Ronai and Ronai
AMERIKAI

Embervadászat Montanában 2011. június 15. szerda 10:41 | AN Forrás: AP

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Embervadászat Montanában

Helena – Az FBI a nyugat-montanai hegyekben folytatja a hajtóvadászatot David Burgert volt milicista vezető ellen. A 47 éves férfi a hétvégén keveredett tűzharcba a rendőrséggel.

Burgert, a Project 7 anarchista szekta volt vezetője Missoula megyében, autós üldözés során menekült el a hatóságok elől. A lövöldözésben nem sérült meg senki. A férfi után nagy erőkkel folyik a kutatás, amelyben a helyi seriffi hivatalon kívül szövetségi rendőrbírók és FBI-ügynökök is részt vesznek.

Mike Dominick, Missoula megyei seriffhelyettes közölte: fegyvereket és egyéb ellátmányt találtak rejtekhelyeken annak az útvonalnak a mentén, amelyet Burgert menekülésre jó előre kijelölt magának. Dominick szerint a menekülő számíthat bűntársak segítségére is.

Az egykori tengerészgyalogos felfegyverzett és veszélyes

Burgert 2004-ben feltételesen szabadult hétévi börtönbüntetés után, amelyet tűzfegyverekkel való visszaélés miatt mértek ki rá. A rendőrök egy állampolgári bejelentés miatt szálltak ki a bejelentő szerint autóját furcsán vezető szektavezérhez, aki azonban megszökött előlük.

A rendőrség harminc mérföldön át kergette, ám a férfi az erdő szélén kiugrott Jeepjéből, tűzharcot kezdeményezett, majd a fák közé menekült, ahol elveszítették a nyomát. Burgert a tengerészgyalogságnál szolgált, így birtokában van különféle túlélési és rejtőzködési technikáknak

Az FBI által terrorszervezetnek minősített Project 7 fő célpontjai rendőrök, bírók és a kormány más tisztségviselői.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

Címkék:, , , , ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Montana perelni fogja az ExxonMobilt 2011. július 10. vasárnap | AN

Montana nem szigorítja a gyógyfüvezést 2011. július 1. péntek | AN

Őzet ejtett le a sas: áramszünet Montanában 2011. június 19. vasárnap | AN

A szürke farkas már nem veszélyeztetett 2011. április 15. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos