Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szalaiék elhallgattatnák a Klubrádiót 2011. augusztus 27. szombat 10:29 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szalaiék elhallgattatnák a Klubrádiót

Budapest – Bár a tisztességes eljárásra  kevés az esély, a Klubrádió elindul a frekvenciapályázaton. Arató András, az adó vezetője, annak ellenére döntött az indulásról, hogy a pályázati kiírást a médiahatóság nem a baloldalhoz köthető, népszerű Klubrádióra szabta. Jövő kedden egyébként a Juventus Rádió, valamint a Rádió 1 által használt frekvencia pályázatának beadási határideje is lejár.

A közösségi rádióként a közélettel, az embereket érdeklő kérdésekkel foglalkozó adó frekvenciájára ugyanis eredetileg a “több zene” mottóval várta a jelentkezőket a médiatanács. A kezdeti kiírásban az szerepelt, hogy az elbírálásnál a 60 százalék fölötti zenearányra prémiumpont járt volna, a 30 százalék alattira pedig nulla. Amikor Arató András erről értesült, tévedésre gondolt. Ezt a véleményét a közmeghallgatáson meg is osztotta a médiatanács tagjaival, és 22 pontban összefoglalta módosítási javaslatát. A megfogalmazott igényeket komolytalannak minősítette ugyan a testület, de az elhangzottak alapján új elemek kerültek a kiírásba.

A médiatanács próbálja hárítani azt a vádat, hogy politikai háttere lehet a frekvenciáról készülő döntésnek. Sőt, Szalai Annamária a napokban ellentámadásba lendült. A médiatanács elnöke arról beszélt egy konferencián, hogy a médiatörvényt bírálók valójában nem magát a jogszabályt, hanem a médiaszabályozás tényét próbálták kritizálni, és az is jól látható tendencia volt, hogy összehangolt politikai támadásról van szó. Az azonban tény, hogy ha a félmilliós hallgatottságú Klubrádiót sikerül elhallgattatni, akkor a demokrácia híveit már egyetlen rádió sem képviseli.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (11 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 13 szavazatból)
Szalaiék elhallgattatnák a Klubrádiót, 4.0 out of 5 based on 11 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

29 Reader’s Comments

  1. Pedig Gyurcsány nem is említette, az általa hallgatott rádiók között. :)
    Más ellensége is van a csutinak? :wink:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  2. Szalai elkezdhetne már szakmai dolgokkal is foglalkozni. Pl. az oktató – nevelő műsorok színvonalával. Ide sorolandó a konyhai főző, sütő műsorok. Lógó, kócos haj, utcai öltözék. Felsorolni is sok a gusztustalan “szakácsművész” öltözete.
    Aztán foglalkozhatna azzal is hogy, ha az Ő és társai, Kovács Zoltán, Kövér László stb. arc képét ( pofalemez ) mutogatják, tegyék ki a 18 – as karikát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (51 szavazatból)
  3. Oly mélységesen szervilis és undorító ez a spinkó, hogy a bicska nyílik a zsebemben. Szemrebbenés nélkül, hazug magyarázatokkal próbálják elfedni a fasiszta nyomulásukat és az “orbánc-tömjén” kleptokratikus, klerikákfasiszta kormány(sicc) elvtelen kiszolgálását. Ténykedésük már régen büntetőjogi kategória!.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (40 szavazatból)
  4. Egyetértek. Az ATV-t is lehetetlenné kell tenni. Eltüntetni a normalitás csiráját is, oszt behinteni sóval az egészet. Mer a Magyar Zemberek csak a Lánczhíd rádiót. a Tahó(Echo)TV-t, meg a HírTV-t, a Magyar Nemzetet és a Magyar Hírlapot igényelik.
    Az állítólagos baloldal volt annyira balfék, hogy bájos mosollyal asszisztált a jobboldali médiabirodalom kiépítéséhez. A gátlástalan, hatalommániás, ellentmondást nem tűrő Új Magyarország most pedig könnyüszerrel eltapossa a másként gondolkodókat – azt a megmaradt keveset – a médiákban is.
    Ria, Ria. Hung Ária.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (46 szavazatból)
  5. “Az azonban tény, hogy ha a félmilliós hallgatottságú Klubrádiót sikerül elhallgattatni, akkor a demokrácia híveit már egyetlen rádió sem képviseli.”
    Ez a lényeg, szerintem ez egy komoly bűncselekmény már ! Ha már verseny van , akkor döntse el a piac , hogy mire van szükség , és ne a zorbán !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  6. Ha ezt meglépik, akkor már tényleg csak az online felület marad, az meg még kevesebbekhez fog eljutni.
    Miért nem ordítotok?
    Tényleg igaza van Bartus Lászlónak, hogy a magyar szeret diktatúrában dagonyázni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (41 szavazatból)
  7. Zene! A zene! A zene! Csak a zene.
    Van még Bartók rádió?
    58 zenés csatotnya van.Mi kell a népnek?
    Mégegy zenés csatornya.
    Politizálni, ott az MR1, az MR2 Aztat hallalgassad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  8. BARTUSNAK MINDIG IGAZA VAN. MEGMONDJA A TUTIT, AMIT MÁSOK CSAK FINOMKODVA, SZEMLESÜTVE NEHOGY MÁ A FASISZTA CSÜRHE ROSSZ NÉVEN VEGYEN. 180 .NÁL CHF KIMENT A CSÜRHE AZ UTCÁRA RANDALÍROZNI, 260-NÁL 1 SZÓ SEM HANGZOTT EL. ELTŰRÜNK MI MINDENT, NINCS IGÉNY A DEMOKRÁCIÁRA . ÉLJEN ORBÁN..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  9. Sz. A.-t kell elhallgattatni!!!
    Természetesen a megnyilvánulásaiban, mert ő a szolgalelkűek főellenőre!!
    Élősködő tetvek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  10. Lehet, hogy ideig-óráig sikerül elhallgattatni a Klubrádiót, de a legnagyobbnak mondott elnyomás, és diktatúra ideje alatt is létezett a SZER.
    Majd legfeljebb most is lesz Szabad Európa Rádió rádió, ahol a szabad magyarok hallathatják a hangjukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  11. Ócska szemét fasiszta társadalom lett a duna tisza közén.Ezt akartátok MAGYAROK:Egyétek akkor.De lehet a kaszákat egyenesíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  12. @ iksz
    Lényeglátol.
    De a kaszámat ezért nem bszm el.
    Elő sem veszem.
    Amikor füméretet beállítás céljára alkalmaztam,
    össze-vissza vágtam magam vele.
    Örülök, hogy életben maradtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  13. SzalaiAM. inkább folytatta volna eredeti foglalkozását – vagy szakmáját(?) – a szexlap szerkesztést. Jobbat tettvolna vele a társadalomnak, mint főcenzorként.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  14. A Médiahatóság létrehozásának egyik, nyíltan be nem vallott célja a baloldalhoz köthető média elhallgattatása. Én nem számítottam arra, hogy ezek a végrehajtók megkegyelmeznek a Klub Rádiónak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  15. Ócska szemét fasiszta társadalom lett a duna tisza közén.Ezt akartátok MAGYAROK:Egyétek akkor.De lehet a kaszákat egyenesíteni.

    A Dunántúlon többen és hamarabb szavaztak orbra

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. A z orbán seggét nyaló Szalait elkell tüntetni a média tájáról is Annyi okos értelmes ember van ebben az országban nem igaz ,hogy nem tudnak össze fogni
    és ezt a bánya rémet el kell zavarni evvel a magyar ceaucescu-val eggyütt!!
    A falusi tudatlan népek azt sem tudják ki ez a Szalai ? hát egy senki aki valamikor
    szexujság szekesztője volt. ÉBREDJ FEL MAGYARORSZÁG!!!!!
    Zsóka mama.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  17. El fogják tüntetni a Klub rádiót. “Törvényesen” Lesz “jobb” pályázat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Annamária, mint főszerkesztő biztosan betartotta a kiegyensulyozot ság elvét. Mindig csak összeillő, egymást kiegészítő dolgokat rakott be a lapjába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. Szalaiékat viszont nekünk kell elhallgattatni, mégpedig örökre és minnél hamarabb, az egész hátországával együtt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. Na kérem annó hallgattunk, mi sutyiba Szabad Európa rádiót, a vége felé meg be tudtuk szerezni a “Szamizdat” írásokat! Volt benne egy kis egészséges izgalom!
    Ha ez kell nekik ám legyen, de térdet soha nem hajtunk!

    Csak befogadják valahol Európába a Klubrádiót, oszt jónapot, kell a magyaroknak az a dicsősség, hogy az egyetlen ellenzéki rádió is emigrációba működik majd!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  21. Ameddig lesz net illetve szabad adatforgalom addig nehezen korlàtozható bármi is. Mivel ahol lakom csak ezen a módon jutunk a klubrádiohoz, ha más mód nem lesz tovább emelkedik számításteshnikai kultúránk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. Nem is annyira katasztrófa, ha külhonból jönne a Klubrádió, mint anno a Szabad Európa Rádió, mert ugye az OVisra szavazók egy része (nem a gyökeres gárdáját értem) a Klubrádiót nem hallgatja, sőt azt sem tudják sokan, hogy van ilyen. Nade, ha lesz egy úgymond “tiltott”, annak hamar híre megy, azt meg ugye izgalmasabb hallgatni, mert mi magyarok szeretjük a tilosat kipróbálni = így jóval nagyobb körben terjedne az igazságunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. Külföldről kell egy rádió frekvenciát megnyerni,ami már nem csak Magyarország számára szól majd,hanem Európának is.A franciák figyelmeztettek először a rádió kinyírásának lehetőségére,amit Orbánnak fel is róttak,most pedig teret engedhetnének,így ez lenne az igazi pofon,amikor már külföldről lehetne kritizálni a kormányt,és a világ is jobban oda figyelne a magyar Hitler tevékenységeire.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  24. Egyébként aki ezt a fenti képet berakta,az büntetést érdemel,mert az ex.pornós Ani mára még rondább mint valaha.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  25. Orbán András Lajos

    Remélem nem sikerül a tervük, de nagy a sansz arra hogy a Klubrádiót kinyírják a ,,madámék,, nekünk megmarad a net. esetleg egy-két rövidhullámú sáv, a rádió már előkészítve OV1 , nem a gömböc hanem egy spéci rövidhullámú ketyere, ezt még az átkosban is nehezen lehetett zavarni, ha más nem lesz ezzel fogjuk beérni………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Oké! kussoltassanak el mindenkit! B@sszák meg,de akkor csinálják egyenesen! Mondják meg a rothadékok hogy mi elhallgattatjuk , a nekünk nem tetsző hangokat, álljanak ki, mondják meg hogy mi teszünk mindenki véleményére! DE EZ A SUNYI GUSZTUSTALAN,HÁTuLRÓL JÖVŐ ALATTOMOS SZEMÉTSÉG, EZ ,EZ, A VÉRLÁZÍTÓ! És vigyorogva hazudoznak, éjjel nappal, álmukban, mindíg,és folyamatosan! Hányingerem van tőlük,undor a köbön! pfujj! Meg a sok birkától is, akik tátott szájjal tapsolnak nekik,egész nap az okádalom hír tv előtt ülnek tátott szájjal,tapsikolnak,hányadék az egész! Nem tájékozatlanok ők, hülyék mint a valag, magyarul.ezek a valagok szokták a normális társadalmak nyakára ültetni a diktátorokat,meg a pénzéhes mohó telhetetlen csányi ,demján félék, vannak elegen. Elegem van belőlük, itt élnek körülöttem, látom ,hallom őket nap mint nap, Biztos hogy szörnyű állat volt rákosi,de még az is nyiltabban csinálta! Ennek az alattomos bandának tényleg újra kéne nyitni a recski kőfejtőt. És ezek a buta valagok nem is fognak soha megvilágosodni, ha orbánc elvenné a fele pénzüket akkor is csak néznének mint a birka, és tovább komenistáznának, Ez van, erre vagyunk ítélve úgylátszik. Ellenzék,… ugyan már, ezeket már nem lehet normális eszközökkel legyőzni.Hát ezek a sunyi férgek kiröhögnek mindenkit,cinikusak a végtelenségig. Komolyan felhúztam magam, ezek még azt is meg fogják csinálni, hogy a 3-ik évben mielőtt bármilyen komolyabb veszély fenyegetné őket, valami mocskos hazugsággal,megmérettetjük magunkat azemberekkel, vagy valami hasonlóval,feloszlattatják a vén hülyével a parlamentet, persze addigra már a sarkalatos törvények be lesznek betonozva, meg a többi mocskuk is, ők is ismerik a magyar társadalmat, tudják hogy beteg, ki is használják rendesen,és ez a legnagyobb bűnük, a további folyamatos elhülyítés.Talán majd egyszer szerveződik valami az utcáról, pincéből, vagy mit tudom én honnan. Vagy mi is elhülyülünk a tehetetlenségtől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  27. A Médiatörvény és a médiatanács jelentősége most derül ki. A legfőbb média ellenség kiiktatása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Bármikor lekussoltathatják a nemkívánatos NET oldalakat is , akár Kinában vagy Iránban.
    Persze nehéz lessz megmagyarázni Brüsszelben , de majd elmondják hogy a zemberek kétharmadának jogos felháborodása miatt kényszerültek erre a népszerűtlen döntésre , mert a sok netes szemét irrigálta már őket és féltik tőle a felnökvő generációt.
    Oszt annyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. sajnos már tudjuk, hogy “ki a tököm az a szalaiannamária” most már Kern András is tudja. tőle az idézet. remélem a végelszámoltatásnál az ő vagyona is visszakerül a közösbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Arató kioktatja a hallgatókat 2013. október 29. kedd | AN

Gyurcsány Ferenc telefonja Arató Andrásnak 2013. október 27. vasárnap

A Klubrádió magas etikai normái 2013. október 26. szombat | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos