Ronai and Ronai
AMERIKAI

Idén sem volt botránymentes a melegfelvonulás 2011. június 18. szombat 18:19 Forrás: MTI. AN

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Idén sem volt botránymentes a melegfelvonulás

Budapest – Szivárványszínű zászlókkal és esernyőkkel mintegy másfélezer ember részvételével elindult az idei Budapest Pride rendezvény keretében szervezett meleg méltóság menete szombaton délután a Hősök tere torkolatából. Az ellentüntetők miatt módosították a menet útvonalát, így a szélsőségesek nem találkozhattak a melegekkel. A kettős kordon mögül kitörni próbáló ellentüntetőket a rendőrök könnygázzal és gumibotokkal tartották vissza.

Az Andrássy út Hősök tere felőli végéből indult mintegy másfélezer fős menet az eredeti tervek szerint az Oktogonon át Bajcsy-Zsilinszky utcán keresztül érkezett volna az Alkotmány utcába, hogy tiltakozását fejezze ki a nemrégiben elfogadott új alaptörvény ellen. A felvonulás szervezőinek közlése szerint az Oktogonnál zajló ellendemonstráció miatt a Csengeri utcánál elhaladva elkerülték a teret, és majd az Operánál térnek vissza az Andrássy útra.

Három kamion mögött sorakoztak fel a leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek (LMBT) szervezésében tartott megmozdulás résztvevői, akik között több közéleti személyiség és politikus is megjelent. A menet előtt és két oldalt rendőrök sorfala áll, és a vonulást rendőrautók kísérik a szervizúton.

Az Andrássy út valamennyi utcáját a rendőrök fémkordonokkal zárták le, és előttük teljes védőfelszerelést viselő rendőrök állnak sorfalat. Az Oktogon téren mintegy 500 ember gyűlt össze, nagyon sok a kopaszra borotvált, katonai gyakorlóruhát viselő fiatal. A tömegből melegeket szidalmazó bekiabálásokat lehet hallani. Több rendőrcsapatot van a helyszínen, tagjai teljes védőfelszerelésben, és több kutyás rendőr is megjelent.

Az Aradi utca Teréz körúton vonult el a tömeg az ellentüntetők mellett, a tüntetők közül kisebb csoportok füttyszóval és bekiabálásokkal fogadták a demonstrálókat. A menet a Jókai térnél kanyarodott vissza az előre tervezett útvonalra, az Andrássy útra. Az Andrássy úton az éttermek és kávézók teraszairól többen mosolyogva integetnek a felvonulóknak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Idén sem volt botránymentes a melegfelvonulás, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. „Ó szent mozgások, ó lázas érzékletek,
    Mindig ti legyetek imádatomnak tárgya,
    Nem méltó semmi más a bölcs hódolatára,
    Ez tölti mindig el gyönyörrel a szivünket,
    Ez az, amivel a természet kinál minket,
    Adjuk fel szellemünk, engedjük át magunkat
    Minden ellenkezés nélkül erőszakuknak,
    Nincs más törvény, csupán a kéj törvényei,
    Vágyainkat csak így elégíthetni ki.
    Bármily rendellenes, amire szervünk itt csábít,
    Sosem helyénvaló a lelkifurdalás itt.
    Tedd félre a morált, ne hüvelyezd a törvényt,
    Az eltévelyedést kövessük nyíltan önként.
    A szenvedélyen át a természet üzen,
    Épp ezért ne figyelj egyébre sohasem. (Petri György fordítása)

    A költemény a kihívó Az igazság (1787) címet viselte. Vajon akadt volna-e olyan politikai rendszer a történelem során, ahol meghallgatásra és helyeslésre találtak volna Sade sorai?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  2. Üdvözöllek olvasó Viktorisztánban a balkán nyugati peremén. Toleranciánk mint a hunoké kiknek útját járjuk. Fricskát mutatunk az Eu viselkedésnormáinak, meg nem értett gyerekként viselkedünk ha bírálnak. Ezek vagyunk mi magyarok; vagy csak hőn szeretett nemzeti (meg) vezetőnk és birka nyája?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  3. Na tessék! Végre egy olyan alkalom, ahol a söpredék ismét kiélhette magát. Ezeknek teljesen mindegy, csak balhézni lehessen.
    Azért szégyen, hogy míg máshol normális keretek között, fesztivál hangulatban lehet felvonulni, nálunk szégyenszemre csak balhék kiséretében.
    Miért nincs balhé Párizsban, Madridban, New Yorkban? A horvát melegfesztivált is az ottani fasiszták gerjesztették. Talán egy kicsit tolerálni kellene mások másságát, elfogadni őket olyannak, amilyenek.
    De, amilyen sötétségben élnek sokan, olyan a hozzáállásuk nem csak a sorsuk változtatásában, hanem ebben is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (25 szavazatból)
  4. A csuti pöcs “gárdája”(békés tüntetők) végre kimehetett az utcára randalírozni, olyan régen volt már egy kis balhé. A molotov koktélok is kiszáradtak, a tojások kikeltek, az utcakőfelszedő-dobáló izmaik is teljesen elernyedtek. Megint lehetett buzizni+AVH-ni. (Azt “szegények” nem tudják, hogy az AVH, Adó és Vámhivatalt jelenti napjainkban, ahhoz a rendőröknek semmi közük). Jut eszembe, Me. “úr”. a Gyúrcsány takarodj most nem aktuális, ezt meg teccettek mondani a randalírozó IQ bajnokoknak. Apropó. Kordonok. Azt méltóztatott ígérni a zembereknek, hogy uralkodása alatt nem lesznek. Bár, jobb az ilyetén dolgokat napirenden tartani, mert ugye nemsokára jönnek a nemzeti ünnepek és az ön, hogy úgy mondjam megítélése sem itthon, sem külhon, sem sehol a világon (meghozott “zemberközpontú, jogállamiságot tiszteletben tartó” stb.törvények) nem a legjobb. Lehet, hogy ezt önnek nem merik megmondani itthon, ( a páncélozott mikrobuszból nem látni, nem hallani) meg egyébként is folyton külföldön van, ott meg úriemberek a politikusok és nem mondják hátha önállón rá méltóztatik jönni. Vagy ha nem méltóztatik felfogni, majd jól “megszívatnak” (országilag) gazdaságilag július 01-től.Oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (18 szavazatból)
  5. Úgy látom a bér mínuszoló(k)hoz megjött a pénzes postás! Csak nem fáj az igazság?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  6. Meleg méltóság.. Atya Isten…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (16 szavazatból)
  7. Majd 50 év múlva hetero felvonulás lesz . ÉS a homo sexuálisok, bisexuálisok, transzneműek, és addigra majd a nekrofilek, zoofilek meg Isten tudja mik fognak tüntetni ellenünk, de ugye a másság az jó, és el kell fogadni, mert neki joga van, és had vonuljon fel méltóságteljesen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (18 szavazatból)
  8. ricsipop -

    - miért vagy ilyen ingerült? Neked is jogod van hülyének lenni!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  9. Carpenter-

    – igen, fáj nekik! Szerintem hazamentek és gőzerővel most rátámadtak jobb híján a számítógépre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  10. Carpenter, egyet értek azzal, hogy akik ott voltak randalírozni azok -olyanok, -azok, -azért mentek amiért te is leírtad. Miamare értem a finom célzást, és nagyot tévedsz ha azt hiszed hogy csak a csuti pöcs “gárdája” veti meg az eltorzult sexuális orientációt, azt az olyan nagyra becsült másságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  11. ricsipop -
    – a baj ott van, hogy tudatlanságból a másságot bűnnek kiáltják ki, megvetnek embereket, mert olyanok, amilyenek.Semmiféle “nagyrabecsülésről” nincs szó. Ők is a jogaikért küzdenek. Nem kellene ekkora feneket keríteni!
    Nem egy barátom van, aki homoszexuális, intelligensek, kulturáltak. Vállalják másságukat, de eszünkbe nem jutna ezért őket megvetni, kirekeszteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  12. Vannak jogaik, ugyanazok amik a heteroknak. Én nem kiáltom ki bűnnek hanem abnormális viselkedésnek tartom, amely nincs összhangba az élettel , és nem is azzal a tág fogalommal van bajom hogy másság hanem , ahogy ahogy írtam, eltorzult sexuális orientáció.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (15 szavazatból)
  13. ricsipop,
    Te mit tennél, ha úgy kamaszorod táján azt éreznéd, hogy valahogy nem vonz a másik nem, de a sajátod képviselői viszont igen? Hogy szerelmet érzel valaki iránt, aki nem a másik nem tagja? Hogy nem tudsz nélküle élni? Hogy nem tehetsz róla, de így van?
    Szerintem ezek a lehetőségek:
    (1) öngyilkos leszel
    (2) egész életedet titkolózva, rettegésben, kitaszítottként éled le
    (3) kiállsz azért, hogy emberi módon, magadat vállalva élhess.
    Én az utóbbit választanám, és nem, nem vagyok meleg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  14. Örülök , hogy rám írtad, egyszerű védekezésként írhatnám azt is , hogy velem biztos nem fordult volna elő, és nem is fog erre mérget vehetsz. De általánosságban élve , te ugye a harmadik választottad, szerintem pedig az amiért kiállnál te, már eleve nem vonhat maga után emberi módot. Bár, hogy mi az az ,,emberi mód,, tág fogalom, de a társadalom bizonyos része szépen feszegeti azt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (14 szavazatból)
  15. A sok homokos egyszerüen aberrált és kész!Nemsokára lesz nekrofil büszkeség napja is?Netán a pedofil tetvek is vonulgatnának?Ezekkel a vérszomjas kutyákkal nem lehetünk elnézőek!Dicsőség és tisztelet azoknak,akik felléptek ellenük!Mária országában nem türjük,hogy genetikai korcsok,testi és lelki torzszülöttek vonulgassanak!!!!A másságot szégyelni fogják hamarosan,a rózsaszin háromszög újra divat lesz az önfenntartó munkatáborban!!!!!SZEBB JÖVŐT!HIDEG BÜSZKESÉGET!Smash liberalism!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (28 szavazatból)
  16. … még tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  17. ricsipop-

    - ez Neked abnormális, eltorzult szexuális orientáció! Ha csak egy kis fáradtságot vennél (mint ahogyan nem), olvasgathatnál ezzel kapcsolatos tudományos könyveket, folyóiratokat olyan szakemberektől, akik ezt végigvezetik. Erről a másságról nem tehetnek, náluk ez a természetes.
    Ego –
    - maximálisan igazad van! Én sem vagyok meleg, de megértem a barátaimat, kiállok mellettük!
    Azt hiszem, hogy pár évnek el kell telnie, hogy a magyarok kizökkenjenek a begyepesedett, tudatlan állapotukból. Addig meg maradok csak ilyen “hülye, aljadék” liberális gondolkodású.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  18. Tisztelt Olvasóink,

    Voigh Rezső urat csak mutatóba engedtük be, mint a cirkuszban, hogy érezni lehessen a különbséget. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  19. Ricsipop:
    Az ipse a villamosszékben is egyre azt hajtogatta hogy : ” Velem ez nemtörténhetik meg “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  20. Minden közösséget a maga tajgetosz elmélete minősít! Mit kezdjenek a torzszülött csecsemőkkel, az öregekkel, bármilyen mássággal. Az ilyen idiótákat is a spártaiak simán lelökték a hegyről, mint szellemi korcsot. Csendben megkérdezném a fajtájától. hogy Mária országában mit kezdjünk a pedofil papokkal és az azt fedező egyházzal? Innen a fajelmélet már csak egy apró ugrás! Azt javaslom, hogy aki pedigrés alomból való, annak a neve is legyen olyan hosszú, mint egy fajtiszta kiskutyáé, így meg kéne tanuljon minden betűt, hogy le tudja írni és később talán olvasni is fog, talán nemcsak hülyeséget. Bár ebben már az oktatóinak is jelentős a felelősségük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  21. voighrezső..-
    – te már a születésed pillanatában genetikai korcs voltál! Ott a Mária országában! Ahová szerencsétlen anyád a világra hozott!
    Neked is szebb jövőt az őrültek és söpredékek munkatáborában, hitler Mein kampf-jával! Máshová úgy sem vagy való ilyen szellemi nagysággal és IQ-val, amivel bemutatkoztál.
    Talán valami nem jött össze, nem úgy sikeredett a randalírozás, ahogyan tervezted?
    -

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  22. ricsipop,
    jó lenne, ha felfognátok, a homoszexualitás nem saját döntés, választás kérdése, hanem születési adottság. Nem állna módodban meghatározni, hogy ez előfordulhat-e veled, vagy sem. Ha véletlenül süketként jössz a világra, az sem a saját elhatározásodból történt volna.
    Nem tudom,miért olyan nehéz ezt elfogadni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  23. Örülök nagyon ennek a kontrának , hogy a begyepesedettség és a tudatlanság a kiváltó oka a megvetésemnek. Illetve annak is hogy emiatt így nevezel egy egész nemzetet (!) pár idióta hülyesége miatt. . Csakhogy nyugodt légy olvasgattam a témával kapcsolatban és a tudomány sem tud egyhangú magyarázatot adni a jelenségre, abba a tévhitbe ne ess hogy már a születéskor predesztinált a dolog!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (11 szavazatból)
  24. admin -
    – már egymásra találtak. Ez nem a kurucinfo! Ott hülyíthetik egymást!
    Kérem, ne engedje be a hozzászólásaikat!
    Köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  25. egy hires addiktológus,- így mutatkozott be:
    XY vagyok.
    Életem e szakaszában nem vagyok drogos, nem vagyok alkoholista, nem vagyok pszichiátriai ápolt, és nem ítélt még el bűncselekményért a bíróság…..de hangsólyozom, é l e t e m e sz a k a sz á ban..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. ricsipop, idézlek :”abnormális viselkedésnek tartom, amely nincs összhangba az élettel”
    Nem tudom,arról olvastál-e, hogy az állatok között is nagyon gyakori a homoszexuális viselkedés, delfineknél, madaraknál, szóval nagyon különböző fejlettségű állatoknál egyaránt.
    A természet úgy-e mindenek fölé helyezi a túlélés és a fajfenntartás képességét. Akkor az állatok mássága – ami nyilvánvalóan nem tudatos választás eredménye – hogyan van összhangban szerinted a élettel ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  27. A világ sodródik a vesztébe. A normális értékrendet tarják régimódinak, a természet elleneset trendinek. A rossz a követendő példa, a jó a megvetetndő. Ami természetes az nem jó, ami természetellenes azt reklámozni kell. Ha negatív értelemben különc vagy, akkor máris celeb lehetsz, a viselkedésednek máris teret ad a média. Ha szót mersz emelni a hagyományokért, meg mered nevezni a kimondhatatlant, máris rasszista fasiszta vagy. Ha birka módjára, lehajtott fejjel hagyod, hogy szép lassan bedaráljon egy sátáni gonosz háttérhatalom, akkor a kutya se szól hozzád. Amíg elhiszed hogy minden technikai vívmány, a fejlett haditechnika téged szolgál és véd, addig élvezheted a tudatlanság boldog mivoltát. Viszont egy nap, amikor azt veszed észre, hogy már nem beszélhetsz, hogy minden honnan figyelnek, hogy elvesztetted a legalapvetőbb emberi jogaidat… hát akkor kedves barátom, már késő lesz verni a melled… mert eljön majd az idő, amikor sötétségbe borul a föld. A gonosz mindig megtéveszt! Erre jó a mai világ csillogása, ami mögött vmi iszonyatos dolog van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  28. Az állatok nincsenek tisztában azzal, hogy mi is az élet. Az emberi élet nem összekeverendő az állati ösztönnel. Egyes állatok megeszik a gyerekeiket , kannibálok stb. stb. Ilyen alapon az is helyes magatartás lenne az emberek számára.
    Mind ezek mellett had idézzek Dr. Antonio Pardo-tól:
    Szorosan tekintve, az állatoknál nem létezik homoszexualitás… A túlélés miatt az állatok reproduktiv ösztöne mindig a másik nem egy egyedére irányul. Ezért egy állat nem lehet homoszexuális. Azonban más ösztönök (főleg az uralmiak) látszólagosan azonosnemű viselkedésekre vezethetnek. Az ilyen viselkedés azonban nem azonos az állati homoszexualitással. Ez csak azt jelenti, hogy az állati szexualitás több, mint a reproduktív viselkedés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  29. Semmi bajom a melegekkel, addig amíg nem vonulnak! Normális melegek meg tudják érteni, hogy undorító ez a vonulás, magamutogatás!! Unalmas már ez a hivatásos fasisztázás, bármilyen ellenvéleménye van az embernek akkor fasiszta??!!! Unalmas már ez! Bezárták az embereket, mi ez???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  30. Zorka, had idézzelek most én téged:
    “jó lenne, ha felfognátok, a homoszexualitás nem saját döntés, választás kérdése, hanem születési adottság.”
    Bár már írtam h ez tudományos berkekben sem elfogadott, de ilyen alapon lehetne vizsgálni a parafíliát is (nekrofília, fetisizmus, stb.) mint vele született dolog, és ilyen alapon ezek is elfogadható magatartások, nem is beszélve a pedofíliáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  31. Beszélhetnék emberségről – emberi jogokról -toleranciáról de azt meg tettétek már. Az én fülem az ellen tüntetők jelmondataiból legjobban a “mocskos zsidók buzi zsidók” bántotta.
    Pedig ott a melegek között nem volt egy fikarcnyi mocskos vagy buzi zsidó sem de még tiszta sem. Hogy lehet ennyire hülye ez a hit hű fajvédő keresztény árja brigád??
    Sábbát Sálom mindenkinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. Én úgy gondolkodóm (hogy egy kicsit felvágjak) erről a dologról ,már mint a melegekről meg általában a szexualitásról hogy mindenkinek a magán ügye mind addig még másoknak nem árt vele s amit tesz azt felnőtt ítélőképessége teljes tudatában lévő partnerrel szabad akaratból teszi(k).
    Mit gondolok a meleg felvonulásról? Arról hogy ezt “köz hírré” dobolják? Nem helyeslem. Egész egyszerűen azért mert nem tartóm helyesnek hogy egocentrikus magamutogatásból más emberek “nyugalmát” meg zavarják. El kéne fogadni hogy a többségi heteroszexuális társadalom nem kíváncsi rá ahogy hiányos öltözetű “buzik” illuminált állapotban egymást “szeretgetve” végig vonaglanak a “fő utcán”. Nincs avval baj ha büszkék,vállalja is mindenki fel magát maximálisan de ez nem is erről szól,tudják ők is s mi is. Egyszerűen arról hogy jól szeretnék érezni magukat s evvel sincsen baj,tegyék mégpedig olyan szabadosan ahogy jól esik de ott ahol ezt el fogadják.
    Kevésbé tisztelem őket mint bár kit ? Nem. Nincs különbség. Elfogadóm de ez nem is téma soha az ismeretségemben. Én nem kérdezek s engem sem kérdez senki a szexuális szokásaimról. S ez a lényeg.
    Nem az a mérvadó egy ember meg ítélésében hogy milyen szexuális irányultságú.
    Biztos lesz aki félre ért s azt gondolja “no lám hát még is ki rekesztő” azok kedvéért el mondom nem, avval pláne nem értek egyet hogy ön jelölt erény csőszök vad tulok” katolikusok ” azt gondolják van joguk erőszakosan fel lépni meg akadályozni hogy ünnepeljék magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  33. Minden általam ismert homoszekszuális intelligens, kedves, tehetséges, művelt ember.
    Förtelmes hol tart Magyarország ebben is – ami természetes már Nyugaton az középkori sötétség a Lajtától keletre. Szinte minden hozzászólónak is bele kéne dörzsölni az orrát a primitív felvilágosulatlanságába.
    Csak egy kis válogatás a híres homoszekszuálisokból – és ezek csak a férfiak:
    Socrates, Plato, Nagy Sándor, Michelangelo, Leonardo Da Vinci, Shakespeare, Pytagoras, Byron, Wilde Oszkár, Cicero, Achilles, Csajkovszki, Nurejev és számtalan további híresség, emberek szine-java – a szentek közül pl. Szent Sebestyén, a bibliai Dávid király és legújabban a most boldoggá avatott Newman kardinális aki az Ambrose nevű élettársa sírjába temetkezett.
    Hogy a fajvédők is örüljenek: a Hitler SA vezére Röhm és az osztrák Jörg Haider is buzi volt ám a javából.
    http://rictornorton.co.uk/greatgay/greatgay.htm
    http://rictornorton.co.uk/greatgay/greatga2.htm
    http://rictornorton.co.uk/greatgay/greatga3.htm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  34. Európa boldogabbik felén ez a nap békés , mosolygós ,( minimum) megengedően barátságos.
    Orbanisztánban hőzöngős ,rohamrendőrös , kordonos.
    Hát ez a különbség néptársak.
    Innen egyenes az út a turáni turulos mezőkre a jurtától jobbra ( ha ugyan már ott nem vagyunk ).
    Hajrá Magyarország , hajrá magyarok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. Néhány válaszból ítélve, egyre jobban félek. Egy férfit sem merek – ha valóban az –, többé magam mögé engedni. Hiába kényezteti a fülemet szerelmesen suttogó, érzéki szavakkal… (Remélem, nem kérdezitek meg, hogy mitől ijedtem meg hirtelen?)

    Köszönöm, kedves Admin, hogy bemutattad nekünk a vehemens, okádék szagú
    bohócokat a másik oldalról. Időnként szükséges, hogy jól kiröhögjük magunkat, ne csak egymást csípkedjük. Alig várom várom, hogy be ereszd a soros bohócot
    közénk, hogy halljuk a kéngőzős benyögéseit Csoda országból, izé… Mária Országából!

    Hálás vagyok, hogy a cirkuszi világszám, még New Yokban is hallható volt az Úr jóvoltából!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Nem értem mért szélsőséges aki nem szereti a buzikat. Szerintem be kéne már tiltani a felvonulásukat. A jó érzésű embereket irritálja.különbem mért jó nekik ha gegbe lövik egy mást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  37. Szörnyű, mennyire hülyék mások.
    És rajtam kívül mindenki más.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Johnnyboy imádnivaló ahogy minden hozzá szólásodba bele írod, hogy te New York-i vagy, Ezzel akarod hitelesíteni magad? Vagy felvágni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  39. Egyébként mondja már meg nekem valaki, ki mondta, hogy a melegek több jogot kérnek? Csak uagyan annyit akarnak vagy talán még annyit sem, mint a nem melegek. Akkor miért akarják kiírtogatni, lebunkózni és még nem tudom mit csinálni őket, mintha kígyót látnának? Az ilyen hitbuzgó táliboknak kívánom, hogy a fityegőjük mellé nőjön dudájuk, vagy legyen tizenöt ujjuk! Akkor is így hőbörögnének? A joggal meg az a helyzet, hogy mindenkinek tiszteletben kell tartani akár meleg, akár nem, a lényeg az, hogy legyen jog!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Ricsipop,
    köszönöm a kedves hangú figyelmeztetésed. Legközelebb már nem fogom beírni, hogy a szabadság, az emberi jogok és eszmék szabadon áramlásának a hazájában élek! Nekem nem kell hitelesíteni magam, mert jól ismernek több populáris Weboldalról.

    Te is jobban megismerhetsz, ajánlok egy linket, hogy jobban csípd a burámat:
    http://dunapart-cafe.net/index.php?page=showamusic&id=1087&catid=main

    Helyezd magad kényelembe és ne felejtsd bekapcsolni a hangszórókat.
    (Ajánlatos lenne, ha fülhallgatóval hallgatnád, optimális hangerővel. Lenne még néhány apróbb instrukcióm, de nem akarom, hogy ismét félreértsd a „rongyrázó” New York-i szövegem, mellyel zsibbasztanálak ismét.)

    Ne feledd, a konstruktív kritikát mindig szeretettel fogadom a jövőben is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. :) Szép szám, gratula hozzá. Örülök hogy ,,helyre tettük,, a dolgokat, mert nekem képmutatásnak tűnt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Köszönöm, Ricsipop. Örülök, hogy tetszett.

    Üdv.: Johnny

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Nos, itt szerintem mindenkinek igaza van. Ami vagy aki a sz@rt keveri már megint, az a média. Ugyanis az embereknek a melegekről nem az intelligencia, vagy a jómodor jut eszébe, hanem a slepp 10IQ-s, a bibliát a farkukhoz dörzsölgető, Mónika-Show töltelékek. Az “ellenzék” sem a “fasiszta-náci” skinhead akárkikből tevődik össze. Viszont milyen jó buli félre kommunikálni az egészet, ebből is lehet egy kis műbalhé, amivel el lehet foglalkozni 1-2 hétig. Magyarország a XXI.-században. Nem hiába mondom, soha ne higgy a médiának, a legnagyobb bajkeverő a világon! Én is ismerek melegeket, és semmi bajom velük. Akiket pedig a média közvetít felém, attól viszont a falra tudok mászni. Semmi gond nem lenne, ha barátian közelednénk egymás felé… bár gondolom nem ez van megírva a forgató könyvbe… sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Orbánék megbüntették az ATV-t 2014. április 2. szerda

Az Operánál tüntet vasárnap az ellenzék 2014. március 30. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos