Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Normális országban utcára menne a nép 2011. december 16. péntek 17:18

  • Hozzászólások(204)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Normális országban utcára menne a nép

Az IMF delegáció távozásával, különös tekintettel arra, hogy a döntést az uniós pénzügyi biztos hozta meg, Magyarország minden reménye elszállt arra nézve, hogy konszolidálni tudja a pénzügyi helyzetét, stabilizálni legyen képes a jelenlegi állapotot, és haladékot találjon arra, hogy talpra álljon. Az Orbán-kormány katasztrófába dönti az országot, amelynek egyetlen oka az a szélsőjobboldali ideológia, amely a Nemzetközi Valutaalapot a zsidó világ-összeesküvés részének tartja, amellyel a nemzetközi zsidóság kirabolja a nemzeteket. Az Orbán-féle szabadságharc egyrészt a jobboldal által gerjesztett, ki nem mondott, magyar-zsidó háború része, másrészt arra irányul, hogy Orbán minden nemzetközi korláttól és jogi kényszertől megszabaduljon, és szabadon építhesse ki Európa közepén saját korlátlan hatalmát biztosító diktatórikus rendszerét. Ha úgy tetszik, nemcsak belföldön, hanem külföldön is kikapcsolja a fékek és ellensúlyok rendszerét.

Ez a törekvése nemcsak a demokratikus világ ellenérzéseit váltja ki, hanem létében fenyegeti Magyarországot, katasztrófába sodorja a magyar népet. Egy diktatúrát ugyanis csak olyan országban lehet bevezetni, amely nemzetközi elszigetelődés mellett is biztosítani tudja saját gazdasági fennmaradását. Magyarország nem ilyen ország. Mindig is többet költött, mint amennyit megtermelt, óriási államadósságot halmozott fel, nyitott gazdaság, amely függ a nemzetközi gazdasági és pénzügyi környezettől. Orbán elkésett a közmunkára épülő rabszolgatartó társadalom bevezetésével. Az éhező rabszolgák önfenntartó társadalma nem jött létre. Ezért most legújabban arra készül, hogy kirabolja a Magyar Nemzeti Bankot, felélje annak devizatartalékait. Bankrabló áll az ország élén, aki sajátjának tekint mindent, akit semmilyen jog vagy törvény nem korlátoz.

Magyarország szégyene, hogy ez az ember ilyen pozícióba emelkedhetett, de még nagyobb szégyene, hogy ott is maradhat. Erre már nem elégséges magyarázat, hogy elfoglalták a közmédiát, saját hazug médiabirodalmat hoztak létre, és a megmaradt szabad sajtó nagyobb része is többet ad a látszatra, a “visszafogottságra”, mint az őszinte szóra. Ezt már sajtó nélkül is kellene látni. A világ minden demokratikus vagy féldemokratikus országában az utcára vonulnának a tömegek, miután az utolsó esély is elúszni látszik, és az IMF delegációja – még a hatásra is ügyelve – villámsebesen, hajnali géppel elhagyta Magyarországot, mint egy süllyedő hajót. Nincs tovább mire várni. Ez az ember és kiszolgálói bebizonyították, hogy totálisan alkalmatlanok egy ország vezetésére, nem szolgáltak rá a közbizalomra, amit kaptak. Veszélybe sodorják egy nép megélhetését és létezését, talán meg az ország fennmaradását is. Ki kellene vonulni az utcára és követelni a szélhámos és tolvaj banda távozását.

Orbán január 1-jétől köztörvényes bűnözőként bitorolja a magyar miniszterelnöki széket. Alkotmányellenes puccsot hajtatott végre, a kétharmados parlamenti többséggel visszaélve eltörölte Magyarország köztársasági államformáját, demokratikus alkotmányát és jogrendjét. A hatalom kizárólagos megszerzésére törekszik. Ezt tiltja az az alkotmány, amelyre felesküdött, amelynek jogrendjében demokratikus választás útján hatalomra jutott. Ezért börtön jár. Hogy ez az általuk összebicskázott alaptörvényben is benne van, az nem számít, mert az az alaptörvény éppen ezért nem törvényes, illegitim.

Magyarország mindezt eltűrte, a demokrácia felszámolása miatt nem emelte fel a szavát. Szégyen, és sokat mond ennek a népnek a morális tartásáról, lelki állapotáról. De van egy pont, ahol már észnél kell lenni. Van egy olyan pont, ami már a létet és a fennmaradást veszélyezteti. Ha az IMF elvonulása tartós marad, Magyarországgal szemben a bizalom a mélybe zuhan, amelynek beláthatatlan következményei lehetnek. A magyar gazdaság túljutott a 24. órán. Nem lesz miből finanszírozni az államadósságot, de még talán az állami kifizetéseket sem, a teljes összeomlás fenyeget. Ezen a ponton már nem számítanak a politikai vonzalmak. Ha egy ilyen helyzetben egy vezetőnek az a legfontosabb, hogy az általa gyűlölt jegybankvezért eltávolítsa, és egy ilyen pillanatban, amikor rászorul a demokratikus Nyugat pénzügyi segítségére, a jegybank függetlenségének felszámolását tűzi ki célul, az nem normális. Vagy felelőtlen, aki nem képes felfogni a döntései súlyát, vagy orvosi eset. Mindkét esetben totálisan alkalmatlan a miniszterelnöki feladat ellátására.

Orbán és hazudozós bandája azért grasszálhat nyugodtan, követheti el a magyar nemzet elleni legnagyobb bűnöket, mert nem hallja saját népe hangját, hogy az tiltakozna. Hol vannak a demokraták? A jobb- és baloldali demokraták? Hol vannak a pártok? Hol vannak azok a tömegek, akik legutóbb nem mentek el szavazni? Most nem az MSZP és a Fidesz között kell választani, hanem élet és halál között. Hogy lehet, hogy a civil társadalomnak másfél év alatt nincs egy olyan szervezettsége, hogy egy ilyen helyzetben azonnal százezreket trombitáljanak az utcákra? Hol van a spontán felháborodás, ami az utcára visz?  Hol vannak azok, akik elmondanák egyenesen, világosan és őszintén az embereknek, hogy mi forog kockán? Hát legalább meg kellene mondani nekik, hogy ez itt nem a felcsúti óvoda, és amivel játszanak, az tízmillió ember élete és jövője.

Ezeket a mondatokat – természetesen – megint túlmozgásnak, szélsőséges uszításnak és túl radikális, indulatok vezérelte gondolatoknak minősíti majd a demokratikus érzelmű liberális ellenzék, mert nem ő találta ki, és mert ők a kávéházban és a kocsmában szeretnek csak beszélni erről, amíg a megélhetésben reménykedhetnek. Nem ocsúdnak fel a tényleges veszély nagyságára. Most már egyesek mondják, hogy el kell söpörni ezeket, ellent kell állni nekik, már azt is feszegetik, hogy alkotmányellenes az alkotmány eltörlése, de amikor ezeket egy évvel ezelőtt mondta bárki, amikor még nem volt ekkora a baj, akkor az ugyanígy szélsőséges, radikális és túl indulatos volt, mint most az a felszólítás, hogy ki kell menni az utcára. A félreértések elkerülése céljából szeretném tisztázni, hogy Nyugat-Európában, Amerikában ennek a töredékéért már másfél éve kimentek volna az emberek az utcára, és azóta be se mentek volna onnan. Londonban kétmillió ember tüntetett azért, mert a nyugdíjakkal valamit fabrikáltak. Hol van az ahhoz, hogy felszámolják a demokráciát, eltapossák az alapvető jogokat, megerőszakolják az emberek lelkét, bedarálják az alkotmányt és közben egy buta nacionalista ideológia miatt gazdasági összeomlásba viszik az országot?

Spontán reakcióról még nem hallottatok? A Magyar Szolidaritás Mozgalom szombatra tüntetést hirdetett. Dicséretes, de akkor még nem lehetett tudni, hogy pénteken mi lesz. Az ünnepnapokra összehívott demonstrációk semmit sem érnek. Nincs bennük a spontán felháborodás tüze, ereje. Mikor voltatok olyan előre megtervezett, munkaszüneti napra hirdetett tüntetésen, ami kielégített volna benneteket?

Másfél éve tart a bambulás. Mire vártok még? Arra, amikor nem lesz mit enni, nem fizetik ki a fizetéseket és a nyugdíjakat, nem működnek a kórházak, leáll a közlekedés, és még a szátokat sem lehet kinyitni? Mikor méltóztattok felemelni a hátsó feleteket és megmondani végre ennek a paprikajancsinak, hogy elég volt?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (133 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +245 ( 277 szavazatból)
Bartus László: Normális országban utcára menne a nép, 4.8 out of 5 based on 133 ratings

  • Hozzászólások(204)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

204 Reader’s Comments

  1. Csak egy-két percre ugrottam fel, hogy elolvassam Kekec úr beszámolóját valamelyik téri gyűlésről….. ez már akkor eredmény 400 fő… perecárussal, vagy perecárus nélkül?… mert ez már kétszer annyi, mint ahányan kb. az alagúttől felsétáltunk néhány hónapja a várba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  2. szürkegér
    2011. december 17. szombat
    18:49
    Kekec egy szép és okos nő, légyszi ne sértegesd! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  3. Így igaz, ahogy leírta Bartus László
    úgy vélem, nem sokáig tűr már némán a nép

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  4. T. Sumarella!
    2011. december 17. szombat
    15:37

    “A kibicnek semmi sem drága! Könnyű a messzi távolból hergelni az embereket!
    A legtöbb ismerősömmel együtt úgy véljük, hogy méltósággal elviselve ezt a genetikai negatív jelzőt is , többek vagyunk, mint azok, akik uszítanak, lesajnálnak, lebirkáznak bennünket, de tetteket a beszéden kívül még nem láttunk tőlük az érdekünkben! ”
    .
    Engedje meg, hogy egy rovid kommentet fuzzek az On fent idezett bejegyzesehez.
    Csak a magam neveben tudok nyilatkozni, mert a tobbi kommentelo tarsam nem ismerem, nem tudom az “eloeletuket”.
    ,
    1. “kibicnek semmi sem draga”
    Ez igaz. de ki a “kibic” ?
    Kibic-e az, aki aktivan mar egyszer reszt vett a diktatura eltakaritasaban? Kockaztatva szabadsagat, megelheteset nem csak magaert, hanem sok-sok meg akkor is felalomben levo honfitarsaert?
    Soha nem akartam “hivatasos politikus “lenni, csak egy egyszeru SZABAD EMBER! es MINDENT MEG IS TETTEM EZERT.
    Es orultem annak, hogy ver nelkul sikerult az “atmenet” a maga hibaival, gyermekbetegsegeivel egyutt.
    A szabadsag nagy kincs, csak az tudja igazan, akinek az ELLENKEZOJEBEN is volt resze. En tudtam, es meg is becsultem.

    De mennyire becsultek meg azok, akik ebben az elmult 20 evben meg arra sem vettek a faradsagot, hogy elmenjenek szavazni?

    Vagy azok, akik meg csak meg sem mukkantak, sot sokan “orvendeztek” a regnalo kormanyunk elso intezkedeseinek a visszamenoleges torvenyek meghozatalakor, ami egyertelmuen demokracia ellenes?

    Ha barki szova merte tenni, a 2/3 azonnal keszen allt a “komcs-libsi maradvany” jelzovel.

    Nem tudom On hany eves, milyen elet all On mogott. Csak nehany kerdes merult fel bennem,

    Pl. On es a kedves ismerosei KONKRETAN mit tettek annak erdekeben, hogy ne legyen meg egyszer diktatura Magyarorszagon?
    Hogy ne tartozzanak a birka kategoriaba?
    Azert szemelyesen is kell tenni!
    Az utolso mondata vegkepp egy nagy “kerdojel” a szamomra:

    2. ” de tetteket a beszéden kívül még nem láttunk tőlük az érdekünkben! ”

    Mit var on a tobbi kommentelotol? Mit tegyenek az On es ismerosei erdekeben?
    TALAN VALAKI “VALLALJA” AZ ONKENTES MERENYLO SZEREPET, VAGY MIT?
    EGYALTALAN: MIT IS AKARNAK ONOK?
    Mit tehetek pl. en az on “erdekeben”?
    Ugy konkretan , ha felsorolna, halas lennek!

    MIERT mastol varjak, hogy az erdekukben tegyen valamit, miert nem SAJAT MAGUK TESZNEK VALAMIT A SAJAT ERDEKUKBEN!

    Hat itt van a onok “szereptevesztese,”

    Errol a mondatrol csak egy regi modas jut eszembe:
    FOGJUK MEG ES VIGYETEK!

    Es megint a kerdeseim:
    Onok hany peticiot irtak ala, hany megmozdulason, tuntetesen vettek reszt a demokracia megvedese erdekeben?

    3, ” többek vagyunk, mint azok, akik uszítanak, lesajnálnak, lebirkáznak bennünket ”
    MIBEN TOBBEK onok barki masnal?

    Ha ” tobben vagyunk”-ot ir, azt alairom. Valoban ennek koszonheto a 2/3,

    Az on/onok ertelmezese szerint en is “uszito” vagyok, mert nem alkuszom , es elmondom a velemenyemet, szova teszek mindent, ami a szabadsagom , emberi jogaim megvonasara iranyul!

    Visszagondolva az elmult evekre, sokszor elgondolkodtam mar azon, erdemes volt – e azokban az evekben a boromet / borunket kockaztatni?
    A valasz sajat magamnak az igen! Mert eltem 21 evet szabadon.Magyarorszagon, megtanultam elni a szabadsaggal!
    Arrol viszont meg vagyok gyozodve, hogy “ennek a szemetnek” az eltakaritasaban azoknak kell aktivan kockaztatni, akik ezt “osszehordtak”, azaz a “2/3 es a nem szavazok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  5. Hogy mikor fog a nép spontán felháborodni ,remélem minél hamarabb,nem értem a FIDESZ hivőket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  6. szürkeegér – akkor együtt sétáltunk – de kérlek hagyd az “urazást” Sérti a finom és nőies stílusomon alapuló önképemet.
    Egyébként meg Bartusnak igaza van. Orbán nagyon tehetségesen játszik a magyar nép legmocskosabb ösztöneivel, akik mindent megbocsáthatónak tartanak “mert legalább nem a komcsik uralkodnak” meg az ilyen Sumarellák finnyásságával, ami megakadályozza, hogy akármilyen lépéseket is tegyenek egy nyilvánvaló diktatórikus berendezkedés ellen, mert “ennél ők többre tartják magukat” Nos: én meg az ilyeneket a semminél is kevesebbre! Azok legalább hisznek valamiben – és nem akarnak szembesülni a valósággal. De sumarellák még csak nem is hisznek, csak “sérti az érzékenységüket” hogy mások nem lapítanak, mint ők.
    Mivel én nem akarok ilyen sunyirella lenni, ezért majd 23-án is kimegyek az LMP által szervezett gyűlésre a Kossuth térre. Forgó gyomorral ugyan, de kimegyek.Legalább elmondhatom, hogy amennyi rajtam állt, azt igyekeztem megtenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  7. Szabados Noam – ezt mondtuk már a médiatörvény elfogadásánál “majd ha megkapják az első fizetési borítékot” meg hogy “Forró tavaszunk lesz.
    Aztán mi lett? Ezrével hagyják el az országot a fiatal, diplomás, nyelveket beszélő ifjúság, a háborús pusztításhoz méltó népességcsökkenést okozva. Ők legalább reálisan felmérték, hogy nem kívánnak itthon maradni egy diktatúrában – azaz a lábukkal szavaztak. Orbánék nem csupán évtizedekre előre eladósították az országot – de meg is fosztották attól a népességtől, amely képes lett volna azt kitermelni.
    NEM BŰNHŐDTÜK MEG eléggé sem a múltat, sem a jövendőt! Folytatódik a vezeklés többszázezer magyar állampolgár deportálásáért, a múlt bűneinek be nem ismeréséért, a barna mocsok felszínre engedéséért. Egyszer ezt a gennyes tályogot ki kellett már fakasztani. Nagy kár, hogy erre sok ártatlan is rá fog menni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  8. Nem bambulás ez. Nem véletlenül kussol a nép. Pontosan tudja, hogy a kiút kizárólag az állami költekezések visszafogása. Első körben kb. 25 %-kal csökkenteni kell a nyugdíjakat, másodikban minden szociális kiadást el kell törölni. Tudják ők, hogy 1973 óta többet költenek, mint amennyit megtermelnek, és most kussolnak, hátha csoda történik, és ezt lehet folytatni 2073-ig. Orbán meg azért halogatja a halogathatatlant, mert ha meglépné, amit meg kell, eltűnne a süllyesztőben, a Jobbik meg röhögve hatalomba ülne 2014-ben. Pedig tertium non datur.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (11 szavazatból)
  9. Tinesz Mihály 2011. december 17. szombat 02:51
    “Provokatív. Kéri László soha nem csápolt Orbán Viktornak.”
    .
    Kinek címezted? Nem tudsz olvasni? Provokatív nick nincs, nem létezik. Máskor vagy olvass, vagy írjál lassabban.
    .
    Kérivel kapcsolatosan mások válaszoltak, akik szintén emlékeztek a tavalyi megnyilatkozásaira. A csápolást nem szó szerint kellett volna érteni, ahogy a popkoncerten a tinik teszik.
    A kétharmadnak Kéri igenis szurkolt, mert az szerinte jó. Aztán neki sem lett jó, mert hiába helyezkedett, Orbán hanyagolta, de másoknak sem lett jobb. Még annyival sem lett jobb a nagy többségnek, mint amennyivel 2-4-5 éve még várható volt. A haladás lefelé, negatív irányba csapott át. Nemcsak országosan, a személyes tapasztalatok is azt sugallják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  10. ricsi – ezt TALÁN, de csak talán, elmondhattad volna Bajnai előtt. De ő bebizonyította, hogy a bolsevista trükkel (v.ö.: szakértelem) össze lehet egyeztetni különféle kívánalmakat – és nem csak ilyen “ahogy orbánka elképzeli” technikák vannak, például a nyugdíjasok és dolgozók sanyargatása mellett meg lehet adóztatni a vagyonokat is!
    sajnos az ország nagy része még mindig így gondolkodik, és a komcsizó gyűlölettől képtelenek akár csak egy lépést előre is látni:
    [mikegy] [2011.dec.17. 12:32]
    Mi fideszes kommentelők szeretnénk tudatni minden “balos” balfékkel, hogy vége a műsornak.
    A balfék szavazók feléből “fasiszta” szavazók lettek, és nagyon úgy néz ki, hogy nem akarnak visszatérni Lángész Fletóhoz, hiába változtatta meg a nevét. Istenem mire nem lenne képes ez az ember még egy év hatalomért.
    Egyszóval ketté osztódtatok és most remegve várjátok, hogy a fideszesekkel is történjen már végre valami.
    Nem fog. Mert mi nem gerinctelen, volt szoci szavazók vagyunk, hanem valóban magyarok, csakazértis nemzetiek, és csakazértis komcsigyűlölők. Mert elegünk volt 50 évig, és ez a 8 év már nagyon nem kellett volna.
    Ez az mszp már nagyon nem kellett volna. De nem volt jó ízlés se Hornban, se a többiben. Pláne gyurcsányban.
    Ahhoz, hogy belássák, föl kell állni, és elmenni. Méghogy Orbán hataloméhes … Ugyan ugyan.
    http://www.nepszava.hu/articles/comment.php?forum_topics_id=112961&database_id=501929&forum_forbidden=0&no_results_total=32&lstresults=2

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (19 szavazatból)
  11. kekec
    2011. december 17. szombat
    21:48
    Ezt a fasiszta förmedvényt kár volt idehányni. :(
    Meglepő, hogy a testvérlap .hu az ilyeneket nem szűri. :((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  12. Lehet, hogy igazad van, Kekec, de a piramisjáték akkor is Orbánnál dőlt össze. Kellett neki pont most kétharmad, hehe.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. ja, és vagyonokat nem lehet megadóztatni, mert az azonnal elmegy, ennyit még a hülye is tud. Normális ember nem tart vagyont Magyarországon, ahol az aktuális hatalom minden évszázadban kétszer kirabolja a saját állampolgárát.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Kedves KEKEC ! Nagyon érdekelne, hogy Ön hol él , mit lát , olvas, mert írásaiból azt veszem észre, hogy nem m.o.-n, s azt nem tudom, hogy ott milyen az objektiv tájékoztatás ? Nagyon sok téves vélemény formálása van, ezért csak egy, számszakilag bárhol ellenőrizhető tévedésére válaszolok. 2002-ben az átadáskor, nem később, az államadósság 8300 milliárd Ft. volt, 2010 máj.-ban 23.000 milliárd, s nem az ORBÁN volt kormányon, hatalmon. Ez GDP szerint csak 30 %-s emelkedés volt az egyszerű emberek megtévesztése miatt, de valójában 150 %-s emelkedés. Ha innen inditja a véleményét, ami azt jelenti, hogy már tények birtokában van, akkor nem folytatja a többszázezer deportálásért való veszeklést, hanem kiemeli, hogy a MAGYAR NEMZET volt az egyetlen, aki 1944 márciusáig kihuzta, hogy ne legyen deportálás, s ezért nem szégyenkezni kell, hanem ……? Probáljon meg a valóság talajáról véleményt alkotni. Van hiba bőven, miért nem azt hozza elő ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  15. Kedves KEKEC ! Nagyon érdekelne, hogy Ön hol él , mit lát , olvas, mert írásaiból azt veszem észre, hogy nem m.o.-n, s azt nem tudom, hogy ott milyen az objektiv tájékoztatás ? Nagyon sok téves vélemény formálása van, ezért csak egy, számszakilag bárhol ellenőrizhető tévedésére válaszolok. 2002-ben az átadáskor, nem később, az államadósság 8300 milliárd Ft. volt, 2010 máj.-ban 23.000 milliárd, s nem az ORBÁN volt kormányon, hatalmon. Ez GDP szerint csak 30 %-s emelkedés volt az egyszerű emberek megtévesztése miatt, de valójában 150 %-s emelkedés. Ha innen inditja a véleményét, ami azt jelenti, hogy már tények birtokában van, akkor nem folytatja a többszázezer deportálásért való vezeklést, hanem kiemeli, hogy a MAGYAR NEMZET volt az egyetlen, aki 1944 márciusáig kihuzta, hogy ne legyen deportálás, s ezért nem szégyenkezni kell, hanem ……? Probáljon meg a valóság talajáról véleményt alkotni. Van hiba bőven, miért nem azt hozza elő ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (10 szavazatból)
  16. Pali! Én nem élek Mo-n, de ugy latszik, hogy ön sem, hanem FideSSlandban! Most felveheti a viharkabatot, mert vihar lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  17. Kedves miaszösz ! Véleménye szerint látszik, de megjegyzem, ge csak a kekeckedés miatt, tudja 1945 után a Dolgozók pártja vette át a Nyilasokat a tagjaik sorába, ott van mit keresni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (10 szavazatból)
  18. Ahogy egyik haverom mondta, amíg a városba kilométeres sorokban jönnek be a kocsik – egy-egy emberrel – addig itt nem lesz nagy nemzeti felbuzdulás, vagy felháborodás.
    Egyébként hithű fideszesek (választók) ugyanúgy kifognak tartani mellette (ük), ahogy Hitler mellett a németek. Sajnos egyre többször jut eszembe ez a hasonlat.
    Ha azt mondod nekik, a szakadékba rohanunk . erre az a válasz legalább haladunk előre.:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. A 19 és az egy híján 20 harca számomra érdektelen.
    Majd ha létrejön egy új valami, talán mögé áll a többszörösen is átrázott nép.

    Valamikor úri huncutság volt a politika. Aztán elvtársi huncutság lett.
    Most épp ötpárti huncutság. Jó lenne valami huncut megoldás jelző nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. T. Pali!

    Teljesen mindegy hogy mikor deportálták a magyar embereket. Az akkori nácibarát MAGYAR hatalom örömmel és kiemelkedő buzgalommal köldte a halálba azokat a csakádokat. Minden magyar államfő pontosan tudta mit tesznek a deportáltakkal, ez bizonyított tény. Semmit nem tettek a megmentésükért. A magyar hatóságok hihetetlen gyorsasággal összeszedték szerencsétleneket. Az akció alatt olyan brutalitást tanusítottak a jobboldali magyar kormány csendőrei, amitől még a németek is elszörnyedtek.
    A mai utódaik fideszesek-jobbikosok minden lelkiismeretfurdalás nélkül ma is megtennék ugyanazt mint elődeik 1944 -ben. Elég ha a körülöttem élő jobboldaliak rettenetes elszólásait, megjegyzéseit hallom. Semmi kétségem hogy ismét megtennék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  21. Sajnos Ön a100 millios kommunizmus áldozatainak a demokratája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  22. Kekec!

    Ez a komcsizás ma már nem azt jelenti hogy valaki tényleg a kommunistáktól tart, hanem azt, hogy valaki az önkényuralom végétől tart. Nagyon átlátszó.

    Rosz hírem van: a diktúrák soha nem tartanak örökké.

    Ja, és a fideszes szavazók tényleg nem osztódnak ketté ezt elismerem. Most éppen feleződnek. Ez ugyebár nem ugyanaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  23. Pali!

    Ön meg a 300 milliós nácizmus demokratája. Játszunk még a számokkal, hátha megtetszik a kiírtott magyar családok utódainak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  24. Kedves OKI!

    Minden mondatával egyet lehet érteni,amit sumarella nevü kommentelő írására reagált.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Kedves Kekec,
    örülök,hogy közzé tette ezt a kommentet itt, mivel nagyon jól jellemzi a mai narancsdroidok gondolkodását. Itt a politikai meggyőződésnek már nem igazán van szerepe,csak a végletek maradtak, a fanatikus (már-már inkvizícióra emlékeztető) hit és a gyűlölet. Sokan közülük tudja,hogy rossz neki is ami történik,de a hit tévedhetetlensége (hinni kell!) illetve a (részben propagandának köszönhető) mérhetetlen gyűlölet miatt kitart, sőt tapsol a messiásnak kikiáltott Orbánnak.
    Nem tudom hogyan lehet viszonylag békés úton megszabadulni a fidesztől, amig az ellenzék nem tud kiállítani egy teljesen új,eyetlen eddigi párthoz sem köthető, éppen ezért a normális jobb oldalnak is hitelesnek, elfogadhatónak tartott személyt.
    Sokaknak nem fog tetszeni,de szerintem Gyurcsány jelenleg többet árt az ügynek,mint használ, mivel pont ő a gyűlölet (egyik) tárgya és mindenki aki csak köszön neki megbélyegződik, ezzel kizárva a közös platformot mérsékelten gondolkodó jobboldaliakkal a közös cél (demokrácia,izoláció elkerülése) érdekében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  26. Szerintem is Svejk, van igazsag abban amit mond. Szerintem Gyurcsany csak akkor tudna hiteles lenni, ha sokkal aktivabban (sokkal!!!) és nyiltabban lépne fel és ezt késlekedés nélkül mar jo ideje megtette volna. Azok az emberek, akik személy szerint öt tekintik Messiasnak, csalodni fognak. Tévhitben tartja a rajongoit. Éppen ez a fegyelmezett és nyugodt magatartas az, ami félrevezetö. Rajongoiban azt az érzést kelti, hogy nyugodtan és türelmesen csak varni kell… Na most ittt nagyot fognak csalodni, mert ezzel a varakozassal még ront is a helyzeten. Ha Gyurcsany eltünne a képernyökröl és a politikai életböl az lenne a realis, mert tulajdonképpen Gyurcsany sehol sincs. Egy délibab! És tényleg sokkal hasznosabb tevékenység lenne részéröl, ha egy demokratikus lapot inditana el az orszagban, erre nagy szükség van. De ez nem érdekli, csak a politika. (bar tévedhetek, de igy érzem)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  27. Kedves Svejk
    2011. december 18. vasárnap
    11:35
    “szerintem Gyurcsány jelenleg többet árt az ügynek,mint használ, mivel pont ő a gyűlölet (egyik) tárgya”
    Ön ezzel ugyancsak az alábecsült “narancsdroidok” hibájába esik, mert az áldozati bárányt teszi felelőssé a hites gyűlölet létezése miatt, holott ebben GyF felelőssége eltörpül a külső és belső amortizációs “munka” felelőssége mellett, ami ugye a vak hitet generálta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  28. Kedves miaszösz
    2011. december 18. vasárnap
    11:46
    Szerintem GyF csak a demokratikus politizálás szabályait igyekszik tartani, amíg az tartható:
    http://atv.hu/cikk/video-20111215_elmaradtam_egy_brossuraval_frankfurtbol_leptek_meg_orbant

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. Ez egyrészt igaz, gets, csakhogy ahol mar nincs demokracia, ott mit lehet ezekkel a szabalyokkal kezdeni. Masrészt politikusként az ember lathatja elöre, hogy ez hova vezet. Mar évekkel ezelött. És én itt nem is Gyurcsanyt személyesen hibaztatom, mert van mas politikus is böven. De hat a DKP -t is az utolso pillanatban alapitottak meg, pedig ezzel nem kellett volna ennyit varni.
    Én nem kétlem demokratikus tevékenységét, de mégis szerintem vele ugy kell szamolni, hogy ö nem létezik, mert ez csak hitegetés és félrevezetés, valoszinüleg nem tudatos. De ha valamit félig csinalunk az néha rosszabb, mintha nem csinalnank semmit sem egyaltalan. Ez elkeserit, de sajnos igy latom. Amig az emberek az ATV-t latjak, meg néha Gyurcsany Ferencet az ATV-ben bizonyos biztonsagérzet van bennük, pedig nem kéne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. miaszösz
    2011. december 18. vasárnap
    12:08
    Amíg az emberek nem döbbennek rá, hogy pártok nélkül nem lehet demokráciát működtetni, addig – egyetértek – nincs sok esély a javulásra.
    Jellemző, hogy a “Szolidaritás mozgalom” a tegnapra hirdetett flashmobra országosan nem tudott 10000 főt mozgósítani.
    A szervezetlenség és az össze-vissza beszélés sajnos nemcsak a politikusi tevékenységet értékeli le, hanem a népet is.
    Ezekért van igaza BL publicisztikáinak 100%-ig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Kedves gets, husz év telt el, de ez nem volt elegendö ahhoz, hogy az emberek érzékeljék, hogy mi is az a parlamentaris demokracia. A politikusok sem voltak tul ügyesek ennek az érzékeltetésében. Rosszul kezdödött az egész, mert ez az elmehaborodott mar akkor ott volt egy rossz pillanatban egy rossz helyen. (Nekünk rosssz ez…) Ma teljesen elfordulnak az emberek a politikatol, egyébként én sem vonzodom a politikahoz különösképpen békeidöben, de a teljes elfordulas az veszélybe sodorhat minden demokraciat.
    Az lenne az egészséges szemlélet, ha nem személyhez kötödnénk és nem érzelmi alapon politizalnank, hanem politikai programok alapjan. A politikai sztarmania az a parlamentaris demokracia végzete. Na de ettöl nem csak mi Magyarorszagon, de mashol is elég tavol allunk. A skandinav orszagok közelitik meg ezt a szintet.
    Gyurcsany kitünö politikus lenne egy skandinav orszagban. Itthon én sem tudom, hogy mit lehetne csinalni, csak azt latom, hogy ez nem megy. De az elsö lépés az csak egyfajta felvilagosodas lenne a tömegek fejében, a balvanyimadat megtisztulasa utan, vajon mit értünk el eddig? Mik a tények az üres szolamok hangoztatasan kivül? A Szolidaritas mozgalom is gyerekcipöben jar még, mert nincs tapasztalatuk, honnan is lenne? De azt érzem, hogy sokan fabol vaskarikat akarnak csinalni.
    Az emberek egy része mar el kezdett demokratikusan gondolkozni, ezzel szemben egy masik részüknek a diktatura az nem is olyan rossz dolog.
    A probléma az, hogy az ellnzékben a demokratikusabb és civilizaltabbak vannak, akik nem akarnak visszasüllyedni erre a szintre, pedig az ellenség az ez. Hogyan lehet itt civilizaltan «indulat nélkül» (ez egyseknek nagyon fontos), békésen és demokratikusan, meg még nem tudom hogy egy ilyen rendszert megdönteni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Ha nekem egy ilyen fazonnal kellene demokraciarol diskuralnom, bizony bajban lennék, mint Gyurcsany, elismerem:
    «”Ezt a levelet a ” Bazdmeg” című mocskosodásért küldöm neked, amit a himnusz ellen elkövettél.
    Azzal kezdem, hogy nem fogok finomkodni, őszintén megmondom neked, amit gondolok.
    Ami következő:
    Megszólítás: Te szemét mocskos cigányállat!
    Kérdés: Hogy mered meggyalázni a Magyar himnuszt?????
    Ezzel a Himnuszgyalázással átléptél egy határt. Eddig nem éreztem irántad semmit. Sem jót, sem rosszat, de most már érzek.
    Rühellek téged és a szemét-gusztustalan cigány fajtádat!
    Ha nem értenéd, elmagyarázom.
    Egyszerűen mély visszataszító, gyomorforgató hányingert érzek a hitvány cigány anyád iránt, aki megszült egy ilyen utálatos embert. Undort érzek a szemét cigány testvéreid iránt. A te ócska irányodba senkiházi, meg hányingert érzek. Tudom, hogy cigánynak születtél és neked ez a Magyar haza nem jelent semmit, sem a Magyar himnusz. Nem jelent neked semmit, mint általában a putriban tetvészkedő és a mi juttatásainkon élősködő, szociális segélyen tengődő cigány fajtádnak.
    Mondok neked valamit. Attól, hogy nem vagy magyar, mert cigány vagy még nem kell a magyar himnuszt meggyaláznod. Ugyanúgy nem kell, ahogy mondjuk a Kínai, Japán, Holland himnuszt sem.
    Ugyanis , sem kínai,
    sem Japán,
    sem Holland nem vagy ,
    mert cigány vagy.
    A cigány az meg tudjuk, hogy nem magyar, hanem cigány. ( ehhez elég kevés logika kell, hogy belásd)
    Ti cigányok , mindennek ellenére itt élhettek az országunkban, jogokat kaptok ( ha rajtunk Magyarokon múlik , nem sokáig és takarodó lesz innen nektek…)
    és kötelezettségeket, amit nem teljesítenek. Dolgozni nem akartok. Jövedelmet néhányotok a következőkből állítja elő ( a szociális ellátás mellett persze):
    kábító-szerkereskedésből, kurvafuttatásból, Lopásból, rablásból, gyilkosságokból és hasonlók. Általában az a réteg, akikről énekelsz, akiknek szólsz. Te olyan undorító és gusztustalan vagy, hogy még ezekben sem lennél jó, inkább danolászol róla.
    Elmondok neked valamit,
    MÉG EGYSZER:
    NEM VAGY MAGYAR! NEM IS LESZEL! SOHA! Addig örülj, még itt élhetsz köztünk a Mi földünkön, a kenyerünket zabálhatod. Ha nem tetszik, akkor emigrálj Kanadába a cigány fajtestvéreidhez, de szerintem ott az első alkalommal „telibe verne neked” egy néger rendőr,ha ott is olyan számokkal próbálkoznál, mint a „ Biztos úr” .
    Hogy veszed a Bátorságot, te cigány csicska, hogy egyáltalán kinyisd a mocskos pofádat. Neked lehajtott fejjel kellene kullogni valami sötét sikátorban egy nyolcadik kerületi putri közelében, mert nem érsz többet.
    Na kB ennyi.
    csá köcsög….”
    Ha ő az igaz magyar, akkor én nem akarok az lenni de szerencsére nem tudom elhinni, hogy a magyarság egyenlő a sötétséggel. Sőt, merem állítani, az ilyenek a magyarok legnagyobb ellenségei. Fuck ‘em!»
    http://dopemantv.blog.hu/2011/12/17/nagy_a_baj_d?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_12_18&utm_campaign=index

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  33. Kedves miaszösz!
    Ha megnézed a statisztikákat akkor megláthatod, hogy egyre több ilyen “mélymagyar” kerül elő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. miaszösz
    2011. december 18. vasárnap
    14:00
    Ez a náci barom azt sem vette észre, hogy a dopmen saját magát és a környezetét alázta le nem a himnuszt – azt ennyivel nem lehet. Ez a rasszista sekfej ezzel a kritikájával az általa kritizált színvonalára esett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. T. gets,
    amikor ég a ház először nem azt akarom tudni mitől kapott lángra,hanem megprobálom eloltani. Ezért engem most nem az érdekel,hogy miért lett Gyurcsány a gyűlölet tárgya,hanem az érdekel használ-e a szerintem fontos cél elérésében,vagy inkább gátol.
    Hosszú ideig én is csak keresgettem az okokat,a miérteket, elemezgettem mi is juttatott minket idáig,mert ugye a probléma feltárása segít a helyes megoldás kiválasztásában stb,stb,stb. Sajnos a hazai értelmiség ennél tovább nem jutott egyenlőre és a házunk-hazánk közben a lángok martaléka.
    Szóval,ideje lenne elkezdeni az oltást,ami esetleg mellékes károkat okozhat (mint tűzoltásnál a víz),de legalább az épület nem dől össze. Ilyen esetleges kár lehet Gy.F. is,mert ha ő is “éghető anyag” a házban,akkor ki vele is akár.
    Túl késő van már kedvenc teddy-t menteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Svejk
    2011. december 18. vasárnap
    14:18
    Szóval fussunk a gyújtogató után, mialatt az égő áldozat teljesen leég. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. gets
    2011. december 18. vasárnap
    14:26
    ???? Én azt javasoltam,hogy először oltsuk el a tüzet,utána keressük az okot,vagy-és a gyujtogatót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  38. Avi, mar ott ülnek a parlamentben a mélymagyarok, ( a szemét a parlamentben -Ranschburg) akik meg nem ülnek ott azok meg ilyenek. De mindaz aki nyiltan, vagy burkoltan ilyen valasztokhoz szol, az maga is ilyen.
    Kedves gets, a «naci barom» valoban nem szellemi tisztanlatasarol tett tanubizonysagot. De ha bekpcsolja a tv-t és ott azt hallja, hogy Dopeman igy gyalazott, Kertész meg ugy… ez neki elég… De nekünk is elég kéne, hogy legyen! Az önallo gondolkodasban nem otthonos. Tipikus alattvaloi, öskori magatartas. Törzsi vagy hordaszellem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. kekec írta (2011. december 17. szombat 15:54):
    “Sumarella: el vagy te nagyon tévedve!”
    kekec, te leállsz társalogni egy bérmínuszolóval? (Persze lehet, hogy csak tényleg ilyen ostoba az illető, akkor meg _azért_ kár).
    A Moszkva téri flash mob elég gyengus volt, és nagyon amatőr volt a felépítése és a kivitelezése is (hangszóró-mizéria, alkalmatlan felolvasó, rengeteg versszakos fűzfapoéta-alkotás).
    Emberek mozgatásához profik kellenek, de nem látom őket.
    Egy hangosan és világosan szóló baloldali pártra vona szükség, de azt sem látom.
    Egyébként szerintem már elkéstek.
    Legalább egy évvel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. gets 2011. december 17. szombat 22:04
    Jobb egyszer látni, mint százszor hallani róla. Azért tettem fel, hogy azt ne higgyétek, hogy itt a Bartus által szűrt szövegek az ország KÖZhangulatát tükrözik. Az Apátia párt nagy többsége is így gondolkodik, ezért nem növelik az ellenzék táborát. Nem egymást kellene tehát meggyőznünk: hanem az ILYENEKET! Ha homokba dugjuk ez elől a fejünket – a fenekünket még vígan elcsócsálja az oroszlán!
    ricsi 2011. december 17. szombat 22:12
    Az immobil és nyilvántartott vagyont nem olyan könnyű mozgatni (ingatlan, luxusgépkocsi, yacht, helikopter) Ennyit még a hülye is tud!
    Pali 41 2011. december 17. szombat 22:14
    Itthon élek, és olvastam már 10540-es átadási értéket is, ezért én inkább a 9000 mrd-ot szoktam, mint középértéket figyelembe venni. Továbbá mindenféle amatőrök ellenében Róna Péter véleményét veszem alapul: az országnak strukturális bajai vannak, és bármiféle kormány van hatalmon, az államadósság önjáró, és 4 évente másfélszereződik.
    Azaz 1998-ban 6000
    2002: 9000
    2006 13.500
    2010: 20.000
    2002 és 2010 választási év volt, ezért nagyon nem mindegy, hogy valaki az átadáskori, vagy az év végi adatot veszi alapul. Gizike és gőzeke az összehasonlítás szempontjából.
    Egyébként az önjárás bizonyítéka, hogy a manyup pénzek bedöntése ellenére az államadósság nem csökkent, hanem nőtt.
    Demokrata 2011. december 18. vasárnap 00:38
    Történelmi távlatban MINDEN diktatúra megbukik. Vagyok annyira demokrata, hogy remélem, hogy EZ, itt nálunk még az én életemben! Amit lehet, a magam részéről megteszem ennek érdekében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Svejk 2011. december 18. vasárnap 11:35
    Pedig igazán nem értem, mi baja Gyurcsánnyal a jobboldalnak? Mert a baloldalnak az volt, hogy “túl” liberális, ami boldogabb országokban (és fejlettebbekben) a jobboldal jellemzője. Ezzel szemben vígan csápolnak egy a szocializmus gazdaságirányítására hajazó berendezkedés restaurációjához – ami mégis csak baloldali jellemző lenne.
    Ráadásul én tisztelem és támogatom Gyurcsányt, mert demokrata maradt, és amit lépett, az az ország hosszú távú érdekeit szolgálta – de azért meg kell jegyeznem, hogy Orbán és az ő módszerei között csak fokozati különbségeket látok (pl mint a gyógyszer ajánlott és halálos adagja között)
    Ő IS mellőzte az ÉRDEMI egyeztetéseket, ő is egy kis boszorkánykonyhában kifőzött szószt akart erőből lenyomni a társadalom torkán, mondván, hogy az majd használ nekik – hiába köpködtek, hogy keserű.
    Az őszödi beszédben nekem az igazán visszatetsző rész nem a fidesz-kilppesített, hülyéknek szóló kivonat – hanem a “reformok” kimunkálásának leírt módszere viszolyogtatott (10-12 ember üvöltözik egy szobában)
    Nem véletlenül fordítottak hátat neki az eleve támogató “írástudók” hanem a nyilvánvaló mellőzésük miatt. Pedig korábban reformpártiak voltak – de truccoltak, amiért abból kihagyták őket.
    És Gyurcsány még most sem ébredt rá, hogy a “polgári körök” azért voltak sikeresek, mert a beleszólás illúzióját adták meg a népnek. Amíg nem kezdenek valami hasonlóba – esélyük sincs az Apária Párt tagjainak mobilizálására.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  42. miaszösz 2011. december 18. vasárnap 11:46
    Gyurcsány REÁLpolitikus. Tehát tudja, hogy nem ő fújja a passzátszelet. Vedd úgy, mint egy szélmalmot. Ott áll, látható – de érdemi tevékenységet csak akkor tud végezni, ha feltámad a szél. Azaz ha a tömeghangulat megfordul és a nép aktivizálódni kezd. Akkor azt már be tudja fogni (ha jó irányba áll) a vitorláiba. De nem tudja helyettük is fújni. A félreértés az, hogy ennél nagyobb aktivitással fel tudná támasztani a szelet. Mindenki beszélget a környezetével: TI fel tudtátok támasztani az ellenállás szellemét a narancsmákonytól üveges szeműekben? El sem hagyják jutni az agyukig az érveket! Meg különben is “azt írja az őjság” meg “asszongya a tévé” hogy minden rendben van, és a vezér hősiesen harcol az Ő érdekükben is”
    Na: innen szép a győzelem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. Maeldron
    2011. december 17. szombat
    16:39

    Kedves Maeldron!
    Nem értek veled egyet abban hogy az ország fele FIDESZ-es.
    Ez csak az antidemokratikus látszat.
    “Normális országban utcára menne a nép!” és ezzel az írással maximálisan egyetértek.
    Valójában annak idején ez az együgyű nép még a kommunistákat is állítólag megszavazta, addíg amíg Ausztriában pedig kiutálták a megszálló Szovjeteket, és nem volt kommunizmus.
    Sajnos a lakosság együgyű. Ezt már iskolában láttam, ahol különösen matematikában volt elmaradott mindenki, de az énektanulásban is. Senkinek sem volt hallása, és senki sem tudott énekelni.
    Menj el egy templomba és hallgasd meg hogyan énekelnek.
    Vagy hamisan, vagy sehogy..
    Vagy csak egy énekel aki tud.
    Az alapvető általános intelligencia hiányzott a gyerekekből, de még a tanárokból is akik diploma nélkül tanítottak, és tanítva tanultak.
    Természetesen a szülők társadalmi rangsora szerint osztályoztak a tanárok, és voltak szín tiszta ötös tanulók, akik még énekből is ötösök voltak, de hamisan énekeltek.
    Valójában a cigányokkal szemben is azért van kisebbségi érzése az embereknek, mert nyolc általános nélkül is intelligensebb egy cigány mint egy diplomás.
    Ez Magyarország.
    Még a diplomás is hamisan énekel és beszél Magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  44. Avi – én azért javíthatatlan optimista vagyok. Ha egy vödör tiszta vízbe egy marék ganét tesznek, az a felszínen fog úszni, és úgy tűnik, hogy a vödör tele van vele. De alul ott a (kicsit bemocskolódott) víz. Ez a mocskolódás nem az egész nép sajátja.
    Ego 2011. december 18. vasárnap 14:57
    Bizony borzalmasan hiányzott a Millások és a 4.K. “profizmusa”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. kekec
    2011. december 18. vasárnap
    15:23
    Ugyan azt tudom mondani,amit gets-nek:Svejk
    2011. december 18. vasárnap
    14:18
    Tele van a hócipőm a miértek kkeresésével. A helyzet adott és kezelni kell,majd utána elemezzünk. Továábbra is azt mondom,hogy most,ebben a formában Gy.F. inkább hátrány mint előny. Balról tesze-toszának tűnik,jobbról meg hiteltelen károgónak.
    Radikálisabb,hiteles “újarc” kell,aki képes a valódi (mérsékelt) jobb oldalt elhúzni Orbán mellől. Nem lenne túl nehéz feladat,mert ők is mennének,ha nem Gy. viszi a zászlót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  46. Szervusztok ! Jól vagytok? Örvendek.
    Csak így tovább, lányok, fiúk ! :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  47. Igen-igen, Kekec, de Gyurcsany varja a passzat szelet az emberektöl, ök meg tôle varjak ugyanezt. Na most az eredemény eddig egy nagy szélcsend, és ez raadasul a Széll Kalman téren. Orban meg a viharos idöjarast jelzi nekünk elöre. Ha ezt a szelet ki tudna fogni, az jo lenne! Jo szelet neki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  48. A neonáci államberendezkedés utolsó szakaszát készíti elő Orbán vezér és kancellár az EU szeme láttára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (17 szavazatból)
  49. Maeldron
    2011. december 17. szombat
    16:39

    Kedves Maeldron!
    Nem értek veled egyet abban hogy az ország fele FIDESZ-es.
    Ez csak az antidemokratikus látszat.
    “Normális országban utcára menne a nép!” és ezzel az írással maximálisan egyetértek.
    Valójában annak idején ez az együgyű nép még a kommunistákat is állítólag megszavazta, addíg amíg Ausztriában pedig kiutálták a megszálló Szovjeteket, és nem volt kommunizmus.
    Sajnos a lakosság együgyű. Ezt már iskolában láttam, ahol különösen matematikában volt elmaradott mindenki, de az énektanulásban is. Senkinek sem volt hallása, és senki sem tudott énekelni.
    Menj el egy templomba és hallgasd meg hogyan énekelnek.
    Vagy hamisan, vagy sehogy..
    Vagy csak egy énekel aki tud.
    Az alapvető általános intelligencia hiányzott a gyerekekből, de még a tanárokból is akik diploma nélkül tanítottak, és tanítva tanultak.
    Természetesen a szülők társadalmi rangsora szerint osztályoztak a tanárok, és voltak szín tiszta ötös tanulók, akik még énekből is ötösök voltak, de hamisan énekeltek.
    Valójában a cigányokkal szemben is azért van kisebbségi érzése az embereknek, mert nyolc általános nélkül is intelligensebb egy cigány ,mint egy diplomás.
    Ez Magyarország.
    Még a diplomás is hamisan énekel és beszél Magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (15 szavazatból)
  50. Kedves miaszösz!

    “Orban meg a viharos idöjarast jelzi nekünk elöre. Ha ezt a szelet ki tudna fogni, az jo lenne! Jo szelet neki!” – írtad.
    .
    Úgy legyen. Csak hadd szeleljen, szakadjon bele!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos