Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kirabolta az asszony Mel Gibsont 2011. december 28. szerda 15:26 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kirabolta az asszony Mel Gibsont

Los Angeles – Egyedül van, ráadásul 425 millió dollárral szegényebben Mel Gibson, miután kimondták válását. Felesége, Robyn Denise Moore visszavette az asszonynevét és vitte a fele vagyont. Gibson azért még így is jó puhán ül a maradék 425 millióján.

Egy Los Angeles-i bíró mondta ki a válásról szóló verdiktet, titkossá nyilvánítva annak lényegében minden fontosabb részletét. A People magazin tudni véli, hogy Gibsonék között nem létezett házassági szerződés, így automatikusan a törvényes vagyonmegosztás, az egyenlő arányú osztozás jöhetett csak szóba. Az Oscar-díjas színész vagyonát a Los Angeles Business Journal becsülte 850 millióra még 2006-ban.

A hetvenes évek végén, esküvőjük napján

A számos botrányon átesett Mel Gibson harmincegy évi házasságot hagy maga mögött; Robyntól hét gyermeke született. Gibson olyan filmeket rendezett és pénzelt, mint amilyen a 600 millió dolláros bevételt hozó Passió is volt, de sok pénzt fektetett ingatlanba is, így 2005-ben 15 millióért megvette a Fidzsi-szigetcsoport egyik szigetét.

Mindennek, valamint az alkotásokból ezután befolyó összegeknek a felére is joggal tart igényt az egykori fogászati asszisztens, aki egyidős az 55 éves Gibsonnal, és 2009-ben adta be ellene a válópert.

A házaspár még a hetvenes évek végén ismerkedett meg az ausztráliai Adelaide-ben, ahol mindketten egyazon házban béreltek házrészt. Hét gyermekük közül már csak a legkisebb, egy 12 éves fiú nem nagykorú, így csak az ő esetében kell a gyermekelhelyezésről és láthatásról dönteni.

Kislány a zongoránál: Timothy Dalton után Gibsont is sikeresen felpróbálta

A január 9-én jogerőre emelkedő válás rekordösszegűnek számít még hollywoodi viszonylatban is. Steven Spielbergnek is rendkívül sokba került, hogy megszabaduljon Amy Irvingtől 1989-ben, de még ő is megúszta százmillió dollárral.

Az első képek a nyolcadik gyerekről a sajtóban

Gibsont ráadásul nem csak egy nő feji: nemrégiben egyezett bele, hogy 750 ezer dollárt fizessen volt szeretőjének, Okszana Grigorjevna orosz énekesnőnek, akitől 2009 októberében született kislánya, Lucia. Okszana és Gibson azonban már hat hónappal a szülés után összevesztek, állítólag a színész rasszista és szexista kirohanásai miatt, de csúnyán hajba kaptak azon is, hova járjon – majd, évek múlva – Lucia iskolába. Gibsonnak korábban részegen, antiszemita dühöngései miatt gyűlt meg a baja a hatóságokkal.

Okszana és Lucia Gibson

Okszana – akinek a többek közt az egy időben James Bondot alakító Timothy Daltontól is van már gyereke – rendőrségi feljelentést is tett amiatt, hogy Gibson bántalmazta; ebben az ügyben még folyik a vizsgálat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 2 szavazatból)
Kirabolta az asszony Mel Gibsont, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. Utaltam a Passio cimü filmjét. Gibsonnak is vannak gondjai, ami a kiegyensulyozott lelkivilagot illeti. No persze ehhez lélek is szükségeltetik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  2. Nem kár érte.
    Istenverte antiszemita celebje !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  3. Úgy látszik, nem csak ingyen ebéd, ingyen pi.a sincsen. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  4. Nem vedem Gibsont,de az ukran szarmzasu holgyike es nem orosz,ahogy a cikk emliti, tudta nagyon jol,hogy hova tegye az ulepet.Az ukran es orosz holgyek a veluk szuletett osi foglalkozassal,irto jo anyagi heyzetben levo ferfiakat szemelnek ki maguknak.
    Altalaban nos vagy elettarsi kapcsolatokban levo ferfiakat tesznek tonkre.Haztartashoz vagy gyerekneveleshez nem ertenek,de lepedo akrobata szinvonaluk ugy latszik meghozza a gyumolcset a vilagon mindenhol.
    A horizontalis lambadat 24 oran keresztul tudjak jatszani mikrofon probaval egyutt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  5. Tehetségtelen senkiházi. Miután leszállóágba került a “karrierje” gondolt egyet, hogy zsidózzunk már egy kicsit az még mindig hoz a konyhára. Remélem végleg eltűnik a süllyesztőbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  6. ha csak 1/10 tehetséged lenne akkor már Oszkár díjas lennél, ne keverd már össze azt hogy valaki milyen a magánéletben, és milyen a színpadon. akinek meg nem tetszenek a filmjei, hát nem kell nézni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  7. fringe
    2011. december 28. szerda
    17:17
    :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  8. Mi a baj a kis Okszánával ?
    Nagyon is hogy helyeske.
    Kár hogy nemtom a telszámát.
    Boldogan ugrándozva követném az uccán , mint játékos kölyökkutya a gazdasszonyát…./ Josef Heller : A 22.-es Csdapdája c. alapműből idézve , szabadon./

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  9. A Passio tényleg egy nagy s**r volt….
    A másik vacak az Apocalypto volt…
    Maradt volna meg a halálos fegyver és halhatatlan szerelem stílusú filmeknél.
    Ja, és ha alkesz, akkor már állja meg ivás nélkül. Ha még sem, akkor legalább ne zsidózza le a rendőrt ha az intézkedik vele szemben ittas vezetésért.

    Meg ne rasszistáskodjon egyáltalán, mert a végén csak a Dörner színházában kaphat szerepet, máshol nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  10. A passió nem volt rossz, azt a részt leszámítva hogy Jézust nem csak a zsidók hanem az akkor Pogányok is (vagyis mindenki ) ölte meg.
    Ebből persze sokáig tartó vádaskodás alakult ki amit az utóbbi időben a katolikus egyház felerősített és a zsidók nyakába akart varni.
    Amit valójában nem értenek meg.
    Jézust nem lehetett megölni. Ő önként tette le az életét. Ha Jézus nem hal meg és nem támad fel akkor nincs megváltás, akkor nincs reménység az egész emberiség megy a pokolba. Isten akarata volt ez, Jézus is felvállalta, és nem volt könnyü neki. A Passióban a verés jelenet élethüre sikeredett, ezt is Jézusnak kellett kifizetnie, a mi bűneinkért.

    “Kislány a zongoránál: Timothy Dalton után Gibsont is sikeresen felpróbálta”
    cimke viszont nem méltó az amerikai népszavához.
    A nőkett ez a kifejezés tárgyként kezeli, akit akárki “felpróbálhat”. A férfi és a nő egyenrangú felek a sexualitásban, tehát nincs joga senkinek hogy ebben a dologban itélkezzen. Hanyan vagytok akik csak egy emberrel létesítettetek sexuális kapcsolatot ? Talán ez a soviniszta gondolkodás a mérvadó ma magyarországon ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  11. Ja még egy dolog. Az ukran vagy orosz hölgyekről. Igan vannak olyanok akik gazdag féfire vagy férjre vadasznak de általánosítani ? Miért magyar nők között nincsenek ilyenek ? Volt szerencsém ismerni orosz bevandorlokat, köztük sok nőt is. Keményen dolgoztak, tanultak azért hogy jobb legyen a családjunknak. Nem csalták a férjüket legalábbis akiket én ismertem, persze biztosan van olyan is.

    A cím hogy az ex feleség kirabolta Gibsont is nagyon sántít. Amiko rmég egy kis csoró senki volt Gibson ez a nő már akkor letette érte az életét. Hüséges társa volt sok éven át, ahogyan az eskü mondja, jóban, rosszban, betegségben egészségben. Gondolom az ex feleség a rémálmában sem gondolt arra hogy férje a férfiklimax vagy mi hatására megőrül, felrugja az addigi életét, a katolikus tradiciót és minta apából, minta férjből, minta katolikusból átváltozik. Nem értek egyet a katolikus dogmákkal, nagyon nem, de ez a passio az eddigi legjobb feldolgozás volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  12. Nekem akkor sem tetszett a Passio. Egyrészt azért, mert Jézus történetének nem ez a véres egy-néhány óra volt a legfontosabb része.
    Másrészt elég negatívan mutatta be a zsidókat. Már csak ha a tanítványai és az tömeg közti különbséget nézed, teljesen mások.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  13. Az orosz/ukrán nők általánosításával én sem értek egyet. Sokan tényleg a pénzre mennek, de ez nem vonatkozik mindenkire.
    Közülük rengetegen végeztek egyetemet, és saját cégük van, a saját erejükből. Nincs szükségük ilyen sugar daddykre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  14. Azért valamicske csak maradt szegénynek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Ez a cikk méltatlan a laphoz és az írójához is. Nincs okom védeni a cikkben szereplők közül senkit, de kifejezetten undorítónak tartom azt a kifejezést, hogy két nő feji… Tudod mikor RR? Amikor a pasi szül hét gyereket és harminc éven át elviseli azt a másikat… Az egész cikk stílusa rémes himsovinizmus, amit persze, többségében hasonló hangnemű hozzászólások követnek – szégyeljetek Magatokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  16. Bizonyára elérte a kapuzárási pánik a vén Mel Gibsont.
    Ne higgye, hogy innentől a férfiasságáért fogják szeretni.
    Frászt!
    A maradék lóvéjáért – vén hülye!
    Megjegyzem, aki szül hét gyereket és együtt él Gibsonnal 30 évet, többet is elviselhetne.
    *
    Amichay, azért maradjunk abba, hogy ez az ukrán matrac – Okszana Grigorjevna – megéri a pénzét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. A Passió a valaha készült 2 legjobb Jézus-film egyike. Ettől még maga Gibson nem túl szimpatikus, de remekművet alkotott. Sokszor van olyan, hogy remekművet nem teljesen épeszű emberek csinálnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Előbb leszögezem:magyar vagyok,nem szeretem az oroszt sem az ukránt,de Trianon ide osztott.
    Na most az orosz nőkről,ismerem jól őket is,mint a magyarokat.Az orosz nő olyan világvárosban is mint Moszkva vagy Sz.Pétervár,maga süti a kenyeret,csinálja a sajtot,nem vesz bolti kolbászt,hanem ő csinálja és minden éven elrak vagy 300 üveg befőzni valót.Amelett,hogy dolgozik,és ha van “dácsája” utazik órákat és a krumpliját is ott termeli.Ezzel szemben a magyar nők /tisztelet a kivételnek!/ azt sem tudják,hogy a túró tehéntejből van,vagy hogy kell egy töltöttkáposztát becsavarni.
    Gibsont én sem szeretem,hogy a témánál maradjak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

„Ülj a fenekeden, és írjál!” 2012. október 7. vasárnap | AN

Marc Anthony először beszélt a válásáról 2011. szeptember 2. péntek | AN

Will Smith: nem igazak a válásról felreppent hírek 2011. augusztus 25. csütörtök | AN

Újra találkozgat Jennifer Lopez és Marc Anthony? 2011. augusztus 11. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos