Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán “Schmitt elvárásának” tesz eleget 2011. szeptember 12. hétfő 0:44 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán "Schmitt elvárásának" tesz eleget

Budapest – Losonczy Pál, az Elnöki Tanács elnöke világossá tette Kádár Jánosnak, hogy elvárja tőle, külön intézkedési terveket dolgozzon ki a szegények megsegítésére – el tudja képzelni valaki ezt a hírt az előző átkos rendszerben? A Kádár-rendszerben nem zajlott olyan cinikus képmutatás, mint Orbán Viktor fasiszta rendszerében, ahol eljátsszák, mintha Smit Palnak bármilyen elvárása lehetne Orbánnal szemben. Orbán nevezte ki, akkor váltja le, amikor akarja, Orbán utasításait köteles végrehajtani. Szijjártó szerint Orbán most Smit Pal elvárásának igyekszik megfelelni. Hogy nem fordul ki az emberek gyomra?

Az euróválság magyarországi hatásainak kivédését és a legnehezebb helyzetben lévő családoknak szóló megoldásokat tartalmazó akciótervet jelent be Orbán Viktor kormányfő a hétfőn, a parlament őszi ülésszaka kezdőnapján – közölte a miniszterelnök szóvivője újságírók előtt vasárnap délután, a Budapesten tartott kormányülés szünetében. ‘gy szól a hír. A beszédből a részletek “bizonyos szintig” fognak kiderülni – tette hozzá Szijjártó, vagyis nem derül ki semmi.

Majd a híradás, amit a sajtónak a magyar emberek elé kell tárni, így folytatódik: “Szijjártó Péter emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor Schmitt Pál köztársasági elnöknél tett látogatást szeptember 2-án, amikor Schmitt Pál világossá tette, hogy elvárja a kormányfőtől és kormányától, külön intézkedési terveket dolgozzon ki a szegények, a munkanélküliek, a bajba jutott deviza- és forinthitelesek megsegítése érdekében. Az elvárásnak igyekezik Orbán Viktor eleget tenni, és ennek a tervnek a részleteit ismerteti Orbán hétfőn az Országgyűlésben napirend előtt – mondta Szijjártó.”

“Orbán Viktor igyekszik Scmitt Pál elvárásának eleget tenni.” (És nem szakad le rájuk az ég – a Szerk.)

A továbbiakban a populista és demagóg propaganda leendő tankönyvének szöveggyűjteményébe ajánljuk a hír további részeit:

“A szóvivő úgy fogalmazott, “a XXI. századi magyar nemzet akkor lehet erős, hogy ha a szolidaritás az egyik alappillére”. Megjegyezte továbbá, hogy a szociális konzultáción az emberek tudatták: az állam feladatának tartják, hogy a nehéz helyzetbe került devizahiteles családokat megsegítse. Az emberek kívánalmainak megfelelő Fidesz-KDNP-frakció hajdúszoboszlói döntés alapján lehetővé tennék a devizahiteleseknek az adósságuk rögzített árfolyamon történő egyösszegű végtörlesztését.

Szijjártó Péter arra a kérdésre, hogy a kormány támogatja-e a Fidesz-frakció rögzített árfolyamú végtörlesztésről szóló javaslatát, úgy válaszolt: a frakció döntött, a kormány pedig teszi a dolgát. A részletek a miniszterelnök hétfői parlamenti beszédéből fognak kiderülni, „bizonyos szintig” – tette hozzá.

Tóbiás József MSZP frakcióigazgató vasárnapi felvetésére, amely szerint a devizahitelesek ügyében a kormánynak párbeszédet kellene kezdenie a tehermegosztásról, Szijjártó úgy fogalmazott: nagyobb szerénység lenne indokolt a szocialisták részéről, mert ők okozták azt a problémát, amelyet most az Orbán-kabinetnek kell orvosolnia.

A vasárnapi kormányülésnek a kiemelt napirendje a devizahitelesek megsegítésének a kérdése, de emellett több gazdasági kérdés is a kabinet elé került, például a vállalkozásoknak még idén visszafizetendő 250 milliárd forintnyi áfa ügye.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +23 ( 27 szavazatból)
Orbán "Schmitt elvárásának" tesz eleget, 4.8 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. “Szijjártó szerint Orbán most Smit Pal elvárásának igyekszik megfelelni. Hogy nem fordul ki az emberek gyomra?”

    De kifordult annyira hogy szerencsétlen takarítóknak is majd nem kifordult!!!!!!!
    Undorítóak, ilyen egy hétvégi buli tákormány módra!!!
    Ja és hoztak pár törvényt is ha már ott voltak.
    Elkezdődött a vég vagy a mienk vagy az övék!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (47 szavazatból)
  2. Óóó, de életszerűen hangzik, amint Shitpali, mint Viksi kesztyűbábja, elvárásaival egzecíroztatja az őt mozgató führeri kezet!
    Ezek tényleg teljesen hülyére vesznek minket!
    Abcúg orbánc!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  3. “…nagyobb szerénység lenne indokolt a szocialisták részéről, mert ők okozták azt a problémát….”
    Igen? Amikor a Szíjjártó és a Navracsis bedöntötte a forintot, azt is a szocik okozták?
    Egyébként tényleg, határozottan emlékszem, hogy maga Gyurcsány személyesen fogta a homlokomhoz a pisztolyát, hogy hitelt vegyek fel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  4. Most igy probalnak meg utolag es valahogyan tekintelyt szerezni a koztarsasagi elnok cimnek!
    Persze ezt legfeljebb az ovodasok es a “zemberek” eszik meg, de ennek ellenere sert mint magyar embert a mar nem is tudom hanyezredik hulyenek nezes!
    Tehetetlen duh van bennem es mar nem csak pofozkodnek, rugnek is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  5. Figyu!!!!!!!!!!!
    Hánykor és hol???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  6. Oláh Zsuzsanna: na ne már: most jelölték ki a nyájból a bűnbakot és odavitték Pilátusnak a mosdótálat – valamint elkezdtek beskálázni a “Mások vittek rossz utakra engem, a Mások bűne. nem az én hibám” dalocskához.
    A képet meg nagyon eltalálták a cikkhez!
    http://www.ismerd-ki-az-embereket.com/blog/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  7. Smittnek elvárásai lennének?Ugyan már!Az elvárás önmagunkkal kezdődik.Ennek ,aki a köztársasági elnöki pozíciót bitorolja,önmagával szemben sincsenek elvárásai.Megalázza a címet,amit visel,ezzel megalázza az állampolgárokat is.Kesztyűbáb

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  8. Schmitt Pálnak elvárásai vannak? Hát ez nevetséges. Kiszólt a lyuk a gödörből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  9. Miért asszociálok mindig a meztelen csigára, amikor ennek a zselézett fejű kis pöcsnek a képe feltűnik a médiában?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (50 szavazatból)
  10. Ez olyan, mint mikor két többszörösen visszaeső rabló összebeszél, hogy mit mondanak lebukás esetén. Lebuktak. Ezt beszélték meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (42 szavazatból)
  11. Igaza van szíjgyártónak. A szocialisták tehetnek az egészről, mert amikor dolguk lett volna összezárni a kormányuk mögött, mindig csak azon járt az eszük, hogy egyénileg hogyan érinti a pénztárcájukat egy-egy intézkedés. Nem álltak ki a miniszterelnökük mellett. Most is úgy viselkednek, mint a sarokba küldött kisiskolások. Mesterházi “jófiú”. Ezzel a bagázzsal nem lehet leváltani a fiúkat. Ezek olyan mérhetetlenül pofátlanok, és cinikusak, hogy eláll az ember lélegzete. Megjegyzem megérdemeljük őket, hiszen még mindig vezetik a népszerűségi listát. Néha az az érzésem, hogy kizárólag ez a szűk “klub” lát ki a fejéből. Igaza van Kertész Ákosnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (38 szavazatból)
  12. Schmitt Pál megválasztása, kinevezése a Köztársasági Elnöki cím megcsúfolása és lejáratása volt. Magyarországon élő, a világot nyitott szemmel figyelő ember vagyok. Kicsit ismerem a történelmet. Amikor Orbán a hatalom küszöbén állt, számomra kísérteties hasonlóságok tűntek fel a történelem egy igen negatív figurájával. Volt egy weimari beszéd, aminek sok-sok sora hajazott a mostani kormányfőére. Bűnbakkeresés. Demokrácia hiány. Pazarlás. Most van bűnbak, van demokrácia és megszűnt a pazarlás. Hogy ehhez új szabályok, törvények kellettek, néhol alkotmánymódosítás? Hogy ez mindenkinek fáj? A vezért ez nem érdekli. Vakon megy előre, buldózerként lerombolva, ami útjába áll, sleppje logó nyelvvel lihegve követi. Mit számít szakmai hitel, mit számít tisztesség? Szóvivője a munkáról papol, aki talán életében nem dolgozott csak szájalt. Hol a lelkiismeret? Nem jut eszükbe egykori önmaguk, akik voltak? Orbánnak nem sejlik, hogy rossz útra tévedt szembe megy egykori önmagával?
    Én, mit tehetnék ez ellen? És kik olyan helyzetben vannak, miért nem lépnek? A művészvilág csak Stolh mellett mer és tud kiállni? Hova tűnt a tisztesség az emberekből?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (44 szavazatból)
  13. Kedves gagyimamai
    Nagyon nem értek veled egyet!
    A szocik sok mindenben bűnösök, és ezt számtalanszor hangoztattam már én is,de ennél a témánál, talán Járai Zsigmondot kellene felelőssé tenni. Amit ugyan a fidesz sosem fog belátni,de meg kell vizsgálni a Járai akkori ténykedését.
    Hány százalékon tartotta a forint kamatát (azt hiszem 12(?)),míg a svájci frank kamata lényegesen alacsonyabb volt.
    Tudom, mert akkoriban akartuk nagyobbra cserélni a lakásunkat, és mindenhogy a svájci frankot akarta ránk csűrölni a bank.Akkor azt mondtuk, hogy akkor elállunk a cserétől, mert bizonytalan helyzetbe (változó kamatozású) nem fogunk belemenni,így kaptunk Ft hitelt.Aminek örülök, mert így nem tudtak megvezetni bennünket.
    Tehát, amit mondani akarok…Járain kérjék számon ezt az egész lehetetlen helyzetet!
    Ha jó a memóriám (már pedig jól emlékszem) akkor Gyurcsány egyik riportjában fel is hívta a figyelmet a deviza alapú hitelek veszélyforrásaira. Senki nem figyelt rá!Sok tragédia megelőzhető lett volna.
    Most a fidesz részéről nagyon álságosnak tartom hogy a szocikat hibáztatják.
    Mondjuk nem meglepő…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  14. A lényeg meg kimaradt… Smitpali szerepe ebben az egész témában annyi, mint egy marionettfigurának a bábelőadásban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  15. Itt elég jól kivesézik Járai szerepét, továbbá a kommentek között találtam egy új jelzőt: Rabszíjgyártó. Most majd vacillálhatok hogy a SzájjalÁró-t vagy ezt használjam?
    “Lustának az az egyik tulajdonsága, hogy szorgalmas. Így kell csinálni. Adatsort kigyüjteni. Forrást megadni. Esetleg kiegészíteni egy tekintély megállapításával, hogy miből mi következik. Mottónak Rabszíjjártótól egy idézet.
    ÉS!!!!!
    Egy büdös szó se arról, hogy a Miniszterelnök Szavának Cipelője nem mond igazat! Pláne nem úgy, hogy káromkodunk. Pubi mamájának nincs is, ő nem is úgy jött a világra! Egyszerre csak ott volt, mint Jézuska a bölcsőben.
    HOGY MIÉRT?
    Mert el kell olvasni, mit mond a pszichológia az “aha-Effekt” nevű jelenségről. Azért.
    Továbbá, sajnos, “az úton végig kell menni”, ahogy Marosán György írta egy önéletrajzi könyve címében. Ha már az ország lenyelte a békát, akkor annak el kell érkezni a gyomorhoz, mielőtt utat talál kifelé.
    Az idő nem “nekik” dolgozik (bár “ők” is sokfélék), mert érvényesül Kolozsváry Grandpierre Emil 1949-es törvénye, a HHH: Hülye Hülyét Hoz. A végrehajtó-ügyintéző testület szükségszerűen leromlik, egészen addig, amíg például a Néppárti Internacionáléban észre nem veszik, hogy alelnökükkel valami gond van, vagy például Lámfalussy rájuk nem mordul. Nemeskürty már hallgat, és nemcsak a kora miatt. Szóval, jöhetnek és jönnek is változások, de – az itteni zártkörű vagy esetleg veszekedős morgások ezt szerintem NEM siettetik. Kizárólag azoknak a felismeréseknek lehet hatásuk, amikre az olvasók MAGUK jönnek rá – a velük közölt, hitelesnek is tűnő (értsd, nem csupán hiteles), kellően csoportosított tényekből.
    Amíg még van olyan orgánum, amerlyet nem vásoroltak vagy ijesztettek meg, addig erre volna érdemes ezeket használni – nem arra, hogy KIMONDVA tudassuk az olvasóval, hogy Pubi… Vagy úgyis tudja már rég, vagy nem hiszi el.
    Erről jut eszembe, csökkentették már a fizetését egy millióval? Mert emlékeim szerint erről volt szó. De én is lusta vagyok megkeresni a hírt pár hónappal ezelőttről…”
    http://osszian.nolblog.hu/archives/2011/09/11/168794/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  16. Ez a mi 9/11-ünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  17. Nem tudom, mi ebben a hihetetlen?
    Schmitt megfenyegette Orbant, hogy amennyiben nem tesz eleget az elvarasainak, csupa kisbetuvel fogja leirni a nevet. Ertheto, hogy Orban beijedt! :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  18. Hallottuk Szíjjártó cinikus szövegét a Wikileaks nyilvánosságra került értesüléseivel kapcsolatban, miszerint nem kívánunk foglalkozni az amerikai szórakoztatóipar újabb és újabb termékeivel.
    Valóban, nekünk van saját, valódi hungarikumnak tűnő, speciális szórakoztatóipari termékünk, nem is egy. Akad-e máshol még egy Szíjjártó, aki rezzenéstelen arccal, levegőt sem véve hazudozik, beprogramozott robotként darálja ugyanazt a szöveget bármiről.
    Akad-e máshol olyan, köztársasági elnöknek nevezett imitátor, akin ennyit lehet röhögni az országában ?
    Az a baj, hogy sokan színvonalasabb szórakoztatásra vágyunk, nem az ilyen Fábry show mélységű politikai szórakoztatásra.
    Itt van már az ideje a műsorváltoztatásnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  19. Meg kezdődik az őszi ülésszak és vezérük elmondja mivel kell még sanyargatni
    az ország népét. De most Golyóstoll Pali parancsait hajtja végre,és így ö nem tehet róla,hogy a kormány megint hülyeségeket kénytelen csinálni.
    De azért örülhet a Nemzet mert az ország legégetőbb problémájáról Gyurcsány
    mentelmi jogáról már az első nap szavaznak.Ezzel minden probléma meg oldva
    lehet tovább rombolni az Országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  20. “Elvárásainak…”, ez jó!
    Miért nem mindjárt utasításainak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  21. Hatolmonlévő az Alaptörvény elfogadásakor is memmonta már :
    Azzé nincse’ ottan me az a ” nagyok dóga ” .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  22. Én azt gondolom, hogy azokból a zemberekből van jóval kevesebb, aki bele mer nézni a tükörbe, és azt mondani, hogy “ezt ÉN most jól csináltam” vagy hogy “ezt ÉN most elqrtam”.
    Ezért vannak vallások is. Meg külső-kontroll-dimenzió.
    Dehát, még a régi reklámban is azt mondták:
    Idd meg a kakaót, s fogd rá a nyuszira.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  23. Miért kell “ezzel” az alakkal idegesíteni….rosszul vagyok ,ha meglátom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  24. Télleg: erre nem is gondoltam
    Azért van a gyónás meg a feloldozás hogy a páciens kibeszélvén magából a ” bűnét ” feloldozást nyerhessen pópájától kevéske befektetéssel ( kétszáz Hiszekeggy vagy esetleg kis hétvégi robot a sekrestyéban ) és onnantól minden rendben van. Következő péntekig.
    Vallási / lelki / erkölcsi biznisz.
    Holott az embernek sajátmagával kell szembenéznie önön f@..sságjaival.
    Max. elmegy a pszichológusához ha van neki ilyen és elöadja. Vagy lenn a kocsmában , havernak.
    Ennek fényében mégis van remény : A magyar mégsem olyan idióta mint amilyennek most tűnik : csak alig 10 százalék a vallásos , abból se mind ” ortodox ”
    Tehát a lélek még egésséges kis hazánkban , kitudja meddig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  25. Kedves Bubburi! Igazad van, Járai ténykedése tényleg nem elhanyagolható, a kialakult helyzet valóban visszavezethető “áldásos” álnok működésére. Hogy Gyurcsány felhívta-e a figyelmet a veszélyekre, azt nem tudom, nem emlékszem rá. Talán azt is mondhatnám, hogy régen volt. Arra viszont emlékszem, hogy a szocik nem álltak ki Gyurcsány mellett a nagy ellátó rendszerek átalákításának tekintetében, nem mentek vele, pedig a vállukon kellett volna vinni tűzön-vízen át. Szórakoztak “katicával” ezért a nyakunkba szkasztották a sólyom madarat, és akkor még nem tudtuk, hogy jöhet rosszabb is. Nem voltak eszközeik a népszavazás megakadályozására, és sorolhatnám tovább. Nem is érdemlik meg hogy egyáltalán foglalkozzon velük, nem is értem a ragaszkodását. Ahogy Hofi mondta, “akinek nem inge, ne vagye magára, de akié az ing, az öltözködjön fel”. Az Öszödi beszéd után szépen felöltözködtek, és legalább annyit ártottak kis hazánknak, mint ez a bagázs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  26. nagy kérdés milyen szinten áll a zemberek intelligencia szintje hazánkban. Mert nagyon úgy tűnik ettől függött Orbán megválasztása és ettől fog függeni Orbán hatalmának vége is. Addig amig száz és száz ezrek hisznek és vevők erre a politizálásra ezekre a szövegekre, addig Orbán hatalmát semmi nem veszélyezteti. Mi fog várni az országra? Nyilván előbb utóbb helyre rázzák. Gondoljunk a korábbi elemzésekre a fasiszta Olaszország mussolini korabeli időkre, amikor is Olaszországban egy kisebb gazdasági csoda következett be. Emberek szorgalmasan közmunkásként sok sok anyagi javat hoztak létre éhbérért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Orbán András Lajos

    Hiába a pisi,hoki Peti elemében van, hazudni bomba módon tud, a gömböc meg úgy hülye ahogy van, és ez csak súlyosbodni fog, mi meg megisszuk a levét a 300ft. lüke fülke forradalmárok miatt………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  28. Azért az már haladás,hogy nem a 2/3-ra hivatkoznak,mert az elolvadt.Azért az is rérdekes,hogy megint mással viteti el a balhét

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. Az “elvárásának” szó helyett először elvtársnak-ot olvastam.
    Úgy legalább lenne értelme.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Most veszem észre hogy el van írva cím.:))))
    Valahogy így szól a hír.
    Orbán “Schmitt elvTársnak” tesz eleget :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. Már megint a tehetősebbeknek tesznek jót ! Akinek időközben lett annyi félretett pénze, hogy egyösszegben kifizetheti a dev. hitelét, az nagyot /is/ kaszálhat.
    Ha ebben a helyzetben lennék, alig várnám és is a javaslat elfogadását…
    Anno úgy vettem meg sokadmagammal az önkormányzati lakásomat, hogy ha egyösszegben kifizetjük, elengednek még 40%-ot az amúgy is alacsony vételárból. Éltem, éltünk vele jónéhányan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. Vagy rosszul emlékszem, és csak az eredeti ár 40%.át kellett fizetni ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Figyu!!!!!!!!!!!!!!

    A farok csóválná a kutyát? Na ne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Ha pedig nem jön be akkor logikus hogy csak skiccpali lehet a hibás. Ez a gerinctelen focista vállalta valaha valamiért is a felelősséget???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Én csak azon gondo,kodom hogy Szíjjártó hogy nem röhögte elmagát amikor ezt mondta. Vagy olyan hülye hogy elhiszi amit mond?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. fülke-antiforradalmár

    És konkrétan mi is volt az elvárás gojostol irányából?

    Kérlek, kicsit jobban told le a gatyád, tisztelt Viktorom! Esetleg ha egy kicsit mélyebbre hajolnál, hogy könnyebben a farpofáid közé férkőzhessek, kedves Viktorom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Mivel meglehetősen vizuális vagyok,látom a jelenetet magam elött. sp.térdel a “hatalmas” vezér elött, csokólgatja annak cipőjét és meghatodva kérdezi, hogy mit várjon el töle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos