Ronai and Ronai
AMERIKAI

Csak a trollok lesznek kinn jövő szombaton 2012. január 12. csütörtök 22:19 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Csak a trollok lesznek kinn jövő szombaton

Budapest – Kósa Lajos közlése szerint a kormány nem tüntet együtt saját magáért és Orbán Viktorért leghűségesebb rajongóival. Március tizenötödikén ellenben kinn lesznek.

Szerdán jelentették be jobboldali közszereplők, élükön Bayer Zsolttal és Bencsik Andrással, hogy kormánypárti menetet rendeznek jövő szombaton a Hősök tere és a Parlament között. A tervek szerint nem hangzanak el felszólalások, a szervezők ellenben kérik, hogy mindenki a legszebb ruháját öltse fel, és hozzon magával mécsest, amit majd letesz az Országgyűlés épületéhez.

A békemenetnek nevezett megmozduláshoz csatlakozott a Fricz Tamás politológus által alapított, Fidesz-közeli Civil Összefogás Fóruma is, maga a Fidesz azonban nem. Korábban Szijjártó Péter, Orbán Viktor szóvivője az Index kérdésére közölte: Orbán Viktor kormányfő a sajtóból értesült az eseményről. Ezzel alátámasztotta az Amerikai Népszava azon korábbi feltevését, miszerint a programot nem a pártközpontban találták ki, hanem a lelkes hívek hűsége fejeződik ki ily módon.

Martonyi János korábban kijelentette: a Fidesz mögött akkora támogatás van, hogy bármikor tízszer annyi embert lennének képesek mozgósítani, mint ahányan január másodikán az Operánál tüntettek – más szavakkal, körülbelül egymillió embert tudnak utcára küldeni. Lapinformációk szerint azonban a pártvezetés arra az álláspontra helyezkedett, hogy nincs értelme semmiféle erődemonstrációnak, míg nem sikerül valamilyen megállapodásra jutni az IMF-fel.

Kósa Lajos csütörtökön megerősítette: a kormány hivatalosan nem támogatja a békemenetet, március tizenötödikén viszont teljes létszámban az utcán lesznek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 8 szavazatból)
Csak a trollok lesznek kinn jövő szombaton, 4.4 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. Takarodjanak vissza Etelközbe!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  2. gusztavnagy!
    Üdvözöllek!
    Igen! A “gyermek” felnőtt! A helytelen nevelés eredménye meglett, rátámadt “szüleire”!
    Na “vezír” a feladat adva van, hogyan merjétek vissza a szart, a lóba!
    Fülkeforradalom, békemenet, egyenlőre csak zászlóégetés, “anyátoknak magyarázzatok”, mindent kérésnek eleget teszünk, csak adjatok pénzt!
    Tudod, mint a “Macskajaj” végén a csónakból elhangzó kiáltás:
    TISZTA KÁOSZ!
    Na majd megjön a “diplomásunk”, az rendet tesz!
    Megmagyarázza, a megmagyarázhatatlant!
    Lesz Fa szappan is, csak akácból, vigasztalódj!
    Igaz, már nem tudom lefutni normaidőre a 3000-et, célozni még nem felejtettem el!
    Álmodj szépet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  3. Na még egy!
    A nagy EU ellenes Jobbik, kezdje azzal, hogy haladéktalanul rendelje haza Morvay Krisztinát! ( bár marhára hiányzik Itthon) na meg ha van még képviselőjük Brüsszelbe!
    Ezután még hitelesnek is tűnhet szájtépő EU ellenességük!
    Bár ha ezt megtennék se lenne semmi helyük a hazai palettán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  4. …nem akarom elhinni, hogy mindez megtörténhet itt, a 21. században. Félelmetes ez a sötétség. Én hülye, hazajöttem 31 év után, azt hittem, Európában maradok. Tévedtem. Vissza kell mennem….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  5. Köszöntelek benneteket. Nem kért fel rá senki engem, mint az Egyesült Vitézi Rend tagját, arra, hogy figyelemfelhívó levelet írjak, mégis, kérek mindenkit, aki, képeket, felvételeket fog látni, erről, jó levegőn való nemzetmentő sétáról, ne ítéljen majd, elhamarkodottan. Meg fognak ott jelenni, Vitézi Rendi öltözetes személyek, akik, azért mennek oda, hogy politikai nézetüket kifejezzék, és imádkozzanak a nagy vezérért. Akik, meg fognak ott jelenni Vitézi Köpenyekben, ez a magát történelmi vitézi rendnek nevező, baráti társaság, melyet, már a Magyar Bíróság több alkalommal eltiltott, a Vitézi Rend név használatától, csak, mint, “törvénytisztelő polgárok” ezt a tényt nem veszik figyelembe. Tájékoztatásul írom le, a Vitézi Kódex tiltja a nyílt politizálást, de, az említett Kódex rájuk nem vonatkozik, mivel, amúgy is törvényen kívül állnak. Ebben a zűrzavaros időszakban megszokhattuk, hogy Magyarországon, ha egy politikai indíttatású szervezetet a bíróság betilt, az számukra annyit jelent, “oszt jó napot”. Ebben a vitézi csoportosulásban, minden valószínűség szerint, az első sorban fog BOTRA TÁMASZKODVA mutatkozni az a Pintér Kornél is, aki, ennek az újságnak a hasábján már be lett mutatva, mint, volt, szkinhed aki, mint az 56-os vidék vezetője, kitüntetett politikai alapon egy rakat homályos múltú személyt. Azért írom, hogy botra támaszkodva, mert, fiatal létére, valóban, gerinc sérült, ezért, csak, pár percig tud állni, bot nélkül pedig, menni sem tud. Hát, így múlnak el, a szkinhed királyságok. Tehát kérek mindenkit, és e sajtó munkatársait is, hogy ha tudósítanak erről, a nemzetmentő sétáról, az ott megjelenő vitézi köpenyes figurákat, ne úgy említsék, mint, a Vitézi Rend tagjait. Mi, az Egyesült Vitézi Rend tagjai, kellő távolságot tartunk minden hasonló megmozdulástól, mert, a mi Vitézi Rendünk tagjainak, más értékek a fontosak, mi soha nem vennénk részt, semmiféle politikai megmozdulásban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  6. Kedves vitéz!

    Igencsak fontos volna, ha az itt közölteket minél szélesebb körben tudatosítanád, tudatosítanátok, mind a hazai, mind a nemzetközi közvéleményben.

    Akik Magyarországon valamiféle – legalább – erkölcsi nemességet hordoznak, azok sosem vesznek részt jog-, és értékkorlátozó, romboló szervezetek, de kormányzatok támogatására szerveződött közösségeiben és rendezvényein sem.

    Üdv, egy arisztokrata: Hajcihő

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  7. Az senkit nem zavar, hogy a “vitézi rend” mind a régi Alkotmány-ellenes, de a jelenlegi fidess-tákolmány szerint is alaptörvény-ellenes, rasszista, kirekesztő és szemben áll az érvényes nemzetközi szerződéseinkkel?

    „Főleg a fajnemesítés gondolata vezetett, azonkívül jutalmazni, lekötni és az ország vezetése iránti hűségben megtartani azokat, akik hősiesen védték a hazát” – írta Horthy 1940-ben. Persze zsidók kizárva – nesze neked 1848-49, 1914-18!

    A vitézek tízparancsolata

    1. A nemzeti gondolatot valljuk (nacionalizmus). Szembehelyezkedünk tehát minden olyan törekvéssel, amely nemzetközi kötelékekben igyekszik felolvasztani a nemzeti egységet.

    2. A társadalom szerves felépítését állítjuk (organizmus). Tagadjuk tehát, hogy társadalmi intézményeink mechanisztikus összetételüek. Ezek az intézmények tehát máról-holnapra nem darabolhatók fel és nem változtathatók meg: ellenkezőleg a szerves, fokozatos fejlődés útján kell haladniok.

    3. Csak a fokozatos fejlődést helyeseljük konzervativizmus), történeti értékeink lehető megőrzésével. Az átmenet nélküli, hirtelen és gyökeres (radikális) társadalmi újításokkal szembe­helyezkedünk.

    4. A fokozatos fejlődés módja alkotmányos legyen (konstitucionalizmus). Az ezeréves Ma­gyarország és minden társadalmi intézménynek alkotmányát tiszteletben tartjuk.

    5. Az önzőérdek helyett a bajtársi önfeláldozás (szolidarizmus) elveit hangsúlyozzuk. Vala­mennyien mindegyikünkért és mindegyikünk valamennyiünkért.

    6. A családban látjuk nemzeti életünk legerősebb pillérét és a várományosokon át későbbi nemzedékekre is megkívánjuk szilárdítani a család erejét (dinasztizmus).

    7. A magyar nép felemelkedéséért és emelkedéséért harcolunk (hungarizmus). Elvetünk min­dent, ami a magyarság életerejét csökkenti.

    8. A keresztény és keresztyén eszme alapján állunk (chrisztianizmus). Más vallások felfogásait és az ú.n. szabadgondolkozást mellőzzük.

    9. A katonai erényeket tiszteletben tartjuk (militarizmus). Egyaránt tesszük ezt a múltra, a jelenre és a jövőre nézve is.

    10. Minden erőnkkel Magyarország feltámadásért harcolunk (revizionizmus). Üldözzük tehát a Trianonba való kishitű megnyugvás álláspontját.

    (Vitézek Albuma. Budapest, 1939)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  8. A” Vitéz”-nek válaszolva memória felfrissítésül ajánlom a saját felhívásukat!!!!
    Nemzetes Hölgyeim és Uraim!

    Tájékoztatlak benneteket, hogy a Vitézi Rend részt vesz a Békemenet Magyarországért megmozduláson. Találkozunk 2011. január 21-én szombaton 15:30-kor a Szépművészeti Múzeum előtt. Gyertek el minél többen, hozhattok barátokat is. Meg kell mutatni hogy sok az igazi magyar ember, aki nem enged az idegen hatalmak akaratának!

    A nagyjelvény viselete kabáton engedélyezett ez alkalommal a főkapitány rendelkezése szerint
    Kérjük visszajelzését a részvételről e-mailban level@vitezirend.com vagy a 06 30 440 -8677 telefonon.
    Isten óvja Magyarországot!

    v. Pintér Árpád

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Tízezres ellenzéke van a diktatúrának 2012. március 10. szombat | AN-álláspont

Orbán ellen tüntetnek pénteken Frankfurtban 2012. február 23. csütörtök | AN

Magyar Fruzsina beszéde az Új Színháznál 2012. február 2. csütörtök | Magyar Fruzsina

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos