Ronai and Ronai
AMERIKAI

Családi tragédiák országszerte 2011. július 20. szerda 4:30 Forrás: RTL

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Családi tragédiák országszerte

Budapest – Tegnap két megrázó családi tragédia is történt hazánkban. Valkón egy férfi végzett barátnőjével, majd annak édesanyjával és nagymamájával, végül magával is. Baja mellett pedig egy 10 éves kislány meghalt, két fiút pedig kórházba szállítottak, mert a gyanú szerint nevelőanyjuk gyógyszereket adott be nekik, majd ő is begyógyszerezte magát.

Családmészárlás Valkón

A Pest megyei Valkón egy családi háznál történt tragédia tegnap reggel 10 után. Egy 27 éves fiatalember, még nem tudni miért, késsel neki esett 23 éves barátnőjének, majd a lány édesanyjának és nagymamájának is. Miután mindegyikükkel végzett, saját magát is leszúrta. A szomszédok kiabálásra lettek figyelmesek, volt, aki segíteni próbált.

Noha helyiek szerint a családnak nem voltak anyagi gondjai, sokan elmondták, hogy a 27 éves férfi kábítószer és alkohol problémákkal küzdött. A fiatalember állítólag korábban több alkalommal is pszichiátriai kezelés alatt állt. A valkóiak úgy tudják: most szombaton kellett volna börtönbe vonulnia, mert birkalopásért négy évre ítélték. Más feltételezések szerint tette hátterében az is állhatott, hogy barátnője a napokban Írországba költözött volna az édesapjához.

„Büntetőeljárás keretében vizsgáljuk az eset körülményeit, próbálunk a tragédia okára fényt deríteni, most folyamatban van a helyszíni szemle a tanúk kihallgatása és az adatgyűjtés” – mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Gyermekmérgezés Baján

A Bács-Kiskun megyei város külterületén egy anya nevelt gyermekeit gyógyszerrel mérgezte meg. A nő a helyi kórházban dolgozó férjének azt ígérte, délelőtt bemegy utána egy kivizsgálásra. Ám nem érkezett meg, így a férfi a nővérét kérte, hogy nézzen át hozzájuk.

„A kislányom felsétált az unokámmal, dörömböltek az ablakokon, mert be volt sötétítve körbe minden, az ajtó zárva sehol senki, semmi hang” – mondta Németh Sándorné, az apa nővére.

Mivel senki sem nyitott ajtót, a férfi elkérezkedett a munkahelyéről és hazasietett. Amikor a házba lépett megdöbbent: a kislány már szemmel láthatóan meghalt, a két gyerek másik pedig ott feküdt mellette.
Noha azonnal mentőt hívtak, a a 10 éves kislányon már nem tudtak segíteni.

A két kisfiúnál is felmerült a gyógyszermérgezés lehetősége, így mind a kettőjüknél már a helyszínen a mentők gyomormosást alkalmaztak, és így stabil állapotban, gyakorlatilag panaszmentesen szállítottuk őket és az anyukát a bajai kórházba.” – mondta Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője.

“Az édesanya jelen pillanatban sincs kihallgatható állapotban, tehát eddig nem tudtuk megkérdezni tettének okáról.” – mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Döbbenet és borzalom.

    *
    Nem lennék meglepve, ha a mögöttes indok anyagiakra vezetnének vissza.
    Egyre több a nyomorgó család hazánkban.

    :roll: :cry:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  2. Sajnos ezekkel az eseményekkel együtt élünk már egy ideje. Azóta, amióta a felelőtlen, kapzsi, törvényeken felülemelkedő, gőgös politikusaunk szipolyozák a népet. A sok szerencsétlen és magatehetetlen emberek más kiút nem lévén, önkezükkel vetnek véget életüknek. Van ISTEN az égben, és az okozóit ennek a népírtásba forduló eseményeknek hamarosan véget vet a fordulat. Akik idősebbek még emlékeznek 1956-ra, hős politikusokat, pártitkárokat kötöttek az autók után, akasztottak fel, vágtak ketté a megdühödött tömegek, akiknek elegük volt a zsarnokoskodó önkényes vezetőkből. Még az egérjukba is belebújtak volna az akkori idők nagyjai, hős szónokai, de nem volt hova elbújni, remélem ezúttal is lesz igazségszolgáltatás a népnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  3. Szinte naponta hallunk családi tragédiákról, kettős öngyilkosságokról. Köszönhetjük orbánnak, aki családok ezreit sodorja kilátástalan helyzetbe a kontár intézkedésükkel. Mondjanak le! Alkalmatlanok az ország vezetésére.
    A kutyámat nem bíznám rájuk, nemhogy egy országot!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  4. Egy alapítvány meg kívánja határozni, miként kezelje a média ezeket a híreket.
    Lehet már kezdi felismerni egyre több ilyen lesz?

    Valós probléma.

    Minimum 1,5 millió ember érintett. Hová meneküljenek azok akik kényszer közmunkásként a közmunkás bér felét kapják alig harmincezer forintot. Még a számlára sem elég. Mit fognak enni ha még tovább vonnak el szociális támogatásokat.
    Megindúl a bűnözés és a tragédiák sorozata.
    De nekünk ez nem probláma.
    500 milliárdért Mol-t veszünk.
    Szégyen és embertelen.
    A mélyszegénységet fel kell számolni! Állami pénzből.
    Egy perc idő sincs várni.
    Orbán töltsön el pár napott Borsodban. Költőpénz napi 10 forint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. Hiszen, rendbe tették 2 hét alatt az országot.
    Orbán kinyalhatja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Simon R.Miklós: Lesz elszámoltatás. Rögtönítélő. Népharag jellegű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Kiderült, miért halt meg Amy Winehouse 2011. október 27. csütörtök | AN

Perelnek az étkezés miatt a muszlim rabok 2011. október 4. kedd | RR

Halálba kergették a hazafelé tartó fiatalt 2011. szeptember 18. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos