Ronai and Ronai
AMERIKAI

Izrael most leszámol Iránnal? 2011. november 3. csütörtök 11:46 | Rákócza Richárd Forrás: AN

  • Hozzászólások(125)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Izrael most leszámol Iránnal?

Jeruzsálem – Miközben az Egyesült Államok azon van, hogy közel-keleti katonai befolyását csökkentse – Irakból még az idén, Afganisztánból 2014-ig ki akar vonulni –, nem elképzelhetetlen, hogy kénytelen lesz még az eddigieknél is erőteljesebben beavatkozni, mégpedig az izraeli-iráni leszámolás miatt.

Az izraeli sajtóban megjelenő hírek arra engednek következtetni, hogy Binjámin Netanjáhu miniszterelnök és Ehud Bárák védelmi miniszter jelenleg kormányuk vonakodó tagjait győzködik egy Irán elleni csapás szükségszerűségéről, arról, hogy a zsidó államnak megelőző csapást kell mérnie az iszlamista rezsimre, amennyiben meg akarja akadályozni, hogy Teherán nukleáris fegyverhez jusson.

A baloldali Háárec szerdai jelentése szerint Netanjáhu és Bárák többséget akarnak elérni a kabinetben, mielőtt meghozzák a döntést. Főként Ávigdor Lieberman külügyminisztert kell megdolgozni, miután az egyébként keményvonalasként ismert politikus ellenzi az iráni atomfegyverkezés erőszakos megsemmisítését.

A Háárec cikke előtt Izrael első számú véleményformálója, Náchum Bárnea jelentetett meg vezércikket a legnagyobb példányszámú izraeli napilap, a Jediot Achronot első oldalán Atomnyomás címmel. A cikk első mondata azt feszegeti, vajon a kormányfő és a védelmi miniszter a többi kormánytag kizárásával, kettesben határozták-e el az iráni atomlétesítmények megtámadását?

„Sokakat foglalkoztat ez a kérdés a védelmi establishment berkeiben és magas kormánykörökben”, folytatódik Bárnea publicisztikája. „Nyugtalanítja a külföldi kormányokat, amelyek nehezen értik meg, mi történik itt: egyfelől mind több pletykát hallani egy, a Közel-Kelet arculatát megváltoztató izraeli lépésről, amely valószínűleg generációkra megpecsételi Izrael sorsát; másfelől még csak nyoma sincs társadalmi vitának. Irán megtámadásának témája az izraeli közbeszéd legalján van”.

Régóta érik, hogy a zsidó állam egyoldalú lépéssel akadályozza meg az őt több alkalommal megsemmisítéssel, felszámolással fenyegető Iránt abban, hogy atomfegyverhez jusson, de egy Irán elleni csapást több más is indokol. Teherán komoly összegekkel, csempészett fegyverekkel és ideológiával támogatja a gázai Hamaszt, a libanoni Hezbollahot és több más, Izrael vesztére törő terrorszervezetet. Megnehezíti az Irán elleni támadást, hogy a két ország technikailag nincs és soha nem is volt hadiállapotban: az iszlám forradalomig kitűnő kapcsolat létezett köztük, amely csak az ajatollahok hatalomra jutásával romlott meg. Egy megelőző csapás esetén nemzetközi jogilag a zsidó állam agresszor lenne

Izraelnek a csapás mérlegelésekor gondolnia kell arra is, mi lesz a mintegy húszezres iráni zsidóság sorsa. Nem kétséges, hogy amennyiben nem sikerül nagy részük szervezett kimenekítése, a perzsa állam nyilvánvalóan ezeken a túszként kezelt embereken áll majd bosszút.

Több amerikai elemző arra mutat rá, hogy külpolitikailag Izrael semmit sem veszíthet, ellenben nagyon sokat nyerhet az iráni atomfegyverkezés megsemmisítésével. Igen fontos az időzítés: a zsidó állam az utóbbi időben regionálisan elszigetelődött, Egyiptommal felforrósodott a korábbi „hidegbéke”, Jordániával elhidegültek a viszonyai, a korábbi szövetséges Törökország látványosan ellenséges hangot ütött meg, Libanon, amellyel hadiállapotban van, a földközi-tengeri ásványkincseire vetett szemet, a szíriai atomlétesítményt pedig három éve bombázta szét Izrael. A palesztinok UNESCO-ba való felvételét megszavazták, és államiságukat is valószínűleg csak az amerikai vétó miatt nem fogja megszavazni az ENSZ Biztonsági Tanácsa.

Marc Lynch, a George Washington Egyetem Közel-Kelet szakértője szerint ilyen körülmények között a zsidó állam „nem sokat veszíthet” azzal, ha csapást mér Iránra, mert „hanyatlónak látja önnön stratégiai pozícióját. Nincs békefolyamat.” Lynch, aki nem látja túl valószínűnek, hogy a zsidó állam csakugyan beviszi az ütést a perzsa rezsimnek, megjegyzi, hogy az izraeli sajtóban tapasztalható „csináljuk már meg” hangulatnak más célja is lehet: az, hogy cselekvésre sarkallja Barack Obama elnököt.

A Nemzetközi Atomenergia Ügynökségnek (IAEA) november nyolcadikán kell nyilvánosságra hoznia az iráni nukleáris programmal kapcsolatos jelentést. Most azonban, hogy kiderült: az IAEA gyakorlatilag eltitkolta a korábbi, hasonló jellegű szíriai törekvéseket, valamint azt, hogy Damaszkusz a pakisztáni atombomba atyját felhasználva szeretett volna tömegpusztító fegyverre szert tenni, senki nem lehet biztos abban, vajon a jelentés a teljes valóságot tartalmazza, vagy azt kozmetikázzák Irán érdekében, nehogy Izrael támadjon?

Julian Borger, a brit Guardian diplomáciai cikkírója szerint az IAEA jelentése „majdnem bizonyosan feszültségekhez fog vezetni abban a térségben, amelyet sebezhetővé tettek az idei arab forradalmak és a szíriai felfordulás. Egy újabb kemény ENSZ BT-határozat hiányában az Egyesült Államok azzal a dilemmával néz majd szembe, hogy nemzetközi felhatalmazás nélkül vigyen véghez katonai beavatkozást, vagy  megkockáztassa, hogy kihagyja az esélyt, amikor Irán még sebezhető.”

A Guardian egy másik cikkben azt állítja, „a brit fegyveres erők kontingenciatervet hoznak létre egy potenciális Irán elleni katonai akcióra, miközben egyre nő az aggodalom Teherán nukleáris dúsító programja miatt”. A lap szerint a brit védelmi minisztérium „úgy hiszi, az Egyesült Államok célzott rakétacsapásokat határozhat el egyes kulcsfontosságú iráni létesítmények ellen. Brit illetékesek azt állítják, ha Washington emellett dönt, bármilyen küldetéshez Nagy-Britannia katonai segítségét fogja kérni és meg is kapja, dacára a koalíciós kormányban meglévő mélységes fenntartásoknak.”

Eközben az amerikai-iráni viszony az eddigiekhez képest is mélyponton van azt követően, hogy Teherán a mexikói Zeta drogkartellel akarta látványos mészárlás keretében eltenni láb alól Szaúd-Arábia washingtoni nagykövetét. A State Department keddi bejelentése szerint hétoldalas „hőbörgést” kaptak iráni hatóságoktól, akik tagadják, hogy az elit iráni Forradalmi Gárda élcsapataként számon tartott al-Kudsz egységnek bármi köze lenne az összeesküvéshez. Irán a levélben nem csak tagad, de egy jövőbeli iráni-amerikai dialógus lehetőségét is felcsillantja.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 13 szavazatból)
Izrael most leszámol Iránnal?, 4.7 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(125)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

125 Reader’s Comments

  1. sentinel !
    Ha anno ők építették volna ki, akkor rögtön azt is semmisítették volna meg először !!! Egyébként jól tudom, mert az amerikai hadsereg fedezte fel a rejtekhelyet és ők is robbantották be a barlangrendszert !

    Geyza ! Ahogy én olvastam az uránt előbb gázosítják és azt centrifugázzák ! Utóbbiak magas, vékony csőszerű gépek, a neten fényképeken is láthatók.
    Ha széttelepítik a több ezer centrifugát akkor igen könnyen álcázható az energia fogyasztásuk ! Egyébként Iránnak most sincs 30-40.000 centrifugája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  2. Szerintem,ha anno az USA épitette volna ki Laden nyomortanyáját, akkor nem lett volna nyomortanya, továbbá azt robbantották volna fel elsőnek !
    Az uránt gáz állapotban centrifugázzák ! Iránnak most sincs 30-40 000 centrifugája. Valószínleg a centrifugákat több helyre telepítették, így egy esetleges csapást is túlélnek, az engergia fogyasztás is könnyen elrejthető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. Kényelmes itthonról beszélni erről a feszültségről :)
    Csak nehogy közben a románok újra a Tisza alatt legyenek :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  4. Mathiasrex Hunyadi:
    Hátha a jelenleg regnáló hatalom így folytatja a külpolitikát , még az is megeshet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  5. Aki azt hiszi hogy Irán nem akar atomfegyvert az téved. Ez elsörendü céljuk. Irán a közép-kelet legerösebb állama. Hála a lakosságra rákényszeritett vallásosságra az elmúlt 30 évben a lakosság száma megnött. Az olajbevételekböl sok mindenre futja. Nincs versenytársuk a közép-keleten csak Izrael. Ezért törekednek a meggyengitésére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  6. Úgy látom, itt mindenki, – ha a múltról kíván beszélni – a második világháborúig megy vissza, és igen kevesen foglalkoznak a „Brit Közel Keleti Protektorátussal”.
    Pedig érdekes lenne azok számára akik úgynevezett palesztin területeket kívánnak visszahódítani, és képesek ezért akár fegyvert fogni, gyilkolni, vagy tüntetni. Ezek Palesztináról beszélnek, és még azt sem tudják, hogy a név maga honnan származik.

    Igen, 1928 évben Dr. Hugo Eckener egy látványos úti célt keresett a Graf Zeppelin léghajónak, melynek kapitánya volt. Előtte megkonzultálta az utat a Német Reichstag elnökével is, aki áldását adta, sőt tetszett neki az utazás célja, és ideje, Tel Aviv, 1929 március 26.án, a magasból a zsidó nép karneváljának, a Purim ünnepének megtekintése. Majd leszállást terveztek a Tel Avivi- i gimnázium tanárának a segítségével, – Dr. Baruchal, – aki vállalta hogy mozgósítja a zsidó gimnázium sportolóit a léghajó rögzítéséhez. Program szerint postacsomagot dobnak a zsidó Technion műszaki egyetem melletti Ramle felett, majd konfettit szórnak az ünneplő tömegre. Amikor a programban megvalósításában itt tartottak, még az ujjongó kiáltások is felhallatszottak a léghajóra, ahol többnyire a német utasok térképeket kaptak, amin a zsidó városok meg voltak jelölve. Az útitársaknak – miniszterek, nyugállományú miniszterek, és még nemzeti szocialisták is voltak a civil utasok között – von Weizel magyarázta el a térképeket hiszen azokon a nevek héberül voltak feltüntetve.

    Külön jegyzem meg, hogy a Tel Aviv átrepülése alkalmából kölcsönös hivatalos üdvözletek is eljutottak a rádiókon keresztül a város vezetőihez és a léghajó kapitányához, amiben a kb. 80.000 – 130.000 főnyi közönség nyugtázta a konfetti megérkezését.

    Csak mellékesen jegyzem meg, ekkor 1929 et irtunk. Ezen a területen a fennhatóságot a Britek gyakorolták, akik korábban a Palesztina nevet adták a területnek, hogy ezzel sem a Zsidó településeket, sem a különböző iszlám pásztorok családi településeit, sem a Német befolyású településeket ne bántsák meg.

    Ebben az időben a progresszív zsidó fejlődés gátja éppen a Brit fennhatóság volt, mint ahogy később Izrael Állam megalakulását is a Brit Mandátum ellenezte és nehezítette leginkább, miután más számottevő szervezett erő a térségben nem volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  7. Közember:

    Az atomfegyver alkupozíciót jelenthet az arabokkal folytatott tárgyalásoknál, végső esetben zsarolásként is felhasználható őellenük és persze a nyugati érdekek ellen. Abban viszont tévedsz, hogy a lakosság számarányával egyenesen arányosan nőt a híveké is, sőt a Közel-Kelet leginkább Amerika-barátibb lakossága él Iránban, amely ugyan örvendetes, de tény, hogy ezt csak annak köszönhető, hogy az USA-nak nagyon hosszú ideje rosszban van azzal a vezetéssel, amely elnyomja őket, és nem azért, mert idealista módon támogatná demokratikus törekvéseit, ugyanis ezt lassan több, mint fél évszázaddal korábban is megtehette volna azzal, hogy az ő érdekeit szolgáló sahot rákényszeríti a politikai reformokra ahelyett, hogy támogatja mindenben, köztük a kegyetlen zsarnokságát.

    Vetélytársuk pedig Szaddám Irakja után is bőven akad, hiszen Szaúd-Arábia is ott van, na és persze az oroszok is szeretnének a Nyugatnál nagyobb befolyást szerezni a térségben, legfőképpen a csökkentő nyersanyagforrásaik miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  8. animebj ! Bármilyen furcsa, Irán megerősödéséért az elmúlt 10 évben az USA tette a legtöbbet ! Na, erről aztán nem szívesen beszélnek !
    Hogyan : Afganisztánban leverte a Tálibokat, akik Irán legnagyobb elvi ellenségei voltak.
    Irakban megdöntötte Szaddám hatalmát, aki Irán legnagyobb katonai ellensége is volt, ő merte megtámadni őket – igaz, nagy USA, és szovjet segítséggel !!
    Igen, akkor Szaddam és az USA barátok voltak .

    És Izrael kit támogatott ? Természetesen Iránt !

    Ilyen a politika !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. a.a.. Sikerült valamit találnom. Úgy tünik, Varsónál Rokosovszkij csapatai álltak a Viszlánál.
    …….
    “Alighanem ez a második világháború történetének egyik leghomályosabb és legtragikusabb epizódja. A történészek különféle okokkal magyarázzák az eseményeket. Végeredményben három erős, nyugatról átdobott SS-páncéloshadosztály mért ellencsapást július 29-én (két nappal a felkelés kitörése előtt) Varsótól keletre és visszaszorította Rokosszovszkijt. A Sztavka augusztus eleji ülésén Sztálin (akit természetesen Molotov is támogatott) a Varsó elleni offenzíva felújítását követelte, amit Zsukov célszerűtlennek tartott. Az oroszok előrenyomulása nemcsak Varsónál, hanem délebbre, Sandomierznél is elakadt ekkor. Júniusban indított támadásuk már elveszítette lendületét, és miután másfél hónap alatt több mint 720 kilométert törtek előre, túlságosan elnyújtották összeköttetési vonalaikat. A túlerőltetés törvénye végül működésbe lépett, az oroszok hátrányára. Az sem véletlen, hogy Model korábban súlyos veszteségeket szenvedett hadosztályai épp egy erős természetes akadálynál állították meg a szovjeteket. Mindez azt támasztja alá, hogy az oroszok megállásában katonai tényezők nagyobb szerepet kaptak a politikai megfontolásoknál.”
    ….
    A dolgokhoz hozzá kell tenni, hogy Model egy fanatikus náci volt, aki a Hitler elleni merénylet után az első volt, aki hűségéről biztosította a Führert.

    a.a, szeretnék közelebbi kapcsolatba kerülni veled, kérdezd lehárt, hogyan tudsz elérni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. Akkó a mi Zsukovunk felmentődött a feketeseggűség vádja alól…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Azért nem egészen.
    ……
    Augusztus elején a németek váratlanul magukhoz tértek. Model, aki a merénylet után az elsők között nyilvánította ki a Führer iránti hűségét, Varsótól keletre megállította a szovjet előretörést. Augusztus 1-jén a Honi Hadsereg elfoglalta Varsót, ami így a polgárság kezére került. Értelemszerűen arra számítottak, hogy a szovjetek átkelnek a Visztulán és melléjük állnak, de egy hétig nem történt semmi. A következő héten a németek lecsaptak Bór-Komorowski tábornok csapataira, szétzilálták őket és három kisebb bekerítésben felszámolták. A felkelők összesen 20 000 embert vesztettek, 15 000-en estek fogságba. A civil áldozatok számra 150 000 és 200 000 között volt, 700 000-en elmenekültek. A lengyelek érthető módon vádolták a szovjeteket, hogy szándékosan álltak meg Varsó előtt. Sztálin, aki korábban Bolesław Bięrut vezetésével megbízható sztálinistákból lengyel kormányt hozott létre, nyilván nem akarta, hogy a várost a lakói foglalják vissza. Egy szovjetbarát kormány létrejöttének az volt a feltétele, hogy a szovjetek foglalják el Varsót.”
    ……
    Itt a lengyel részről egy időzítési hiba is történt. Az oroszoknak szükségük volt bizonyos időre, hogy összeszedjék magukat, feltöltsék készleteiket.
    …. Sok kérdés nyitott még.
    Csak az derül ki, hogy a katonai és politikai szempontok nem egységesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. Gonoszka
    2011. november 5. szombat
    20:03

    Ki ez az “a.a.” -csak tudni akarom, kit szabadítottál rám? Egyáltalán nem biztos, hogy email kapcsolatban állunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  13. asher alexander. :))) ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. Gonoszka
    2011. november 5. szombat
    21:06

    kommentel a blogomban is, de semmi több.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. Ja? Ok.. Írt valami érdekeset, de mindegy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. Akkó a Zsukov mégiscsak a rosszfiúkkal volt ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Eldrad!
    a Group Stern, mond neked valamit?
    mert az Igazi IRGUN az az volt!!!
    48-ban en Motti Gur alatt szolgaltam ha erdekel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. eldrad,;
    no de en is kerdeznek !!!!
    te melyik lagerban voltal?melyik kommandos-ban?
    Auschwitz I.?Birkenau?Monowitz?Rajsko?Soschnowietz? Buchenwald? Mauthausen?Gusen?Ohrdruf?Neuengamme?Sachsenhausen?Oranienburg? Loibl Pass?IG farben Industrie Geschellschaft?Maidanek? Dora?Treblinka?Sobi-Bor?Chelmno?
    nos?? hol is??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  19. Gonoszka;
    tokmindegy ki volt a fonok!!lenyeg hogy hagytak fapofaval elverezni a lengyeleket az oroszok!!
    igaz mar KATYN-nal bemutattak az Oroszok mire kepesek,a lengyelekkel szemben!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. Rock and roll?

    http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/149767

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. A lengyelek a mai napig nagy patriotak.Egyforman gyulolik az oroszokat es a nemeteket.Viszont az is tortenelmi teny,hogy a lengyelek tisztelet a kivetelnek,nagy antiszemitak.
    A varsoi getto es a varsoi felkeles kulon folyt.Orditon nagy tortenelmi bakloves volt.
    Az oroszok reszerol,vegig neztek az egeszet a Visztula partjarol.
    Igen, Katyin a oroszoknak “koszontheto”
    Ugyanakkor,az orosz Ivan jott a papir bakancsban es adta az elso szelet kenyeret ,igenis ,az altaluk felszabaditott lagerekben.
    Tortenelmi kettoseg? Igen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. Na, hát íme, a legkorszerűbb iráni légvédelem:

    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4148839,00.html

    - És a szokásos, nagyon komoly pofajártatás az “élő pajzs” valami vezéridiótájának részéről:

    “ha egyetlen lövést is le mernek adni iránra, elpusztítjuk Izraelt, és az USA- t is!!!”

    És a szövegkörnyezetből az jött le, hogy ezt az “élő pajzs” tagjaira, és magára értette, hogy majd ők pusztítanak.

    Nem csoda, hogy ilyen mentális(és bármilyen) hozzáállással az iszlamisták örök lúzerek maradnak… hogy a legvadabb, legelmebetegebb fantáziálást is képesek valóságként megélni…

    Na mindegy, nem gondolom, hogy egy esetleges izraeli légitámadás esetén ezeket különösebben figyelembe fogják venni…

    Mondjuk, az ensz hozzáállása is sokat mondó:

    - Teljes kuss.

    Katonai kulcslétesítmények köré civileket terel az elmebeteg rezsim, vagy azok maguktól mennek, ez most mindegy, és az ensz- nek, meg a többi seggfej “béke- és emberjogharcosnak” ehhez egy szava nincs.

    Ahogy máskor sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Az emberjogi harcosok , mivel a világ civilizáltabbik felében már nincs célja a működésüknek , ahelyett hogy feloszlatták volna önmagukat beleugatnak olyan dolgokba amiknek a természetéről fogalmuk sincsen.
    Olyanok mint a ” jóféle ” informatikusok :
    Megcsinálnak jópénzért valami munkát egy vállalatnak , utána pedig ” utólagos fejleszések ” címén ottragadnak a fizetési listán. És az eredetileg jólmüködő rendszert drága pénzen , hosszas munkával , apránként használhatatlanná teszik. A vállalat igy a markába kerül a ” fejlesztői csoport ” .-nak és hatetszik ha nem fizetniük kell nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Csak kérdezni szeretném!!! A zsidó államnak minek az a sok atom fegyver???És azokról miért nem beszél senki?? Mintha tabu téma lenne?? ….Na vajon miért??….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  25. nyugdijjas:
    Izrael lakossága 3 millió fő volt amikor kodolgozták atomfegyvereiket , 1967 előtt.
    Akkor éppen egy 200 millió fővel rendelkező arab monstre katonai szövetség akarta csizmájának sarkával eltaposni a fiatal zsidó államot.
    Valamivel csak féken kellett öket tartani , nemgondolod ?
    Hátágú gyertetartóval mégsem lehet feltartóztatni a szűzek és csecsemők vérét acsarkodva kívánó emberállatok hordáit ?
    Úgye ebben egyetértünk ??
    És ez azóta sincs másképp. Az arabo nem modtak le máig sem vérgőzős elképzeléseikről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Amerikai magyarok határolódjanak el Orbántól 2012. december 4. kedd | Lázár György

Ha Izrael volt, 1600 kilométerre csapott le 2012. október 27. szombat | AN

Izraeli légicsapás Szudánra? 2012. október 24. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos