Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szijjártó: a haza továbbra sem eladó 2011. november 15. kedd 20:09 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szijjártó: a haza továbbra sem eladó

Budapest – Folytatja a nemzetközi pénzvilág és az IMF ellen indított szabadságharcát az Orbán-kormány. A magyar kormány nem engedi, hogy megszorításokat kényszerítsenek rá kívülről, ehelyett bevezeti a megszorításokat – miután amúgy sincs más lehetősége – maga. De “függetlenségéért” és a magyaros gondolkodásért a pénzpőiacokról vesz drágább hiteleket. Az országgal szembeni bizalmatlanság ettől nem csökken, már a kutyának sem kellenek a magyar állampapírok. Függetlenül a nemzetközi pénzügyi világ fogcsikorgató bosszújától.

Szijjártó Péter szerint nincs arra szükség, hogy a kormány készenléti hitelmegállapodást kössön a Nemzetközi Valutaalappal (IMF). „Nem ez a gazdaságpolitika van most, mi a pénzpiacokról finanszírozzuk magunkat és képes Magyarország arra, hogy a saját lábán álljon” – mondta a miniszterelnök szóvivője.

Szijjártó Péter hétfőn az MTV Ma reggel című műsorában arra a felvetésre, hogy a kormánynak készenléti hitelmegállapodást kellene kötnie az IMF-fel, azt mondta: erre nincs szükség.

Tavaly nagy gazdaságpolitikai vita volt erről, és akkor úgy döntöttek, nem akarják, hogy Magyarország nemzetközi pénzügyi szervezetek jóakaratától függjön, mondta. „Nem akartuk azt, hogy külföldről bármilyen nemzetközi pénzügyi szervezet diktálja a magyar kormánynak az intézkedéseket és kényszerítsen megszorításokat a magyar kormányra” – tette hozzá.

Szavai szerint akkor amellett döntöttek, hogy hiteles, átlátható gazdaságpolitikával Magyarország képes lesz magát a pénzpiacokról finanszírozni. A döntés helyességét támasztja alá Szijjártó szerint az is, hogy 2004 óta először sikerül 3 százalék alá csökkenteni az államháztartás hiányát Magyarországon.

A miniszterelnöki szóvivő szavait ugyanakkor cáfolja, hogy bő két héten belül két olyan állampapír-aukció volt, amit a csekély érdeklődés és a megugrott hozamszint miatt kénytelen volt lefújni az Államadósság Kezelő Központ. Október végén egy 40 milliárdos diszkontkincstárjegy-kibocsátás maradt el, éppen ma, nem sokkal a Szijjártó-kijelentéseket követően pedig egy 50 milliárdosra tervezett hathetes dkj-eladást nem sikerült megtartani. Senkinek nem kellene a magyar állampapírok.

Az államadósság csökkentésére az Európai Unióban pedig idén csak két ország Svédország és Magyarország volt képes – tette hozzá, noha a számok mást mutatnak. Megerősítette: a kormány az eddigi gazdaságpolitikához tartja magát.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 3 szavazatból)
Szijjártó: a haza továbbra sem eladó, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. Az idén könnyű volt az államadósság csökkentése, a lenyúlt
    magán nyugdíj pénzekből…….

    egyébként meg kontárok………

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  2. Az nem teljesen igaz, hogy az ominózus állampapírok “senkinek nem kellettek”. Kellettek volna, csak sokkal magasabb kamatért, amit viszont az ÁAK már nem akart megadni, lévén ennyiért hitelt felvenni már értelmetlen (furcsa egyébként, hogy az orbáni kormányzatnak van még olyan szerve, mely ismeri az “értelmetlenség” fogalmát!).
    Ebből a szempontból pedig Magyarország szinte ugyanazt a pályát futja be, mint Berlusconi Olaszországa, csak úgy kb. két havi késéssel. Ott is a tőzsde elszállásával kezdődött (a líra csak azért nem pusszantotta meg a bányászbéka alfelét, mert már euro van helyette – s az olaszok éppen ezért nem kerültek akkora kakiba, mint mi fogunk), majd az állampapír-aukciókon a kamatok extra szintre emelkedése, s így a soros kötvénykibocsátások elmaradása. …
    … Berlusconi alig pár napja bukott meg.
    … és Orbán? … január? … február?
    Nem lenne rossz. csakhogy ezen ajándék “kapcsolt áruja” – attól tartok – az államcsőd lesz. … meg a káosz … Orbán és bandája pedig különgéppel menekül majd mondjuk Belaruszba? Esetleg a Tonga-szigetekre, melynek királyát Tupout pár hónapja tüntette ki Gojostol?
    … látni fogjuk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  3. SZÓFOSÓPÉTER ezt még számon kérik rajtad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  4. GyF figyelmezteti Ovit:
    http://dkp.hu/news/b_details_b/466

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  5. Add Istenem, hogy találkozzam ezzel a Síjjártó gyerekkel!
    “És jaj szó halatszott ……………………., A Szijjártó nem járt jól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  6. Drága szendam! A próféta szóljon belőled a fidesz menekülésével és eltűnésével kapcsolatban. Ha Tupout király befogadja őket és soha többé nem engedi el őket a szigetről, én is megszavazok neki még egy magas állami kitüntetést. Az államcsődöt meg valahogy túlélem, ha ezek eltűnnek végre. Akkor már lenne rá reális esélyem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  7. Miket süketel ez az ember? Az ország megy a bóvliba. Bóvli kormány, bóvli ország! Hát ezt hozta ez a kormány. Kell a fenének!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  8. @gets!
    Elolvastam. Nem rossz! (igaz, a cikk és a honlap olyan sokáig töltődött be, hogy ennyit a feleségemre nem vártam – pedig nem egy lassúcska masinám van) De szerintem teljesen mindegy, hogy a szakértői kormány a fideszes kétharmad, avagy más pártok együttes támogatásával jön létre (ezért szerintem van egy kis okoskodás-jellege a gyurcsányi írásnak). A lényeg, hogy Ovit és Matolcsyt (meg a többi díszpintyet) befizetni egy utazásra a Tajgetoszhoz, ott aztán hoppp! – szépen sorban egymás után, de lehet tőlem egyszerre is, otthon meg alakuljon meg a kabinet mondjuk a seggfej és szintén korrupt, magának kapari Járaival az éle, tagjai meg legyenek pl. Bod Péter Ákos, meg Chikán Attila, esetleg még Mellár Tamás, meg a komplett Professzorok Köre (nekik is köszönjük meg szépen a drága Orbahnführert, meg a hótidióta unorthodox gazdasági miniszterét!) … szóval nekem mindegy, hogy kik csak legyen már végre pár ember, aki egy órán belül képes jhibátlanul elvégezni az “1+1″ rendkívül bonyolult aritmetikai műveletét!
    Aztán legyenek új válaszutások (régi Alkotmány és választási tv. szerint!) és menjenek ezek is a búsba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  9. A haza továbbra sem eladó.
    Sziijártó úr: MENNYIÉRT?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  10. A központi költségvetés nettó adóssága 2010. december 31-én 19.066,9 milliárd Ft-volt, míg 2011. szeptember 30-án 20.625,8 milliárd Ft. De ha a 2010. április 30-i 18.104,2 milliárdos adatot nézzük, akkor is csak folyamatos növekedést tudok látni – bár lehet, hogy bennem van a hiba.
    Az adatokat az Államadósság Kezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján néztem meg, amit elfogadok hitelesnek. Lehet, hogy direkt a kíváncsiakat akarják félrevezetni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  11. Tibor!
    S mindezt úgy, hogy közben bezúztak kb. 1300 milliárdnyi, manyupoktól ellopott államkötvényt!
    Hogy az a jó radai ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  12. Na ti magyaros észjárású világmegváltók!

    Mit csináltok akkor ha sorozatos hülyeségetek miatt radikális gyorsasággal leáll a magyar gazdaság!?
    Azt nacionalista lózungokkal újra nem indítjátok!
    Előbb utóbb mindenki menekül a jó és stabil forintunk világából, amit súlyosan veszélyeztet az Euro egyre mélyülő rothadása, és inkább sóvárogjuk ezt a rothadást, mintsem maradjunk egyre zsugorodó forintunk világába!
    Aztán majd ott fizetünk adót, ti meg maradjatok meg a Nagy Nemzeti, Vitézi, országotokba és éljétek zsinóros mentében az 1930-as évek csodás világát!

    Aztán Magyarország dicső felemelkedése csúcsán lesz végül három millió Nemzeti Szittya Színmagyar országa Oszt jó napot!

    Ettől sokkal dicsőbb lehetne, ha végre igazi virtusból jól megrázná magát a Magyar Nép és titeket száműzne messze, még akkor is ha vagytok hárommillióan!
    Nektek semmi keresni valótok sincs ebben a hazában! Húzzatok el míg nem késő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  13. Azt sem hisszem el amit kérdez!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  14. Hirdető neve: Orbán Viktor

    Eladó egy HAZA-2011 rendszámú gépjármű. Egy éve vettem, azóta csak lejtőn hajtottam. A fékeket kiiktattam. Gáz van, de csak ha tüntetnek. A kormánnyal van egy kis gond,teljesen irányíthatatlan. Állandóan a szakadék felé fordul, de én ragaszkodom hozzá. Önfényező funkcióv al rendelkezik. A sebességváltón öt fokozat van hátra, egy előre. Felkapcsolni… lehet, leváltani nem. Az ülések a saját ízlésemnek megfelelően vannak kialakítva, 2/3-1/3 arányban dönthetőek. A GPS-t elnémítottam, nekem ne mondja meg senki, merre menjek. Extrák: -motortérben bordázott ékszíjártó (erősen csúsztat), -narancsillatú Wonderbaum, -Lézerdetektor rendőrök ellen -belső tükrön egy kövér bolsi-balsi baba -kalaptartón bólogató kutya(cserélhető Schmitt fejjel) -Index,(zsebben) -CD lejátszó, telepített műsortárral: Handel-Messiás, Horváth Pista-Hej rugó, rugó, Zorán-Kell ott fenn egy ország, Üzemanyag fogyasztás: nem számít, enyém az egész MOL. Irányár: IMF hitelre devizakárosultaknak féláron! Jelige: Ámokfutó Ui.:Majd’ elfelejtettem a csomagtartóban van tízmillió utas,velük nem kell foglalkozni.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  15. Ezt a Szíjjártót mikor vonják már ki a forgalomból? A világ meg van döbbenve az arcátlanságukon, ez meg még mindig hajtja a maga kis hülyeségeit!
    Nem kell az olcsó IMF hitel, mert azt számon kérik,helyette piaci alapon működőt vesznek fel sokkal drágábban, mert abból lophatnak, amennyit akarnak. A hiányt meg majd lepapírozzák…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  16. Magyarország nem eladó-MEDDIG?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Kedves Szendam meg azok, akik azt álmodják, hogy Orbán megbukik, esetleg elmegy. Én sajnos inkább csak olyan diktátorokra emlékszem, akik életük végéig diktátorok maradtak. Azokat vagy agyonlőtték, vagy felgyujtották, alig akadt, aki természetes halállal halt. Ők sosem adják fel. Ha feladnák, nem lennébej diktátorok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  18. A Tonga sziget, na az pont jó lesz nekik, ott nagyon szívesen fogadják majd az egész díszes társaságot. Nemrég olvastam, hogy ott még dívik az emberevés. Mehetnek mind a levesbe. Bár lehet, hogy még utána is megfekszik a derék tongaiak gyomrát…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  19. Nekem továbbra is az a véleményem, hogy INGYEN nem lehetnek ennyire hülyék! Arra hajthatnak, hogy az államcsőd esetén majd leírnak az adósságból, meg kapnak fizetési könnyítést (átütemezést) a maradékra. Csakhogy mi nem vagyunk az euró-zónában, viszont a nagyságrendünk miatt nagyon is alkalmasak vagyunk a példa-statuálásra. Azaz hagynak szépen a saját levünkben főni (mivel túlnyomó 2/3-os többséggel EZT választottuk.)
    Az államvagyon árverezésénél meg az off-shore vagyonokból fillérekért felvásárolhatják az egész országot.
    Nekik jó buli lesz az államcsőd – csak a nép pusztul közben éhen.Na bumm??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  20. “azt álmodják, hogy Orbán megbukik, esetleg elmegy.”
    .
    Orbán bukni fog – gazdaságilag és hamarosan.-, ha a forint továbbra is zuhan. 310 fölött már határeset van.
    Az osztrák sajtó szerint az utóda egy unióban edződött szakértő lesz, a neve Andor László.
    A görög és az olasz hiteltelenné vált miniszterelnökök mintájára ennek a min. elnök-cserének van a legnagyobb esélye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Ez a SzPéter a másik közveszélyes szélhámos, könnyen ugat a havi közel 2 millkás fizetésével, a közmunkára kötelezettnél meg felhívta Kálmán Olga figyelmét, hogy a 28.800 Ft-hoz, ha dolgozik kap még 20.000-et, érti 20.000-rel többöl élhet meg, vagyis 48.800 Ft-ból? –
    azt hiszem nem normális ez a pasas, ennyi pénzből megélni,családot eltartani?

    Hát, igen SZPéternek több ingatlantulajdonosnak, apuka vállalkozásának fellendítésében is nagy szerepe volt, megvan a “zsebpénz”, feltétlezhetően lassan milliárdosok lettek, a nép meg nyomorog, a gyerekek éheznek, ők meg RÖHÖGCSÉLNEK, mint annak idején a nácik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  22. szendam,
    Abban a hónapban csökkent az államadósság, de előtte, és utána folyamatos a növekedés.
    Ezért is nem háborúzni kéne az államadósság ellen, mert a háborúhoz pénz, pénz, és pénz kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Csak azért nem eladó nekik, mert akkor nem nekik tejelne a lakosság.
    Egyébként ezek az anyjukat is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. a fideszes politikusok és haverjaik jó nagy szeletet kihasitottak már, vélhetően hazánk javaiból. van bőven mit tejbe apritaniúk a fideszes politikusoknak. Sokat érnek, mert ugye az Ő itéletük szerint mindenki annyit ér amennyit összeharácsolt magának. élen a lézert oly szivesen használókkal, mint…na ugye tudja mindenki.
    És a magyar nép, a magyar választó, jó neki az orbáni iga? jó neki a Szijjártó féle ige hirdetés. a Giró Száz féle mágia hintés. Aki ugye kiprobálja, h lehet a tudatlanokat szépen beetetni. na persze jó pénzért, mert a pénz , a saját család gazdag élete, fontosabb mint az igazság?, a becsület? persze lehet, h hithű kommunisták?, hithű fasiszták, hithű vallásosak, szóval még az is lehet szerintük az a helyes amit csinálnak. Persze arra vigyáznak , h jó pénzért tegyék…na itt lóg ki az a bizonyos lóláb, legalább is szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Ne csak ezeket a rablókat szídjátok! Nézzétek meg a vasárnapi képviselőválasztás eredményeit. A magyar egy ilyen nemzet: genetikusan rabszolga és frenetikusan hülye. Nem ír, nem olvas, csak sz@rgyártót hallgatja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. Ezek a tetvek, már többet hazudtak az egy éves rémuralmuk alatt, mint a többi kormány együttesen! LE ÉS EL VELÜK A FENÉBE!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Nyul György
    EZ A LÉNYEG.
    Nekünk Szíjjártó való.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Az az igazság hogy ha nem 56-rol , 89-ről , öszödről , TV székházról , manyupról kell dumálni akkor ez a banda meg van lőve.
    Ügyvédek , mit vártok tőlük az oroszlánba is beledumálják hogy kiscica , csak a lopáshoz értenek !!!!!!!!!!!!!!!
    Még az elején valamit kihagytak a számításból , mi van akkor ha elfogy a lopni való?
    Pénz és hatalom éhségükben felzabáltak mindent és azt hiszik hogy a csontsovány ország meg fogyókúrázik majd miattuk.
    De az is lehet hogy szófosó megdumálja hogy ez a nemzeti öszfogyókúra program és ezt akarták a zemberek , és megoldották a problémát hogy mindenkire egyformán érvényes mert úgysem lesz mit enni!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Az én értelmezésem szerint ha egy ország képes a “saját lábán állni” az azt jelenti,hogy
    nincs szükség kölcsönre,mások segítségére.A piacról szerzett pénz ugyanúgy elkötelezettséget jelent,mert akkor sem mi szabjuk a föltételeket.Lehet a hitelminősítőket
    mindenféle jelzővel illetni a befektetők akkor is azok tanácsára alapoznak.Mikor a kölcsön kamata eléri azt a szintet amit a befektetők szerin már nem tud kigazdálkodni
    a magyar gazdaság akkor már egyáltalán nem kapunk kölcsönt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. proaktiv

    De jó lenne, ha sem te, sem az osztrák sajtó nem álmodozna !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Ez meg lehetne pl. a szijj-gyártó nótája:

    “A lábamon alig-alig-alig,
    mégis elhányok a falig! …”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Ez valóban IDIÓTA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. egy jó kis cikk a HVG.hu-n. Kubatov kérte, hogy szabotáljon egy beruházást Demján cége?

    A nagyvállakozók, bankárok,miként kötelezik el magukat Orbánnak.
    Aztán nem győzik feltölteni a fideszpártkasszát hálájuk jeléül.
    Lopnak, csalnak, hazudnak, a megfélemlítés az erősségük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Sajnos a magyarok többsége nagyon buta,igy nem hiszem,hogy lesz valamilyen változás,bár tévednék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. Nem hiszem én sem, hogy lesz változás, csak álmodozunk róla, mint az osztrák sajtó, meg gets ! Azért irtam, hogy jó lenne, ha nem álmodoznának.
    Igy érthetőbb : nem C S A K álmodoznának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Még hogy nem eladó a haza…!?
    Folyamatosan árulják Orbánék bagóért, szerte a világban!
    Rákosi óta ilyen erkölcstelen, nemzetáruló kormánya nem volt Magyarországnak.
    Élén a hazug Orbánnal, mögötte a gátlástalan Szíjjártóval megtámogatva.
    Itt a hazugság lett az erkölcs, a tolvajlás az eszmény, a mucsai cinizmus az ethosz.
    A polgárok sárba tiprása, megalázása kőbe vésett alapelvvé vált.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Azt olvastam Szálasi még 1945 márciusában két hónappal a teljes vereség előtt is hitt abban, hatalmas német csapatok várnak bevetésre még egy nagy ellentámadásra és készül a csodafegyver amely eldönti a háború sorsát.

    Itt is egy csodafegyverben hisznek. Abban , hogy Kína kivásárolja az országot az adósságból. Mint a sokat tudók mondják piaci alapon.

    Igen több sikertelen kisérlet után az utolsó sikeres volt. 6.71 %-on az előtte levő kibocsátás 6.25 %-a helyett. Miközben az IMF 3-4 % körül ad hitelt.

    Ha ez a nagy csodafegyver akkor abba belegebedünk. Miért is van ismét az adósság szint ismét nyolcvan százalék felett?

    Nincs deklarált állami nagysegítség. Csak éppen, hogy és drágán.

    Nincs csodafegyver. Csak egy álom amibe ha hagyják belepusztul az ország.
    Nagyon visszafogott volt a Fellegi Kinai utját követő információkibocsátás,ami szintén erre utal.

    Ugyanis csak Magyarországot nem érdemes megmenteni ha Európa beborul. Ha Magyarország Európa ellen megy angolokkal szövetkezve akkor a Kinai érdekek ellen játszik és ismét csapdába kerül ezen a fronton is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. NYUGODTAN KEZDHET MINDENKI KÉSZÜLNI AZ ORBÁN UTÁNI ÉLETRE, MERT A DILETTÁNS MEKK-MESTER BUKÁSA MÁR KARNYÚJTÁSNYIRA VAN!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Kis világmegváltók! Ki fog megbukni? Nevetnem kell. Minden időközi választást a FIDESZ nyer. Még most is. Mi majd egymásra lödözünk ők meg jót röhögneka markukba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. vikus
    A pénteki Kurir képpel és a fent említett szöveggel hozta Andor Lászlót, miközben párhuzamba állította Mo.-t Görögországgal és Itáliával. .
    .
    Nyilvánvalóan Mo. a következő bedőlésre esélyes uniós állam. Orbánék is tudják, a pénzügyi guruk is, de még nem mondják ki nyíltan. Majd ha Orbánéknak futniuk kell, akkor közlik, hogy itt a vég. Talán csak nekik és nem az országnak. (Gyurcsány jól ismeri a helyztetet, a mai sajtótájékoztatóján beszélt róla.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Tisztelt A csodafegyver!
    Orbán már bevetette nálunk a csodafegyvert az összes baromságával együtt. Mindent másképp. “Tölténye még van hozzá”, a Fidesz tábor. Igaz, már sokat “elpufogtatott”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Hogy Magyarország képes a saját lábán megállni? Kinek a lábán?
    Az ország lába a “zemberek” lába, amire a kormány egyre jobban rááll és tapossa folyamatosan. És ha majd jól megtaposta, már nem lesz min állni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. proaktiv

    Jöjjön Andor László !!! Csak én nem merem hinni !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Ahhoz azért már pofa kell, hogy lassan a bóvli kategóriába sorolják az országot, de Orbán a sikerekről, minket fog irígyelni a világ demagóg szövegével áll elő a médiában. Ez normális???
    Szíjjártó szerint a pénzügyi szervezet ne diktálja a magyar kormánynak az intézkedéseket és kényszerítsen megszorításokat a magyar kormányra.
    Orbánnak nem diktálhat senki? Jobb ha kussba marad, hitele már sehol nincs a világban. Ha én kölcsönt kérek valakitől az nem úgy működik, hogy én szabom a feltételeket. Örüljön annak, hogy egyáltalán még szóba áll vele valaki. Az IMF helyében piszkosul osztanám a kokikat Orbánnak. A hülyéje majd megtanul csendben maradni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. “A haza nem eladó” Kérdés csak az, hogy van-e még mit eladni!
    3 milliós koldus országa vagyunk, kifosztott, kisemmizett emberekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Fújjátok meg a nyergeket, kürtöljetek! 2014. február 20. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos