Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megfenyegették Lázár János gyerekeit 2011. június 16. csütörtök 16:32 Forrás: havariapress

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megfenyegették Lázár János gyerekeit

Budapest, Hódmezővásárhely – Elkapták azt a férfit, aki a közelmúltban súlyosan megfenyegette Lázár János fideszes frakcióvezető családját. Egy nyugdíjas rendőrről van szó.

A Fidesz frakcióvezetőjének gyermekeit név szerint említve fenyegette meg a közelmúltban egy akkor még ismeretlen személy azzal, hogy savval leönti őket. Az ügyészségi nyomozók elfogták a fenyegetőt, akiről kiderült, hogy egy 50 év körüli nyugdíjas rendőr. A férfi ellen más bűncselekmények miatt is eljárások folynak.

A hatóságoknak bizonyítékuk is van a fenyegető ellen, a rendőrség ugyanis egy másik bűnügy miatt éppen házkutatást tartott a férfinál, mikor a számítógépén rábukkantak a Lázár-családot fenyegető levélre. A gyanúsított már előzetes letartóztatásban van.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Megfenyegették Lázár János gyerekeit, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. …kezdődik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  2. Miert nem inkabb a lazart??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  3. Tipikus esete a figyelem elterelésnek! Lézer Jani megint előlépett, ugyan figyeljenek már rá is egy kicsit.
    Ha tényleg igaz a hír, akkor meg mélyen gondolkodjon el a szerepvállalásain, kicsit vegyen vissza a nagy képéből! Talán nem kellene a gyerekét is veszélyeztetni a saját törtető stílusa miatt! Legyen emberséges, korrekt politikus, ne adjon lehetőséget a hasonszőrű elmeháborodott ámokfutóknak.
    Egyébként ez a mentalitás a fidesz és a hozzá kötődő söpredék stlusa. Ott keresse a fenyegetőket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  4. Erre mondják: Ki szelet vet, vihart arat!
    Kár volt ennek a sz@rházinak a családját, pláne meg az ártatlan gyermekeit belekeverni… Elég baj nekik, hogy ilyen tag van a családban… Ezzel csak támadási pontot biztosítanak maguk ellen a jogos követeléseikért harcolók…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  5. Még is mit várt Lázár?? Miért a csodálkozás?? Sok ezer ember életét teszik tönkre szem rebbenés nélkül mondják ki a sok esetben “halálos ítéletet” egész családokra. Az indulat nőttön nő,meg jelent a féktelen gyűlölet s nem kell sok hogy valami végzetes és visszavonhatatlan történjen. Az lesz a köztársaság temetésének napja,akkor valami végérvényesen meg változik. Most még csak az egyén elkeseredett reakciójával szembesültek,mi lesz ha valaki meg lovagolja a kilátástalanságot s meg jelenik a színen egy szervezett ~szervezet aminek nincs más célja mint vissza ütni?? Minden hatást vele egyenes arányban lévő ellentétes irányú hatás követ……szörnyű bele gondolni ebbe az alapvetésbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  6. Érdekes megint az idözités, és raadasul rendörröl van szo, aki természetesen idö elött ment nyugdijba és gyerekeket fenyeget az allam pénzén… …
    Na kell-e ennél jobb? (ja, hogy cigany és zsido is…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  7. Nem elég fenyegetettség szegény gyerekeknek Lázár genetikai ivadékának lenni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  8. Lehet logika abban is hogy a “hír” csak valamiféle provokáció, figyelem elterelés én még is Gugyerákkal illetve azon mondatával értek egyet “ki szelet vet vihart arat”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  9. Úgy kell ezt a gennyes emberszabásút és a kölykeit “megvédeni”, ahogy ők az alkotmányt és a nyugdíjkasszát megvédték!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  10. A rendőrtisztet meg kirúgatja mert nem hagyta a házát kisajátítani!!!! Az már nem lesz nyugdijas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  11. Az Isten az egy szem alma miatt az újszülött csecsemőt is bűnösnek nyilvánította. Akkor követve az Isten útmutatását az Orbán, vagy Lázár gyerek miért nem bűnhődhet a szülő bűneiért? A géneket örökli az utód a hibásakat is. Már csak az a kérdés, hogy Lézer Janinak van e jó génje? Ezek naiv kérdések csupán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  12. Gonoszka: igazad van! Elég rossz ilyen hátrányos helyzetűnek születni! Én sem szerettem volna olyan apát, aki annyit is ér…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  13. Ja, az is lehet, hogy a rendör üres oraiban Heller Agnest olvas és az Ember Tragédiajat nézi a szinhazban…ugy két gyerek fenyegetés közt… Na meg ment volna tüntetni is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  14. Én ezt nem hiszem el.Ha igaz,büntetés jár érte,ha nem….
    Egyébként a kölykét ő keverte bele a politikába,a jó partit

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  15. Nehogy ezt a nótát énekeljék a gyerekeinek.
    http://www.youtube.com/watch?v=4gpjgPr5eGk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  16. Azon sem lennék meglepve ha kiderülne, hogy vádalkut kötöttek a manusszal. Öreg bevállalod, hogy fenyegetőztél és cserébe a többi ügyedet elaltatjuk. Ezért az ügyér meg kapsz egy kis pénz büntit, amit persze a csuti pöcs pártja kiperkál helyetted. Kapóra jön 50 év körüli, nyugdíjas, rendőr. A fityisz médiának lesz miről fröcsögni napokig. Természetesen általánosítva minden rendvédelmisre kiterjesztik, hogy a gazok nem elég, hogy 2006-ban ártatlan békés tüntetőkre támadtak, most meg már a kisgyerekeket is fenyegetik. Emlékezzünk csak annak idején a szargyártót, meg lézer janit, meg a gülüszemű rogánt meg a jogtudor répát is “megfenyegették” Szerintem azon fenyegető leveleket is meg lehetne találni valamelyik fityisz számítógép memóriájában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. De ezt lehet, hogy inkabb!!
    http://www.youtube.com/watch?v=AFA-rOls8YA&feature=fvst

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Ez olyan,mikor most a TEK “bravúrosan” szabadított ki egy magyart.Nevetségesek voltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. Sav?Az nagyon kevés….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. ŐK MEG ENGEM FENYEGETNEK A FASISZTA DÖNTÉSEIK MIATT.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  21. kiváncsi lennék ennek a ” rendőrnek ” az elmúlt fél év levelézésére. De az igazira , amit nagyvalőszínűség szerint gondosan törölt ö is meg levelezuőpartnerjei is.
    ( Méghogy bennmaradt a számítógépbe…kac-kac.. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. “Apa, kezdődik”……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Nem szabad, hogy a politikusok hibás döntéseit így bosszulják meg az érintettek, különben nem lesznek többek, mint bűnözők. Demokráciába élünk (még?), ezért amíg van rá mód, éljünk vele és ne sajnáljuk nevén nevezni a dolgokat és kiállni igazunkért anélkül, hogy ezért le kelljen süllyedni emberileg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. …és majd jön a másik nemsokára és ha azt is leültetik a harmadik és a sokadik. Kezdhettek félni mocskok, ha nem lesz 180 fokos fordulat a politikátokban nem lesz meg a 4 év sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Én nem hiszem ezt az egész blablát! Pont most, pont rendőr, pont nyugdíjas rendőr!!!! Na ne! Ez is a kommunikációjuk része = azt mondják ezzel, hogy “látjátok zemberek, ezek bűnözők, akik a munka nélküli pénzükért mindenre képesek”! Továbbra is hülyének néznek minket! Mint mindig! És még mindig akadnak szép számmal, akik mindezt (és sok más hazugságukat) el is hiszik! Fentebb a kommentekből látom, még közülünk is!
    Amúgy meg baromság lenne az OVis-ék családtagjait fenyegetni. Nem a családtagokat kell elzavarni, hanem magukat az OVisékat, de örökre. A családjuk meg, ha akar, menjen velük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Ha ez igaz, akkor szemétség, meg kell büntetni.

    Viszont miért van az, hogy ilyenkor mindig felötlik az emberben, hogy vajon tényleg igaz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. hoppa
    egyértelmű miért,mert olyan “szava hihető” a Király s az udvar tartása hogy még ‘egyszer sem” állított mondott valótlanságot.Másképp ezek úgy hazudnak ahogy a csapból a víz folyik. Teljesen el rugaszkodtak a valóságtól annyira ami már beteges. Mostanra egy tárgyilagos objektív meg figyelőnek aki mentes a személyes érintettségtől tehát minden nemű szubjektív indulattól IS NYILVÁN VALÓ hogy egy beteg ember beteges akarnóksága áll a háttérben.
    Ki ütközik cselekedetein ,döntésein a szociopata antiszociális személyiségzavar egy csipetnyi paranoid képzelgéssel meg hintve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Kincs, ami nincs 2014. március 27. csütörtök

Bocskai Döni mert nagyot álmodni 2014. március 6. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos