem ! Ha ebből a szemszögből nézzük a dolgot, akkor inkább legyen egy államcsőd, és bukjanak bele annyira, hogy politikai értelemben törjön bele a nyakuk, és soha ne tudjanak felállni, minthogy vérontás és felforgatás törjön ki az utcákon, aminek másodlagos következménye szintén az államcsőd is egyben. Az alternatívák ma már a rossz, és a rosszabb, és a legrosszabb között találhatók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  16. “Menjen el bárki egy szektába vagy bárhova, ahol egy diktátor uralkodik”
    És erre mit mond ma Gyurcsány? Hogy Orbán nem diktátor, csak autokratikus stílusú vezető.
    Nem szívesen mondom, de szerintem a taktikai érzéke nulla. Ha mások azt mondják (szerintem joggal), hogy Orbán diktátor, miért nem hagyja rajta? Miért ez az öntökönszúró überfairség?
    És nem emlékszik valaki, hogy nem Gyurcsány mondta-e, hogy szerinte Orbán demokrata?
    Gyurcsány kiváló gondolkodó is ideológus, de isten ments a frontvonalba engedni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  17. http://www.imf.org/external/np/sec/pr/2012/pr1207.htm
    IMF Statement on Hungary
    Press Release No. 12/7
    January 12, 2012
    International Monetary Fund (IMF) Managing Director Christine Lagarde issued the following statement on Hungary today:
    “I met today with a Hungarian delegation led by Minister Tamas Fellegi. We had a useful exchange about the latest economic developments in Hungary and about how best the IMF can assist the country in addressing the current economic situation.
    “I indicated that, before the Fund can determine when and whether to start negotiations for a Stand-By Arrangement, it will need to see tangible steps that show the authorities’ strong commitment to engage on all the policy issues that are relevant to macroeconomic stability. Support of the European authorities and institutions would also be critical for successful discussions of a new program.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Már a hírnevünk is megviktorlott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Hazafi

    Egyet kell értenem veled, csak úgy tudunk megszabadulni tőlük, ha hatalmasat buknak, mert egy-két év múlva megint előjönnének a hülyeségeikkel. S sajnos a választók könnyen felejtenek pedig az előző orbáni rendszert is a mérhetetlen arrogancia jellemezte de sajnos ezt 8 év után a zemberek elfelejtették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. Nagyon súlyos hiba az Európai Unió részéről, hogy az egyházak státusz ügyét levették a napirendről. Ketyegő bomba, és nagyot fog szólni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Goszpodin Rasputin!!
    remelhetoleg olyan vallasi villongasok nem lesznek azert mint pl,; a Franciaknal volt a Szazeves haboruban a Kereszteny-Protestans villongasok!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. A kép árulkodó. A kérdés: miért zárták be a Lipótot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Csillagszemű Szarvaslány

    Épp most van ez a seggfej Giró az Olgánál az ATV-ben…
    Ez az ember az alapvető jólneveltség szabályival sincs tisztában!
    Bármit próbál tőle értelmesen kérdezni az Olga, ez a kretén azonnal közbevág és ugyanazt a hülyeséget mondogatja mint egy verkli…
    A gyerekem ezt csinálná bárkivel, pofon csapnám visszakézből! Alapvető dolog, hogy végighallgatom a másikat.
    De a magyarázat ugyanaz, mint eddig: FideSS!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Csillagszemű Szarvaslány

    szabályaival

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. asher alexander úr,reméljük nem ismétlődik meg az az őrült francia éjszaka.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Ez a közveszélyes Orbán, a gőgtől nem lát, a vigyorgó lakájaival a v@alägát törli ki!!!!!!!
    Mindet számonkérni, hová lett az a RENGETEG PÉNZ, amit hatalmukra kerülésük óta kipréseltek MINDENKITŐL!!!! – a teljes baráti, rokoni körüket kivizsgáltatni, kinek, hová hány milliárdot utaltattak, milyen címszókkal, lsd fogorvosi túrizmus, stb……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. A kekec listája egyszerűen zseniális ! Kár,hogy nem folytatta. Néhány név még odafért volna….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. miaszösz
    2012. január 13. péntek
    02:29
    Szerinted ez Giró Szász olvasta? :)))))
    Persze csak költői kérdés volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. sippantyu – ezt egy Repülő Macska nevű kommentelő írta – én csak lenyúltam!
    Szerintem nem kell bővíteni – így is nagyon találó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Csak az a szomorú, hogy Orbánék idióta kormányzása az egész nemzetet fogja sújtani. Belátom, hogy a demokrácia visszaállítására az uniónak szinte csupán gazdasági lehetőségei vannak. Persze azért ez nem önzetlen! Olvastam valahol, hogy a magyar bérek az uniós átlag harminc százaléka. A termelékenység pedig hatvan százalék. El lehet gondolkodni vajon az eltűnt harminc százalék hová lesz? Nekem meggyőződésem, hogy az nem máshol, mint az unióban landol. Az egykulcsos adó a kiskeresetűek zsebéből több ezer forintot vett ki, a szuperbruttó kivezetése pedig most fogja sújtani az embereket. Az áfa növekedése szintén a legszegényebbeket érinti. Ha most jön a z EU és IMF büntetése, akkor az már teljesen el fogja lehetetleníteni a kisembereket.
    Úgy tűnik, hogy szinte kergetik a népet, hogy a legközelebbi választásokon a legszélsőségesebb párt legyen az esélyes, hiszen ez a történelmi tapasztalatok alapján szinte már ma borítékolható. Az EU-t pedig az USA sújtja, ez áll a sorozatos leminősítések hátterében. Kérdéses ma már az is,meddig lesz még egyáltalán Unió?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  31. Csillagszemű Szarvaslány

    Eldrad!
    Haza ne gyere! Megőrültél?
    Maradj ahol vagy!
    Ennél mindenhol jobb lehet.
    Uncsitesóm elment Spanyolországba másfél éve, kérdezték apuék milyen ott.
    “Itt is nehéz, itt is sok a gond, de azt mondasz, amit akarsz, nem hazudnak percenként a szemedbe és a nap is süt!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. A nap itt is süt, csak nem látni a felhők.. khm… Orbán Viktortól. Egyébként meg lélegzetvételenként hazudnak, csak nem látjuk olyan sűrű intervallumban. Hálistennek.. Egyébként tényleg nem okos dolog diktátornak nevezni: Ott van pl. Castro. “kicsit” több évig volt hatalmon, de még Pol Pot is a 4 évével lepipálja ezt a kis vérszívót. Bár, ha a magyar nép 4 évig hagyja “uralkodni” vagyis ha még EZT IS eltűri, akkor szerintem: megérdemli. De ne így legyen. A gond az, hogy az un. “politikai elit” többi szereplője is enyhén szólva hiteltelen tolvajbanda, a cikkben is hivatkozott “2 különböző megyében 2x ugyanazt a rablást ugyanúgy” elgágogó Bajnai a legtökéletesebb példányaik egyike. Magyarul: Nincs alternatíva, vagy csak nagyon csöndben van. Annyira, hogy nem látszik..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  33. Orbán az EU-ból való kilépésre játszik. Ezt bizonyítja az is, hogy már mindenhonnan eltüntették az EU zászlót. Középületekről,stb. de többek között már az új évet köszöntő beszédnél sem volt ott, és azóta bármelyik kormánytag szólal meg, mögötte már csak a magyar zászló látható!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. A jobbik EU-s zászló égetése, csak előkészítése volt a lakosság erre való felkészítésére. Szerintem ők írányították őket a háttérből. A cél szentesíti ez eszközt!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Újabb mocskos, ganaj, fitymesz- kitartott, afféle tipikus dísztidióta:

    http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/1/26/Karola_a_mediaszijjarto_L7D8XU

    Természetesen nyilván akkora fizetéssel havonta, mint az átlag magyar éves jövedelme.

    Forduljon fel ez is, ahol van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Mondjuk, hogy kilép az EU-ból. De hova akar ez a barom belépni?
    Magyarország szövetségesek nélkül? 2 napig? :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos