Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány nem zárja ki a fizikai provokációt 2011. október 7. péntek 8:55 | AN

  • Hozzászólások(109)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány nem zárja ki a fizikai provokációt

Budapest – Gyurcsány Ferenc hétről hétre bizonyítja, hogy a magyar közéletben az egyetlen egyenesen és tisztán beszélő közszereplő, aki ismeri a Fidesz természetét. A Facebookon megjelent legújabb bejegyzésében kitér arra, hogyan állított csapdát a Fidesz 2006-ban, amikor szándékosan a várható tömegoszlatás közelébe szervezte a gyűlését, majd saját híveit otthagyta a rendőrattak közepén. Később pedig “siratta” az áldozatokat és azokat támadta, akiket csapdába ejtett. Gyurcsány nem tartja kizártnak azt sem, hogy a Fidesz fizikai összetűzést akar kiprovokálni újra. Az mindenképp feslettségre utal, hogy rászervez a civilek sok tízezres gyűlésére.

Gyurcsány Ferenc ezt írja a Facebookon:

“A Fidesz nem hátrál. Ők bizony az Astoriánál fognak demonstrálni október 23-án. Hogy tőlük pár száz méterre tartják az utóbbi évek minden bizonnyal legnagyobb kormányellenes tüntetését? Az őket nem érdekli.

Emlékszem, 2006 őszén nem értettük, hogy miért akar a Fidesz az Astoriához menni. Soha korábban nem tartott ott a Fidesz nagygyűlést, és a helyszínnek nincsen 1956-hoz köthető kitüntetett, szimbolikus jelentése sem. Hát akkor miért teszik, kérdeztük magunkban. Aztán megtudtuk. Mert miután a párt elnöke, Orbán Viktor gyorsan elhagyta a helyszínt, a szervezők a rendőrség kérése ellenére sem tájékoztatták a jelenlévőket arról, hogy a közelben rendőrségi akció zajlik, sőt, úgy tűnik, hogy sokan kifejezetten arra játszottak, hogy összekeveredjen a rendbontók pár százfős csoportja a demonstrációról hazafelé tartó békés sokasággal. Lett is belőle nehezen felejthető kalamajka.

A Fidesz a provokáció eszközeként használta saját támogatóit, csapdát állított, mi meg belesétáltunk, és úgy tűnik, azóta sem sikerült kikecmeregnünk belőle.

Most is hasonló forgatókönyvön dolgozhat a Fidesz.

A legártatlanabb variáció szerint csak erődemonstrációra készülnek. Megmutatni, hogy nem ijednek meg a civilek soktízezres tömegétől. Rosszabb esetben megfélemlíteni szeretnék a civil tüntetésre igyekvőket, a konfliktust előrevetítve megpróbálni otthon tartani az embereket. A legrosszabb variáció 2006 másolása lenne, a fizikai összetűzés tudatos kiprovokálása. Mi tagadás, ma már ezt is el tudom képzelni róluk.

Milyen vásott hatalom az, amelyik rászervez a civilek tüntetésére. Vásott? Nem, annál rosszabb: feslett. Feslett a gondolkodása, az erkölcse. Rossz minőségű emberek.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (57 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +89 ( 95 szavazatból)
Gyurcsány nem zárja ki a fizikai provokációt, 4.7 out of 5 based on 57 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(109)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

109 Reader’s Comments

  1. Optimista, piros orra és csörgősapkára gondoltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. Az ország jövője függ ma attól, hogy van-e, fel tud-e állni egy hiteles erő, akik ezt az elmeháborodott Orbánt megtudja állítani. Ha megszületnek az elégedetlenség kis körei országszerte, és a közös vonások alapján szolidárisok is tudnak lenni egymással, túl tudjuk élni. Én, te, ő, és a többi mind – egy közös MI-vé alakulhatunk, akik már képesek a csőd irányába tartó országot megállítani ezen az úton és a köznek, azaz mindannyiunknak megfelelő irányba fordítani.. DE ez csak közösen mehet..
    Rajtunk múlik, hogy a magunk helyén ezért megtesszük-e mindazt, amit meg tudunk tenni, nem máson vagy másokon, hogy gyerekeink/unokáink élhető, fenntartható országot kapnak-e örökül, vagy romokat..
    VÁLASSZATOK!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  3. Torontóban már minden magyar tudja hogy ki az az Orbán.Segítünk leváltani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  4. Gonoszka kedd estétől betegszabadságra megy, a szürke szemecskéjét visszabarnítják, aztán novemberben a másikat. állítólag néhány dolgot majd nem szabad.. :((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Gonoszka!
    Remélem rutinműtét, akkor is sok szerencsét kívánok!
    A nejem két három nap után már elviselte a képernyőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Minél több neves külföldi médiumot a rendezvényre! Vagy visszatartó erő lesz, vagy hű krónikás! Magyar sajtóra, médiára támaszkodni nem szabad! Egész Európából kellenének tévések, újságírók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  7. Gonoszka, szorítok neked :-)) A szemedet meg hagyd pihenni, ne erőltesd!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  8. A Gyurcsány értékeléséről szóló vitához:
    http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=94446:a-liberalis-teveszmekrl-gyurcsany-ueruegyen&catid=51:csmihancsikzsofia&Itemid=79

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. girbegurba
    2011. október 9. vasárnap
    08:34
    Példa értékű elemzés! Végre ilyet is lehet olvasni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Hát ország… 2011. október 7. péntek | AN

Ismét provokál a Fidesz 2011. október 6. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos