Ronai and Ronai
AMERIKAI

Feljelentette a Magyar Hírlapot a rendőr szakszervezet 2011. május 19. csütörtök 23:09 Forrás: Független Hírügynökség

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Feljelentette a Magyar Hírlapot a rendőr szakszervezet

Budapest – Közösség elleni izgatás miatt feljelentette a Magyar Hírlapot a Rendőr Szakszervezetek Védegylete. Az RSZV a lap korábbi, “Kitartottak” című cikkét kifogásolja, az ugyanis szerintük alkalmas arra, hogy gyűlöletet keltsen másokban a rendőrökkel szemben.

A Magyar Hírlap Online Vélemény rovatában közölt cikk a rendvédelmisek nyugdíja ügyében kialakult vita kapcsán közöl a rendőröket negatív színben beállító véleményeket. Az RSZV egyik nyugállományú tisztségviselője szerint – ő tette a feljelentést – már a cikk címe is a Büntető törvénykönyvben foglalt “kitartottság” bűncselekménnyel hozza összefüggésbe a nyugállományú rendőröket.

A feljelentésben több, a cikkből idézett mondattal próbálja igazolni a feljelentő, hogy a megjelent írás összességében jól körülhatárolja a nyugállományú rendőröket, mint a lakosság egy csoportját, tartalma pedig alkalmas az ellenük szóló gyűlöletkeltésre. A feljelentést az V. kerületi Rendőrkapitányságon tették.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +13 ( 13 szavazatból)
Feljelentette a Magyar Hírlapot a rendőr szakszervezet, 4.9 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

9 Reader’s Comments

  1. Helyes. Fel kell őket jelenteni mindenért amiért csak lehet.Fogat fogért….szemet szemért….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  2. Nem a Magyar Hírlap védelmében mondom, de sokakat fel kellene jelenteniük. A média annyira megdolgozta már a közvéleményt, hogy a nyugdíjasokat, a rokkantakat, de kiváltképp a rendőröket és katonákat, hogy az emberek többsége, a társadalom által eltartott élősködőknek tartja őket. Az ATV “A Tét” című beszélgető műsorában például minden résztvevő elfogadja a kormány intézkedését, s igen lebecsülően nyilatkoztak az érintett emberekről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  3. Régi igazság: “Oszd meg és uralkodj!”
    Hát ez Orbánék vezérelve,amit nagyon sunyin,alattomosan alkalmaznak is.
    Egyelőre még sikerrel !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  4. EdCarping, a leglátványosabb pálfordulás kérié volt. 20 évről hablacsolt a 25 helyett. A többin is látszott a a félelem. Ennyi.
    Egy őszinte ősz inte, hogy légy őszinte, mert Ő szintén őszinte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Közben Széles Gábor [a képen] ül a nagy tökéjén és jól fialtatja azt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  6. Széles Gábor a Videoton és az Ikarusz ( meg a Haza ) felvirágoztatója…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  7. Geyza,
    meg legfőképpen a saját kis (de inkább jó nagy) poitikai-gazdasági bizniszének a kertésze és fegyverkovácsa is egyben. És ha már halmozzuk itten az állásokat kéremszépen: valszeg I.törpehitler legfőbb pénzügyi finanszirozója. Már eddig is busásan megtérülhetett neki az a választási kampányba befektetett pár milliócska/milliárdocska, hiszen agyament törpehitler első intézkedése volt, hogy az adótörvények által hanyatt-homlok visszatörlessze a pártkasszájába áramoltatott pénzeket. Kéz kezet mos, ill jelen esetben nem is tudom ki a nagyobb altáj nedvesitő???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  8. Hát ez érdekes lesz. A Széles MH évek óta folyamatosan elköveti a közösségek elleni izgatást (romák, zsidók, melegek, balosok, libesek) ellen. Nem tudom biztosan, talán volt is pár kósza feljelentés, de úgy tudom, mindet visszadobták rögtön az elején a rendőrség-ügyészségről, jól megindokolva, hogy miért is nem izgatás az izgatás. Utána kéne kutakodni.
    Jó lenne, ha nyomon követhetnénk a dolgot, csak a média általában nem szokott 1-1 ügyet végigkövetni és róla tudósítani.
    Rendkívül érdekes lesz, amikor a jogalkalmazók egymással fognak boxolni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. “Kezdenénk azzal, hogy tisztességes ember nem nyilatkozik a Magyar Hírlapnak. Nem ad interjút, nem áll szóba onnan jövő újságíróval. De még csak a lapot sem veszi kézbe.+
    ezt egy másik írásból idéztem, tehát több mondanivalót nem hiszem hogy érdemel az újság, aztán a gatyát is le kell perelni róluk, és egy normális leírás alapján, ami pontosan megfogalmazza a rendvédelmisek miért lettek “kitartottak”, és a helyzetüket, egy egész oldalas helyre igazítás formájában, úgy hogy a lakosság meg tudja a pontos tényállást velük kapcsolatban. se hozzá tenni sem elvenni nem szabad mert az nem lenne hiteles, és akkor meglátjuk a lakosság mit szól hozzá, ha pontosan tudja, és érti mi történik velük., de sajnos ez olyan összetett dolog, és túlnyomó részben nem is publikus, hogy ezt csak az fogja megérteni aki benn dolgozik, vagy azok hozzá tartozói.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán barátja továbbra is bajban 2014. március 22. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos