Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kamu vakcinával nyomozta le bin Ladent a CIA 2011. július 13. szerda 10:16 | AN Forrás: AP

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kamu vakcinával nyomozta le bin Ladent a CIA

Washington – A Guardian értesülése szerint a CIA DNS-mintát szerzett a bujkáló al-Kaida vezér családjától, s azt összehasonlította az Oszama egyik nővérétől vett mintával. Az eredmény azt bizonyította, hogy a bin Laden-család a pakisztáni Abbottabadban rejtőzködik.

A pakisztáni elhárítás, az ISI ezzel az információval kapcsolatban tartóztatta le Sákil Áfridibét, az afgán határ menti Khiber tartomány tisztiorvosát. Úgy tudni, Áfridibe segítette a CIA-t abban, hogy hamis oltással megszerezzék a DNS-mintát Oszama bin Laden egyik vele élő családtagjától. Ez a minta szolgált azután az amerikaiaknak végső bizonyságként, hogy csakugyan a terrorvezér él a régóta megfigyelt abbottabadi házban.

Az orvos márciusban jelent meg Abbottabadban azzal, hogy ingyen beoltja fertőző májgyulladás ellen mindazokat, akik igényt tartanak rá. Az akció során semlegesítenie kellett a helyi egészségügyet, nehogy valaki gyanakodni kezdjen; ezt az illetékesek lepénzelésével érte el. Az oltási fedőtörténet hihető volt, mert nem sokkal korábban az egészségügyiek már beoltották a bin Laden házban élő gyerekeket járványos gyermekbénulás ellen is.

A hatóságok márciusban kezdték beoltani az egyik abbottabadi szegénynegyed lakóit. A fertőző májgyulladás elleni vakcinát három etapban szokták beadni, és a második etap egy hónappal az első után jön. Áprilisban azonban már dr. Áfridibe jelent meg a hamis vakcinával, és sikeresen meg is szerezte a DNS-t.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Ahelyett hogy megköszönték volna neki !
    Idióta pakisztániak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Jesszus ! tavaly akkor kit kerestek a H1N1 vakcinák beadásával?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. A pakisztáni államhatalom az összedőlés szélén áll, köszönhetően a gyengekezű irányításnak. Demokratikus módon próbálták az egyre súlyosbodó iszlamizmust és kísérőjelenségeit kezelni, és nem értették meg, hogy ez lehetetlen.

    Igazából Ali Bhuttonak, és lányának a megválasztáása volt valamiféle pakisztáni csoda, annak idején… mindkettő az életével fizetett, mert ők sem értették meg, hogy az iszlamizmus ellen semmi nem elég hatékony, ami kevesebb, mint Muhsharraf elnök tevékenysége volt.

    És még Musharraf is egy igen felvilágosult, “puha” diktátornak minősült, bármilyen mérce szerint is…

    A mostani paki. kormány pedig azzal próbálja elhalasztani saját bukását, hogy bizonygatja az immár ultraradikális tömegeknek, és az ezeket hergelő iszlámnáciknak, hogy de hát voltaképpen egy oldalon állnak.

    Nem akarják látni, hogy ez nem járható út, mert az iszlámnácik felé TILOS bármiféle engedményt is tenni, nekik bármiben is kedvezni szintén tilos.

    Iszlamistával, iszlámnácival egyféleképpen lehet kommunikálni: megsemmisíteni őket.

    A paki. kormány sorsa már eldőlt, csak ezt nem hajlandóak belátni. Pedig jobb lenne, ha megterveznének egy használható menekülési útvonalat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  4. Ezt szeretem az ilyen CIA-s történetekben, utólag már olyan bravúrnak, meg trükkök sorozatának, High technológia bevetéséről szóló legendákat párosítanak egy egyszerű fogást amiben elkapnak egy birka pásztort, venni akarnak vacsorára egy birkát, de az úgy beijed tőlük, hogy beköpi hol van Bin-Laden

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  5. hamond:

    - Jójójójójóóóó… nyugi, komám.

    Látom, te is nagyon gyűlölöd az USA- t, és még abba is belekötsz, amibe tényleg nem kellene.

    Na, de… most jön a kérdés!

    - Mégis, miből gondolod, hogy a kitűnően dokumentált, teljesen nyilvánosságra hozott, az események kimenetelével is abyzolút egybevágó híradás a HAMIS, viszont, a te ki tudja, honnan vizionált meglátásod az IGAZ?

    Másképpen:

    - Miért ne fogadhatnánk el egy remekül kivitelezett, és ugyanilyen remekül dokumentált akció valóságos mivoltát, és miért kellene elfogadni EZZEL SZEMBEN egy jól láthatóan dühöngő, erősen összeesküvéselmélet- gyanús, sehonnan nem ellenőrizhető beírást?

    De most komolyan, ezt magyarázd már meg…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  6. Eldrad
    honnan veszed hogy gyűlölöm az USA-t, max kissé cinikus vagyok egy olyan szervezet tevékenységével, akik felrobbantatták a saját épületüket, össze ugrasztatnak embereket más rivális bandán keresztül, (úgy hogy nekik semmi közük hozzá) kokain, gyémánt csempészésből fedeznek, “fekete” akciókat, tehát véleményem továbbra is az, nem kizárható a véletlen, (mert a kémkedés világában az is kell nem is kevés), és azt valami óriási trükknek, vagy leleménynek beállítani szánalmas, hiszen sok neves szakember véleménye szerint, már régen tudták hol bujkálhat Ha ez így történt ahogy most állítják, akkor miért nem rukkoltak elő vele hamarabb? talán csak nem titkosították 80 napra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Az ember, aki levadászta Oszamát 2011. július 5. kedd | Rákócza Richárd

A futár telefonja vezetett bin Laden nyomára 2011. június 24. péntek | AN

Elkapták a CIA pakisztáni embereit 2011. június 15. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos