Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Őrsereg robbantott a Lehel utcai bankoknál 2014. január 28. kedd 0:55 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Őrsereg robbantott a Lehel utcai bankoknál

Budapest – Megvan, hogy ki robbantotta fel a Lehel úti bankfiókokat. Csak azt nem tudni, hogy kicsoda az illető. A rendőrség egyébként már megint nyomon van, igaz, azt maga sem tudja, hogy milyen nyomon.

Az Őrsereg volt a robbantó, ők maguk jelentették be ezt. A rendőrség meg elhiszi. Jobbat nem is tehet, nyom ugyanis nincs, csak két felrobbantott bank. Mi meg emlékszünk arra az ígéretre, hogy két hét alatt megszűnik a bűnözés. Ezt mondta Pintér Sándor belügyminiszter. Nem most, hanem négy évvel ezelőtt. Csak azt nem mondta, hogy mikortól kell a két hetet számolni.

Az Országos Rendőr-főkapitányság most mindenesetre megerősítette, hogy létezik az a levél, amelyet a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége elnökének küldtek a Lehel utcai robbantással kapcsolatban.

„A rendőrség a levél létezésének tényét megerősíti, a levél tartalmával és a tett intézkedéseivel kapcsolatban azonban jelenleg tájékoztatással nem szolgál” – közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata hétfőn. A mostani új ferjlemény előzménye, hogy a VÉSZ elnöke január 22-én levelet kapott egy magát Őrseregnek nevező ismeretlen szervezettől, amely a levélben magára vállalta a Lehel úti bankrobbantást.

Mint ismeretes, január 13-án 4 óra 18 perc körül egy XIII. kerületi Lehel utcai pénzintézetnél robbantással elkövetett bűncselekmény történt. Az érintett épületben jelentős anyagi kár keletkezett, a detonáció során többek között két ATM is súlyosan megrongálódott. A robbantásban nem sérült meg senki, a rendőrség egy 64 éves hajléktalant védett tanúvá léptetett elő, majd nem sokkal később több száz rendőr bevonásával hermetikusan lezárta, és átkutatta Ürömöt.

Üröm az örömben, hogy eredmény: semmi. Vaklárma volt, kamu riasztás. Most már legalább tudják, hogy az őrsereget kell keresni, csak azt nem tudják, hogy hol.  De ez nem számít, a rendőrség ura a helyzetnek, ha legközelebb megint robbantanak, majd küldenek mindenkinek egy sms-t. Ebben tényleg jók, náluk jobban senki nem kült sms-t a bajba jutottaknak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 38 szavazatból)
Az Őrsereg robbantott a Lehel utcai bankoknál, 4.7 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. Úgy őrsereg,mint a “véletlenül” ledöntött Radnóti szobor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  2. drapériás B-közép, futballhuligán sereg
    valamelyik bűnözőt megint kiengedték
    orbánnak kommunikációban szálasi a mérvadó, gazdpolban pedig stalin
    ezeknek a fideSSnyikeknek a szélsőség a lényeg, a gyűlölet és a káosz
    amilyen csőcselék nép a magyar, ha már holnap lehetne fosztogatni és deportálni, már tegnapelőtt hajtanák a nekik nem tetszőket, másképp gondolkodókat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  3. Mejjegyezném hogy a CIB bank ennek örömére 317 Forintról 518 Forintra emelte az ATM jeiből való pénzfelvétel dijját.
    A Kormány áldásos tevékenysége előtt ez a költség évekig csak 100 Forint volt.
    Egy felvétel meg ingyenes volt…volt…volt..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (32 szavazatból)
  4. Őrsereg. értem. akkor ez olyan Selmeczi Gabriella-féle megvédő szervezet lehet. Jól megvédték ezt a bankot! Kár, hogy Orbánt és bandáját nem ők védik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  5. Felcsút szállodát és repülőteret kap
    Felcsút tovább fejlődik, az önkormányzat szerint a szakhatóságok engedélyezték egy repülőtér kialakítását, fejlesztését is. A hatóság ezt még nem egészen így tudja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  6. Előzöhöz a link: http://nol.hu/belfold/20140127-szalloda_es_repuloter?ref=sso

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  7. Oszt tessék mán mondanyi, az az Őrsäreg* véletlenül nem azonnyos a Védegylöttee, aminek a mi drága, bazsarózsa-védő Sólyomunkat is köszönhettük ? Utóbbi egylötben vezérként szóógátt egykor – nem is oly rég – az a Siffőr Bandi – nagybetyár – aki jutalmúú mögkapta az Elem Pé-tet hadd véggye ő is a maga móggyán Orbanyisztány Szabad Államt… Ja !
    ˙
    *Mellesleg az Őrseregről már a cigányok elleni attak és gyilkosság sorozat idején többször is lehtett hallani, amely mint árnyék követte a magyargárda, illetve a jobbik húgyszagú szabadcsapatainak a mozgásait. Rossznyelvek szerint ezek olyan hagyományőrző félék, akik ha tehetik lóra pattanva bőgatyában és pörge kalapban ugatva, illetve ügetve “álmodoznak” a régi szép, fokosos időkről, ott valahol Üröm és Békásmegyer környékén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  8. Én azzal a véleménnyel értek egyet miszerint ezt maga a kormány csinálta.
    Persze nincs rá bizonyítékom, de ahogy a rómaiak mondták: cui prodest? Kinek az érdeke ez? Bankellenes hisztéria, és bumm, felrobbant két bank. Emberek félnek hogy mi lehet ha veszít a mostani kormány, és bumm, robbant valami. Ez egy burkolt fenyegetés Orbán részéről. Ha nem rám szavaztok, elszabadul a pokol.
    Igen, tudom, ez csak egy elmélet, de nagyon úgy néz ki hogy köze van a valósághoz. Ezt a robbantást egy mezei bankellenes személy ilyen profi módon nem tudta elkövetni. Ezek titkosszolgálati módszerek, és pont ebben profi Orbán és bandája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  9. Robbantás=terrorcselekmény.
    A TEK mi a jó franccal foglalkozik, ha nem a szélsőségesek szemmel tartásával?
    Mindenki Orbánt védi?
    A hiper szuper technikájukkal már azt is kéne tudniuk,hogy a robbantás óta hányszor cseréltek zoknit!
    Azért TNT-hez ( valahol olvastam hogy azzal robbantottak) nem a piacon lehet hozzáférni.
    Esetleg valaki közülük bement a raktárba,és ez volt a házi feladata?
    Nem hihető amit állít a rendőrség!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  10. A robbantásos megfélemlítés már régen eszköze ennek a csuti kondának…
    1998-ban a saját portájuk erkélyét robbantották le a Lendvay utcában, majd Szájer és Torgyán testvérek otthonánál robbantak szerkezetek. Mi a közös az akkori és mai “merényletek” között ?
    1. Mindegyik detonáció éjjeli, ill. hajnali órában történt.
    2. Mindig úgy, vagy olyankor helyezték el a szerkezeteket, hogy lehetőleg ne sérüljön meg senki és kár is minimális legyen…
    3. Mindegyik merénylet a parlamenti választásokra lett időzítve.
    A fenti körülmények azt feltételezik, hogy a fid-SS megfélemlítő akciói voltak, ami GaborNyC feltételezését igazolja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  11. Ugyanmá ! Mit fanyalogtok ???
    Ez a Felcsut Hungary Aeroporto már régesrég megépült volna, és nem így félbehagyva árválkodna ott búzaföld kellős közepén – hm, megszakad a szívem – ha Vezérünk megnyeri a 2002-es választást és a magyar hazára nem az “emútt nyóccc év” sötét évei következnek. …Egyszóval mindennek Gyurcsány az oka… Na !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  12. Csányi Sándor a leglenyúlóbb bank vezetője nem szólal meg, ez elég érdekes!
    Kollegalitás sehol, értem én! Nem magyar bank….
    sms-ben majd megüzenik, hogy vigyük át egy másik bankba a pénzünket?
    -
    A bankban magyar emberek, leginkább nők, családanyák dolgoznak, ők foglalkoznak az ügyfelekkel, mert a bankokban ügyfelek is meg fordulnak, mostanság majd félelemmel lépnek be egy-egy bankfiókba?
    Nincs elég bajuk, gondjuk a pénzügyük terén, akkor most még ez is – az életük!
    Volt már ilyen, Mórral kapcsolatban – igaz az tak. szöv. volt, de egyszerűsítve, pénzintézet – de mára a félelmet újra előhozták.
    Kéthétsándor soha nem is akarta a rendet, nem is arra készült, amikor azt mondta, lesznek éhséglázadások – nála is igaz, ne arra figyeljenek, amit mond!
    Tehát jól felkészültek, TEK-kel is pl., ha nem jön magától amire felkészültek, tesznek róla, de puskaporszag már a levegőben…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  13. http://www.atv.hu/belfold/20140128-ruha-volt-a-magara-hagyott-borondben-lezarasok-tuzszereszek-az-i-keruletben
    -
    Ez sem volt véletlen – de aki ilyenre vetemedik, nem normális!
    Remélem megtalálják és olyan bírságot kap, hogy elmegy a kedve az ijesztgetéstől!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  14. Pintér belügyér.
    Az uracska azzal dicsekedett egykor,hogy a gyurcsány kormány ota sokat javult a közbiztonság.A javulás akkora,hogy az emberek éjjel már ki sem mernek menni az utcára. Idős emberekre törnek rá éjjelenként és rabolják,vagy véresre verik őket,néhányat már meg is öltek.Söt,már bankok robbantásával is dicsekedhet Magyarország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  15. A magyar rendőrség akkor képes valamit tisztességgel kinyomozni, ha jelentkezik a tettes. Nem lehet, hogy ott ne fordulnának elő, rátermett, tehetséges emberek. Alapvető szervezeti probléma lehet. Az csak a filmekben van, hogy a helyszínelő, a nyomrögzítő, a bűnügytechnikai szakértők (genetikus, anyagvizsgáló, ballisztikus, stb.), a kihallgatást végző (ún. vizsgáló) és a nyomozó valamiféle konzultatív csapatban dolgozik, esetleg személyileg átfedik egymást. A filmekben azt sem mutatják, amikor a személyzet munkaideje nagy részében jegyzőkönyvet fogalmaz, pl. egy kihallgatás alatt. (A gyanúsított segít a nehezebb mondatok megfogalmazásában.) Mindez persze csak akkor jelent problémát, ha meg is akarják találni a matuskát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  16. A “személyileg átfedik egymást” nem úgy kell érteni, ahogy a filmekben sokszor bemutatják…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  17. http://www.atv.hu/belfold/20140128-pinter-jelentem-magyarorszagon-rend-van
    -
    Kéthétsándor elégedett.
    A vezír pedig bejelentette, béremelést ad a rendőröknek – ő, mert megteheti….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  18. Azért a lényeg mégis csak az, hogy nyomon vannak Pintérék! A nyomok máris oda vezették őket ahol robbantottak. Remélem Pintér elvtárs nem két hetet ígér a robbantó elfogására, mert akkor az előző két hetes ígéretéből következtetve a robbantónak nem lesznek álmatlan éjszakái!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A rendőrautóban halt meg a Simon-ügy érintettje 2014. március 20. csütörtök

Lemondott a devizahitelesekről a kormány 2014. március 12. szerda

Simon Gábor egyedül viszi el a balhét 2014. február 6. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos