Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem kapja meg Gyurcsány az ügyészségi iratokat 2011. május 10. kedd 20:47 Forrás: Független Hírügynökség

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem kapja meg Gyurcsány az ügyészségi iratokat

Budapest – Gyurcsány Ferenc jól teszi, ha megpróbálja kívülről megtanulni a mentelmi joga felfüggesztésével összefüggő ügyészségi iratokat. A mentelmi bizottság elnöke ugyanis úgy döntött, hogy megnézheti ugyan az ügyében született ügyészségi kikérőt, de másolatot nem kaphat róla. A volt miniszterelnöknek nem marad más, mint hogy a memóriájára támaszkodjon.

Áttanulmányozhatja ugyan, a dokumentumokat azonban nem kaphatja meg – mondta a mentelmi bizottság elnöke válaszul a volt kormányfő levelére. A volt kormányfő bármikor, korlátlan ideig használhatja a parlament mentelmi bizottsága elnökének dolgozószobáját arra, hogy a mentelmi joga felfüggesztésével összefüggő ügyészségi iratokat áttanulmányozhassa, a dokumentumokat azonban nem kaphatja meg – közölte Rubovszky György, a mentelmi bizottság elnöke.

A volt miniszterelnök Rubovszkynak írt levelében az ügyészségi iratok másolatát kérte, az elnök azonban egy másik szocialista képviselő ügyében történt korábbi visszaélés miatt nem ad ki másolatot, de bármikor biztosít időt Gyurcsánynak, hogy az iratokból felkészülhessen.

A volt kormányfő saját Facebook-oldalán is közzétette a levelet, amiben arra kérte Rubovszky Györgyöt, hogy zárt borítékban küldje el neki a mentelmi joga felfüggesztésére tett ügyészségi indítvány és az annak alátámasztására szolgáló dokumentumok másolatát. Ha a mentelmi bizottság elnöke szerint ez nem lehetséges, Gyurcsány ennek indoklását is várja.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

16 Reader’s Comments

  1. ? Ez most kabaré, cirkusz, vagy bunga bunga beli jogszolgáltatás,
    vagy egy európai állam?
    Kedves Rubovszky úr, na de mi lesz, ha egyszer……..
    Júj, olyanra nem is gondolok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  2. Nevetséges…

    Azaz megint láthattuk a magyar “jogállam” működését a maga teljes borzalmában.

    Undorító, Alsó-Kongói viszonyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  3. Gonoszka,
    még az is lehet, hogy mindez egyszerre.
    Él még Bacsó Péter? Mert gyűlik az alapanyag egy Tanú 3-hoz. :) (vagy inkább :()

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  4. cornelius,
    földrajzilag inkább Északbalkán-felső :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  5. Olah Zsuzsanna

    Az ugyeszsegi iratokat nem kaphatja meg, mert akkor hozzaerto emberek is atolvashatjak es segithetnek Gyurcsanynak.
    Teljes joggal meg kell kapnia az iratokat! Elsosorban Gyurcsany az, akinek joga van a papirokhoz hozzajutni!!! Rola van szo, nem a szomszedjarol.
    Ez valami fertelmes ugy lesz!!!! Mar irtam, irtuk, menjen Gyurcsany, nincs mire varrni!!!!!! Ezek kiterveltek es vegre is hajtjak, tonkreteszik, ellehetetlenitik, es senki nem fog tudni semmit. Majd hazugsagokkal kurtolik tele a vilagot es nem lehet mit tenni! Gyurcsany Ferenc kerlek ne maradj itt, menned kell!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  6. Nem a visszaéléstől fél a KDNP-s, hanem attól, hogy Gyurcsány ígéretéhez híven felteszi a netre az iratokat.Abból meg egyértelműen kitűnne, hogy jogtalan intézkedések sorozata történt eddig is! Ha nem így lenne, akkor mitől tartana ez a híres igazságszolgáltatás?Netán attól, hogy kiderül, hogy az igazság ők, maguk?Nincs apelláta,ezután a fidesz, és a csatlós pártja mondja meg, hogy mi igaz, és mi nem, ki a bűnös, és ki nem!
    Jókor csinálják! Azt hiszem ma lesz Genfben valami vizsgálat Igazságos Orbán Viktornak köszönhetően!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  7. félelmetes torz világ.Ha már telekürtölték a sajtót,miért titkosak az iratok?Egyáltalán egy demokráciában minek ez a titkosítás?Bizonyára van takargatnivalójuk.Milyen emberek ezek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  8. A nyilvánosság minden hatalom ellensége. Különösen azok félnek tőle, akiknek sok a takargatni valójuk. Szerencsére Gyurcsány Ferenc egy felkészült ember, igaz nem jogász, de ez a harc elsősorban politikai, igaz annak kriminalizált változata.
    Mellesleg a forradalmak felülírják a jogrendet, a hatalom erőszakos megragadásának az eszközei. Akik a demokratikus választásokat, győzelmük első pillanatában forradalomnak hazudták, azok akkor azt üzenték nekem és a többi választópolgárnak, hogy itt kő kövön nem marad, itt a győztes azt csinál amit akar, s ebben sem erkölcs, sem jogrend nem állhat az útjába.
    Az ügyészség és a közhivatalok csendes forradalma viszont már korábban, a Vezénylő tábornok úr hatalmának, 2002-ben történt, átmeneti elvesztésekor megkezdődött. Gyurcsány Ferenc ezt jól látta, amikor árnyékhatalomról beszélt akkor, amikor a kormányhivatalok kiszivárogtatóiról és a pártos ügyészi intézkedésekről beszélt. Az ellene folyó hadjárat többek között ezért is folyik ilyen összehangoltan.
    A háttérben a hős feljelentő pedig örömmel dörzsölheti tenyerét és tovább sunyíthat a jelenlegi hatalom, információ-szabadságot sértő módon hozott döntéseinek elfogadásával. Schiffer kettős mércéje (az egyiket feljelentem, a másikról nem beszélek) finom motorolajként működik ebben a gépezetben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  9. Remélem, hogy Gyurcsány párhuzamot von a Sukoró ügy és az Orbán papa bányáinak adott állami megrendelések között! Mert az volt ám az igazi hatalommal való befolyásolás! (A “közgyűlésről” nem is beszélve!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  10. Ki a f@szom az a rubovszki?
    Egy újabb bolsevik fidesznyik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Rubovszkynak volt neve, míg oda nem került, ahova….
    Aztán elmosta a trutyi.
    Azaz, korpa közé keveredett, és megették a disznók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Bástyaelvtársék gőzerővel működnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. Reméljük a következő kormány nekik sem adja ki az ügyészségi iratokat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. Milyen ország az, ahol egy rubovszky dönthet az állampolgári jogok ideiglenes felfüggesztéséről ? És hány ilyen rubovszky van (és hol) ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. De ez nem koncepciós per lesz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Magyarország jogállam…volt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos