Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pénzért adná Tarlós a kórházakat az államnak 2011. július 14. csütörtök 6:35 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Pénzért adná Tarlós a kórházakat az államnak

Budapest – Kárpótlást vár a Fővárosi Önkormányzat a fővárosi kórházak államosításának fejében, s az erről szóló listát Tarlós István főpolgármester már átadta Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkárnak. A Népszabadság birtokába került dokumentum szerint Tarlós István “elvárja, hogy az állam ismerje el és fizesse meg a kórházi vagyonra eddig költött összegeket, köztük a működési ráfordításokat, az eszközpótlást. Vállaja át a kórházakkal kapcsolatos kártérítési felelősséget, a perekkel járó jogi kötelezettséget, a  kórházak adósságait (ez most körülbelül 3-4 milliárdos tétel).

Továbbá: kéri a kórházi ingatlan és ingó vagyon fölmérését és ellentételezését, további auditált beszámolókhoz kötné a kórházak átadását, melynek költségét szintén az állammal fizettetné ki.”

Havas Szófia, a Fővárosi Önkormányzat szakbizottságának alelnöke a Népszabadságnak azt mondta: bár ő sem ismeri a részleteket, de ha a fölsorolt tételek mindegyike szerepel a listán, akkor legalább 500 milliárdos ellentételezésre “kényszerülhet” az állam. A Népszabadság kérdésére a részletekről sem a városházán, sem az államtitkárságon nem kívántak nyilatkozni – olvasható a lap csütörtöki számában. “Mindkét hivatal azt írta a kérdéseinkre, hogy csak a folyamat végén avatja be a nyilvánosságot a részletekbe” – idézi a napilap a válaszokat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 1 szavazás)

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Tragikomédia a járulékfizetők és az eü dolgozók kárára. :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  2. Miafene.
    Újabb lehúzása a köznépnek ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. Voltak idők, én még abban nőttem fel, ahol a pártitkár 30 év alatt szerezte meg azt, amit ezek a modern machiavellik, hetek alatt magukévá tesznek. Szegény emberek, mit kell még végignéznünk, mindezt arcátlanul, elszámoltatás nélkül. Mert ezek a pénzek, nem minket fognak gyarapítani, lásd az elmúlt 21 évet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  4. Jöhet még kutyára dér , modernkori ” párttitkárra ” valódi elszámoltatás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  5. B RH pozitv
    B+ Tarlós

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  6. Letarolósisti milyen randa hajléktalan lesz a fasizmus-mentes magyar-országban (orbánc utáni paradicsomban)?
    Még nem sejti, de sokan bele fognak rúgni!!!!! Megérdemli ez a csótány!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos