Ronai and Ronai
AMERIKAI

Malina Hedvig igazat mondott 2011. szeptember 27. kedd 22:59 Forrás: cas.sk

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Malina Hedvig igazat mondott

Tel-Aviv/Pozsony – A 2006 augusztusában Nyitrán megvert magyar diáklány a megtámadása után néhány hónappal, 2006 novemberében hazugságvizsgálaton esett át az izraeli Tel-Avivban, s a poligráfos teszt eredménye egyértelműen azt igazolja, hogy nem hazudott – közölte a cas.sk szlovák hírportál portál kedden.

A hírt a Novy Cas című pozsonyi szlovák laphoz tartozó hírportál közölte, amelynek a közelmúltban a birtokába kerültek az öt évvel ezelőtti hazugságvizsgálat eredményéről készített feljegyzések.

A portálon közöltek szerint Koby Rabin szakértő egyebek között négy kérdést tett fel a 2006 augusztusában történt támadásra vonatkozólag: Kitalálta a 2006. augusztus 25-én történt támadást? Ön, vagy valaki az Ön kérésére írta a blúzára a “Magyarok a Dunán túlra” és “Paraziták nélküli Szlovákiát” feliratokat? Ön vagy valamelyik ismerőse postázta az említett dokumentumokat otthonába? A két fiatal, aki megtámadta a parkban, azt mondta Önnek, hogy “Szlovákiában szlovákul”?

Malina Hedvig az első három kérdésre nemmel, az utolsóra pedig igennel felelt. Koby Rabin szakvéleményében leszögezi: a poligráfos vizsgálat szerint Malina Hedvig igazat mondott, a legapróbb hazugságra utaló jel sem merült fel a teszt során.

Dobroslav Trnka korábbi főügyész három évvel ezelőtt többször is felszólította az egykori nyitrai diáklányt – aki jelenleg már kétgyermekes családanya –, hogy vesse alá magát hazugságvizsgálatnak. Malina Hedvig ügyvédje, Roman Kvasnica a felvetésre azt válaszolta, erre védence csakis külföldön lenne hajlandó, Szlovákiában viszont nem, mert a rendőrség eddigi eljárása alapján arra lehet következtetni, hogy itt nem biztosítanának számára elfogulatlan vizsgálatot – emlékeztetett a Bumm.sk szlovákiai magyar hírportál.

A Novy Cas megszólította a főügyészséget a korábbi izraeli poligráfos vizsgálat eredménye kapcsán, azonban Jana Tökölyová szóvivő ugyanazt válaszolta, mint az elmúlt hónapokban mindig: az üggyel kapcsolatban nem nyilatkoznak, mivel még zajlik az eljárás.

Malina Hedviget 2006. augusztus 25-én verték meg Nyitrán, állítása szerint azért, mert magyarul beszélt az utcán. Robert Fico volt szlovák miniszterelnök szerint a Malina Hedvig-ügy kísérlet volt kormánya lejáratására és hangulatkeltésre. Robert Kalinák volt belügyminiszter azt állította: az eset nem történt meg, illetve másképpen történt, mint ahogy azt a lány állította. Azóta Malina Hedvig ellen folyik eljárás állítólagos hamis tanúzás miatt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 4 szavazatból)
Malina Hedvig igazat mondott, 4.8 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

16 Reader’s Comments

  1. Ideje lenne ettől a szerencsétlen asszonytól elnézést kérnie a szlovák kormánynak és kellő módon kárpótolni is kellene.
    Remélem, megélem azt az időt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  2. Az hogy igazat mondott, a fölötte ítéletet mondókat semmire nem kötelezi, sajnos. Hatalommal, döntési felruházottsággal bármikor, bárhol vissza lehet élni. Még azt is megtehetik, hogy a hazugságvizsgálatot vezető illetőt magyarbérencnek nevezzék ki, és hatóság félrevezetése címmel a vádlott mellé ültessék.
    Más lenne a helyzet olyan országban, ahol az újságírók szétcincálnák azokat, akik nem az esküjük szellemében tevékenykednek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  3. ennek a szerencsétlen asszonynak jól kijutott, tönkre tették az életét, ezért kárpótolni kellene, már azért is mert igazat mondott amikor azt állította hogy megverték. Nem hiszi el senki sem hogy önmagát verte agyon, csak hogy másra foghassa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  4. Ha nem magyar let volna akkor el hiték volna hogy megverték mivel ő egy becsűletes magyar leány ,a raszista kormány utasitására a biroság el itélte,ilyen dolgok megtőrtének más hol is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  5. Az igazság előbb-utóbb győzedelmeskedik, de azért nem ártana, ha a szlovákiai Orbán félék bocsánatot kérnének ettől a hölgytől(is) és kártalanítanák Őt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  6. no es mi lesz a zsido-(israeli)-diakokat,a pesti metron megvero lekopdosokkel,csak mert azok egymaskozt az anyanyelvukon-(ivrit)-mereszeletek beszelgetni!!!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  7. Ezek szerint Szlovákiában is vannak maffiózó belünyminiszterek, kormányfők? A bocsánatkérés itt túlságosan kevés! Fizessék, meg – de alaposan – mindazt az anyagi és erkölcsi kárt amit okoztak Malina Hedvignek! Remélem ügyvédje a sarkára áll!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  8. Minden bizonnyal akkor nagyon is jól jött ez az egész köztörvényes bűneset túldimenzionálása egyes szlovák politikusoknak, mint ahogy a 2010-es választásokkor az izraeli gépek magyarországi “határsértő” repkedése minálunk.

    Ez a szegény lány áldozata lett annak a demagógiának és szájtépésnek, amelyet a felelős kormányzásra alkalmatlan kormányok és valódi támogatásra képtelen koalíciós partnereik eszeltek ki. Magyarország is ebben a cipőben jár, nem tudni, hogy meddig húzza így :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. Minden diktatúra vagy fél-diktatúra védi a maga nácijait .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. Ezekben is van egy “vonával” ! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. “ha” eddig meg valakik nem tudnak,Vona csak tepi a szajat-(mar hogy finom legyek!!)-ugyanis a Jobbik legtobbet segitoje nem mas mint Putyin Oroszorszagbol!
    honapokon keresztul ment a magyar szelsojobb es putyinek kozt a targyalas errol!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. asher alexander
    Tényleg jó lenne tudni ki támogatja ezt a Nyilas-Jobbik csürhét titokban?
    Irán? Vagy Putyinék? Mert a pénznek valahonnan jönni kell. Az biztos, hogy
    nem a Mikulás bácsitól kapják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. Ebben a lányban több kurázsi van, mint az egész magyar népben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  14. Asher Alexander!
    .
    Ne dőlj be a rémhíreknek! Nem Putyin az biztos, legföljebb a mi Pannon Putyinunk (azaz a Kárpátok géniusza) és az ő tőkés háttere, Széles Gábor, Demján és Csányi sándorok… – A magyar Schaht-ok*
    .
    *lásd: Schaht>Vikipédia

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  15. Orbán – Fico egykutya!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  16. Amúgy a mi Sólymunk provokatív nacionalista látogatása se volt semmi – a Mária Valéria híd közepéig…
    Ahelyett, hogy a Mária Valéria nyomortelepre látogatott volna ez a – bazsarózsák védőszentje… Jajjj, hát a Mária Valériát már lebontotta az az átkos Kádár-rendszer és egy valóban gyönyörű, József Attiláról elnevezett korszerű – mai trendi szóval élve – lakóparkot épített föl helyette (3000 családnak!)…
    Ám ma már megint: “V a n . m á s í í í í í í í í i i i i i k!” Solymok, Antallok Borossok, Orbánok, stb. alapos közreműködésével 20 év alatt újra kitermeltük a nyomotanyákat és a hajléktalanságot. A méltóságos – új nevén – Gárdánaktapsoló László exköztársasági elnök úrnak ezekre, ill. ezeket kellett volna sorra el és meglátogatnia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán barátja továbbra is bajban 2014. március 22. szombat

Navracsics is a Kúria mellé állt 2014. január 16. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos