Ronai and Ronai
AMERIKAI

Jennifer Lopez először beszélt a válásáról 2011. augusztus 3. szerda 6:09 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Jennifer Lopez először beszélt a válásáról

New York – Válása óta először nyilatkozott a médiának az ismert énekesnő. A Marc Anthony-val zátonyra futott frigyről a Vanity Fair magazinnak beszélt Jennifer Lopez.

Mint mondja, a közösen hozott válási elhatározás élete egyik legnehezebb döntése volt.

“Házasságomra életem egy nagy álmaként tekintettem, melyért mind a ketten áldozatokat hoztunk, ám úgy látszik, nem eleget – s ez bánt. Ettől függetlenül hiszek a szerelemben és igyekszem a szívügyekhez való optimista hozzáállásom megőrizni. Új célokat tűztem ki, minél jobb anyaként szeretném gyermekeim felnevelni, s az énekesi pályafutásom folytatásában is erősnek érzem magam.” -nyilatkozta Jennifer Lopez.

Noha az énekesnő szavaiból a válás miértje nem igazán derült ki, elmondta, hogy volt férjében eztán is egy kiváló énekest és előadóművészt fog tisztelni, akinek mindig megkülönböztetett helye lesz szívében, már csak azért is, mert ő a gyermekei apja.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Tőkés szerint Orbán védi meg a demokráciát 2012. január 9. hétfő | AN

Kirabolta az asszony Mel Gibsont 2011. december 28. szerda | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos