Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem rendítette meg a gyereke halála 2011. május 27. péntek 12:28 | AN Forrás: AP

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem rendítette meg a gyereke halála

Orlando, Florida – Országos érdeklődés mellett folyik gyilkossági per Casey Anthony főszereplésével. A 25 éves nőre halálbüntetés vár, ha bebizonyosodik, hogy csakugyan megölte kétéves kislányát.

A vád szerint a rémtettre 2008. június 16-án került sor: Casey szigetelőszalaggal tekerte körbe Caylee fejét, így fojtva meg a gyereket, a tetemet pedig a házuktól nem messze, az erdőben rekkentette el. Caylee eltűnését csak egy hónap leforgása után, 2008. július 15-én jelentették be.

A vád egyik tanúja, Tony Lazzaro – Casey volt barátja – azt vallotta, nem sokkal a gyilkosság után ismerkedett meg a nővel, és egyáltalán nem látszott rajta, hogy bármi is bántaná. A vádlott az eddigi tárgyalási napokon sem árult el érzelmeket, még az sem látszott rajta, hogy különösebben foglalkoztatná a dolog.

A védelem azzal igyekezett szánakozást kelteni az esküdtszékben, hogy állította, Caseyt gyerekkorában molesztálta a saját apja, George Anthony. Tony Lazzarónak azt kellett volna vallania, hogy Casey beszámolt neki ezekről a megpróbáltatásokról. Lazzaro ellenben azt vallotta, ő soha ilyet Caseytől nem hallott, a nő legfeljebb azt mesélte el, hogy időnként kapott az apjától egy pofont. Ezzel az egyik legfontosabb védelmi stratégia omlott össze.

Eskü alatt tett vallomást a vádlott apja, George Anthony, aki tagadta, hogy valaha is molesztálta volna a lányát. Több tanú közölte viszont, hogy Casey a haláleset után sorozatban bulizott és nagy bevásárlásokat csapott.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. Elmebeteg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. Orbán András Lajos

    A gyors halál nem büntetés a számára legalább 20évet éljen a halálsoron, várva mikor szónak neki hogy holnap reggel eljött az idő………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. A régi kínai recept a jó!
    Amputálni mindkét kezét és lábát, és egy kosárban szétrothad 1-2 év alatt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Casey Anthony nem bűnös 2011. július 5. kedd | AN

Fegyvert vett Casey Anthony apja 2011. június 30. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos