Ronai and Ronai
AMERIKAI

Különös fideszes iroda Nagyatádon 2011. május 10. kedd 5:28 Forrás: NOL

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Különös fideszes iroda Nagyatádon

Nagyatád – Glattfelder Béla Európai Parlamenti képviselő irodája – ez olvasható a Somogy megyei Nagyatád központjában lévő épület utcáról nyíló, félreeső helyiségének ajtaján. Egyre több helybéli figyelmét kelti fel ez az iroda, s az annak ajtaján olvasható névtábla: a kisvárosban ugyanis nem tudnak arról, hogy a Fidesz EP-képviselőjének – miként fogalmaznak – „bármi köze lenne Nagyatádhoz”, gyakorta járna errefelé, közbenjárna a település fejlődése érdekében, vagy akár csak fogadóórákat tartana itt.

Többeket foglalkoztat, vajon miért kapott irodát Nagyatádon egy olyan képviselő, aki ritkán látott, kevéssé ismert ember a városban? Erre a kérdésre a hetek óta tartó találgatások nyomán ma már több – igaz, névtelenséget kérő – helybeli is tudni véli a magyarázatot: „gyanús alibi-irodáról” beszélnek, „költségtérítési trükközést” sejtenek a háttérben.

A Népszabadság információja szerint az irodát a helyi önkormányzat évek óta a térség országgyűlési képviselőjének biztosítja, hogy legyen egy helyiség, ahol találkozhat választóival, szükség esetén intézheti ügyeit. A jelenlegi területi honatya, Karvalics Ottó (Fidesz) azonban – aki egyébként a közeli Barcs polgármestere is – a múlt év elején felajánlotta a helyiséget Glattfelder Bélának.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Különös fideszes iroda Nagyatádon, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

7 Reader’s Comments

  1. Nem kétséges! Pénz, pénz, pénz – a közösből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  2. Lehet, Glattfelder Bélának gőze sincs az egészről!
    Egy szép, nagy szimbolikus nyelv, a polgármester részéről, a VEZÍR hátsója felé!
    Tud róla!
    Akkor is az előbbi érvényes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. Karvalics Ottónak meg fenntartanak egy irodát mondjuk Brüsszelben. Jó kis költségtérítést lehet lenyúlni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. No végre, én tulajdonképp örülök, hogy a nyilvánosságra kerülnek ezek az ügyek, hát egyben biztosak lehetünk, Brüsszelben sokféle címen lehet költségtérítést igényelni…A kérdés talán inkább még a következő lehet: mikor van a fogadóóra időpontja és milyen gyakran?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  5. ez takarékos dolog, volt egy üres iroda a fidesznél, kinevezték a képviselő úr irodájának…..ha nem használja, nem mindegy, hogy hol nem használja?..ez csupán logisztika…. a vörömarty téren mennyivel drágább lenne…egyébként annak idején is az agráriumot képviselte, ha jól emléxem.
    éljen a fidesz takarékos intézkedése, éljen, éljen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. Kedves Barátaim!
    Ez csak egy hasonló trükk arra, amit Deutsch Tompika talált ki magának. A nagytermészetű volt sportminiszter, jelenleg EU-képviselő Hódmezővásárhelyre “jelentkezett be”, így az alföldi település és a budapesti “lisztes” Ferihegy közötti “utazásaiért” is felnyalinthat úgy 300 euronak megfelelő költségtérítést (emiatt éppen vizsgálatot folytat ellene az EU parlamentje, amiről itt, az AN-n is olvashattunk!).
    Tompika esetében ezt némileg megértem, hiszen a rengeteg volt feleség, meg a jobb-balkézi gyerek eltartása tényleg sokba kerülhet, azaz a költségtérítésként kapott cca. 80 ezer forintnyi euro is számíthat neki ( :-D ).
    De hogy Glattfelder eu-polgártárs is hasonló cipőben járna, az nekem újdonság!
    Vagy ez a pasi is ennyire pitiáner?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Azért szórakoztató, amikor ezek a minősíthetetlenek erkölcsről, “pofátlan végkielégítésről”, a nehézségek hősies és önfeláldozó vállalásáról – mindenki fizessen be az ellenőrizhetetlen államadósság-alapba – , stb. ugatnak kórusban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Zuhanórepülésben Orbán és pártja 2011. május 12. csütörtök

Szobrot állítanak Horthynak 2011. május 10. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos