Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hamis leveleket küldenek az Amerikai Népszava nevében 2011. szeptember 22. csütörtök 18:28

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hamis leveleket küldenek az Amerikai Népszava nevében

New York – Az Amerikai Népszava tájékoztatja a közvéleményt, hogy ismeretlenek a Kertész Ákos-ügy kapcsán hamis, minősíthetetlen tartalmú, nem tőlünk származó emaileket küldenek általunk nem ismert címekre. Feladóként az admin@nepszava.com emailcím jelenik meg, de erről az emailcímről mi soha nem küldünk levelet senkinek. Ez a cím kizárólag arra szolgál, hogy technikai problémákkal vagy a Piactérrel kapcsolatban levelet küldjenek nekünk, illetve a rendszer továbbít formaleveleket a Piactéren regisztrált felhasználóknak. A szerkesztőség erről a címről senkivel nem levelezik. Aki erről a címről a Kertész Ákos-ügyhöz kapcsolódó emailt kap, annak feladója nem az Amerikai Népszava, hanem ismeretlen személy.

Levelet kapott az Amerikai Népszava szerkesztősége egy címzettől, aki bemutatott egy olyan levelet, amelyet nem mi küldtünk, de a levél feladójaként az admin@nepszava.com emailcím szerepel. A levelet nem az Amerikai Népszava küldte, annak tartalmától és stílusától az Amerikai Népszava szerkesztősége elhatárolódik. Ez a levél csalás, hamisítvány és provokáció.

Az Amerikai Népszava szerkesztősége az admin@nepszava.com email címről nem levelezik senkivel, erről a címről a szerkesztőség soha egyetlen levelet nem küldött senkinek. Erről a címről kizárólag a rendszer küld formaleveleket a Piactéren regisztrált hirdetőknek.

Ha valaki az admin@nepszava.com email címről – a Piactér formalevelein kívül – bármilyen levelet kap, azt kérjük törölje, ne továbbítsa, mert az nem tőlünk van.

Az Amerikai Népszava elhatárolódik a nevében küldözgetett hamis levelek tartalmától és stílusától is. Kijelenti, hogy azok nem tőlünk származnak, és elítéli a lapunk elleni támadást, lejáratási kísérletet és provokációt.

Az Amerikai Népszava szerkesztősége

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 36 szavazatból)
Hamis leveleket küldenek az Amerikai Népszava nevében, 4.2 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

47 Reader’s Comments

  1. Nem nyugszanak a jobbik Net-bűnözöi .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (49 szavazatból)
  2. Alhir az van böven, csak az igazi ujsagiras ismeretlen. Egyébként az Index és Origo fotosai sem dolgozhatnak tovabb: http://tenytar.blog.hu/2011/09/22/a_parlamentben_fenykepezni_tilos?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_09_22&utm_campaign=index

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (33 szavazatból)
  3. Valójában ez jó hír, lejáratni csak azt akarja orbánia kommandója, akitől tart.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (56 szavazatból)
  4. A fasiszta és náci aljasság pedig határtalan! :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (60 szavazatból)
  5. Tisztelt A N. Tegyék a dolgukat. Az jó, ha felhívják a fasiszta csürhe gaztetteire a figyelmet, de sok szót nem kell rá vesztegetni. Olvasóik ismerik önöket és ismerik a szadista csürhét is. Csak így tovább, nyílik már a szemük a megtévesztetteknek is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (61 szavazatból)
  6. Álnaiv:

    Ez igaz is lenne, ha az ország lakosságának döntő hányada nem asszisztálna némasággal, vagy a megszokott duzzogós-panaszkodós magatartásával. Úgy tűnik, hogy ha nincs mögötte biztos fellázító párt, akkor magától nem fog kivonulni az utcára. Így csak mindennapjainak apró rezzenéseinek fogja fel a demokrácia leépítését, nem érdekli, hogy a kormány egészségügyi, oktatás vagy gazdasági elbaltázásait hogy fogja ő megbánni. Nem érdekli, hogy a lakosság döntő többségét, így vélhetőleg őt magát is az egykulcsos adó és a végtörlesztés csak még jobban a tönk szélére sodorja, nem érdekli, hogy az elitizmus miatt nem fog se ő, se gyermekei diplomát szerezni, nem érdekli, hogy korlátozzák szabad orvosválasztását, így bebetonozva a rosszabb ellátást és egyéb körülményeket. Egész egyszerűen eszik és sz@rik, mint egy állat, és ez neki elég boldogságot jelent életébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  7. prímán feljött a Googlén első helyen ez a cikk , ha beítom ” Admin nepszava “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  8. A magyart nemérdekli az ország helyzete.
    Nem politizál érdemben mert az olyan izéééé…
    Csak duzzog , azon görcsöl hogy másnak miért megy jobban.
    Tipikus alattvalói tulajdonságok .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (52 szavazatból)
  9. Az email fejlécében benne van az igazi cím is, vissza lehet követni!!!
    Hogy az anyja legyen BÜSZKE rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  10. igaza van Kertész Ákosnak!
    a magyarok többsége tényleg szolgalelkü, megnyomoritható, földbedöngölhető, mert megmondják neki, kiről, miről, mint gondolhat és a csahosok kritikátlanul meg is teszik azt, amit kiválasztott gazdáik kivánnak tőle!!
    önálló gondolkodásra csak az képes, aki nem hagyja Mariotól, a varázslótól az agyát mosni, személyiségét aberrálni!
    csak az képes, aki meghalgat mindenkit, és utna megtanulja leszürni magának a körülbelül igazságot, na ehhez kell nagyon nagy gyakorlat.
    mert az igazság mindig középen, a kettő között van!
    magyar hagyományainkhoz nem tartozhat a fasizmus, nem tartozhat a gyülölet, ezek nem illenek az igazi magyarsághoz!
    győzzön meg bárki, ha nincs igazam, de ez a nép szolgalelkü, nem tudja önállóan, gerincesen intézni az életét!
    kizavarta az oroszokat, erre gyorsan keresett egy másik feneket (HOFI!!!)
    a magyarnak genetikusan szüksége van bűnbakra, akire ráfoghatja a nyomorul sikertelenségét, akivel bármikor megmagyarázhatja saját szerencsétlenségét, tehetetlenségét.
    amikor itt voltak az oroszok azok voltak a bünbakok, azóta a zsidók és a cigányok, meg aki a-val kezdődik, nem vitás totál jellemző politikusainkra, akik ilyen veszélyes baromságokkal buherálják hiveik agyát, na persze meg egynémely egyház is.
    teljesen szabad és független ember csak az lehet, akinek van emberi tartása, befolyásolhatatlan önálló gondolatai, saját akarata, mert nem adta el lelkét egy politikai irányvonalnak sem.
    és akárhonnan nézzük velem együtt, mi normálisak vagyunk többen egy elmebeteg ellenében, mégis ő uralkodik rajtunk!
    gerinc kéne ahhoz, hogy elzavarjuk!
    oké megválasztottunk, de most már hess a fenébe a többi nyomoronccal együtt, elég volt a károkozásból, nem hagyhatjuk, hogy teljesen elveszejts bennünket hetediziglen országunkkal együtt!
    de még valamiért szolgálunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (53 szavazatból)
  11. Még sokszor kell elmondani, ezért ne legyünk restek ismételgetni, hogy viták, a kritikusok és az ellenzék lejáratással, személyeskedéssel, karaktergyilkosság való “lerendezése és lenyomása” sosem volt a demokratikus eszmeiséggel összeegyeztethető módszer, de sokkal inkább sajátja az egocentrikus, megszállottságtól és a küldetéstudattól elvakult, önjelölt igehirdetőknek és diktátoroknak, no meg a szolgalelkű, vagy/és érdekhajhász követőiknek.
    Az érvekhez és a meggyőzéshez egyébként is intelligencia szükségeltetik, annak hiányát pedig nem lehet a közértből pótolni.
    Fájdalom, hogy a büszke, nemzeti és keresztény eszmeiségű jobboldali politikai erőnek ilyen silányságra is lealacsonyodni képes egyedekre kell építkeznie.
    Persze, amit a jobboldali állami és pártpropaganda tesz tájékoztatás címén, az is csak első látásra különb, de ugyan így, a félrevezetést szolgálja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  12. Sokféle megközelítés, illetve helyzetértékelés olvasható a demokráciát, az európaiságot, vagy ha úgy tetszik, a tisztességes politizálás kereteit védők írásaiból, és észrevételeiből, melyek szükségképpen sokféle következtetésekre vezetnek. A legtöbbje a Fideszt, mint pártot és annak viselkedését vizsgálja, nem fordítva figyelmet arra, hogy a Fidesz maga is a politikai érdekkifejeződés eszköze, és mint ilyen, milyen erők állnak mögötte, és ekként milyen elkötelezettségek vállalása motiválja tetteit, és tett intézkedéseit.
    Ha a Fidesz-KDMP mögött álló erőket is bevonjuk vizsgálódásba, akkor kapunk teljesebb képet arról, hogy mi is zajlik ma hazánk politikai színpadán.
    Figyelemmel kisérve a kulisszák mögötti eseményekre utaló jeleket, a közéleti jelenségeket, eseményeket és a társadalomtudományi kutatás eredményeit úgy gondolom, hogy ma annak vagyunk tanúi/alanyai hazánkban, hogy a 2006-2007. évekre kinőtt és KELLŐ MÉRTÉKBEN MEGERŐSÖDÖTT MAGYAR NEMZETI NAGYTŐKE 2010-BEN ELÉRKEZETTNEK LÁTTA AZ IDŐT ARRA, HOGY AZ ÜZLETI/PIACI HEGEMÓNIA MEGSZERZÉSE ÉRDEKÉBEN A MAGA ÉRDEKEINEK LEGINKÁBB MEGFELELŐ IRÁNYBA FORDÍTSA AZ ORSZÁG SZEKERÉT.
    A múltjától és a tömegektől teljesen elszakadt, érdekeiben is elkülönülő, immáron tőkeerős nemzeti nagytőke/burzsoázia 2006-ra véglegesen elfordult az európai integrációban bízó, jövőnket arra alapozó és a multinacionális tőkének egyoldalú előnyöket adó, de a nemzeti érzület, a nemzeti érdekek és “nemzet közös ügyei” iránt oly nagyfokú érzéketlenséget mutató MSZP-SZDSZ koalíciótól. Attól a koalíciótól, amely ugyan a polgári demokratizmus tényleges bázisa volt, de téves feltevéseinek engedve nem csak, hogy eltávolodott a hiteles baloldaliságtól, de a demokratikus jog- és intézményrendszer szüntelen erősítéséről, és a törvényes rend szilárd kézben tartásáról is megfeledkezett.
    Természetszerűen adódott, hogy a negatív emberi motivációkat, a hazafiság hamis illúzióit, a választók megtévesztését, a gyűlölet szítását, a nemzet szándékos kettészakítást és megosztását, azaz, A POLITIKAI KALANDORSÁGOT IS VÁLLALNI KÉPES FIDESZ-KDMP PÁRT ÖRÖMMEL ÁLLT SZOLGÁLATÁBA A NEMZETI NAGYTŐKÉNEK, MERT ÁLTALA ELEDDIG EL NEM KÉPZELHETŐ NAGYSÁGÚ ANYAGI POTENCIÁLT ÁLLÍTHATOTT MAGA MÖGÉ!
    TERMÉSZETSZERŰ AZ IS, HOGY A NEMZETI NAGYTŐKE, mint ahogy azt az egyetemes és a magyar történelem példái is bizonyítják, KORÁNT SEM VOLT, ÉS MA SEM FINNYÁS A POLITIKAI SZÓSZÓLÓK, ESZKÖZÖK ÉS MÓDSZEREK MEGVÁLASZTÁSÁT ILLETŐEN, HA A PROFITNÖVELŐ ÉRDEKEIK KÖNYÖRTELEN KÉPVISELETÉRŐL VAN SZÓ.
    Semmivel sem bizonyítható ez jobban, mint a jobboldali-populista propagandát szolgáló média rövid időszak alatt lezajló, tervszerű és átfogó térnyerése, a baloldali és a függetlenségre törekvő média mind határozottabb módon való kiszorítása, vagy megregulázása, valamint a kampány- és propaganda célú pártkiadások egyedülállóan magas volta a Fidesz esetében, melyek mögött, a többi párt számára elérhetetlen nagyságú pénzforrások állnak.
    A nemzeti nagytőke és a Fidesz-KDMP pártszövetség egymás közötti, egymást támogató, egymás kölcsönös érdekeit szolgáló, ámde A TÁRSADALOM EGÉSZE ELŐTT GONDOSAN TITKOLNI SZÁNDÉKOZOTT SZÖVETSÉGE AZONNAL ÉS EGYÉRTELMŰEN LELEPLEZŐDNE, HA A PÁRT- ÉS KAMPÁNYFINANSZÍROZÁS RENDSZERE NYÍLT, ÁTLÁTHATÓ MÓDON VALÓ ÁTALAKÍTÁSA KIKÉNYSZERÍTHETŐ LENNE MA MAGYARORSZÁGON.
    De ma, Magyarországon a Fidesz-KDMP-elit által vezetett „pártokráciának” nem áll érdekében leleplezni valódi arcát és céljait. Vagyis azt, hogy miközben a „Nemzeti Ügyek Kormánya” a fiktív „fülkeforradalom”, ugyancsak fiktív vívmányát, a „Nemzeti Együttműködés Rendszerét” egyengeti, AKÖZBEN TITOKBAN A NEMZETI NAGYTŐKE DIKTÁTUMÁT KÉNYSZERÍTI RÁ „HŐN SZERETETT NEMZETÉRE”, ÉS A „HŐN SZERETETT NEMZETE” TESTÉBŐL KITASZÍTJA A SEGÍTSÉGRE SZORULÓK, EGYBEN AZ ÉRDEKKÉPVISELET NÉLKÜL MARADÓK NÉPES TÁBORÁT.
    Mindazokat, akiket a nagytőke és a Fidesz-KDMP-elit haszonot nem termelő „társadalmi koloncnak” tart, mert a felemelkedésük feltételeit az elesettség, az örökölt, vagy létrejött hátrányos társadalmi körülmények, a leszakadás, a szakképzettség, avagy, a munkaerő-kereslet krónikus hiánya stb. miatt a maguk erejéből/a társadalom segítsége nélkül nem képesek megteremteni.
    A demokratikus jog- és intézményrendszer keretei között ezt nem állna módjában egyetlen társadalmi csoportnak és politikai erőnek megtenni. Ámde, a diktatúra igen csak alkalmas, helyesebben a legalkalmasabb rendszer arra a célra, hogy egy társadalmi csoport és politikai erő a saját akaratát rákényszeríthesse a többire, azok akarata, egyetértése nélkül is.
    EZT A FIDESZ-KDMP-ELIT JÓL TUDJA, MERT DIKTATÚRÁT AKAR MAGA IS, DE ABBAN A HIEDELEMBEN RINGATJA MAGÁT, HOGY HA EGY DIKTATÚRA „NEMZETI”, AKKOR AZ EGYSZER, ÉS MINT LEGITIMMÉ TEHETŐK, A RÁOLVASOTT „MAGASZTOS, HAZAFIAS” HANGZÁSÚ SZAVAK ÉS SZÓZATOK ÁLTAL! De, hogy biztosra menjenek, és ezzel, kalandorságuknak még erősebb nyomatékot adjanak, szünet nélkül folytatják a választókat megtéveszteni akaró „komcsizást”, „libsizést” és „hazaárulózást”, AZZAL AZ OLCSÓ TRÜKKEL BŰVÉSZKEDVE A PROPAGANDACSATORNÁIKON, HOGY TOLVAJÉRT KIÁLTANAK, MIKÖZBEN ŐK MAGUK A TOLVAJOK.
    A lózungok ma még sokaknál hatnak, de holnapra a naponta szajkózott lózungok sem fedhetik el tetteik, és intézkedéseik valódi céljait.
    De addig várni teljességgel hasztalan, mert már eddig is bebizonyosodott, ami korábban tán kétséges lehetett az Orbáni „új, nemzeti korszak és rend” megteremtésével kapcsolatban:

    (a) A FIDESZ-KDMP-ELIT ÉS NAGYTŐKÉS TÁMOGATÓIK SEM NEM TISZTESSÉGES SZÁNDÉKÚ EMBEREK, SEM NEM NEMZETI ELKÖTELEZETTSÉGŰEK, SEM NEM DEMOKRATÁK, EZÉRT NEM IS ÉRDEMESEK A MAGYAR VÁLASZTÓK TÖBBSÉGÉNEK A BIZALMÁRA,

    (b) A DEMOKRATIZMUS HÍVEINEK TEHÁT MA, ÉS A KÖVETKEZŐ HÓNAPOKBAN NEM LEHET SÜRGETŐBB TEENDŐJE, MINT (1) A TÁRSADALMI BIZALOM TELJES KÖRŰ MEGVONÁSA, VALAMINT (2) A MEGCSORBÍTOTT DEMOKRATIZMUS HELYREÁLLÍTÁSÁNAK, TOVÁBBÁ (3) A KAMPÁNY- ÉS PÁRTFINANSZÍROZÁS ÁTLÁTHATÓVÁ TÉTELÉNEK A MINDEN ESZKÖZZEL VALÓ KIKÉNYSZERÍTÉSE.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  13. Ez a Fidesz és a Jobbik stílusa. Ocsmány, hazug, csaló, inkorrekt, becstelen, hányingert keltő minden, amit csinálnak teljhatalmuk birtokában. Csak megvetni és elutasítani lehet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (40 szavazatból)
  14. Választópolgár:
    Erre mondják hogy farkas-társadalom.
    Még megérhetjük hogy a genetikailag nem a szabványnak megfelelően született kisbabákat lehajítják a Tajgeto….elnézést….a Gellérthegy oldalából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  15. Tudják az e-mail címemet?
    Nyasgem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  16. Kérem, aki ilyen levelet kap, az kérje IT szakmabeli segítségét, ugyanis a levél forrásnézete alapján meg lehet határozni fontos adatokat, pl. IP címeket, szerverek neveit, hogy milyen országból küldték, stb stb.
    Az ilyen leveleket meg kéne őrizni bizonyítékként, és akár bírósági ügyet is lehetne csinálni belőle. Persze ezt nem Magyarországon lenne érdemes megtenni.
    .
    Azt is megtehetitek, ha a levél fejlécét ellenőriztetitek pl. ezzel az online eszközzel: http://my-addr.com/trace_email_address/free_email_trace_route/online_email_trace_route_tool.php
    A levél fejlécét megmutató funkció különböző levelezőrendszerekben különböző helyen és névvel lehet, de általában a nézet (view) > forrás / teljes fejléc (source / full header) vagy hasonló nevekkel lehet megtalálni.
    Az interneten többféle email-nyomkövető eszközt is lehet találni. A fenti webhelyre rámenve csak be kell másolni a teljes fejlécet az ott lévő szerkesztőablakba, majd megnyomni a “go” gombot, és máris láthatunk fontos dolgokat.
    .
    Sajnos hasonló magyar nyelvű eszközről egyelőre nem tudok, de hát manapság egyszerűen muszáj angolul valamennyire tudni, aki nem érti, mi van a fenti weboldalon, az vegye igénybe a google fordítóját, ugyanakkor kezdjen is el angolul tanulni. Az életben vannak bizonyos kényszerhelyzetek, amikbe muszáj belemennünk, pláne, ha gazdagodhatunk is általuk. Az angol nyelv alapfokú ismeretének elsajátítása pl. pont ilyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  17. a diktatúra mocskos eszközeinek vagyunk a tanúi. De az jó hír, hogy az AN a támadásaikra érdemes. Na most mindenki , aki még nem tette meg, fizessen be!!!!!!Fenn kell, hogy maradjon az AN!!! Ez nem Bartus László személyes ügye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  18. Tisztelt GM ! Szívesen írnám teli az oldalt + – okkal , de gondolja hozza a többit ! Amit ír azt kellene tenni minél többünknek !! Remélem ha elfelejteném a fél éves tagdíj lejáratát küldenek(?) emlékeztetőt !!! HAJRÁ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG , HAJRÁ “AN” !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  19. Választópolgár, ez sima összeesküvés elmélet.
    A dolog ennél egyszerűbb. A magyar buta nép.
    És rajong, ha hasonlót választhat vezetőnek, nem ő akar kiemelkedni, de hülyétől hagyja magát megvezetni.
    Aki valamilyen idegen beütés miatt nem ilyen, na az elmenekül és viszi jóhírünket a világnak.
    Amire nem büszkének kell lenni, hanem sírni rajta.
    Akinek tehetsége volt van lesz, menekül innen.
    A magyar nem túri a másságot, ha valaki felülműlja az ő báynászbéka segge alatti szintet, az takarodjon.
    Amit örömmel megtesz.
    Akkor mire olyan kivagyi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  20. Kedves Admin!
    Köszönöm a figyelmeztetést.
    Megoldható-e, hogy a levél fejlécéből a küldő IP címét nyilvánosságra hozzák? Vannak olyan szélsőjobbos hírportálok, ahol ezt lazán megteszik.
    Érdekelne, hogy ez a nyilvánosságra hozatal egyezik-e az Önök szellemiségével, belefér-e abba.
    Köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  21. Úgy gondolom én is, hogy ha támadnak bennünket, az AN-t, az nem baj. Felfigyeltek ránk, dühösek, ártani, megtéveszteni, megbántani akarnak !
    Tegyék! Mi továbbra is itt vagyunk, és leirjuk véleményünket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  22. Tisztelt Vespasianus,

    mi senkinek semmiféle adatát nem hozzuk nyilvánosságra, függetlenül attól, ki milyen nézeteket képvisel, vagy mit tesz. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  23. Kedves Admin!
    .
    Köszönöm a gyors válaszát.
    Noha az eljárásuk korrekt és tiszteletreméltó, jelen esetben nem tudok 100%-ban egyetérteni, mert úgy gondolom, ez az eljárás visszatartó erő lehet. Nagyon gerinctelennek tartom azt, hogy ha valakinek a (nehezen megszerzett) nevével visszaélnek.
    .
    A munkájukhoz sok sikert, erőt kívánva,
    üdvözlettel,
    Vespasianus

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  24. Kedves Vespasianus,

    mi is elítéljük az ilyen alantas cselekményeket, de mi akkor sem adjuk ki senkinek semmiféle adatát semmiféle körülmények között, ha azt valamiért indokoltnak tartanánk. Ez kizárt. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  25. admin: “mi akkor sem adjuk ki senkinek semmiféle adatát semmiféle körülmények között, ha azt valamiért indokoltnak tartanánk.”
    .
    Nem is fognak arra várni. A korábbi szerverbetöréses tapasztalatok szerint megszerzik anélkül is. (Utóbbi kérésem teljesítve? Visszajelzés nem érkezett.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  26. valasztopolgar

    de nem lassuak kicsit a magyar emberek? mert en erre a felismeresre 15 evvel ezelott eljutottam es az akkori borus magyar jovokepet messze meghaladja a mai valosag…. es egyaltalan maradtak meg az orszagban olyan emberek, akik rendelkeznek az eddigi folyamatok megallitasahoz, visszaforditasahoz szukseges kvalitasokkal? ha igaz a sejtesem, miszerint egy jol felepitett bunbandaval allunk szemben, feltehetoen itt beke mar csak akkor lesz, ha kisajatitottak mindent …akkor talan lesznek olyan nagyvonaluak, hogy szohoz juttatjak a tobbi partot, mert akkorra mar semmifele befolyassal nem birnak, a nep pedig szenvtelenul vegigasszisztalja a sajat kivegzeset vagy elmenekul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  27. proaktiv

    szerintem is konnyen hozzaferhetnek, ha akarnak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  28. innocent
    Szerintem máris megtörtént. Admin válasza talán majd tisztázza a helyzetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  29. Választópolgár!
    Elemzésed érdekes, figyelemre méltó, és talán sok igazság van benne, de szerintem túlzás is.
    Én is sokat gondolkodom azon, mi állhat a Fidesz népszerűsége mögött.
    Hogy lehet, hogy értelmes, kedves rendes, és gondolkodni is tudó (, legfeljebb nem mindig akaró…) emberek miért tudják elfogadni a jogállamiság feldúlását, a gyűlőlködést, a nyílvánvaló hazugságokat.
    Nem a primitív réteg “eltévelyedéséről” beszélek, azokat könnyű volt meszédíteni, és elsők közt hánynák majd kardélre ma még talán szeretett vezérüket, amikor leesik nekik, hogy becsapták őket, és az ámokfutás negatív hatása a bőrükön csattan nemsokára. Az önérzetes horda, miután megutáltatták vele Gyurcsányt és a szocikat, bebeszélték nekik a nemezti felemelkedés és összetartás eszméit, gondolkodás nélkül landol majd a jobbik szavazókörében, ennek sajnos már most is nyomasztó jele van, későbbi erősödése ijesztő következményekkel járhat.

    Nem véletlen, hogy előrehozott választásokat nem tartanék szerencsésnek, különössen amíg nincs egy ÉPKÉZLÁB ellenzéki erő. Ennek jelenleg szinte semmi jele, s csak az adhat okot némi bizakodásra, hogy a leszabályozott médiában is egyre nyíltabban vetődik fel az értetlenség a kormány láthatóan dilettáns, kapkodó intézkedései kapcsán. Illetve, hogy fórumokon egyre bártabb beszélgetésekkel találkozok (és van amiben benne is vagyok), amiben beszélgetőnk, politizálunk, és az elfogult Fideszhívők is kezdenek kifogyni a pártjuk és vezérük “mentegetésére” szolgáló sajátos érvekből.

    Kicsit elkalandoztam.
    Szóval az írásodra reagálva csak személyes véleményem írom, nekem egy kicsit olyan összeesküvés-elmélet szagú. Nem állítom, hogy alaptalan felvetés, mert valami miatt “nyomják Krahácsot”, mint az állat. Az egész agyrém rendszerből úgy látszik, van egy olyan viszonylag tehetős kör, akinek kedveskedni akarnak, de ez nem hiszem, hogy megfogalmazott összefonódás, hanem nagyobb részt egybeesés.
    A polgári körök rendszere az elsősorban kistelepülések aktív tenni akaró, és jószándékú emeberek csoportjára épül. Lelkesedésük a helyi problémák megoldására koncentrál. Nálunk a tűzoltó egyesület, a polgárörség, a helyi néptánccsoport és egyéb civil szervezetek összhangban, a helyi vállalkozások és vállalkozók HATHATÓS segítsége és támogatása mellett, és az önkormányzati képviselők segítségével igazán virágzóvá tették a falut, jól menedzselik, szépítik, és jó hírét keltik. A helyi képviselők nem mellesleg nem veszik fel vagy 10 éve a juttatásaikat, azokból is a civilszférát, és a közérdekű célokat, programokat támogatják. Sikereiket, látványos fejlődésüket az is jelzi, a környező települések “becsatlakoztak” körjegyzőségük alá, és immár az iskolánk X település iskolájává is vált, a gyerekeket különbusszal hozzák viszik, és nemigen hallani negatív hangot. Minden szép és jó, és marad energia minden katasztrófa alkalmával külön gyüjtéseket szervezni és lebonyolítani, amit az érintett település vezetőivel egyeztetve bonyolítanak, s le is szállítják az összegyőjtött adományokat. Komoly “nemzetközi” testvértelepőlési kapcsolatrendszerők van, felvidéki és erdélyi településekkel ápolnak nagyon baráti kapcsolatokat, rendszeres és kölcsönös látogatások mellett kulturális programokat, és targyi segítségeket is “csereberélnek” egymás közt.
    Semmi okom, hogy bármi rosszat mondjak róluk, egyértelműen a közöség javára, lelkessen meggyőződésük szerint és hasznossan tevékenykednek, s nem kis energiát fektetnek ebbe.
    Számomra az sem jelentene rosszat, ha ennyi jót tesznek, hogy a közösségek vezetői, és szellemi irányítói egyszersmint a Fidesz helyi szimpatizánsai, tagjai, és állítólag 2000-ben már volt akinek a falán méretes Orbán- fotó lógott.
    A 2004-es népszavazáson a közösség tagjai olyant is meggyőztek (ezen maga is csodálkozott,) hogy a lelkiismerete szerint hova kell szavazni az állampolgárság kérdésében, akivel elötte beszélgetve egyezett az álláspontunk, hogy szép eszme, csak éppen nagyon szerencsétlen, sőt akár káros mellékhatásokkal járna, ha kiterjesztjük ennyire ezt a lehetőséget. Ez a fiatalember is, okos, gondolkodó, szimpatikus ember, aki egész fellélegzett, megkönnyebbült, hogy szemben a közösségével a saját kételyei, aggályai köszönnek vissza másnál, és szinte hálás volt, hogy tiszta lelkiismerettel tehet majd x -et oda, ahova akar. Utánna mondta nekem, maga is értetlenül, hogy képzeljem, végől mégsem az értelemesebbnek vélt verziót választotta…
    Azért írtam le mindezt, hogy szemléltessem, a folyamatok korántsem olyan egyszerűek, mint gondolnánk. Hit, szimpátia, közösségi szellem, (tenni akarás, elégedetlenség…) és egy öntudatos ember is “megszédül”, s nem látja, nem akarja látni, hogy apró kis báb a politika kezében.
    (Néha magunkat is érdemes ilyen szempontból újra és újra megvizsgálni.)

    Rendszeressen és tudatossan fogom vissza magam, ha a Fideszre gondolok, ne azonosítsam azt erőszak, a korlátoltság, a rosszindulat, a “sötét erők” viselkedéssel, főleg ne a sunyi és/vagy buta, esetleg nyerészkedő emberek pártjával. A Fideszesek többsége,- sőt talán maga Orbán se, – nem akar rosszat, sőt kifejezetten a javát szeretnék kis nemzetünknek, s annak derék polgárainak.

    A baj, hogy elhiettték velük, ( tudjuk ki…), hogy ami eddig volt, az rosz volt, (ezt elég könnyű volt az ország népének nagy százalékával elhitetni), hogy gyökeressen változásra van szükség, és hogy akik eddig elöttük voltak, vagy azokat támogatják, azok csak az ország kárára vannak.

    Sajnos (nekem, én még okoskodtam volna egy darabig…), be kell fejeznem.
    Arról írtam volna még, hogy miért fontosabb a megértés és elfogadni akarás részünkről, mint az egyértelmű elutasítás, “megbélyegzés”, esetleg nyílt harc felvállalása. Tudom, ez utóbbi mondat eretnek itt, de vállalom, mert a felháborodásotok elfogadása ez miatt jóval könnyebb, mint kimondani is azt akár csak kétfül-közt is, hogy értékeket keressek egy szemétdombra illő, hatalomittas, dilettáns, agresszív rendszer, és annak támogatottsága mögött.

    Khmm. Nem merem végigolvasni se amit eddig írtam, mert tudom mennyire tele lehet a legkülönfélébb hibákkal. A tőlem “megszokott” helyesírási hibákon túl is…
    Most nem mentegetőzök értük.

    Üdvözlettel:
    Ervin

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  30. NSDAP stílus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  31. Gyöző, a nácik nem voltak ennyire aljasak!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. Kivárom a moderáció eredményét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  33. Kedves “AN”!
    Ezt a nyilatkozatot tök’ felesleges volt közzé tenni! Aki ismeri az AN-t, az pontosan tudja, hogy ilyesmi a Szerkesztőségtől elő nem fordulhat. Aki meg nem ismeri, az meg úgyis azt hisz, amit akar.
    Kedves “evita”!
    Én semmiféle programmal semmit nem akarok ellenőrízni. Mindenki írjon, amit akar/tud, s nem az érdekel ki és honnan küldte, csak az, amit ír. z pedeig lehet ilyen, avagy amolyan … majd eldöntjük mi, akik olvassuk.
    Szerverbetöréssel meg lehet szerezni a címemet, s ezen keresztül ki lehet deríteni, hogy személyszerint ki vagyok én?
    Tegyék!
    Olyan magasról sz@rom le, mint a geostacionárius műholdak!
    Adataim megszerzőinek pedig talán még AZT is megengedném, de csak közvetlenül azután, hogy szexuális kapcsolatra léptek a Mi Boldogságunkkal és Napsugarunkkal, a Szeretett Vezetővel, a Nemzet Nagy Kormányosával!
    Pusztán annyi lenne a kérésem, hogy előtte mossanak fogat!
    … hogyaza herrrdörrrgős jóq… és grrr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  34. @Választópolgár! A tőke – akár nemzeti, akár multi – mindig az erősebbhez húz, hiszen onnan remélhet még nagyobb hasznot. Az pedig már minimum 9 éve nyilvánvaló, hogy a “demokratikus”, “baloldali” “erők” a harmatnál is gyengébbek, még önvédelemre is képtelenek. A “ballibes” oldalon ugyanúgy vannak tőkések, csak hát nyilván ők még jobban ismerik a sajátjaikat: egy fillér befektetésre se érdemesítik. Inkább a Puch-Simicska féle paktum keretében együttes erővel beszállnak a fidesz-jobbik politikai-gazdasági bizniszekbe. Azt a kevés, ártalmatlan megélhetési balos-libes politikust, képviselőt, pártocskát meg kitartják, mert szükség van rájuk alibiként, a demokrácia látszatát fenntartani.
    .
    Számomra ilyen egyszerű a képlet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. @szendam! Nem értek egyet, Bartus úr nagyon helyesen tette a bejelentést. Ez egyszerűen hivatali-szakmai kötelesség, akármilyen média esetében, politikai viszonyoktól függetlenül is.
    .
    Jó neked, hogy nincs semmi félni- és féltenivalód, de kevés magyarországi magyar mondhatja el ezt magáról.
    Bizonyára a lakásod ajtaját se szoktad bezárni soha, “úgyis betörnek, ha akarnak” elv alapján. Nem mindenki ilyen bátor.
    Bartus úrban – kivételesen :-) – bízom annyira, hogy az adataink biztonsága érdekében mindent megtesz, amire csak telik.
    .
    Állevél pedig mindenféle szerverbetörés nélkül is küldhető mások nevében, tele a net olyan szolgáltatásokkal, melyekkel bárkinek a nevében levelet lehet küldeni. Nem nagy ügy. Bár az email fejlécének adatait megmanipulálni, a “nyomvonalat” eltüntetni már húzósabb, de megfelelő szoftverrel és szakértelemmel az is megoldható.
    .
    Egyébként, kedves szendam, és AN-olvasó és kommentelő társak: nem az az igazán bátor, aki azt mondja, hogy nem fél. Ha valaki nem fél, akkor a bátorsága számomra nem is értelmezhető. Az igazi bátorság az, hogy a veszély tudatában, tőle félve, de azt mégis vállalva, félelmét legyőzve száll vele szembe.
    .
    A félelem legyőzése egy magasabb cél érdekében – ez az igazi bátorság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  36. T; Amerikai Nepszava Szerkesztosege!!
    Nem tudo kiktol szarmazik az a sok hamis E-mail??
    megmondom!!
    javaslom nezz utana-(kesobb pontos nevvel cimet is irok!!)-egy az USA-ban elo “MELYMAGYAR”-nak aki egyben a hirhedt Nyilasorganum a “kurucinfo” tulajdonosa is egyben!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  37. GEYZA!!!
    -hiszen ha csak a net-en bunoznenek a jobbikos neo-nyilasok!!!!
    de sajna,…………..mint hirhedt elodjuk es tanitomesteruk Szalasi, ok is Nemzeveszejtesbe kezdtek!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  38. GYOZO,;
    lehet az is!!
    marmint az NSDAP!
    Lincoln/Nebraska talalhato az un,; NSDAP/AO szervezete,akikkel egyes jobbikos kis fergek szoros kapcsolatokat apolnak,mint pl,; a Radak Gabor nevezetu neonyilas Budapest VIII-ik keruletebol,!!!ez a ficko az ex Urania mozi felett az elso emeleten lakik pesten,az udvar felol a bejarat!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  39. Kedves Asher Alexander,

    ide kérjük az info-t: nepszava@nepszava.com

    Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  40. Kedves “e-Vita”!
    Eltaláltad! Ha otthon vagyunk sem a kapunkat, sem a bejárati ajtónkat (kertes családi ház) nem zárjuk kulcsra még éjszaka sem.
    Ennek az az oka, hogy olyan környezetben élünk, ahol a szomszédok (róluk ejtek még pár szót!) vigyáznak egymásra és vagyontárgyaikra. Másrészt az udvarunkon poroszkál egy négyéves “játszótérikeverék” kutya (A “Dönci”), aki ugyan csak közepes termetű és roppant barátságos mindenkivel, akit mi beeresztünk a portára, de nagyon rabbiátus természetű, ha valaki engedély nélkül akarna bejönni hozzánk (ezt tavaly egy jobbikos kopogtatócédula-gyűjtő fizikailag is tapasztalhatta!).
    Nincs mit féltenem?
    Három fiam van, s a legidősebb is csak 13 esztendős! Hát éppen ezért nyitom ki a pofámat és be nem fogom addig, amíg ez a Szeméthatalom el nem takarodik! Az Ő jövőjük nekem sokkal fontosabb, mint az enyém.
    Bátorság?
    Én mindössze 21 esztendős voltam, amikor az első adandó alkalommal ellenzéki pártot alapítottam “Lakóvárosomban”. Szegény anyám eleget is szídott miatta, hogy “ki fognak rúgni az egyetemről!”. Hát nem rúgtak ki bár igaz, az egy meglehetősen slampos és puha diktatúra volt már. De a mai is az!
    Lehallgatnak és megszerzik az adataimat?
    Tegyék baszki! Azért melóztam 21 esztendővel ezelőtt, hogy soha és senkitől, pláne ne az Államtól félnem ne kelljen. Ezt visszavenni nem hagyom akkor sem, ha mások – kiknek hivatali kötelességük lenne – befogják a bagólesőjüket, s csupán a havi átutalást lesve várják, hogy talán valakik majd ismét helyes útra terelik a magyar társadalmat!
    Szomszédaim.
    Hosszú az utcánk, van rajta vagy 26 porta, s ebből csak a miénk nem jobbikos, avagy fideszes. Mindenki tudja rólam (gondolom a helyi Kubatov-lista “E”-kategóriájában élen járok!), hogy mi a véleményem úgy Orbánról, mint Vonáról. Még görbe szemmel sem néztek rám soha, pedig sokszor összevitatkoztunk már. Ennek ellenére tisztelnek, s ha a gyerekeim valamelyike átmegy a negyedikszomszéd boltoshoz kenyeret, vagy egyebet venni, mindíg kap valami kis “figyelmességet” (cukorka,rágó,csoki), én pedig bármikor betérhetek hozzá a nagypofámmal, mert érdekli amit mondok!
    Rendben “e-Vita”, én egy kivételes helyen és kivételes környezetben élek. Tényleg!
    De akkor is! És akkor sem!
    …hogyaza herrrdörrgős… és grrrr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  41. Admin,;
    O.K.!!
    ma este kuldom!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  42. nem is az AN-nek kell eldöntenie, hogy kitől jönnek, hnem az igazságszolgáltatásnak! Milyen szerencse, hogy az AN nem Mo-on, hanem az USA-ban bejegyzett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  43. Rogán Antal szokott feltörni idegen szervereket és nyilván ő küldözgetteti a hamis e-maileket. Őt erre szerződtette a felcsúti kis igazmondó kordonbontó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  44. Stumpné Bekes Margit

    Hát nincs igaza Kertész Ákosnak ??!! A magyarok képesek ilyen alantas cselekedetre is,igy hát nincs vita a kérdésben! Szórakozzanak egyesek azzal,amivel akarnak!!! Az igazság mindig kiderül!
    Mindenesetre lehetne mással,okosabb dolgokra is forditani felesleges energiájukat!!! Ha unatkoznak,jelentkezzenek nálam,majd javaslok egy-két dolgot,ami után nem fognak idétlenségeket művelni.Alacsony szellemi szinten álló,embernek mondott egyedek,akik a disznóólba valók!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  45. Gratulálok, h ilyen jelentős honlap lettetek. Bár ismerve a jobbikos trollokat, simán nem sajnálják az ilyesmire az időt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  46. Sajnos ez várható volt, s ez csak a kezdet! Majd minden szélső jobbos portál az A.N s munkatársai gyalázásával s fenyegetőzéssel van tele. Bosszút forralnak. Véleményem szerint nem az a bajuk Kertész Ákos levelével ami “kifogásolható” ,inkább az hogy nagyon is magukra ismertek. Érdekes módon a jobboldal kőrein kívül visszafogottnak számító kommentárt fűztek a “levélhez” csupán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  47. Minden rosszban van valami jó. Ha néhány szélsőjobbos portálon megjelennek olyan munkatársak, akiknek a fő feladatuk az AN támadása, akkor nekik létfontosságúvá válhat, hogy a létüket biztosító céltábla ne szűnjön meg. Még a végén titokban Kohányi-tagságot váltanak, ha fenyegetné őket a munkanélküliség. Az ő számukra majd külön platformot alakítunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Két éves lesz az Amerikai Népszava 2012. november 26. hétfő

A HVG és az alvilági újságírás 2012. szeptember 5. szerda | AN-álláspont

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos