Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ázsiai mértékű szegénység jöhet 2011. október 15. szombat 3:17 | AN

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ázsiai mértékű szegénység jöhet

Budapest – Nem véletlen, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszere megpróbálja eltüntetni a hajléktalanokat az utcáról, mert a számuk vészesen növekedik. A nyugati jóléti társadalmaktól való tudatos elfordulás és a drámaian rossz gazdaságpolitika eredményeképpen az ázsiai országokra jellemző mértékű szegénység alakulhat ki, a nagyvárosok körül bádogvárosok jöhetnek létre.

Egy nemrégiben készült felmérés szerint máris Magyarországon a legnagyobb a gyermekszegénység az EU-ban. A szegénység több tényező közös eredője. Az egészségügy, az oktatás színvonalának romlása, a nyugdíjrendszer bizonytalansága vagy összeomlása, a szociális rendszer leépítése, a gazdaság hanyatlása, a leépülő bankrendszer, a foglalkoztatás romlása, a jövedelmek csökkenése  és a lakáshelyzet együtt idézik elő, hogy egy társadalom elinduljon az elszegényedés útján. Magyarországon pedig ezek a tendenciák erősödtek fel. Ha a kormányzat a gazdagoknak kedvez és a szegényeket magára hagyja, az a társadalom drasztikus kettészakadásához és a mélyszegénység kialakulásához vezet.

Magyarországon különösen fenyegeti ez az alacsony végzettségűeket, mindenekelőtt a cigányságot. Ha az iskolában nem tartják benn a gyerekeket, és ha lassan is, de nem juttatják őket megfelelő tudáshoz, szakértelemhez, ha a könnyebbik utat választva hamar kimaradnak a gyerekek az iskolából, korán elmennek szakértelmet nem kívánó munkakörökbe dolgozni, az egy egész nemzedéket képes szegénységbe lökni. Az ázsiai országok tapasztalatai alapján a világban ellentétes folyamatokat indítanak el a szegénység elleni küzdelemben, mint ami Magyarországon elkezdődött. A hiteltartozások miatt a középosztály is nagyon közel áll ahhoz, hogy lecsússzon a szegénység szintjére. Ha a családok nem jutnak megfelelő jövedelemhez, nagyon rövid időn belül elveszíthetik otthonukat és társadalmi státuszukat. Ha nem tudják taníttatni a gyermekeiket, megpecsételődhet a sorsuk.

Magyarországon külön problémát jelent, hogy az emberek nem látnak reális utat a kitörésre, ezért sokan feladják a küzdelmet, elszállnak az ambícióik és beletörődnek a megváltoztathatatlanba. A közmegítélés az alacsonyabb rétegeknél nem becsüli a tanulást, a tudásnak nincs presztízse, az általános vélekedés szerint nem az érvényesül, aki sokat tanul vagy sokat tud. Ha a kormányzat megnehezíti az utat a tudás megszerzése felé a szegényebb családok gyermekeinek, az végzetes leszakadást eredményezhet. Magyarország könnyen a harmadik világ és az ázsiai országok szintjén találhatja magát. A világ technikai fejlődéséhez képest a magyar oktatás nem tart lépést a világgal. Használhatatlan tudást nyújt, ideologikus tárgyakra helyezi a hangsúlyt, nem támogatja az angolnyelv oktatását. Amerikában már az óvodában van a gyerekeknek technology (számítógépes) oktatás, a környezetvédelem külön tantárgy, a környezetet védő technológiákkal való ismerkedés már óvodáskorban megkezdődik.

A szegénység kategóriájába tartozik már az is, ha valaki nem jut hozzá a megfelelő színvonalú oktatáshoz, számítógéphez, nyaraláshoz, pihenéshez, jó lakáskörülményekhez, jó minőségű ételhez, megfelelő színvonalú orvosi ellátáshoz. A szegénység nemcsak hajléktalanságot és konkrét éhezést jelent, és ebben az értelemben a magyar társadalom rohamosan szegényedik el. A Budapestre látogatók beszámolóiban általános jelenség, hogy meglepően sok hajléktalannal találkoznak, akiknek száma rohamosan nő. Velük szemben a megoldás nem a további megalázás és üldözés, hanem a mentális és fizikai segítségnyújtás: akarjanak visszatérni, és tudjanak visszatérni a normális polgári életbe. A folyamatot pedig meg kellene állítani. A kormányzati intézkedések együtthatója azonban a szegénység drámai növekedését, nem pedig csökkenését segíti.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +34 ( 38 szavazatból)
Ázsiai mértékű szegénység jöhet, 5.0 out of 5 based on 29 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. Örvödiné Katók Éva

    csak az nem látja, aki nem akarja. és leköpködnek, mert tüntetünk a kormány ellen.
    EZT akarjátok??? akkor nosza, aludjatok tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  2. Az a szomorú, hogy ez tudatosan történik. Nem tudom nem ezzel vádolni a kormányt,mivel Pintér belügyér regnálásuk legelején elejtett pár megjegyzést,amit senki nem vett komolyan, vagy nem tudott hova rakni. Ezek között volt az “éhséglázadás”is,ami keveseknek tűnt fel. Ma már azt hiszem mindenkiben tudatosult, hogy ezt miért mondta.
    A beígért 1 millió munkahely csak lózung volt,helyette a közmunka, az alacsony bér, munkahelyek megszűnése van a mindennapok híreiben. Ha ehhez hozzávesszük a devizahitelesek lehetetlen helyzetét, akkor már nem is olyan lehetetlenség,hogy éhséglázadásra számítottak,mert a terveket (?) ők készítették.
    Terveik között szerepel a lakosság még nagyobb nyomorba döntése,mert egy valóságtól elszakadt,bosszúszomjas vezetője van az országnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (53 szavazatból)
  3. Bumburi,
    egyetértek, szerintem is ez tudatosan történik. Nem szándékosan, de tudatosan.Magyarország szegény, a Fidesz pedig nem szándékozik a szűkös forrásból “sokat” költeni azokra, akikben nincs “jövő”. Csak a minimumot, hogy ne haljanak meg.Ilyenek, a nyugdíjasok, cigányok, hajléktalanok és egyéb nyomorultak…Már sokszor írtam, a méregpoharat fenékig kell üríteni…ez is hozzá tartozik, hogy tudomásul vegyük, Magyarország szegény, tőkeszegény, forráshiányos, az emberek legalább felében nincs jövő és nem érdemes beléjük fektetni.Csak a következő generacióba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  4. Azt hiszem a kormány és a fidesz szociálpolitikájára és egyáltalalán a politikájára nyugodtan mondhatjuk, hogy végtelenül cinikus. Tök mindegy, hogy szándékosan vagy ostobaságból döntik nyomorba, képzetlenségbe, butaságba az országot. Állandóan visszajutok arra a kérdésre, hogy az ország meghatározó értelmisége és a szavazók jelentős nagysága miért aszisztál ehhez? Miféle értékrend mozgatja ezt a réteget, hogy hagyja ezt a göbbelsi módszerekkel tálalt emberterlenséget művelni? Miért nem képesek elhinni az emberek, hogy ők is viharos gyorsasággal lecsúszhatnak a nincstelenek közé bármelyik társadalmi pozícióból? Hány közismert példát kéne erre felsorolni itt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  5. Eladó autó! Hirdető neve: O. Viktor Eladó egy HAZA-2011 rendszámú gépjármű. Egy éve vettem, azóta csak lejtőn hajtottam. A fékeket kiiktattam. Gáz van, de csak ha tüntetnek. A kormánnyal van egy kis gond, teljesen irányíthatatlan. … Állandóan a szakadék felé fordul, de én ragaszkodom hozzá. Önfényező funkcióval rendelkezik. A sebességváltón öt fokozat van hátra, egy előre. Felkapcsolni lehet, l…eváltani nem. Az ülések a saját ízlésemnek megfelelően vannak kialakítva, 2/3-1/3 arányban dönthetőek. A GPS-t (NAVi-t…) elnémítottam, nekem ne mondja meg senki, merre menjek. Biztonsági berendezések: ABS, PPS, TEK… Extrák: – motortérben bordázott ékszíjjártó (erősen csúsztat), – narancsillatú Wunderbaum, – Lázárdetektor, -belső tükrön egy kövér bolsi-balsi baba – kalaptartón bólogató kutya (cserélhető Schmitt fejjel) – Index,(zsebben) -CD lejátszó, telepített műsortárral: Handel-Messiás, Horváth Pista-Hej rugó, rugó, Zorán-Kell ott fenn egy ország. Üzemanyag fogyasztás: nem számít, enyém az egész MOL. Irányár: IMF hitelre devizakárosultaknak féláron! Jelige: ÁmokfutóBővebben
    Tetszik Nem tetszik · · Megosztás · október 1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  6. Miért generáltok itt összeesküvést ebből? Egész egyszerűen nem ért a kormányzáshoz az egész Fidesz úgy ahogy van! Nem bonyolult és nem is újdonság, hiszen 8 évnyi hiper-agresszív demagógiát és mértéktelen, de az ellenzéki léttől egyáltalán nem idegen hazudozást követően újfent nem képes bebizonyítani valódi kormányzói képességeit. Erőből beszél és cselekszik, mert az gyors, mert az látványos és mert az kell a “zembereknek”, hogy lehetőleg minden problémára legyen azonnali, kényelmes és persze költséghatékony megoldás. Ez látszik a másfél éves ámokfutásán is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (29 szavazatból)
  7. Ha képesek vagyunk a ráció mentén haladni, előbb-utóbb be kell látnunk, hogy a világunk türőképessége végső határára érkezett: 7 milliárd embert képtelen eltartani; főként, ha a méltó emberi létet európai mértékkel mérjük. Már talán – a tudomány-technika jelenlegi állása szerint is – talán csak 7, legfeljebb 70 millió megfelelően képzett, jó intellektusú ember is működtetni tudná. Időszerűvé válik egy új természeti kiválasztódás az emberi fajban. A nyertesek a gátlástalan intelligensek, tanultak és vagyonosak lesznek. Csak kis számú “haszontalanra” tartanak majd igényt, akik személyes szolgálatukra és a belterjesség elkerülésére használhatóak. Talán ez a sejtés, vagy felismerés mozgatja Orbánt ; talán megelőzi némileg ebben a korát – attól félek, nem sokkal!Kérdés: lehet-e, szabad-e szembeszállni a Természettel?! Kérlek, ne idiótázzatok le csípőből! Mint suta és tudománytalan hozzászólásom is mutatja: egyszerű, átlagos képességű és képzettségű, de egészséges pesszimizmussal teli ember vagyok csupán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  8. animbej:
    HA Pintér nem ejtette volna el a megjegyzést az éhséglázadásokról – amikor még arra semmi ok nem volt,
    HA Hoffmann Rózsika nem az alattvalóvá nevelés programját készítené
    HA Demján nem mondta volna, hogy a versenyképességet a KÍNAI élet- és bérszínvonal megteremtésével kell elősegíteni
    akkor akár igazad is lehetne. De ez így csak cinkos falazás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  9. bocs: Animebj -de csak az elírásért.
    butterfláj: kb ilyen szövegeket engedhettek el akkori “jóindulatú de tájékozatlan” emberek is, amikor a takácsok munkája feleslegessé vált a gépesítés miatt (voltak is utána géprombolások)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  10. butterfláj
    Ijesztő és egyben sajátságos jövőt vizionálsz.” Időszerűvé válik egy új természeti kiválasztódás az emberi fajban. ” Amit te itt leírsz nem új felfedezés, hanem a szociáldarwinizmus XIX, században oly elterjedt és igen népszerű felfogása.
    A szociáldarwinizmus – a biológiai determinizmus – úgy vélte a történelem nem más, mint az egyes fajok egymás ellen vívott élet-halál harca. Ez az elmélet aztán szépen beágyazott a náci fajeleméletbe, annak integráns részévé vált. Ezért kissé óvatosabban kellene bánnod a nagyívű, futurisztikus panorámáiddal, mert azok a figyelmetlen szemlélőt azonnal a Harmadik Birodalomra náci gondolkodására és fajelméletére emlékeztetik- teljes joggal.

    Mit értesz a méltó emberi létet európai mértéke alatt? Svédország, vagy Albánia az etalon? Úgy sejtem, Afrikában tízmilliók élnének felhőtlen boldogságban a lenézett albán életszínvonalon is, mely felé mi is lassan, de biztosan közelítünk.
    Orbán nem előzött meg semmit, legfeljebb egy lerobbant Trabantot az autópályán. Sumák és szemtelen módon ki próbálja használni az euroatlanti integrációhoz, meg a nemzetközi pénzügyi szervezetekhez való tartozásunkból származó előnyöket úgy, hogy közben a cipőjükre sercint. Azt hiszem, lassan eljön annak is az ideje, hogy a korát oly messze – hátulról – megelőző Orbánt ezek a valóság talajára kényszerítik. Néhány saller, koki és tockos segítségével, amik miatt most majd nem tör ki a röhögés és a vastaps a begőzőlt hivek között…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  11. hehehehehehe BUTTERFLÁJ ……..tehát az intelligensebbjének csak baszóalanynak köll a jónép ?
    ( ADMIN : Moderálj ki , de hirtelen nemjutott jobb kifejezés eszembe :D :D ..)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  12. kekec:

    Nem vagyok én cinkosa a jelenlegi kormánynak, csak túlakarok lépni az ideológiai megosztottságon, mindenkit tettei, érdemei szerint megítélni. A Fidesz egyes elgondolásai nem feltétlenül légből kapottak, de a gyakorlati részüket nem általában, hanem mindig rosszul mérik fel, az eddigi kormányzásnak aligha nevezhető kapkodós, média- és ellenzékmegosztó ötletelésekkel és keménykedésekkel telt hónapjai pedig rosszabb körülményeket teremthet, mint amit a Bajnai vett át Gyurcsánytól, sőt félő, hogy minden, amit eddig az MSZP elértek a válságból való kilábalásból, semmivé lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  13. Ha valaki járt már Indiában az tudja, hogy milyen szívszorító az igazi ázsiai szegénység.
    Néhány Magyarországi településen nem sokkal jobb a helyzet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  14. Lepke és gm. Amit itt irtok az a fasizmus felmentésére tett bugyuta kisérlet.
    A földnek korántsem az a baja, hogy ennyi embert nem tud eltartani, hanem az, hogy a föld anyagi javai felett rendelkező alig 20% amely minimum a javak 80 %-a felett rendelkezik szándékosan teremt energia és legfőképpen élelmiszer hiányt. Miért is mert az éhezőt sokkal könnyebb sakkban tartani, kizsákmányolni, kihasználni. Belátom divatos ma azt hangoztatni, hogy a föld nem tud ennyi embert eltartani de akkor ha ez valóban igaz lenne akkor pl. a nyugat európai országok miért is fizetik meg a gazdáknak, hogy hagyjanak fel az intenzív termeléssel? Miért is hoznak maximális termő terület kvótákat?
    Ha már szerettek magyarkodni, vajon miért is üzlet az, hogy Mo. Európa éléskamrája nem termel élelmiszert, hanem élelmiszer behozatalra szorul?
    Szóval amit itt a túlnépesedésről hangoztattok az vagy csak tájékozatlanságból eredő ostobaság, vagy pusztán szándékos – bár még rejtegetett – fasizmus.
    A tény egyenlőre az, hogy Európa élelmiszer termelése 20 év alatt kb. a felére csökkent. A fejlett nyugati országok nagytőkései ismét felfedezték a rabszolga munka varázsát és a munkát rabszolga bérért, nyugatról keletre helyezték át. Ez nem kevesebbet jelent mint, hogy a nyugati ipari termelés ma töredéke a húsz évvel ezelőttinek. Szerintetek ez a normális állapot? Szerintetek MO nem tudna termelni, vagy eladni élelmiszer, illetve mezőgazdasági termékeket a világban? Lószart nem! Csak, hogy egy prosperáló országban olyanok mint a király, vagy mint csatlósai lézer, csurka, vona, dagadt, szarártó stb. nem tudnának kísérletet sem tenni a Magyarok leigázására, sakkban tartására. Ezek a nyikhajok egy prosperáló országban szartakarítónak sem volnának alkalmasak. a helyzetet szerintem valamikor Ázsia fogja megoldani akkor amikor kiegyezik az Orosszal, onnan biztosítja nyersanyag és energia szükségleteit és elkezd az ázsiai hárommilliárdos piacra termelni. Félek, hogy ezt mi még megérjük, és biztos vagyok abban, hogy e pillanatban a világ nyugati fele is megismerkedik az igazi éhínséggel. Csak gondolat ébresztőnek. vajon Obama miért intézett “szózatot” az amerikai ipar felé, miért kérte, hogy az ipar telepítse haza (Amerikába) az Ázsiába kihelyezett ipari termelést?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  15. Emberek olvasgattok? Olvasgassátok a készülő adó és egyéb jogszabályokat. Olvasgassátok figyelmesen és vegyétek végre észre, hogy a készülő törvényeknek semmilyen köze nincs a gazdaság állapotához, semmilyen köze nincs a gazdasági realitásokhoz. A készülő törvények egyetlen dologgal a MAL szindrómával jellemezhetőek. Az az, hogy a malra kivetet 136 milliárd olyan összeg ami ezzel az erővel lehetne akár 1300 milliárd is, hiszen az összegnek köze nincs a gazdasági ügyekhez az összeg mindössze egy teljesíthetetlen telefonszám aminek egyetlen célja legalizálni a MAL megszerzését. Úgyan ilyenek a készülő törvények. Pl. Szabálysértésért (nem bűncselekményért) börtön, az adók szándékos teljesíthetetlen szintre emelése, aminek egyetlen célja a Mi sakkban tartásunk, vagyon elkobzásunk, börtönbe zárásunk feltételeinek megteremtése. Brutálisan emelkedő adók mellett tudatos bércsökkentés. Az egészség ügy szándékos leépítése is mindössze két dolgot szolgál egy zsarolhatóságunkat illetve közvetlen elpusztításunkat. Az oktatási törvény feladata biztosítani, hogy gyermekeink engedelmes ámbár teljesen tudatlan rabszolgaságban éljenek. A munkatörvény ami nem egyéb mint cseléd vagy rabszolga törvény. Még sorolhatnám de jobb lenne ha magatok néznétek utána és magatok gondolkodnátok el egy egy jogszabály illetve azok állandó módosítgatásainak ránk néző következményeiről.
    Szerintem itt az idő, ha most nem lázadunk, ha nem töröljük el a színről a király nemzeti én lopok rendszerét akkor lehet, hogy később már fizikailag nem lesz rá erőnk, — a király erre játszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  16. Tisztelettel megkövetek mindenkit, akit megsértettem a gondolataimmal! Mint írtam is- megközelítőleg sem vagyok kellő tudással felvértezve sem természet-, sem társadalomtudománnyal, ideológiával meg végképp nem – mély szomorúságomra. Mindebből csak az következik, hogy nem szándékom senki gondolkodására hatni; legfeljebb csak olyan mértékig, hogy cáfoljon! Ha a fasizmusra asszociáltok, az nagyon elszomorít; mindig úgy hittem, hogy az elutasításon kívül semmi közöm hozzá…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. MarxKároly,
    kár volt neked egy sort is válaszolni…reménytelen vagy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Miről vitatkozunk? Orbán Viktor megmondta, hogy az aktív középosztályt támogatja. Annak is a gazdagabb részét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. Brutális megszorítások? IGEN!
    Pofátlan adók? IGEN!
    Lenyúlt nyugdíj pénzek? IGEN!
    Brutális munkanélküliség? IGEN!
    Rohamosan szegényedő népesség? IGEN!
    Drasztikusan növekedő hajléktalanság? IGEN!
    Brutálisan csökkenő életszínvonal? IGEN!
    Soha nem látott létbizonytalanság? IGEN!
    Esztelenül romló egészségügy? IGEN!
    Ellehetetlenülő oktatásügy? IGEN!
    Felszámolt jogrendszer? IGEN!
    Fasiszta diktatúra? IGEN!
    IGEN MEGCSINÁLTUK fidesz !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  20. A magyar az mindenét oda adja,ha a vezér rámosolyog..még az sem érdekli ha utána éhen hal Sajnos mi 60 évig védő ernyő alatt éltünk,nem is hiszi a nép,hogy ami most van az való.Sajnos régen ha nem tudott fizetni a tanács kifizette,a cég átvállalta,ezért engedtek maguknak akkora költekezést.saját ismerőseim is ebben a cipőbe járnak…és tanácsom után visszakérdez::oszt tán hagynak majd éhen halni??Fogalmuk sincs a kapitalizmus borzalmáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. A tervezett ingatlan adó (nem vagyonadó)mértéke,az ingatlan forgalmi értékének 3%-a nagyon is arra mutat hogy a szegényebb réteget teljesen el akarják lehetetleniteni,hiszen a gazdagoknak telik az egykulcsos adóból.10000000 FT-os ház adója a tervezet szerint 300000FT évente,ez havonta 25000FT .Ki tudja ezt megfizetni,majd jön a szigoritott adó birság,és az elkobzás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. A FIDESZ amikor csak teheti, rátör a nemzetre!
    És most teheti.
    Teszi is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Egyetértve Sándorral
    Lehet-e jól végzett munka nélkül többszobás villád, falól-falig Tv-d.
    Itt a piros, hol a piros szerűen, mondjuk svájci frank hitelért.
    Még mindig nem látod, hogy munkád mennyit ért?
    Szidhatod utólag a 3.60-as kenyeret, de hogy az miért lehetett
    úgy látszik senki se érti meg.
    Nem kellett ami volt, de ma mégis úgy teszel mintha az maradt volna.
    Ilyen lovat akartál, mi lesz a ló sorsa???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. “azsiai merteku szegenyseg johet”-!
    mar nem!!
    az mar van!!-csak a kormany meg a hozza hu sopredek olyan rendeleteket hoz amikkel Buntetni akarjak azt aki szegeny!!
    lasd,; hajlektalansagi torveny! kukarendelet! stb-stb aljassagok!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. Ujabb kegyes intézkedés.A kövér emberek kevesebb gyogyszer támogatásban részesülnek,mint a soványak.A kövérség legtöbb esetben betegségből,gyogyszer mellékhatásából és rossz táplálkozásból (ez utóbbi a szegénység velejárója)alakul ki.Tisztelt fideszes “urak”önöknek nincs feleségük ,hogy rajtunk élvezkednek,naponta hozzák a szegénységet sújtó intézkedéseiket ez okoz önöknek élvezetet?szégyeljék magukat.Vegyék már tudomásul,hogy már nincs mit elvenni töllünk.Önök élhetetlenné tették ezt az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Kedves Marx Károly és a többi hozzászóló!
    Mindanyian látjuk hogy mekora a baj,mondjunk már idöpontot is és megyünk.
    Senki nem fogja helyettünk ezt a rabló csürhét elzavarni.Addig várunk,hogy egy
    marék rizs lesz a bérünk,a begyüjtött hajléktalanok helyett ujjab kéregetök
    ujjabb lecsuszott emberek vannak az utcán.Kint a helyünk,mert egyedül ha
    szólnék az kevés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. A rabló csürhe elzavarása csak akkor érne valamit, ha lenne normális politikai erő az országban, aki rendbe tudná tenni a dolgokat. Sajnos ilyen most nincs. Amúgy szerintem nemcsak a Fidesz és Orbán tehet erről a rendszerről, hanem az 1990 óta hatalmon lévő összes kormány lopott, kiárusította az országot és a saját zsebét tömte. A mai lepusztított állapot egy hosszú folyamat eredménye. Sajnos attól tartok, hogy a folyamat irreverzibilis. Itt szinte mindent eladtak, és ezért megy ki a tőke az országból. Vidéken vannak olyan térségek, ahol alig van munkahely 50 km-es körzeten belül, és falvak lakosságának több, mint 50%-a segélyből él. Én is attól tartok, hogy pár évtizeden belül valóban bódévárosokban fog éhezni az ország lakosságának harmada-negyede.
    Ezért menekül a fiatalok többsége külföldre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Mi lesz veled, Magyarország? 2014. április 2. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos