Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az IMF-tárgyalások nyilvánosságát követeli a Milla 2011. december 3. szombat 21:11 | AN

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az IMF-tárgyalások nyilvánosságát követeli a Milla

Budapest – Matekból egyes címmel az Egymillión a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport tüntetett a kormány politikája ellen, és Matolcsy György lemondását követelte Budapesten a Képviselői Irodaház előtt. A civilszervezet a gazdasági dilettantizmus és a Magyarországnak súlyos károkat okozó pénzügypolitika miatt szakemberekből álló válságtanács létrehozását, és egyebek mellett az IMF-tárgyalások teljes nyilvánosságát követelik. Az előzmények és a szabadságharcos retorika után ugyanis kérdéses a kormány őszinte tárgyalási szándéka.

A magyar kormány az utolsó utáni pillanatban közölte, hogy tárgyalásokat kezd mégis a korábban “kipaterolt” IMF-el, hogy az ország stabilitását veszélyeztető bizalmi válságot oldja. Ezt követően azonban azt is jelezték, hogy a gazdaság politika irányvonala, a szabadságharc és a függetlenségi háború nem változik, nem tesznek a korábbiakhoz képest semmiféle engedményt. Ez várhatóan konfliktushoz vezethet majd a tárgyalások során az IMF és a kormány képviselői között. Az IMF már nem is fogadta el Matolcsy Györgyöt tárgyaló félnek. A helyzet súlyosságát jelezte a Moody’s reakciója, amely Magyarországot a bóvli kategóriába minősítette le.

Mindez jelzi a helyzet komolyságát, ahogyan az is, hogy a Milla a korábbi ígéretétől eltérően nem március 15-re szervezte meg a következő demonstrációját, hanem szombatra hívta a civileket tüntetni. A HVG tudósítása szerint a szervezők szóvivője elmondta: “a helyzet tovább romlott, bóvli ország lettünk, de bóvli az a közösség is, amely nem képes lerázni egy inkompetens hatalmat”. Kerék-Bárczy Szabolcs, volt MDF szóvivő 180 fokos gazdaságpolitikai fordulat szükségességéről beszélt felszólalásában.

A köznevelési törvény alattvalókat akar nevelni a gyerekeinkbő, erről Nádori Lídia, a Hálózat a Tanszabadságért Egyesület vezetője beszélt, aki szerint pedagógus, szülő és gyerekellenes a törvény. Nádori bejelentette, hogy a december 19-én, a köznevelési törvény zárószavazássának napján a Kossuth-téren egy hatalmas demonstrációt szerveznek, amit örömünneppé változik, ha Orbánék visszavonják a tervezetet.

Hajós András is felszólalt, aki arra emlékeztetett, hogy néhány éve Orbánt a legkártékonyabb politológiai jelenségnek tartotta, és ez be is igazoldódott. ”Gyerekeknek tekintenek minket, azt akarja a kormány, hogy térdére üljünk, és aszerint, hogy hogyan énekelünk ajándékot ,vagy virgácsot kapunk”.

Hajós bejelentette azt is, hogy hétfőtől a millás a csoport facebook oldalán egy levélküldő akció veszi kezdetét, melyet az IMF magyarországi képviselőihez juttatnak majd el annak érdekében, hogy a tárgyalásokon civil megfigyelők is részt vehessenek.

A szervezők aláírásokat gyűjtöttek a civilek 7 pontos petíciójához:

1. Követeljük Matolcsy György azonnali hatályú felmentését!

2. Követeljük egy hiteles és bizonyított pénzügyi és gazdasági szakemberekből álló állandó válságtanács felállítását!

3. Követeljük a gazdaságpolitikai irányítás átadását a válságtanácsnak!

4. Követeljük, hogy a gazdasági válsághelyzet rendeződéséig az országgyűlés ne fogadjon el semmilyen a politikai / társadalmi berendezkedést lényegesen átalakító törvényt, így különösen a választási eljárásról szóló törvényt, a köznevelési törvényt, a bíróságokról szóló törvényt, a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központot létrehozó törvényt!

5. Követeljük az IMF-fel folytatott tárgyalások részleteinek és eredményének azonnali nyilvánosságra hozatalát, a nyilvánosság folyamatos tájékoztatását.

6. Követeljük az IMF-fel folytatott tárgyalások által érintett területek társadalmi, szakmai és civil szervezeteinek bevonását a magyar álláspont kialakításába!

7. Követeljük az őszinte, a helyzettel és a tényekkel szembe néző kommunikációt! Elég volt a kormányzati hazudozásból!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +35 ( 39 szavazatból)
Az IMF-tárgyalások nyilvánosságát követeli a Milla , 4.5 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

35 Reader’s Comments

  1. Matolcsy csak báb.
    És az hagyján, hogy a tárgyalásoknak nyilvánosnak kell lenni. Teljes mértékben!
    De ezen kívül minden a 2/3-os többséggel és az ellenzék figyelmen kívül hagyásával meghozott törvényt, kezdve az alaptörvénnyel, vissza kell vonni, és Orbánnak tűnnie kell!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (46 szavazatból)
  2. Nagyon jó ötlet, csak támogatni lehet. Ezektől, úgysem tudunk meg semmit, illetve a valóság igazmondó petike változatát.
    A tárgyalásokról azonban a zembereknek, giró-szász hadi tudósító hozná a napi győzelmekről szóló híreket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  3. Nem tudom hova tenni azt, aki magából (vagyis 100%-ból)
    110%-ot képzel. Ki tanitotta % számitásra?
    Már csak az kérdezném tőle: mondd már ez több, vagy kevesebb?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  4. Ha legalább Simort odaengednék az IMF-hez, akkor megtudhatnánk az igazat.
    De őt nem hívták, pedig meg kellett volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  5. Az első tárgyalás után bejelentenék:
    -az IMF delegáció megköszönte, hogy méltóztattunk hozzájuk fordulni,
    -majd rogán két szép szemébe néztek és azt rebegték az angyal arcú felleginek, hogy olyan hitelt (biztosítást, hálót) adnak amilyet csak akarunk és természetesen minden feltételünket elfogadják,
    Bár nem tartozik szorosan a tárgyaláshoz, de:
    -elismerték, hogy minden hitelminősítő hülye és fogalmuk sincs a gazdasági és pénzügyi folyamatokról,
    -bocsánatot kértek a világ brókerei, befektetői nevében -többször- amiért nem vették észre orbán és matolcsy zsenialitását, valamint:
    -átadtak egy listát, amelyen a magyar forint ellen spekulálók voltak felsorolva, alázatosan kérték, hogy pintér -lehetőleg- ne nyomoztasson utánuk. Ha így lesz ígérik ez a jövőben nem fog előfordulni, erre kezességet vállalnak
    Egyetlen kérésben azonban engedett -egy apró csatát vesztett- (bár még kormány döntés nincs róla) a delegáció az IMF-nek. Ugyanis azt kérték, hogy fogjuk vissza a magyar gazdaság növekedését. Lehetőleg ne fénysebességgel növekedjünk. Úgy látjuk e kérésnek eleget tehetünk. Legfeljebb majd áttekintjük matolcsy terveit, mit lehet tenni ennek érdekében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  6. A sok szóvivő csak kavar. Ezek nem szoktak találkozni, hogy egyeztessenek?
    Szerintem Simor is ott lesz a tárgyaláson, mert valahol olvastam, hogy a jegybank elnökének is jelen kell lennie a szerződés megkötésekor.
    Kinek lesz ott jogszerű aláírása, ha nem neki?
    A jogásznak, vagy az óraadó tanárnak? A 3.-ot meg nem is tudom kicsoda. Bár attól még lehetne szakember. Csak tartok tőle, hogy nem az…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  7. “A szervezők aláírásokat gyűjtöttek a civilek 7 pontos petíciójához:
    1. Követeljük Matolcsy György azonnali hatályú felmentését!”
    .
    A további 6 pont lemaradt a cikk végéről?
    Közreadom:
    1.Követeljük Matolcsy György azonnali hatályú felmentését!
    2.Követeljük egy hiteles és bizonyított pénzügyi és gazdasági szakemberekből álló állandó válságtanács felállítását!
    3.Követeljük a gazdaságpolitikai irányítás átadását a válságtanácsnak!
    4.Követeljük, hogy a gazdasági válsághelyzet rendeződéséig az országgyűlés ne fogadjon el semmilyen a politikai / társadalmi berendezkedést lényegesen átalakító törvényt, így különösen a választási eljárásról szóló törvényt, a köznevelési törvényt, a bíróságokról szóló törvényt, a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központot létrehozó törvényt!
    5.Követeljük az IMF-fel folytatott tárgyalások részleteinek és eredményének azonnali nyilvánosságra hozatalát, a nyilvánosság folyamatos tájékoztatását.
    6.Követeljük az IMF-fel folytatott tárgyalások által érintett területek társadalmi, szakmai és civil szervezeteinek bevonását a magyar álláspont kialakításába!
    7.Követeljük az őszinte, a helyzettel és a tényekkel szembe néző kommunikációt! Elég volt a kormányzati hazudozásból!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  8. Itt minden megy tovább úgy ahogy pszihovezér akarja.Amíg hatalom van a kezében, nem enged holmi IMF-nek, meg petícióknak.Könnyen ugrál az, aki néhány év alatt milliárdos lett!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  9. “A 3.-t meg nem is tudom kicsoda. Bár attól még lehetne szakember. Csak tartok tőle, hogy nem az.”

    A harmadik egy alig pár hete kinevezett államtitkár, egy huszadik zéró.
    A névsor:
    “A kormány kijelölte a háromtagú küldöttséget, Fellegi, Pleschinger, Rogán a névsor.”
    http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/osszeallt_a_magyar_imf-targyalodelegacio.503476.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  10. A részletek:
    “Matolcsy nincs benne az IMF-fel tárgyaló delegációban
    Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter vezeti a magyar küldöttséget, amiben a Nemzetgazdasági Minisztériumot csak egy pár hete hivatalban lépett államtitkár képviseli. Matolcsy Magyarország IMF-kormányzója is, mégis kimaradt.
    .
    Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter vezeti a magyar delegációt, amelyik tárgyal a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), közölte a kormányszóvivő. A küldöttségnek tagja még Pleschinger Gyula, aki pár hete lett a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügypolitikáért felelős államtitkára, a harmadik tag Rogán Antal, a parlament gazdasági bizottságának fideszes elnöke.
    .
    Az egészben a legmeglepőbb, hogy Matolcsy György nincs benne a delegációban. (Matolcsy György a jegybankelnökkel fog tárgyalni az új növekedési tervről, ezt is a kormányszóvivő jelentette be.)
    .
    Ez több szempontból is furcsa. Egyrészt, az IMF-fel a szokások szerint a költségvetésért felelős miniszter (ezesetben Matolcsy) és a jegybank elnöke tárgyal, ők vezetik a magyar fél küldöttségét. Az NGM-et most csak egy olyan államtitkár képviseli majd, akinek a széke még alig melegedett meg. A delegációt vezető Fellegi Tamásnak pedig nincs meg az apparátusa a költségvetési tárgyalásokhoz.
    .
    Másrészt, az IMF-ben a Magyarországot képviselő kormányzói posztot épp Matolcsy vette át tavaly nyáron Simor András jegybankelnöktől, erről az Orbán-kormány határozott.” (…)
    http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111130-matolcsy-nincs-benne-az-imfes-targyalodelegacioban.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  11. Jó lenne a teljes 7 pontot megjelentetni, így olyan, mintha cenzuráznának. A stílust minősítheti az újságíró, de “lefelejteni”

    Már itt is manipulálnak? Akkor mit várjak a hazai tudósítoktól

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (10 szavazatból)
  12. Hogy ha így haladunk még hoz valamit a Jézuska Karácsonyra.
    Csak még a PATÁSNAK is kell még egyet szorítani hogy értsék meg a zemberek , elmebetegek vezetik az ORSZÁGOT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  13. Balogh de nem balga

    jól van Hajós Öcsi, ne fényezd magad! Én nem vagyok elefánt és emlékezem, hogy pár éve Te nem kártékonynak tartottad a Vikit, hanem azt szorgalmaztad, hogy meg kell adni neki a lehetőséget. És légy szíves arra is emlékezni, hogy nem én mentem el a Hír tv-be ekézni a Gyurcsány Ferencet.Te épp olyan vagy mint a Havas Henrik, a véleményetek úgy alakul mint a helyzet és mellette úgy csináltok mintha a Tiétek lenne a bölcsek köve. Pedid csak egy kis hüllők vagytok, szégyelljétek magatok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  14. Ovi felélte az összes bizalmi tőkét és készül felélni az utolsó tartalékot jelentő MNB tartalékalapot, amivel az ország teljes anyagi csődjét idézheti elő!!!!!!!!!
    .
    ORBÁN TAKARODJ!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  15. Új növekedési terv. Hát persze. Valami hangzatos nevet adni kell annak ha lenyúljuk az MNB deviza tartalékát. Az ország tartalékát beleönteni egy fekete lyukba. Tényleg nem veszitek észre, hogy mi készül itt?
    Matolcsyból MOL vezért csinálnak. Tök frankó. Akkor majd fordítva fog folyni a gáz és az olaj a csövekben és mi látjuk el a fél világot.
    Na megyek és beveszek egy daedalont.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  16. Én is emlékszem Hajós szavaira, tetteire ! Bizony, akkor megdöbbentem, és azóta nálam nem hitele, bár szeretem a Heti Hetes-ben, ami már a TV-ben sajnos nincs.
    A “millásoknak” meg elismerésem.
    Nem tudok tmást irni, mint az előttem irók.
    Ma nagy köd volt B.pesten egész nap, de a fejekben lévő köd egyre több emeber fejében kezd felszállni !.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  17. Elnézést a sok melléütésért, elég késő van, siettem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. Itt valami borzasztó készül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  19. A hajós meg a többi hintás féreg is a 2/3 ra szavazott,most meg vinnyognak.Megérdemlik,csak az a baj,hogy ezekkel szív az egész ország.Ki kellene őket közösíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  20. Nem tisztem megvédeni Hajóst, de tudomássul kell venni, hogy a baloldal birkasága vezetett Orbánék gyözelméhez. És a 2/3-ad alkalmat adott volna arra, hogy ez a kicsi ország valamit jól csináljon. Én azt tartom tiszteségesnek, ha valaki félre teszi a sérelmeit annak érdekében, hogy béke legyen. Mert nem mindegy milyen világban élünk. Én mindig is elkötelezett liberális gondolkodású voltam és vagyok, mégis azt gondolom, hogy azzal ha elkergetjük Orbánt még semmi nem oldódik meg. Az ország egyik fele nem állhat szembe a másik felével, legyen az arányaiban bármennyi is. A megoldás a kompromiszumban van, el kell fogadni a másikat, különben sehová nem vezető úton fogunk még boklászni egy-két évtizedet. Amikor Orbánék gyöztek én is belenyugodtam és úgy gondoltam, hogy ha jól csinálnak valamit akkor az bizonyiték lessz arra, hogy államférfiként tudja és érti, hogy mire van szüksége az országnak. Most már csak azt látni, hogy a kétharmad csak arra kellett neki, hogy a hatalmat bármi áron is megtartsa.
    Tehát vissza térve Hajósra sejtésem szerint ő is azt gondolta, hogy egy kétharmad birtokában az ember megteheti azt, hogy kibéküljön a két oldal és összefogással minden könnyebb. Mert háborúban csak pusztitani lehet, ahhoz, hogy épitsen az ember, ahhoz béke kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (23 szavazatból)
  21. Kedves Olvasóink,

    elnézésüket kérjük, hogy a cikk feltöltésekor technikai hiba miatt lemaradt az utolsó 6 pont. Talán nem kell bizonygatni, hogy nem “cenzúrából”, de a hibáért elnézést kérünk, és természetesen javítottuk. Az ellenőrzés azért maradt el, mert ma tűzoltóautóval megérkezett a város Mikulása, hogy meggyújtsa a városi karácsonyfa fényeit, és nem akartunk lekésni róla. Ez az ok, nem a “cenzúra”. Még egyszer elnézésüket kérjük.
    Üdvözlettel, Bartus László

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  22. Köszönjük a korrekciót, proaktiv addig is átmenetileg pótolta, nem volt gond.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  23. Volt már olyan a történelemeben, amikor önfelkent Messiás csak pár évet kért alattvalóitól országának megváltoztatására, és valóban senki nem ismert rá pár év múlva sem a kinézetre, sem a viszonyokra, még a saját házának romjaira se.
    Mi pont ugyanezt tapasztaljuk.
    Orbán is csak ígért kis felhatalmazással kis változást, nagy felhatalmazással nagyot. Hát most a valóra váltás időszakát éljük: “Csak a fidesz!”
    Mivel azt nem ígérte, hogy békülne a túloldallal, sőt, azt nem is várhattuk tőle. Az utolsó írmagig kiirtásra számíthatunk, másra nem. Akik nem mentek el ellene szavazni, saját halálos ítéletüket terjesztették ki mindannyiunkra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  24. Követelhetünk bármit. A követelésből egyet sem fog engedni a vezér.
    Mert:
    1. Ő a nemzet akaratát képviseli.
    2. Erre kapott felhatalmazást a kétharmadtól.
    3. Az időközi választások végeredményei őt igazolják.
    4. A miniszterelnökség az ő szakmája, ehhez ő ért, nem a nép.
    5. Semmiféle őszinteség nem engedhető meg külső és belső ellenség miatt.
    6. Miről beszélünk? Nincs semmi komoly ellenkezés a kormánnyal szemben.
    7. Ha elkezdődne valami ellenállás, a TEK már működik, a NIBEK lényegében készen van, csak kisebb szervezési feladatok vannak hátra.
    8. Nála van minden gazdasági eszköz.
    9. Magánemberként olyan gazdag, és olyan biztonságban van a vagyona (nagyrészt külföldön), hogy szinte sérthetetlen.
    10. Akinek nem tetszik, elmehet. Az ingatlanait úgysem tudja elvinni, azt megkapják a bizalmasok, amint annak idején a királyok a kisemmizett nemesek birtokait a vazallusoknak adták.
    11. Egyre nehezebb lesz eladni az ingatlanokat, mert a vazallusok nem adnak érte pénzt, majd megkapják jutalomként, a kicsike ellenoldal képviselőinek pedig egyre kevesebb a munkája, és a pénze.
    Miben reménykedünk ezzel a 7 ponttal?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  25. És még abban is biztos lehet, hogy a hagyományoknak megfelelően a következő kormány sem fogja bíróság elé citálni, nem fogják elkobozni a vagyonát, nem kell tartania a börtöntől sem.
    Ezt Antall Józseftől tanulta, amikor megkérdezte, hogy mi lesz a Justitia terv végrehajtásával. Azt a választ kapta, hogy hagyd őket futni, hogy majdan téged is hagyjanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  26. Sajnos olyan is előfordult már a történelemben, hogy politikai ellenfelek vagyonát elvették és vazallusaiknak adták… Tehát ez a félelem is jogos.
    És az albérleti kiutalások? Politikailag ellenfél – beállítottságúakhoz bárkit be lehet albérlőként, társbérlőként költöztetni, aki majd kiutálja saját tulajdonából a tulajdonost. Végső soron kitelepítések is lebonyolíthatók, csak hagyni kell úgy folydogálni tovább a dolgokat, ahogy már egy éve elkezdtek csörgedezni.
    És mindenre lehet találni magyarázatot, pölö a hajléktalanok problémáját egycsapásra meg lehet oldani: Kubatov-listás máskéntgondolkodókhoz akár hajléktalanokat, akár 60 kilométeren túli kivezényelt közmunkásokat is be lehet költöztetni…
    Minden csak az ingerküszöb módszeres emelésétől függ. Mire robbanásig feszülne a helyzet, már rá is ébredhetünk, hogy annyira földhözcövekeltek lettünk, mint Gulliver egykor …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. Kedves csatt!
    Azért ne adj nekik ötleteket. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  28. Legalább Hajós beismerte, hogy tévedett.
    Most jó oldalon áll végre, bár a Milla pórázának másik vége Orbán emberének kezében van, csak ők (mármint a Milla) ezt nem tudják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Ez a civil részvétel az IMF tárgyalásokon jó ötlet arra, hogy valamit megtudjunk arról, hogy valójában mi is történt a tárgyalásokon. mert Orbán és a szóvivői
    -Girnyó Szász vagy Magyaroknakártó Péter- szemrebbenés nélkül és pofátlanul hazudnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. sarkos: ne fukarkodj a tenyekkel. Mi a milla poraza, es pontosan (nevszerint) ki rangatja oket az orban rezsimbol?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Teljesen egyetértek a Milla követelésével! Mert az ugyan oké, hogy Elkúrcsy kimaradt az IMF-fe tárgyaló delegációból, de a pasi nem tud nyugton megűlni a seggén sőt, tovább rontja az ország pozícióit!
    Pénteken (dec. 2.) délután ugyanis egy olyan fejlesztési tervet tett közzé 177 oldalon keresztül, amely már messze meghaladja azt, amit józan ésszel még fel lehet fogni!
    Nem tudom, olvasta-e valaki is Közületek ezt a rémálmot? Én mindenesetre néhány “gyögySZEMÉT”(!) rátettem a blogomra http://www.szendamondja.wordpress.com meg azokat a linkeket is, ahol bővebb tájékoztatást is lehet kapni! Melegen ajánlom az elolvasását, mint a minősített elmebaj egyik eklatáns példájaként!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Kedves Kuksi, nem kell ezeknek tanács, viszont szükség lenne a zemberek szemének fölnyílására. Eccerűen nem értem, miért hiszi azt mindenki, hogy ő az egyetlen, akire nem kerül majd sor?! Aki végignézi a regnálásuk óta eltelt intézkedéseiket, nem is vonhat le más következtetést, csak azt, hogy mire hajlandók lennénk valóban tenni is valamit, már sóhajtásra se lesz lehetőségünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Azért azokról a Fidesz körül sertepertélő “szakértőkről” se feledkezzünk meg ! Nem verte ott senki az asztalt !!! Tehát Ők is a kártevők közé soroltak be,hiszen a magatartásukkal,szervilizmusukkal elleplezik a félelmetes igazságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. ” A hétfői tőzsdenyitás előtt bírálta Kövér László az IMF-et, miközben hozzátette: “az egy más kérdés, hogy a jelen körülmények között egy ország, adott esetben Magyarország ki tudja-e kerülni, hogy ezekkel az intézményekkel együttműködjön”.
    Csak összejön a hónap közepére a short!
    ……………………….

    “Az interjúban szólt arról is, egyetért a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumán (KMKF) elhangzott felvetéssel, hogy a határon túl élő magyar állampolgárok ne csak pártlistára, hanem egyéni jelöltre is szavazhassanak, csakúgy, mint a Magyarországon élők. A pénteki KMKF-tanácskozáson Szász Jenő, az erdélyi Magyar Polgári Párt elnöke közölte, hogy módosító indítványt fogalmaztak meg, hogy a határon túli magyarok ne csak listára voksolhassanak, hanem egyéni választókörzetben is szavazhassanak.”

    forrás hvg.hu

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Orbán takarodj,de az sem lenne baj,ha a családoddal együtt takarodnál el,apuka bányáiba!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Orbánék megbüntették az ATV-t 2014. április 2. szerda

Az Operánál tüntet vasárnap az ellenzék 2014. március 30. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos