Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kizuhant nagyapja nyolcadik emeleti lakásából 2011. június 2. csütörtök 9:02 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kizuhant nagyapja nyolcadik emeleti lakásából

London – Alfie tegnap közreadott csodával határos megmenekülése után ma egy kevésbé szerencsés esetről számolunk be. Sajnos nem élte túl a zuhanást Liam, a hatéves Leeds-i kisfiú, aki kedden esett ki nagyapja nyolcadik emeleti lakásából.

Az 51 éves Jane Warden, aki épp a zuhanás pillanatában sétáltatta kutyáját a ház előtt elmondta, hogy egy fekete, rongyszerű dologra lett figyelmes, ami nagy sebességgel közeledett a föld felé. Mikor közelebb lépett látta, hogy a becsapódott valami nem egy tárgy, hanem egy kisfiú volt. Mint mondja, félelmetes látvány volt, hogy a fiún sem egy karcolás, sem egy vérfolt nem volt és mégis élettelenül feküdt a földön karja által átszúrt mellkassal.

A nő elmondása szerint a fiú édesanyja, a 28 esztendős Tanya Shackleton épp a tragédia után néhány másodperccel ért haza a bevásárlásból, feltételezése szerint elképzelhető, hogy a kisfiú anyját várta az ablakban, mielőtt kiesett. Noha fiúhoz gyorsan kiértek a mentők, a kórházba szállítást követően már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A szomszédok az egyik brit bulvárlapnak elmondták, hogy a lakásban, ahonnét a kisfiú kiesett, irdatlan állapotok uralkodtak: mindenhol kosz volt és bűz terjengett. A hatóság emberei a tragédia előtt épp nyolc nappal jártak a helyszínen, hogy szemrevételezzék a család életkörülményeit, amelyek valóban lehangolóak voltak. Az ajtók be voltak törve, a padlón szennyes ruhák és mosatlan edények hevertek.

A rendőrség az eset után őrizetbe vette a lakásban tartózkodó 57 éves nagyapát Peter Shackleton, a 36 éves nagybácsit, valamint Liam édesanyját és család egyik 16 éves hölgyismerősét  is. A kisfiú 34 esztendős édesapja, Martin Shackleton értetlenül áll az eset előtt, könnyeivel küszködve csak annyit tudott mondani, hogy nagyon megviselték a történtek, élete darabokra hullott. A négygyermekes apa hozzátette, fia figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban szenvedett, rendkívül mozgékony, elven volt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Kiderült, miért halt meg Amy Winehouse 2011. október 27. csütörtök | AN

Perelnek az étkezés miatt a muszlim rabok 2011. október 4. kedd | RR

Halálba kergették a hazafelé tartó fiatalt 2011. szeptember 18. vasárnap | AN

Istenítélet – meghalt Képíró Sándor 2011. szeptember 3. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos