Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyermekfilmmel toboroz az al-Kaida 2011. július 21. csütörtök 15:36 | AN

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyermekfilmmel toboroz az al-Kaida

London – Az al-Kaidához közel álló szélsőségesek gyermekeknek szánt animációs mesefilmmel igyekeznek fegyvereseket toborozni.

Egy londoni központú szervezet szerint egy arab nyelvű honlapon jelent meg némi információ a toborzó videóról, amit kifejezetten gyermekeknek szántak a készítők. A szervezet szerint a filmen „hősies” küzdelmek, fegyveres harcok lesznek láthatók azok ellen, akik megkérdőjelezik az iszlám hatalmát.

A honlap már néhány képkockát közölt is a filmből, hogy kikérjék a honlap látogatóinak véleményét.  A vélemények általában egyetértőek, ám olyan is akad, aki azt teszi szóvá, hogy a dzsihádisták a filmben úgy néznek ki, mint a szörnyek- pedig hát nem is, ugye.

Arról egyelőre nem írtak, hogy a rajzfilm gyártása hogy áll, mikorra lesz kész. Feltehetőleg azonban nem lesz akkora kasszasiker, mint a Harry Potter befejező része a „dekadens„ nyugati világban. Remélhetőleg még egy új géppuskatisztító-szettre sem futja majd a bevételből.

A film azonban intő jel, hiszen ha bizonyos társadalmakban már gyermekkortól arra nevelnek, hogy a fegyveres harc és a gyilkolás a kívánt eszköz egy cél eléréséhez, akkor ép ésszel meggyőzni már igen nehéz lesz később.  Így biztosítva lehet a terrorszervezeteknek a magukat feláldozni is képes „alapanyag”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 2 szavazatból)
Gyermekfilmmel toboroz az al-Kaida, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

8 Reader’s Comments

  1. Ez nem az első ilyen jellegű gyerekműsor lesz. Oscarra viszont tuti nem fogják jelölni ezt a Jihad Joe-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. A különböző teNNorszervezetek, köztük az AK a kommunikáció ilyen olcsó módjával ( mint video üzenetek, animációk) stb. sarkallnak óriási milliárd-dolláros-eurós anti-teNNor kiadásokra országokat a világon.
    Kis befektetéssel- nagy érvágás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. A neonácik mindenütt megfertőzik a gyerekeket! Aljasság felsőfokon! :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Acélt nekik! És tüzet !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. Remélem van videojátékuk is :P

    Na de komolyan; A jenkik és szövetségeseik szétverték az elitjüket, ők pedig az elmúlt években nyugatiak helyett sokkal több muszlimot mészároltak le, ezért nincs semmi meglepő abban, ha az agymosást már ilyen fiatalon megkezdik. Pakisztán vallási iskoláiban (medresze) tökéletesen működik a rendszer, már tizenévesek is boldogan felcsatolják magukra a robbanóövet vagy húzzák ki a gránát kanócát a paradicsomi túlvilágba vezető halálhoz.

    “Élesebb a kardnál a toll”… Úgy tűnik, ha már megkopott a karc, jöhet a média.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Nahát, micsoda felfedezés… :(

    A MEMRI, a DEBKA, a PMW, a Second Draft, és még vagy tucatnyi szakmai (és rengeteg nem szakmai, de kitűnő amatőr) oldal már sok éve ezrével közöl hasonló iszlámnáci agymosó műsorokról tudósításokat…

    Nem is nagyon értem, hogy a világmédiákból ez hogy maradhat ki.
    Ha rendszeresen bemutatásra kerülne, ezek a prehumánok hogy csinálnak a saját gyerekeikből állatot, alighanem egyből megváltozna a “szegény, elnyomott, békeszerető” iszlamistákról alkotott nemzetközi téveszme.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  7. És igen, ezen a szinten már nincs helye a “párbeszédnek”. Mikor generációk óta százmilliók nőnek fel így.

    Acélt és tüzet nekik, így van.

    Itt már más nem segít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  8. Velemenyem szerint cca ott tartunk mint anno 1933-38 kozott Europa amikor felre kelett volna tenni a humanizmust meg az illuzorikus remenyeket egy idore es erot felmutatva ( es annak arat penzben verben megfizetve ) betorni par orrot ami altal viszont egy vilaghaborut lehetett volna elkerulni.

    Ma is itt tartunk. A “nyugat” naprol napra gyengul de az uj erosek nem ugy kezelik ezt mint anno a Szovjet birodalom szethullasanal volt, amikor a szethullott es meggyengult oroszokra nem maszott europa es az USA, hanem bizony a mostani “eroskodok” verszagot erezve egyre erosebben kiabalnak hogy ok vert akarnak.

    Most talan meg olcson meguszhatnank ha az o kihivasukat elfogadva egy kicsit atmennenk brutalisba, hogy utanna egy idore ( mint Eurpaban 45 utan ) egy kis idore beke legyen.

    Ha nem tesszuk ( es sajna nekem van egy ilyen erzesem ) akkor nem is olyan soka , par even belul ezert veresen megfizetunk, es persze hallgathatjuk majd a politkusaink velemenyet szornyulkodeset hogy ” hat ezt ki hitte volna…. “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Iránban kivégeztek egy ellenzéki költőt 2014. február 14. péntek | AN

Terrorfenyegetés Magyarországról 2014. február 12. szerda | AN

Fellebbezést nyert bin Laden sofőrje 2012. október 16. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos