Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fegyvert vett Casey Anthony apja 2011. június 30. csütörtök 11:45 | AN Forrás: AP

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fegyvert vett Casey Anthony apja

Orlando, Florida – Az unokája eltűnése miatt felbőszült férfi 2008 augusztusában úgy döntött, pisztollyal kényszeríti lánya barátait, hogy mondják meg, mit tudnak a kétéves Caylee-ről.

A védelem tanújaként szólították George Anthonyt, a megrázó bűnper a vádlotton kívül eddig talán leginkább meghurcolt résztvevőjét – azt az embert, akiről Jose Baez védő korábban azt igyekezett elhitetni, hogy gyerekkorában molesztálta a saját lányát, később pedig, hogy gyereket csinált neki, és a saját unokájának is ő volt az apja. Ez utóbbit a DNS-vizsgálatok kizárták.

Lányát, a 25 éves Caseyt azzal vádolják, hogy gyilkosság által szabadult meg az anyaság kötöttségeitől, és megfojtotta a kétéves kislányt. A védelem szerint a felügyelet nélkül hagyott gyerek a kerti medencébe fulladt. Casey egy hónapon át félrevezette a környezetét, nem jelentette a gyerek eltűnését vagy halálát, később pedig azt akarta elhitetni a rendőrséggel, hogy elrabolták a kislányt, akinek holttestére csak fél évvel később bukkantak rá az erdőben.

George Anthony tanúvallomásában elmondta, hogy végül is nem használta a fegyvert. Amikor megvette, a gyermek holtteste még nem került elő, Casey viszont már letartóztatásban volt, mert hazudott a rendőrségnek a gyerek eltűnésének körülményeiről.

A nagyapa azt állította, még azután egy hónappal is elhitte a gyerekrablásos sztorit, hogy megtalálták azt, ami az unokája holttestéből megmaradt. Ekkoriban öngyilkosságot kísérelt meg: bejelentkezett egy Daytona Beach-i motelbe, búcsúlevelet írt, gyógyszert szedett be és alkoholt ivott rá. A kísérlet nem sikerült, mert rátaláltak és még idejében beértek vele a kórházba.

Jose Baez ügyvéd George Anthonynak szegezte a kérdést, hogy nyilván azért akart végezni magával, mert bűntudatot érzett. Belvin Perry bíró azonban ezen a ponton helyt adott a vád tiltakozásának, így a nagyapának nem kellett erre a kérdésre válaszolnia.

A nagyszülők távoznak a tárgyalóból, megpróbáltatásaik azonban nem értek véget

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Casey Anthony nem bűnös 2011. július 5. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos