Ronai and Ronai
AMERIKAI

Élőnek hitt egy betonból készült aligátort a rendőrség 2011. június 4. szombat 8:56 Forrás: MTI

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Élőnek hitt egy betonból készült aligátort a rendőrség

Kansas City – Betonaligátort lőtt a rendőrség az Egyesült Államokban, mert valódinak vélte.

Az eset Kansas City peremvárosában történt. A rendőrség lakossági bejelentést kapott, amely szerint hatalmas aligátor ólálkodik egy családi ház kertjében egy mesterséges tavacskánál. A rendőrség értesítette a helyi vadvédelmi illetékeseket, akik azonban azt tanácsolták, hogy azonnal cselekedni kell: lőjék agyon az állatot.

A helyszínre kiszállt rendőr elővette puskáját, és lőtt – méghozzá kétszer. Az aligátort azonban nagyon kemény fából faragták, mert meg sem rezzent, sőt: a golyók levágódtak a fejéről. Csak ekkor lett gyanús a rendőrnek, hogy miféle vadállattal van dolga, és óvatosan közelítve rájött: betonaligátorral.

Mint kiderült, az ingatlan tulajdonosa azért csináltatott cementből jókora és élethűnek látszó aligátort, hogy elriassza a környék gyerekeit a tavi hancúrozástól. Ez tökéletesen sikerült, mivel a vadászatot elindító telefonálót a gyerekei figyelmeztették az aligátorra.

A rendőrség azt mondta az aligátor tulajdonosának, hogy okosabb lett volna kitenni “Magánterület. Tilos az átjárás!” táblát betonszörny helyett.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Az élő nagyságú fehér tigris után szabadon…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A rendőrautóban halt meg a Simon-ügy érintettje 2014. március 20. csütörtök

Simon Gábor egyedül viszi el a balhét 2014. február 6. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos