Ronai and Ronai
AMERIKAI

Vészesen fogy a Kohányi Társaság pénze 2011. augusztus 16. kedd 9:02 | Bartus László

  • Hozzászólások(282)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Vészesen fogy a Kohányi Társaság pénze

Kedves Olvasóink!

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindazoknak a támogatását, akik beléptek a Kohányi Társaságba, tagdíjat fizettek, vagy még azon felül is adományokkal támogatták az Amerikai Népszava működését. El kell mondanunk, hogy az elmúlt időben nem fektettünk elég hangsúlyt arra, hogy a Kohányi Társaságot népszerűsítsük, és az Amerikai Népszava fennmaradásához és működéséhez szükséges pénzt kellő intenzitással gyűjtsük. Ennek egyik oka az, hogy jó ideig nem volt forint alapú magyar céges számlaszámunk, ahova magyarországi olvasóink fizethettek volna. Ez azóta megoldódott, és az alábbiakban közöljük is azt a számlaszámot, ahova a tagdíjat forintban lehet fizetni.  A másik ok az, hogy amikor a nyomtatott lap bevételei lehetővé teszik, igyekszünk nem nyúlni a Kohányi Társaság pénzéhez.

Az elmúlt két nyári hónap azonban nem ilyen volt, és szükségünk van a pénz felhasználására. Ez azt jelenti, hogy ha nem nő a taglétszám, illetve nem folyik be megfelelő támogatás, az Amerikai Népszava fennmaradásához már csak egy hónapnyi pénz áll rendelkezésünkre. Mivel hirdetésekre továbbra sem számíthatunk az ismert okok miatt, és az internetes újságokért egyelőre nem lehet előfizetési díjakat szedni, továbbra is kénytelenek vagyunk azt kérni, hogy az Amerikai Népszava használói, barátai járuljanak hozzá havi 7 dollár (cca. 1400 forint) tagsági díjjal a lap működtetéséhez. Ha nem tudjuk közösen fenntartani ezt a lapot, akkor senki nincs, aki helyettünk üzemeltesse, és akkor be kell zárnunk. Nem akarunk további terheket helyezni azokra, akik eddig már fizettek. De ennek a lapnak naponta 8-10 ezer látogatója van, legalább négyszáz olyan olvasója, aki kisebb-nagyobb rendszerességgel kommentel, rendszeres használója az újságnak. Ennek ellenére, jelenleg 104 taggal rendelkezünk. A biztonságos működéshez összesen 350 tagra van szükségünk, aki havi, féléves vagy éves bontásban befizeti a havi 7 dollárnak megfelelő összeget. Az alábbiakban szeretnék néhány szót szólni arról is, hogy a Kohányi Társaságnak azon kívül, hogy a tagdíjaival segíti az AN működését, milyen szerepet szánunk.

Mindenek előtt azonban tájékoztatjuk Olvasóinkat, hogy Budapesten sikerült forint alapú céges bankszámlát nyitni a Citibanknál. A Citibank amerikai bank, senkinek nem kell attól tartania, hogy a befizetése vagy a Kohányi Társaság támogatásának ténye veszélyt jelenthet, a befizetés ténye illetéktelen kezekbe kerül. Tisztelettel kérjük, hogy akik havonta fizetnek, és a júliusi, augusztusi tagsági díjat még nem fizették be, legyenek kedvesek, és tegyék meg. Aki megengedheti magának, hogy a tagsági díjon felül is támogasson bennünket, azt külön hálásan köszönjük. Ezúton szeretnénk megköszönni azoknak, akik már eddig is több alkalommal fizettek a számlánkra.

Az alábbi bankszámlára Önök forintban készpénzben tudnak befizetni vagy akár átutalni is összegeket a Citibankban:

Olivia Media and Publishing Corporation

Citibank 10800007-80000000-12023006

A Kohányi Társaságról ITT olvashatnak bővebben. A Kohányi Társaságba való belépés módjáról ITT olvashatnak.

A világ bármely részéről átutalás dollárban:

Olivia Media and Publishing Corporation
250 W 57th Street Suite 732 New York, NY 10107-0732
JPMorgan Chase Bank, New York
Számlaszám: 748525052
Routing# 021000021
Swift Code: CHASUS33
Online fizetés PayPal segítségével ITT ezen az oldalon lehetséges.
.
Felhívjuk figyelmüket, hogy ezen az oldalon már nemcsak  a tagdíjaknak megfelelő összegeket, hanem egy külön gomb segítségével tetszőleges összegű adományt is fizethetnek. Ha valaki nem kíván a Kohányi Társaság tagja lenni, csak támogatást küldene az Amerikai Népszavának, az ugyanezen gomb segítségével megteheti. Tagdíjaikat és szíves adományaikat ezúton is tisztelettel és hálásan köszönjük.
.

A Kohányi Társaság tagjait szeretnénk a jövőben tájékoztatni arról, hogy a közeljövőben megválasztjuk a társaság vezetőségét. A jelölés és  a választás módjáról küldünk tagjainknak emailt. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kohányi Társaság képviseletében Erdei Éva és Nagy Dénes Lajos, a társaság titkárai koszorúkat és virágokat helyeztek el az antifasizmus emlékművénél, a roma holokauszt áldozatainak emlékművénél, és a norvég mészárlás áldozatainak megemlékezésén. A Magyar Antifasiszta Ellenállás Emléknapján Erdei Éva beszédet is mondott a Kohányi Társaság nevében. Az erről készült videókat és fotókat hamarosan elhelyezzük az AN oldalán. Többen láthatták, hogy a roma holocaust emlékművénél készült képeken bemutattuk a Kohányi Társaság jelvényét, amelyen az AN logója látható. Ilyen kitűzőt ingyen elküldünk a Kohányi Társaság valamennyi tagjának. Azt szeretnénk, ha idővel ez a kitűző a diktatúrával való szembenállás jelképe is lenne, és az utcán megismernék egymást a kohányisok. Viselni persze nem kötelező.

Talán Önök is érzékelik, hogy alig néhány médium áll már csak a lábán. A cenzúra és az öncenzúra, a propaganda, az elhallgatás, a manipuláció elképzelhetetlen méreteket öltött. Már most is nagy szükség van az Amerikai Népszavára, de a jövőben még nagyobb szükség lesz rá. Nem szabad engedni, hogy megszűnjön, vagy fizetésképtelenség miatt leálljon. Legalább ezen a színvonalon működnie kell, és el kellene érnünk azt, hogy igazi újságként tudjunk nemcsak Amerikából, hanem Magyarországról is saját híreket adni, és minden fontos dologról beszámolni. Elemzéseket kellene készítenünk az egyes intézkedésekről, be kellene mutatnunk a részleteket, a törvényeket ízekre kellene szednünk, tájékoztatnunk kellene arról, amiről a hivatalos média hallgat. Ehhez mind pénzre lenne szükség. Egyelőre azonban örülünk annak is, ha az alapműködést biztosítani tudjuk. Legalább ennyit össze kellene dobnunk, hogy fennmaradjon ez a szabad és független orgánum. Ez Önök nélkül nem megy.

Azt szeretnénk, ha a Kohányi Társaság az egyik kovásza lenne a diktatúrával szembeni ellenállásnak. Azt szeretnénk, ha az Amerikai Népszava segíteni tudná a demokrácia erőit, hogy felszabaduljon Magyarország jogtiprás és az önkényuralom alól. Ha magunktól életképesek leszünk, ha megmutatjuk az összefogást, akkor majd csatlakoznak hozzánk egyre többen. Amikor elérkezik az idő, hogy a demokrácia híveinek lesznek megfelelő anyagi erővel bíró támogatói is, akkor mi készen állunk arra, hogy összegyűjtsük a kirúgott újságírókat, szakembereket, és egy erős, megzabolázhatatlan, informatív, tárgyilagos, de mozgósító erejű és szellemében erős lappal segítsük a magyar demokrácia ügyét. Mellé állunk mindazoknak a kollégáknak, akik már most is nagy áldozatokkal és egyre nehezebb körülmények között teszik Magyarországon ugyanezt.

Sokszor szomorúan olvasom, amikor olvasóink kérdezik, hogy mit lehet tenni, mit csinálhatnak? Hát nem látják? Itt van az orrunk előtt. A szabad magyar sajtót kell erősíteni, a cenzúrát és a hazug propagandát kell rombolni és ellensúlyozni. Tömegmédiára van szükség, amely nem fél, amelyet nem tudnak korlátozni, amely nem kollaborál a hatalommal, nem alkalmazkodik, nem igazodik, hanem valóban egyenesen beszél. Felvilágosít, mozgósít, informál. Itt van előttünk az Szabad Európa vagy az Amerika Hangja potenciális lehetősége, ha a sajtószabadság tovább szűkül: az Amerikai Népszava. Nem lehet ezt látni? Ezt kell erősíteni, támogatni, fejleszteni, pénz kell hozzá, hogy megfelelő színvonalon tudjunk dolgozni, hogy legyenek embereink. Ennyi pénzből és ilyen mostoha körülmények között újságot még nem csináltak. Ez látszik is rajta, de nem ez a fontos. Ha nem az, hogy ha van hozzá szemünk, szívünk, akkor látnunk kell, hogy mekkora szükség van rá, és hogy a háborút a médiával vívják az emberek lelkéért és a szabadságért. Ez most egy csúzli, de fejen találhatja a Góliátot.

Itt van a lehetőség, ha valaki tenni akar a diktatúra ellen. Ha valaki nem tudja, hogyan lehet legyőzni, akkor lássa meg, hogy így. Zászlót kell bontani. nem kell másokra várni. Itt van alattunk a szerszám, használni, fejleszteni kell. Mindenki tegye hozzá azt, amit tud. Akinek van egy kevés pénze, akkor azt, aki mással tud segíteni, azt. Terjesszük el a logót, legyen olyan, mint a Szolidaritás jelvénye volt. Szerveződjünk az Amerikai Népszava köré, csináljunk egy profi újságot belőle. A háborúhoz három dolog kell: pénz, pénz, pénz. Megelégszünk azzal, hogy mi is vegetálunk, az olvasó is vegetál tehetetlenül, levezeti a mérgét azzal, hogy kommentál. Ennél sokkal többet tehetnénk, ha elhatározzuk, és összefogunk. Próbáljanak meg kicsit messzebbre látni. Én látom ezt, de egyedül nem megy. Az AN mellett itt van a Kohányi Társaság, egy szervezet, amely meg tud szólalni, meg tud jelenni, amely képes lehet nyilatkozatokat kiadni, a külföldi sajtót tájékoztatni. A kereteket mi létrehoztuk, de azt be kellene lakni, tartalommal kellene megtölteni.

Ezért arra kérjük Önöket, hogy amikor a Kohányi Társaság tagdíjára, adományokra agitálunk, ne azt lássák csak, ami most van, hogy ezt nagy nehezen fenntartsuk és egyik hónapról a másikra vegetáljunk. Olyan színvonalon, amivel nem érünk el semmit. Hanem lássák a potenciális a jövőt, a lehetőséget, az eszközt, ami ebben van. Tegyék alkalmassá arra, hogy megfuttassuk vele a diktátort, aki azt képzeli, hogy azt csinálhat az emberekkel, amit akar. Ne a vegetációt támogassák, nagy nehezen, hanem látva a jövőt, a feladatot, a lehetőséget, hozzanak létre valami nagy dolgot, ami működni fog. Ha szabad idéznem klasszikusokat: merjünk nagyot álmodni. Csináljuk meg. Most ez főleg pénz kérdése, és tudom, hogy olvasóink nagy részének nincs elég pénze. De a sok kicsi sokra megy, és a pénz vonzani fogja a pénzt. Ha lesz egy életképes társaság az AN körül, akkor lesznek támogatók, akik előbb-utóbb a hiányzó részt hozzáteszik. Egy ország várja, hogy felépüljön valami, hogy elkezdődjön valami. Meg kell menteni a hazát. Kire várunk? Talpra magyar, hí a haza!

Amikor látom, hogy milyen szerepet kellene betöltenünk, és erről beszélek, elfelejtem, hogy tulajdonképpen a csőd szélén állunk, egy hónapra való pénzünk maradt. Nem jut eszembe. De ha nem tudunk ilyen szinten sem összefogni, ha még ezen a szinten sem tudunk életben maradni, ha nem tudunk semmi ellenállást kifejteni, akkor tényleg elképzelhetetlen az a pusztulás, ami végbemehet, és esély sincs rá, hogy belátható évtizedeken belül ez megváltozhat. Nemcsak ránk vár ez a feladat, sok ilyen kis csapatra van szükség, mint amilyenek most mi vagyunk. De ez itt már egy közösség. Ennek meg kell tennie azt a részt, amire maga képes.

Optimista vagyok. Kérem, ne várják, hogy naponta agitáljak, érezzék át, gondolják át, hozzanak döntést, és tegyék meg. A Kohányi Társaságon belül pedig megszervezzük a cselekvés irányát. Mindenki olyan mértékben kapcsolódik be, vagy tartja távol magát, ahogyan ő maga szeretné. Fogjunk össze, álljunk neki. Ha lesz pénzünk, a csúzliból ágyú lesz. És beleremegnek  a diktatúra falai.

Várjuk befizetéseiket. Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal a nepszava@nepszava.com email címen.

Ezúton is köszönjük  a támogatásaikat és hűségüket a laphoz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 10 szavazatból)
Vészesen fogy a Kohányi Társaság pénze, 3.0 out of 5 based on 6 ratings

  • Hozzászólások(282)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

282 Reader’s Comments

  1. Nevettetek azon, amit összerittyentettem Simonyi barátunknak. Pedig hát. ….
    Mi történne elküldeni? Sajnos, én informatikatechnikailag nem tudom megoldani
    Aztán, vagy van a fickónak humora és irodalmi ismerete, a zsebébe nyúl,
    vagy nincs. Mit veszthetünk? :) :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  2. “Velem senki ne szórakozzon.!”

    Gonoszka, veled senki sem szórakozik. Te szórakozol velünk. És én már baromira unom. A pénzen való nyavalygásodat is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. Felhívom az AN-társak figyelmét egy újabb dologra, amivel pénz nélkül, ill. a mellett lehet még az AN ügyét segíteni:
    .
    Akik honlapot, blogot “üzemeltetnek”, mint pl. az itteni vendégblogok gazdái: beépíthetik az AN RSS-t a webhelyükre. A WP blogokba RSS widget formájában lehet beágyazni, szemléltetésül nálam már meg lehet tekinteni működés közben, az oldalsávban, az AN banner alatt (kicsit lejjebb kell tekerni az oldalt) – a nevemre klikkelve a blogom nyitóoldalára lehet jutni.
    .
    A mikéntjét sajnos csak angolul találom, de talán a szemléltető képek ill. a videó alapján az is rájön, mit kell csinálni, aki nem ért angolul: http://en.support.wordpress.com/widgets/rss-widget/
    %

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. %
    A kulcsa a dolognak az AN RSS webcíme: az AN nyitóoldalán, a jobbfelső csücsökben található: http://nepszava.com/feed – ezt a webcímet kell megadni az előbb emlegetett widgetek / appletek / html kódok megfelelő paraméterében. (Azért az AN nyitóoldaláról kell levenni az RSS címet, mert az aloldalaknál mindig csak az adott aloldalra, cikkre vonatkozóan kapja meg a frissítést a saját webhelyünk, nem pedig az egész AN legfrissebb cikkeit.)
    .
    Biztos vagyok benne, hogy más blog-, ill. weboldal-szolgáltatóknál is van rá mód, esetleg ott appletek, alkalmazások vagy ilyesmi elnevezéssel kell keresni az admin felületen. Aki pedig eleve html kódban dolgozik, az szabadon meg tudja oldani a beépítést.
    .
    Ezzel is lehet segíteni az AN látogatottságát, növelni a népszerűségét, felhívni a figyelmet a támogatás szükségességére. Igaz, ennek megvan az az “ára”, hogy esetleg könnyebben továbblépnek a mi saját weboldalunkról, blogunkról, de a saját anyagaink is legyenek olyanok, hogy az is érdekelje az olvasókat, és oda is rendszeresen vissza- / betérjenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. @Gonoszka!
    Felhívom a figyelmedet (és a többi AN-társét is), hogy Charles Simonyit talán el lehet érni az alapítványi webhelyén keresztül is: http://www.simonyifund.org/charlessimonyi.asp
    Bár emailcímet sehol nem látok, de mintha alul lenne hagyományos postacíme, sőt talán telefonszáma is? Gondolom, megérti a magyar nyelvet is, bár lehetséges, hogy valami titkárságba botlunk elsőre, akik csak angolul tudnak.
    De ha valaki ilyen nagyon akar valamit, akkor a megfelelő eszközöket is megtalálja hozzá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Charles Simonyi Fund for Arts and Sciences | PO Box 85900 | Seattle, WA 98145-1900 | (206) 522-7000

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  7. Egy 4-5 éve nem sikerrel használt email címet tudok:
    charles@intentsoft.com
    Vagy a levelem volt érdektelen, vagy rossz az e-mail cím – nem tudom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  8. Megneztem a Simonyi weboldalt es ezt talaltam:

    The Charles Simonyi Fund for Arts and Sciences is a $75 million foundation established by Charles Simonyi in late 2003.
    Distribution is 10 percent per year for 10 years to worthy organizations that demonstrate excellence in the fields of arts, sciences, and education.
    The Simonyi Fund’s first major gift was $10 million in January 2004 to the Seattle Symphony to celebrate its 100th anniversary.
    Other gifts have been given to the Institute for Advanced Study, the Seattle Public Library, the Museum of Flight in Seattle, the Russian National Orchestra, and the Metropolitan Opera International Radio Broadcasts.
    The Executive Director of the foundation is Susan Hutchison, former KIRO-TV news anchor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  9. Tehat az alapitvanyt 2003-ban alapitotta Charles Simonyi. 75 millio dollar az alapitvany tokeje.
    10 even keresztul 10 % -os felbontasban tamogatnak arra erdemes szervezeteket a muveszetben,tudomanyban es az oktatasban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  10. A legnagyobb adomanyuk 10 millio dollar volt a Seattle Szimfonikusoknak.
    Konyvtaraknak,muzeumoknak az Orosz Nemzeti Zenekarnak is adomanyoztak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  11. Susan Hutchinson az alapitvany igazgatoja,egy volt TV bemondo.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  12. Kicsit utananeztem a holgynek,konzervativ nezeteket vall,a Republikus part szineiben lehet hogy indul a 2012-es valasztason Washington allam szenatori szekeert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  13. Nem kicsit,hanem nagyon konzervativ a holgy,ahogy tovabb olvasgatok,nem komalja a melegeket.
    Presbiterian vallasu,nagyon fontos az eleteben a vallas.

    Szoval a lenyeg az,hogy a holgy tavolrol sem liberalis felfogasu.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  14. a píznek nincsen szaga… egyébként ha gondolja a társaság, hozzászólásaimmal én szívesen kielégítem a hölgy konzervatív igényeit, mivel énekelni kevésbé tudok, legfeljebb a “bunkócskát,” vagy a ” nem volt a szása..” kezdetűt, ha kicsit megerőltetem magam

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  15. e-Vita,
    2011. augusztus 27. szombat
    23:13
    Ma 11:45:kor elment a megadott számokra az átutalás. Én megírtam Simonyinak a levelet, szabaddá tettem, aki akarja elküldheti, nyilvános.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. 350-ből 146, akkor már csak 29 kell :) , és megvan! a fele :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Gondolkodás nélkül adományoztam egy évre. Én demokráciát akarok. Szerintem az RSS-ben folyton első helyen kéne tartani ezt a linket, hogy mindenki láthassa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. A Kohányi Társaság infói, hírei a Twitteren is elérhetők: http://twitter.com/kohanyitarsasag Kérjük, minél többen csatlakozzatok rá (legyetek követői)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. @b! Az általad felvetett ötlet megvalósítás alatt áll: lesz egy banner, amelyik minden oldalról közvetlenül a Kohányi Társasággal kapcsolatos információk, cikkek gyűjteményéhez vezet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. @Gonoszka! Nagyon köszönjük. (Ez a robaj a kő hangja volt, amely szívünkről esett le :-))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Elindult a Kohányi Társaság hivatalos Facebook oldala is: http://www.facebook.com/pages/Koh%C3%A1nyi-T%C3%A1rsas%C3%A1g/110155955755830?sk=info
    Lehet lájkolni :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Tisztelt Bartus László ! Szívből gratulálok Önnek azért a szervező képességért, amivel a magyar demokraták kb. 40%-a már tagja a Kohányi Társaságnak.
    Ugyanis a mai demokrácia napon a ligeti sörsátor létszáma kb. ezt az arányt mutatta.
    Szomorú dolgok ezek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Kedves Simplemind,

    meséljen, mi volt? Nagyon kíváncsi vagyok.

    Üdvözxlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Látom Kekec megelőzött.
    Én is átmegyek a Tétényis cikkhez.
    De komolyan mondtam, hogy tiszta szívből gratulálok a taglétszámhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. T. admin: a Tétényi cikkhez felraktam egy beszámolót, kíváncsi leszek simplemind nézőpontjára is. Az én számításaim szerint meg 100 %-os a Kohányi részvétel, mert a fősátorban több, mint 100 főt számoltam, és azért oldalt és kint is volt jövés-menés. Tehát jó, ha a Kohányi létszámot elérte azon demokraták száma, akik hajlandók voltak eljönni. A nyakam merem rátenni, hogy a Nemzeti Vágtán SOKKAL többen voltak! Ami mutatja a magyar nép és benne a magyar demokraták fontossági sorrendjét is. Hogy is mondják? INNEN szép a győzelem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. @kekec
    Volt ott egy külső kerthelyiséééééééééééééééééééég is !!!! és álltak a sátron kivül is…..nagyon jó a beszámolód, nem tudtam érdemben semmit hozzátenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. kekec: “Tehát jó, ha a Kohányi létszámot elérte azon demokraták száma, akik hajlandók voltak eljönni.”
    .
    Ne ítélj elhamarkodottan, mert nem minden akarat kérdése. Biztosan voltak, akik egyéb halaszthatatlan, korábban tervezett programjuk miatt nem tudtak jelen lenni. Például én.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. e-Vita
    2011. szeptember 5. hétfő
    01:26
    Jól esett hallani a kő zörgését. Megnyugodtam. Most csak úgy eszembe jutott, volt valami Mr. Field, rémlik? Aki a romák húsvéti üdülését organizálta, aki az LMP
    ügyében olyan adakozó volt. Az, az, a CIA ügynök, aki lebukván, hamar elporolt Pestről. Ő nem tudna sponzorálni, vagy sponzorokat találni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Ezúton is jelzem az esetleges érdeklődőkkel, hogy A Kohányi Társaságnak 162 tagja van – már csak 13 kell ahhoz, hogy a feltétlenül szükséges 350-es taglétszámnak legalább a fele meglegyen. Tekintettel a magyarországi viszonyokra, és arra, hogy a KT ügyét június elején indította Bartus úr, az eltelt bő három alig négy hónap alatt elért eddigi eredmény még nem ad okot a teljes kétségbeesésre. Részleges pedig már volt és – Bartus urat és magamat ismerve – lesz is :-)
    .
    A Kohányi Társaságról szóló cikkek, infók egy csokorban itt: http://nepszava.com/?s=koh%C3%A1nyi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Kedves Bartus Úr !

    A Kohányi Társaság pénzügyi helyzete javult-e, sikerült-e már kijönniük a tartozásokból ? Látom a tagok száma nem akar növekedni.
    Jó lenne, ha tájékoztatna bennünket a KT pénzügyi helyzetéről, hogy ne akkor kapdossunk fűhöz-fázhoz-bankhoz-pal-palhoz, amikor már erősen kong a vészharang.
    Maradok tisztelettel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Kedves Szürkegér,

    köszönöm az érdeklődését, a helyzet nem változott, még törlesztjük az AP felé fennálló tartozást, arra nincs elég bevételünk, hogy a hírszolgáltatást helyreállítsuk. Azon gondolkodunk, hogyan tehetnénk a hírszolgáltatás tekintetében interaktívvá a website-ot, de szerkesztőkre akkor is szükség van. Hamarosan írunk egy részletesebb beszámolót a tagoknak. A website szolgáltatása csak akkor tud javulni, ha a bevételek lehetővé teszik.
    Üdvözlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Kedves Bartus Úr,
    Minél hamarabb várjuk a tájékoztatást.
    köszönettel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos