Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Viktor nem áll szóba a tűzoltókkal 2011. május 2. hétfő 18:07 Forrás: Lánglovagok.hu

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Viktor nem áll szóba a tűzoltókkal

Budapest – A miniszterelnök a HTFSZ kérésére sem ül egy asztalhoz a tűzoltókkal. A rendvédelmisek minden eddiginél nagyobb tüntetésre készülnek.

A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete (HTFSZ), mint a hivatásos állományú tűzoltók tekintetében a legnagyobb, országosan reprezentatív érdekképviselet, s mint a fegyveres és rendvédelmi szakszervezetek demonstrációs bizottságának tagja a miniszterelnökhöz fordult, hogy fogadja a szakszervezet és a többi rendvédelmi szakszervezet képviselőjét a fegyveres és rendvédelmi dolgozók, valamint a kormány között fennálló, a szolgálati nyugdíj eltörlése miatti, már-már nyílt összecsapássá növekedett – így hazánk, a Magyar Köztársaság nemzetközi megbecsülését fenyegető – konfliktus békés és gyors lezárása érdekében.

Árok Kornél, a HTFSZ elnöke Orbán Viktornak írt levelében kifejtette, hogy a Nemzeti Együttműködés Kormánya a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Demonstrációs Bizottsága tárgyalási ajánlatával nem kívánt élni. A demonstrációs bizottságot a miniszterelnök titkárságvezetője a belügyminiszterhez irányította, ahhoz a belügyminiszterhez, aki 25 éves rendőri szolgálat után 48 évesen vonult szolgálati nyugdíjba, és – a rendvédelmet irányító, közel ötéves politikai megbízatása és több írásbeli tájékoztatás ellenére – a mai napig nem érti a rendvédelmisek igen határozott álláspontját, így a rendvédelmi dolgozók álláspontjáról hitelesen nem is tájékoztathatja a Nemzeti Együttműködés Kormányát.

A rendvédelem és a kormány harcának igen rossz társadalmi üzenete van. A helyzet elmérgesedésének elkerülése érdekében kezdeményezik a miniszterelnökkel a személyes egyeztetést.

Az április 22-én kelt levélre Bali Gabriella titkárságvezető válaszolt, aki ismételten a belügyminiszterhez irányította a szakszervezetet.

Május 6.

A Demonstrációs Bizottság május 6-ára hirdetett nagyszabású tüntetést Budapestre. A gyalogosan érkezők délelőtt 10 órától gyülekeznek az Országház előtt, a Kossuth-szobornál. A menet 14 órakor kel útra az Akadémia utca – Széchenyi tér – József Attila utca – József nádor tér – Nádor utca – Kossuth Lajos tér útvonalon.

Az autós demonstráció résztevői 13 órától gyülekeznek a Hősök terén. A menetoszlop 14 órától járja be az Andrássy út – József Attila utca – Roosevelt tér – Lánchíd – Attila út – Vérmező út – Margit krt. – Margit-híd – Szent István krt. – Honvéd utca – Alkotmány utca – Kossuth tér útvonalat.

A Kossuth téren 18 órától ismét gyülekező. Itt beszédek hangzanak el. Este 20 órától fáklyás felvonulás, majd élő lánc az Országház körül.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 6 szavazatból)
Orbán Viktor nem áll szóba a tűzoltókkal, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

16 Reader’s Comments

  1. Majd könyörög neki, ha TŰZ lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  2. Bocs! NEKIK

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. Orbán András Lajos

    Az Isten nem ver bottal Viktor leéghet a tulajdonod, gondolod, hogy a kiebrudalt tűzoltók majd mekkora lelkesedéssel majd oltják a tüzet!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  4. Obán-Pintér-Bakondi, a magyar nemzet legnagyobb hazaárulói. Ezek (moderálva) a 2/3 mögé bújva forgatják fel az országot. A pártatlan köztársasági elnök ilyenkor hol van? Nem most kellene magát magyar nyelvből korrepetálni. Neki lenne a feladata aköztársaság védelme. Ő pedig ezeket a hazaárulókat védi. HAZAÁRULÓ (moderálva)TOK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  5. Elfogyott a konzultációs kedv. Van ilyen. A Vezír is elfáradhat. Később valami kérdőívet kiküld erről is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  6. Kiküld egy kérdőívet , hogy küldjön e ki e témában kérdőívet !
    ( Addig is tellik az idő )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  7. Orbán csak az EMBEREKKEL konzultál, a rendőrökkel nem, a tűzoltókkal nem.
    az orvosokkal nem, a romákkal még úgysem, a tanárokkal nem, szakszervezettel nem , bírákkal nem, ellenzékkel még mit nem! Európával ugyan már!
    Csak az emberekkel!

    Na meg II. Janus Paulussal Tegnap óta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  8. gusztavnagy! Üdv!
    Viszont!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. Szerintem meg keresi azt az indiánt aki tudja ezekre a kérdésekre a választ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. köszöntelek Bohém!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  11. “Orbán Viktor nem áll szóba a tűzoltókkal”
    Többet követeltek a bal oldali kormánytól de majd megadja Orbán!
    A voksot letették és jött a hála, a kevesebbért is harcolniuk kell!
    Majd ha jön a következő szavazás és valamit kapnak abból amit elvesztettek vajon emlékezni fognak vagy hálásak lesznek….?!
    Én emlékszem a tűzoltó szakszervezeti vezető ismerősöm szavaira, hogy csak takarodjon végre a bal oldal a hatalomból!
    Nemrég találkoztunk de nem szóltam közbe amikor panaszkodott.
    Ne nekem számoljon el!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  12. Orbán meg úgy van vele, hogy nehogy már a nyúl vigye a puskát, a befőtt meg eltegye a nagymamát!
    Derogál szóba állni a demonstrálókkal!Hisz oly nagy ember ő,hogy nem ér fel hozzá senki,a födtől már szinte nagy magasságokban van!
    Tűzoltók! Rángassátok le a földre!Éppen hogy a zemberek adták neki a hatalmat, a nép meg majd elveszi tőle. Ezt érdemli!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  13. A nagy Áprilisi Fülkeforradalom Vezérlőtábornoka a néppel csak kérdőíves álbeszélgetéseket folytat, ahogy a egyébként kiváló facebook oldalán sem áll szóba a kommentelőkkel.
    A felsőbbrendűségi és küldetéstudatban szenvedő népvezérek és a belölük kinövő diktátorok mindig így járnak el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. Szóval akkor május 6-án Veletek, ugyanott??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. Ha jól emlékeszem, az akkor még ellenzékből ugató fidesznek nevezett bűnszövetkezet volt az, aki cafrangosra tépte a pofáját, hogy igenis jár a tűzoltóknak a szemét bolsevikok által ki nem fizetett pótlék! Na persze ezt a tűzoltók akkor kanyar nélkül bevették, hogy ez valóban róluk szól és nem csak politikai cirkusz. Miután hatalomra került vikike és csürhéje, asszonták, hogy azzal most is egyetértenek (hah minő pofátlan csúsztatás), hogy ki kell fizetni az elmaradt béreket, de mégse fizetnek, mert azt nem nekik kell. A szakállas vicc poenja jut eszembe: járni jár, csak nem jut. Most mindenki láthatja, hogy mit érnek vikike ígéretei. Vagy inkább hazugságnak nevezném, ha nem tudnám bízton, hogy vikike sohasem hazudik. De hál Istennek a tűzoltók, a rendvédelmisek és még remélhetően sokan mások végre felébrednek, mondhatnám felkelnek! Hajrá! Véget kell vetni ennek az elmebeteg ámokfutásnak! A másik dolog, hogy ez a sunyi zsebhitler senkivel sem mer beszélni. Elbújik az előre millás pénzekért megírt semmitmondó hablatyolásai mögé, személyes szóvivője van (szerintem ilyen poszt a világon máshol nincs), levelezget, aminek az eredményét úgyse veszi figyelembe. Tényleg, ez a pondró mi a f@szt csinál egész nap?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. A saját jövőtök ellen tüntettek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Orbánék megbüntették az ATV-t 2014. április 2. szerda

Az Operánál tüntet vasárnap az ellenzék 2014. március 30. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos