Ronai and Ronai
AMERIKAI

Egy véres nap Afganisztánban 2011. május 18. szerda 16:42 | AN

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Egy véres nap Afganisztánban

Tolokán/Dzsalalabad – Többen meghaltak ma Afganisztánban, miközben a nemzetközi erők akciói ellen tüntettek. Délután pedig egy öngyilkos merénylet követelt áldozatokat az országban.

Az északi Talokán városában legkevesebb öten haltak meg egy tüntetésben. A hatóságok közlése szerint harminc sérültje is van a demonstrációnak. A tömeg azért vonult az utcára, mert az éjszaka folyamán egy légicsapásban két férfi és két nő életét vesztette.

A Nemzetközi Biztonsági Közreműködő Erő (ISAF) és az afgán hadsereg által közösen végrehajtott akcióban egy üzbég szélsőséges muszlim szervezet tagjait támadták. Mind a négy áldozat a csoport fegyveres tagja volt, akkor kaptak halálos lövéseket, mikor AK-47-es gépfegyvereiket a katonák ellen akarták fordítani- közölte az ISAF.

Napközben sok helyi baltákkal felfegyverezve vonult az utcára, miközben Amerikát és Karzai elnököt szidalmazták. A hadsereg a tüntetés feloszlatásának legjobb módját abban látta, ha a tömegbe lő. A kórházak megteltek, a legtöbb civil lőtt sebbel került be- közölte a Reuters.

Szerda délután az ország keleti részén fekvő Dzsalalabadban egy öngyilkos merénylő ölt meg öt embert. Az áldozatok között civilek és rendőrkadétok is voltak. A BBC értesülései szerint a merényletet egy autós merénylő követte el, aki akkor robbantotta fel járművét, mikor a rendőrtanoncokat szállító autóbusz mellé ért. A halálos áldozatok mellett tíz sebesültről tudni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , , ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Ja hulyek, baltaval jonek pisztoly (puska) parbajra.
    Ezek az agymosott idiotak nem veszik eszre hogy a problema a sajat vallas es allamrendszerukkel van. Meg meghalni is kepesek, pedig az iszlam csak szolgasagot, szegenyseget, technikai visszafejlodest, egyenlotlenseget. A problema az ahogy meg terjeszkedni is akarnak. Valojaban az USA katonai azert van ott hog a haboru ne USA-ban legyen mint 9/11 eseten.
    Ilyen isten allah. Persze nem csoda mohamed is gyilkos es pedofil volt. A nagy profeta annyira nem latot profetai modon hogy mergezett etelt evett, amirol tudnia kelett volna. Persze ennyir evolt profeta. Akit szolgalt “allah” pedig maga a satan, aki azert jott hogy oljon, raboljon,pusztitson. Mind a harom dolgot kitunoen vegzi az iszlamban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Orbánék megbüntették az ATV-t 2014. április 2. szerda

Az Operánál tüntet vasárnap az ellenzék 2014. március 30. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos