Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bűnösnek vallotta magát a kormányos 2011. augusztus 2. kedd 13:31 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bűnösnek vallotta magát a kormányos

Philadelphia – Bűnösnek vallotta magát Matt Devlin, a Delaware folyón közlekedő, kirándulókat szállító kacsahajót felborító vontató kormányosa, aki mobiltelefon-beszélgetéssel volt elfoglalva a baleset idején.

Devlin nem sokkal a baleset előtt szerzett tudomást arról, hogy ötéves fia esetében, aki szemműtéten ment épp keresztül, súlyos komplikációk merültek fel. A 35 éves catskille-i (New York) férfi úgy nyilatkozott: ha vissza tudná pörgetni a múltat, ma másképp cselekedne.

A baleset 2010. július 7-én történt. A kacsahajó mind a harminchét utasa a folyóba esett az ütközés miatt, nem sikerült azonban kimenteni két magyar cserediákot, a 16 éves Schwendtner Dórát és a 20 éves Prém Szabolcsot. Ítélet november elsején várható.

Az áldozatok családját a kártérítési perekben a New York-i Ronai and Ronai Ügyvédi Iroda képviseli. Holy Ronai és férje, a magyar származású Peter Ronai korábban elmondta, hogy a családokat ért veszteséget nem lehet pótolni, a per során a céljuk az, hogy hasonló balesetek a jövőben ne fordulhassanak elő. A Ronai and Ronai Ügyvédi Iroda az egyik legsikeresebb New York-i cég a kártérítési ügyekben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. Remélhetőleg gyorsan lezárul az eset.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Szomoru tragedia, de szamomra nagyon visszatetszo, a cikkhez tarsulo a Ronai and Ronai Ugyvedi Iroda reklamozasa. Kedves Szerkesztoseg, ez nem volt szep!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

17 milliós megállapodás a kacsahajó-balesetben 2012. május 10. csütörtök | AN

Megkezdődött a per kacsahajó-ügyben 2012. május 7. hétfő | AN

Május 7-én kezdődik a kacsahajó-tárgyalás 2012. május 3. csütörtök | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos