Ronai and Ronai
AMERIKAI

Schmitt aláírta, mostantól elvehető a nyugdíj 2011. június 10. péntek 18:33 Forrás: MTI, AN

  • Hozzászólások(56)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Schmitt aláírta, mostantól elvehető a nyugdíj

Budapest – Azt eddig is sejtettük, hogy magára valamit is adó, tisztességes bukméker  nem kötött volna fogadást arra, vajon aláírja-e a Schmitt Pál a Fidesz-alkotmányának módosítását. Köztudott, hogy az álamfő (sic!) mindent aláír, amit a Fidesz és csapata szignálás címén elé tol. A Nemzet Gojostolla hozta a tőle megszokott formát: nyilván hosszan hezitált, osztott, és szorzott, végül azonban áldását adta az eddig szerzett jogok elvehetőségére. Indulhat a banzáj.

Schmitt Pál köztársasági elnök pénteken aláírta azt az Országgyűlés által hétfőn elfogadott alkotmánymódosítást, amely csökkenthetővé, illetve szociális ellátássá alakíthatóvá, valamint megszüntethetővé teszi az általános öregségi nyugdíjkorhatár betöltése előtt folyósított nyugellátást.

A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleménye, az államfőt idézve a fenntartható nyugdíjrendszer irányába tett szükségszerű lépésnek nevezi a nyugellátást érintő alkotmánymódosítást.

A hivatal tájékoztatása szerint Schmitt Pál a házelnöknek küldött levelében nyomatékosan felhívta a parlamentet, hogy a részletszabályok kidolgozása során, illetve az elengedhetetlen társadalmi egyeztetéseket követően a fokozatosság elve alapján hozzák meg azokat a döntéseket, amelyek figyelembe veszik az egyes életpályamodelleket, továbbá az érintettek egyéni körülményeit, így biztosítva a szociális jogok érvényesülését.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 1.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -22 ( 24 szavazatból)
Schmitt aláírta, mostantól elvehető a nyugdíj, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(56)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

56 Reader’s Comments

  1. Turcsanszky Pityu

    Fiúk, lányok!
    Amíg nem lesznek a fiatalok között olyan “sértettek”, akik elérik az ötvenhatos szintet, addig Orbán-basi Viktátor (vele a Golyóstoll, meg a többi lázár-huszár) azt csinál, amit akar. Az EU ugyan törhet borsot a Viktátor orra alá, de az csak fokozza elszántságát: élete a harc és az ellenfelek mindenáron legyőzése, ha lehet, megsemmisítése. Ha nem megy, akkor jöhet a félre- és megmagyarázás.
    És még mindig az egymilliót veri a bigott hívők tábora!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Tudlya e Palya bá? A maga 48 évesen kapot sportnyúgdílyát ís mek lehett voni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Javaslatom: Overdose legyen az elnök! Úgyis mindegy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. A golyóstoll hatalom. Ki nem adná a kezéből. Mintha az élete függne tőle.
    Az AB. bölcs emberei- bírái- lettek volna hivatottak megítélni, helyes -e az
    alkotmány módosításának tartalma. Már van áldozat. Többet akar ? Annyira szeret aláírni ? Ha vésztörvényt hoznának azt is aláírná ? Te jó isten . Milyen
    országman élünk ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. T. Keresztes S.!
    Ne haragudjon, de “kinyilt a bicska a zsebemben”!

    “Sőt, amióta Európa szerte, sőt világszerte megismerték Orbánt és kormányát, immár EU szervek, a Vatikán, sőt az Egyesült Nemzetek is felelnek Orbán és bandája működéséért! Ezek teszik lehetővé hogy a történelem legaljasabb gengszterei szétverjék nemzetünket, a jogállamiságunkat, az életszínvonalunkat. Orbán a Magyar Nemzeti Keresztény Polpot!
    Ebben a helyzetben megint csak az USA lehetősége hogy segítsen nemzetünknek, hiszen sem az oroszokra, sem a németekre nem számíthatunk”

    Kerem, valaszolja meg az alabbi kerdest: Ugyan miert felelos az EU, A Vatikan, Az Ensz vagy barki hatarainkon kivul? Ok juttattak ezt a primitiv tarsulatot hatalomhoz?
    NEM!
    A felelosseg CSAK ES KIZAROLAG azoke, akik hatalomra juttatak oket! Es azoke, akik nem mentek el szavazni, mentegetven magukat, hogy egyikse kulonb a masiknal, es egyebkent is tele van a “hocipojuk” a politikaval. Akik felelotlenul, gondolkozas nelkul vevok voltak az elmult 8 ev uszito, megoszto politikajara, a szavazasnal a bosszu, rosszindulat vezette oket, a realitasok egyaltalan nem erdekeltek ezt a “bazist”. A szamomra ugy tunik, hogy szinte mindenki probalja “attolni a a lelosseget” valaki masra, ahelyett, hogy szembeneznenek a rosz donteseikkel es levonnak a megfelelo kovetkeztest. Ez a “magyar atok”, a “balekkereses” ami nem vezet soha sehova.
    Ez a nep “ingyen” kapta a szabadsagot 1989-ben. Sajnos, nem tudta megbecsulni, mert nem tett erte semmit, csak az olebe hullott. Es a legtobben nem is tudtak vele mit kezdeni! Es amiert valaki nem hoz aldozatot, azt nem is ertekeli kellokeppen! Hat sajnos ez tortent.
    Mert mi is a szabadsag?
    1. Szabadon VALASZTHATOK A LEHETOSEGEK KOZUL
    2. Vallalni is KELL a dontesek nem csak pozitiv, de negativ kovetkezmenyeit IS! (na ez megy nehezen sokak szamara, hogy azt merjek maguknak a tukorben mondani: ezt elcsesztem/tuk)
    Ehelyett masokra mutogatnak, masoktol varjak, hogy rantsa ki oket abbol a posvanybol, amibe onkent es dalolva, szabad akaratukbol mentek!
    Amig ez a “tukorbe nezes” meg nem tortenik azok reszerol, akik hatalomhoz juttatak ezt a gittegyletet, addig semmi erdemleges nem fog tortenni. Kell, hogy a sajat borukon erezzek a diktatura hatranyait, hogy eszukbe jussanak a demokracia elonyei. Akkor majd lesz valtozas!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  6. Ha hányni akarok, akkor csak ezt fotót kell néznem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbánra várva 2011. június 6. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos