Ronai and Ronai
AMERIKAI

Több mint 372 ezer aláírás a kormány politikája ellen 2011. május 3. kedd 21:26 Forrás: Független Hírügynökség

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Több mint 372 ezer aláírás a kormány politikája ellen

Budapest, Magyarország – Több mint 372 ezer ember írta alá eddig az MSZP novemberben indított aláírásgyűjtő ívét. A szocialisták ötpontos petíciót állítottak össze, melyben a kormány figyelmét hívták fel azokra a dolgokra, amelyeket szerintük másképp kellene csinálni. A gyűjtést tovább folytatják – jelentette be kedden Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja.

Az öt pont közül az elsőben arra hívják fel a kormány figyelmét, hogy adja vissza a dolgozók nyugdíjra félretett pénzét. A másodikban arra, hogy tegyen hathatós intézkedéseket a devizahitelesek érdekében. A harmadik, hogy a kormány térjen vissza az igazságos közteherviseléshez. A negyedik és ötödik, hogy hagyja abba az indoklás nélküli elbocsátásokat, illetve, hogy az Alkotmánybíróság eredeti hatáskörét állítsa helyre.

Az indoklás nélküli kirúgások terén úgy tűnik, van elmozdulás, a többiben azonban nincs. Ezért folytatják az aláírásgyűjtést – mondta Szanyi Tibor.

A szocialista politikus Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter azon kijelentésére is reagált, miszerint Magyarország gazdasági szabadságharcot folytat, melyben első lépésként “kipaterolták” az IMF-t. Szanyi Tibor szerint az IMF segélyakcióját már a Bajnai-kormány befejezettnek nyilvánította, és a hitelkeret utolsó részleteit már le sem hívták. Matolcsy György ezzel a lépésével bele is rúgott a korábbi partnerbe, azaz az IMF-be.

Az államadósság-csökkentő alappal kapcsolatban Szanyi Tibor azt mondta, hogy “közgazdasági ostobaság.” A kisembereket már több módon is megsarcolta az Orbán-kormány, most azt kérik, hogy önként is adjanak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 7 szavazatból)
Több mint 372 ezer aláírás a kormány politikája ellen, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. Megismétlem itt is a véleményem:
    “Egyet azért nem értek, de azért még lehet értelmes! A büdös fenének ad egy centet is ennek a kormánynak Brüsszel! Matolcsi gazdasági forradalomnak minősítette a Nemzetközi Valutaalappal történt megállapodás felmondását! Közbe jobbján a “tiszteletes” “puncsol” a lóvéért, adó kedvezmény, meg jótett meg minden! A KORMÁNY meg , mint a megbolondult levél osztályozógép, számolatlanul szórja a pénzt a minden hülyeségre! Kintről biztos mondanám, van ott lóvé gyerekek, mi költsük másra!
    Az orosz maci meg dörmögi, né mán megpiszkált, mostanában többször is!
    Na játszom én is, a gázcsapokkal! Nyugatnak, Kinának mehet, onnan dől a lé!
    Aztán a VEZÍR kérdezheti a NÍPTŰL, hogy jó most éhezni, fázni??
    Azért éljetek értem!
    A válasz elől, lehet Rómánál tovább KELL MENNIE!!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  2. Én nem értékelem ezt nagy eredménynek, sőt, kudarcnak tartom. Miért?
    Fél év alatt csak 372 ezer aláírást gyűjteni a több millió embert sújtó kormányzati gazdaságpolitka ellen nem valami nagy teljesítmény. Kérdés, hogy ez a MSZP tehetetlensége, vagy a kormányzati intézkedéseket elutasítók ilyen kis arányát tükrözi.
    Szanyinak kár volt előállni ezzel. Már régen feledésbe ment, hogy ők aláírásgyűjtésbe kezdtek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  3. Bizony az MSZP tehetetlenségének köszönhető hogy csak ennyien írták alá az ívet. Én pl. nem is tudtam hogy van ilyen ív, nem találkoztam sehol aláírásgíüjtővel sem. Nem is tudom hogy az a 372 ezer ember hol tudta aláírni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Mondjuk, hogy gyűjtenek 8 milliót.
    És akkor mi van?
    A Vezér magasól tesz rá. Ő pontosan tudja, amit a baloldal még mindig nem ért: TETTEK KELLENEK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  5. Ezeket az aláírásokat az Mszp jelenlegi vezérkara találta ki? Olyan is.
    Gyurcsányért is fognak gyűjteni. :-).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  6. Az MSZP aktivitása még mindig a béka segge alatt van!
    Vajon hány embert szólítottak meg ebben a témában?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Nem szabad kishitűnek lenni. Az is már szép eredménynek számít, hogy ennyien és nyíltan merték vállalni a negatív véleményüket. Ez egy igéretes kezdet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  8. Nekem nagy hitem van. De ebben nem hiszek. A hitnek is megvan a helye, meg az értelemnek is. Most az utóbbit kéne használni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  9. hatamarcsi,
    én sem tudtam róla, és tényleg nem sok a 372 ezer ahhoz képest, hogy sztem már az utol cseppek hullanak a bilibe. Ha rálelek valahol, azért csak aláirom, bár tényleg nagyon lightosan adják elő magukat a szocik, ehhez a sok baromsághoz képest, amivel naponta szerencséltet minket törpehitler és bandája. Birka népség lennénk? “Néma tartomány” vagy mi a szösz??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  10. Majd módosítják az alkotmányt,hogy a kormány ellen nem szabad aláírást gyűjteni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  11. A győri pap állam adósság csökkentésére kezdeményezett gyüjtése kész röhej.
    A FIDESZ kormánynak pedig van pofája ezt igénybe venni. Még nem sarcolták meg eléggé ezt az országot?
    Egyre azért kiváncsi lennék. A képviselő urak vajjon mennyit ajánlanak fel átlagon felüli jövedelmükből. Eddig még egyetlen tudósitást sem olvastam vagy hallottam arról, hogy bármilyen karitativ gyüjtésre adakoztak volna, például az éhező gyerekek javára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. Érdekes hogy az Egyház mindig elégedetlenkedetlen volt a kapott támogatással az előző kormány idején, most meg egy püspökség – talán a kalocsai – 100 mó-t ajánlott fel Orbánnak. Annak a vidéki papnak is van fölösleges 1 mó-ja. Hogy is van ez? És még ezután is fognak perselyezni a miséken?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. hatamarcsi ne is emlegesd őket, nálam ma már kiverték a biztosítékot:
    http://nepszava.com/2011/05/magyarorszag/nagyboldogasszony-unnepe-munkaszuneti-nap-lesz/comment-page-1#comment-28621

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  14. Uis. “betámadta” az An-t egy kis pökhendi papocska.
    Orbánnal a hátuljukban azt hiszik, mindent lehet nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  15. Az MSZP ne belső hatalmi harcaival foglalkozzon, a frakció tagjai ne üljenek elkényelmesedve nem létező babérjaikon, hanem lássanak végre munkához. Vegyék észre egyszer és mindenkorra, hogy ellenzékben vannak és nem hatalmon. Tanulják meg, hogy a politikai harc nemcsak abból áll, hogy végigjárják a különböző TV csatornákat. Tanulják meg, hogy kezdeményezőnek, aktívnak, előrelátónak és ravasznak kell lenni, mert kifinomult, rafinált ellenféllel van dolguk. Olyan ellenféllel, aki az MSZP rossz tömegpolitikájának következtében 2/3-os törvényhozói hatalomhoz jutott és ennél fogva bármit megtehet. Aki egy lépéssel mindig előbbre jár politikai ellenfeleinél, főleg a szocialistáknál. Akiket sokszor az orránál fogva vezet és röhög a markába annak belső megosztottsága miatt. Legalább taktikai sikereket, kis győzelmeket kellene felmutatnia az MSZP-nek, de hol vannak ezek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Skacok : segítsetek nekem párhuzamot vonni orbán és Széchenyi között , pl politikus , pénz , adomány , kártya , elmegyógyintézet , magyar , nemzeti , tolvaj , stb
    Kezdésnek : a gróf adott a pénzéből a magyar népnek – iskolát akadémiát ki tudja ?
    másik a magyar nép pénzéből csinál iskolát , akadémiát , szőlőültetvényt ? ki tudja , talán a budai ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. orbány,
    Döbling és Graz??? Hmm – nem is olyan rossz perspektiva. A baj csak az, hogy Széchenyi élete végén került Döblingbe, törpehitler viszont kis költői túlzással Grazban kezdte a karrierjét ..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. A milliót felajánló “atya” nem tart fenn családot, nincsenek napi bevásárlási gondjai, nem kell munkahelyért esedeznie, fizetését az államtól(!) kapja. Szóval azt sem tudja mi az élet és azt is maximum a gyónásokból ismeri. Nevetséges ez a látszólagos önfeláldozás!
    sk.
    ui. Annyit csak a Horthy állama támogatta az egyházat, amennyire Orbáné.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán küldöttsége Észak-Koreában 2014. április 9. szerda

Szép álmokat, Magyarország! 2014. április 8. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos