Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az MSZP sem nézi a köztévét 2011. július 8. péntek 13:54 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az MSZP sem nézi a köztévét

Budapest – Az MSZP is csatlakozott a Facebookon szerveződő csoporthoz, amely úgy döntött, hogy a napokban történt embertelen és nagyszámú elbocsájtások miatt nem nézi a köztelevízió műsorát. Miután a köztévé vezetői a legnépszerűbb arcokat és a legfelkészültebb szakembereket küldték el a csatornától, nem kell különösebb önmegtartóztatás ahhoz, hogy a csoport tagjai tartani tudják a szavukat.

Szanyi Tibor, az ellenzéki párt elnökségi tagja pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta: az MSZP szolidáris mindazokkal, akiket méltatlan körülmények között fosztanak meg munkájuktól, különösen a társadalom aljára szorult emberekkel.

Szanyi Tibor erről a főváros XIII. kerületében, a Szabolcs utcán tartott sajtótájékoztatóján – környezetében a lomtalanítás miatt nyüzsgő utca lakóival – beszélt, ahol azt mondta: “a hátam mögött a Fidesz-féle adócsökkentés nyerteseit látják, a Fidesz-féle munkahely-teremtési szájtépés eredményét”.

Az országgyűlési képviselő kijelentette: bár Európa az elmúlt napokban fellélegzett azáltal, hogy Magyarország befejezte féléves, “politikai értelemben nem túl áldásos” tevékenységét, az ország még nem lélegezhet fel. Arról is beszélt, hogy pártja támogatja a közmédiumokkal szemben a Facebookon hirdetett bojkottot.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Az MSZP sem nézi a köztévét, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

26 Reader’s Comments

  1. Eddig verbálisan nagyon jó volt Szanyi úr, jó lenne ha már végre tennének is valamit a demokratikus Magyar Köztársaság visszaszerzéséért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  2. Szanyi mondja, hogy mostantól ne nézzem? :roll:
    Akkor elkezdem nézni!, mert eddig nem néztem.
    :lol:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  3. Nagydolog én már hónapok óta nem nézem.
    Mertami szar az szar , hiába próbálják eladni narancsnak .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  4. Akármit mond Bartus Laci , akkorsem nézem.( Bár a Zatévét sem )
    MErt szépdolog a politikai hitvallás , de a gyomorbaj még annál is erősebben esik a latba. Azmeg kinek kell nemiga ?..:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  5. Legalább egy éve nem nézem már.Saját jól felfogott érdekemben.nem vagyok kíváncsi arra a hazugság halmazra amit közvetítenek:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  6. Nem nézem,de a baj az,hogy a közpénzből van támogatva ‘ De néha meg lehet nézni ‘Ha van hozzá idegük – Csak kattintsanak az MTV – re

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  7. Dunma, az van ezerrel. Ha az MSZP és az LMP valóban bátor lenne, akkor nem a “Nemnézés”-sel tiltakoznának, hanem bojkottálnák a királyi médiákat, vagyis nem nyilatkoznának nekik. Az tényleg gáz lenne a hatalomnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  8. Így van Andy. Ne tegyék be a lábukat, úgyis hiába teszik be.Én sem nézem már legalább 1/2 éve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  9. De hát hol. hogyan jusson el az ellenzék szava a zemberekhez ?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  10. Kalózrádiókon, interneten, falugyüléseken, ha kell, külföldröl sugárzott adásokon keresztül. Bizony, barátaim, olyan idöket élünk, amikor szükség lesz megint a Szabad Europa Rádióra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  11. Gyula Bognár, Jr.

    Takarékossági intézkedés volt az elbocsájtás, kevesebb ügynököt kell használni ezentül. Az 550 ember megfigyelése, telefonjaik lehallgatása, levelezéseik és beszégetéseik tartalmának jegyzetelése, megvádolása, bírósági tárgylása, bebörtönzése túl sokba került volna az Orbán régimenek. Aki azonban az igazat ki meri mondani, hogy ez egy politikai tisztogatás, a média lefejezése azt azonnal börtönbe vágják, demokrácia ellenes magatartása miatt. Logikus.
    Talán a következö nemzeti konzultáció egyik kérdése az lesz, mire használják a megtakarított pénzt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  12. Nem nézem és nem hallgatom.. A szüleim 1950-ben sem hallgatták a Kossuth-rádiót,mert Rákosi és bandájának hazugságait szajkózta. Most Orbán=Rákosi! Akkor a SZER-t,meg Amerika Hangját,meg a BBC-t hallgatták-titokban. Most is kellene egy Szabad Magyarország Hangja Rádió és mindenki által fogható,folyamatosan sugárzó Szabad Magyar Televízió,mert a birkák és gyermekeik a Hír Tv-én, az Echo TV-én és a MR1 és MR2 nevű “független” rádióadásokon nőnek fel..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  13. Sajnos az MSZP-től ennyi teleik. Kezdeményezni nem tud, de legalább csatlakozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  14. Hurrá!
    Szanyi nem nézi a “Királyi TV”-t!
    Most persze nem tudom, hogy azért, mert a zsurki vodkakóstolóban áram/adásszünet volt-e, avagy tönkre ment az egyetlen készülék (“Munkácsi Color” anno 1982), vagy talán azért, mert az addig őt (Szanyi) meginterjúvoló és ezáltal a 2010-es választásokig az MSZP-től még a megmaradt szavazókat is elvadító műsorvezetőket rugdalják ki …?
    Hát tegye, illetve ne tegye/nézze. Se ő, se az MSZP! Így az 5-6%-os nézettség 4,5-5,5%-ra csökken.
    EZ aztán a Bosszú!
    Ha netalán azt jelentették vona be, hogy sem a “kukac” sem a “retek” tévét, de az Újhatalmasokhoz egyre jobban töleszkedő ATV-t ne nézze senki, akinek még minimális elkötelezettsége van a Köztársasággal szemben, no azt megérteném!
    Azt is megérteném, ha demokratákként kiállnának pl.a Klubrádó mellett, esetleg gyűjtést rendeznének számára (jólfizetett parlamenti képviselőik amúgy gyurcsányosan/bajnaisan lemondhatnának egyetlen havi illetményükről)!
    No de ilyet EZEKtől elvárni? Akik a demokrácia üdvére tevékenykednek már bő egy esztendeje az Országggyűlésben? – láthatatlanul és hallhatatlanul tűrve pl. cca 3 millió ember 3000 mlrd. ft. megtakarításának elrablását, a visszamenőleges törvénykezéseket a Tákolmányt! Hát nekik is kell élniük valamiből! Pláne azok után, hogy az Újhatalom kib@…ta őket miden IT és FB tagságból! … hiszen az emberfiának ennie is köll valamit, képviselő létére pedig mégse’ mehet utcát seperni (nem úgy, mint a tanárok Debrecenben!)!
    Ugye?
    Írgalmatlanul elegem van a mai magyar “politikai elit”-ből! Többségüknek addig tejed a horizontja, amíg a következő havi átutalásukat kapják meg (és mekkorát fognak majd csodálkozni, amikor az általuk támogatott/lájtosan ellenzett hatalom majd ezt is megvonja tőlük?!). Azok a rátermett emberek, akik még a 2006-10-es Országgyűlésben is tagok voltak (többségüket 1990-től a nemzeti oligarchia kirugdaltatta!) ma minden mást csinálnak (az egyik erre hivatott ÁLLAMFÉRFI ma műsort vezet a kivégzésre jelölt Klubrádióban!), csak nem azt, amire tehetségükből telne … törvényeket hozni, az Államhatalmat felelőssen el- és beszámoltatni!
    Szegény Hazám!
    Szegény honfitársaim!
    Szeptembertől kezdve már csak “kívülről” fogok “beugatni” Nektek!
    Ahogy Hofi, mint egy “kiöregedett vadászkutya”!
    :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  15. “Ki nem sz….. le” (Jó reggelt Vietnam), hogy mit néznek!!!
    Szájzáruk van! Sunnyognak!
    Aki meg rázná fel őket, azt meg hátba támadják.
    Szanyi, jobban tenné, ha fel tenné a láthatattlan süvegét.
    Liftezik a gyomrom, ha valamelyik médiában olvasok a kijelentéseiről.
    7 hónapja, csak diszlet a TV a szobámban.
    Kidobom/elajándékozom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  16. “Szeptembertől kezdve már csak “kívülről” fogok “beugatni” Nektek!”
    Velem együtt. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Szanyi úr, köszönjük a jó tanácsot. TV hiányában az internetet és az onnan letöltött filmeket nézzük.
    jobban örültünk volna ha valamilyen akció programot hallunk Öntől, esetleg az esedékes tüntetés időpontját és témáját. A közmédiumoktól kirúgott értelmiségiekért, akik eddig valamiért úgy gondolták ,hogy a Fidess ” sokkal jobb” mint a volt állampártutód, talán tehetne valamit az MSZP.
    A baloldal sajnálatosan elhanyagolta a média jelenlétet, míg a jobboldal a liberális médiaigazgatást kihasználva kiépítette a maga kis hadállásait a kereskedelmi médiában. Ha nem lépünk akkor belénk fojtják a szót.
    Program kellene és persze a programhoz pénz is. A pénzhez pedig a párttal szimpatizáló vállalkozók. A Fidess-nek ebből is több van.
    Kedves Szanyi úr egy darabig még várunk Önökre, de pénzünk és a türelmünk fogytán van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Ne csináljátok már! Én nézem, mert naprakészen akarom tudni a következő aljasságukat!
    Egyébként hogy cáfolnám meg naponta a környezetem fidesz hívőit?Ha most nem is, de előbb, vagy utóbb le fog esni nekik, hogy igazam volt! Ha 10-ből 2-3 észhez tér, már megérte!
    Persze addig míg nem jön éjjel a fekete kocsi…Mert ezektől minden kitelik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Sajnos az nem megoldás hogy nem nézzük, közpénzből finanszírozott állami tv-ről beszélünk, valamilyen szinten érthető a leépítés, mert 2 forintot sem érő műsort csináltak, és ehhez 1300 fős létszámmal, raboltak a tv-sek már eleget, (meglehet nézni a házaikat) az adó fizetők pénzéből, ráadásul, mindig olyan modor uralkodott a királyi tv-nél, mintha az ott dolgozók, felsőbbrendűek lennének az embereknél. Kíváncsi lennék hányan voltak a bohóc felvonuláson, támogatva a rendvédelmiseket, hát én sem vonulok fel miattuk az biztos. De az sem mehet tovább amit a kormány csinál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Ez a királyi TV-zés mindig felb@xsza az agyamat. Pro forma a Magyar Köztársaság közpénzekből fenntartott televíziója. Mégis mindenki, aki nyilvánosan beszél róla királyi TV-nek titulálja. Ez nem egyszerű divat, hanem őszinte beszédként is fel lehet fogni. Valamiféle hatalom elfogult kiszolgálójaként tekintenek erre az intézményre, mintegy elfogadva és természetesnek tekintve ezt az állapotot. Vagy a hivatalos hatalom hivatalos értékrendjét képviselő és közvetítő szervezet lenne ez? Bármiről is van szó egy biztos, nem a Magyar Köztársaság TV- jeként működtetik az ott dolgozók és irányítók. Sőt, egzaktul sehol nem láttam még leírva, nem hallottam még kimondva, hogy mi a frászkarikát akarnak ettől a rendszerváltás előttről örökölt, szépmultú intézménytől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  21. ez a “király-tv,” nem a “monarchia” televíziózásra utal, hanem az hogy “ő” volt az első, (és a hatalom tv-je, tehát állami) csak vannak akik félre értik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Pont itt a lényeg! Az, hogy állami, az csak akkor jelenti azt, hogy az éppen kormányon lévő párt TV-je (királyi), ha pártállamban élünk. Hivatalosan a kormány csak üzemelteti, de az adófizetők fizetik a “cigányt”, mégsem ők rendelik a nótát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Könnyen cstlakozom a bolygotthoz, hisz a Fidesz szócsöveket, a hugarista Echo TV-t, a rémHÍR TV-t a listámban már régen LETILTOTTAM.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. A 24-et megnézem azért,a híradót nem,mert 1950-ben érzem magam,olyan seggnyalás folyik,és kósa,szíjjártó,a vezér látványa gyomorfájást okoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Az ellenzéknek nem kell sehova eljutni,az az ember,aki a zsebén érzi hogy mi a baj,annak mutogathatnak bármit,a saját bőrén érzi,nem jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Tisztelt Szanyi Úr!
    Két megszólalása között szenvedek a tanácsai hiánya miatt! Kérem ne tegye ezt velem! Ha esetleg a megélhetéssel és a munkakereséssel kapcsolatban is volna néhány iránymutatása ne hagyjon szenvedni haladéktalanul nyilatkozzon kérem!
    Ha abban is akadna néhány ötlete, hogy milyen tennivalói lennének az MSZP-nek a hitelesség visszanyerése, megújulás, fiatal dinamikus és nem lejáratott politikusokat a vezetésbe, stb. témában, hogy esélyt kapjon az ország a normális életre ne tartsa vissza, ossza meg az érintettekkel! Ha kell, képes lennék átmenetileg nélkülözni az iránymutatásait, sőt ha hátrább lépne teret adva a fent említetteknek, nagy fájdalommal de elviselném!
    Ami a vitaindító cikket illeti nem vagyok mazochista. Művészeti téren, szórakoztatásban de újabban közéleti téren sem üt meg semmilyen minimumot a köztévé. Meggyőződésem, hogy nem az ott dolgozó és jelenleg kirúgás alatt álló munkatársakon múlik ez az állapot hanem éppen a maradók okozzák. Hosszabb távon ezen is segítene ha megtisztulna, megerősödne a jelenlegi ellenzék és legalább az esélye megteremtődne egy politikai fordulatnak!
    Jó munkát Szanyi úr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos