Ronai and Ronai
AMERIKAI

Segíteni próbált a fuldoklón, ő is meghalt 2011. augusztus 29. hétfő 13:44 Forrás: MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Segíteni próbált a fuldoklón, ő is meghalt

Szombathely – Egy helyi horgászt keresnek a tűzoltók a szombathelyi Csónakázótóban; a férfi azon a nőn akart segíteni, akinek a holttestét hétfő reggel találták meg – értesült a Nyugat.hu hírportál.

A rendőrség hétfő reggel tájékoztatta az MTI-t arról, hogy egy 68 éves szombathelyi nő holttestét találták meg a tóban egy hídnál. Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy a bejelentést egy szolgálaton kívüli rendőrtől kapták, a rendőrség pedig vizsgálja az esetet.

A Nyugat.hu úgy tudja, hogy a horgász a nő kétségbeesett sikítására figyelt fel, a segítségére sietett, azonban mindketten elmerültek a vízben. A horgász ruháit megtalálták a parton, ám a holtteste egyelőre nem került elő, ezért Zánkáról elindult a vízi mentők járműve egy szonárral, amellyel átkutatják majd a tavat.

A rendőrség eddig még nem erősítette meg a Nyugat.hu értesüléseit, de a katasztrófavédelem ügyeletese az MTI-nek azt mondta: valóban még egy holttest után kutatnak a vízben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Kiderült, miért halt meg Amy Winehouse 2011. október 27. csütörtök | AN

Perelnek az étkezés miatt a muszlim rabok 2011. október 4. kedd | RR

Halálba kergették a hazafelé tartó fiatalt 2011. szeptember 18. vasárnap | AN

Istenítélet – meghalt Képíró Sándor 2011. szeptember 3. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos