Ronai and Ronai
AMERIKAI

2012: Jon Huntsman is beköszönt 2011. május 8. vasárnap 12:43 | AN Forrás: New York Times

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
2012: Jon Huntsman is beköszönt

Columbia, Dél-Karolina – Először szerepelt a nyilvánosság előtt Jon Huntsman, mióta lemondott pekingi nagyköveti tisztségéről. A republikánus politikus főiskolás végzősök előtt tesztelte az elnökválasztási lehetőségeket-

Egy héttel a kínai fővárosból való hazatérése után debütált az újabb esetleges republikánus elnökjelölt. Huntsman, aki két éven át egy demokrata adminisztrációt képviselt a jelenlegi egyik legfontosabb diplomáciai poszton, aköré építette mondanivalóját, hogy a hazafiasságnak felül kell kerekednie a pártérdekeken.

Huntsman ugyan nem említette még lehetőség gyanánt sem, hogy indulni akarna az őt Pekingbe kinevező Barack Obama ellenében – amihez persze előbb meg kell nyernie a republikánus előválasztásokat –, ám háromnapos látogatása abban az államban, amely az egyik első előválasztásnak ad otthont, arra utal, hogy a politikus komolyan fontolgatja ezt az eshetőséget.

Az 51 éves Huntsman korábban öt éven át volt Utah kormányzója. Szakértők szerint képes arra, hogy a szavazók új generációját megszólítsa, miként arról a mostani beszéde is tanúskodott. Volt állomáshelyével kapcsolatban a következőket jelentette ki:

„Tudom, sokan gondolják ma azt Kínában, hogy eljött az ő idejük – hogy Amerika nagy korszakának vége. És talán ebben az országban is vannak, akik elveszítették az önbizalmukat, és azt hiszik, most Kínán a sor. Ezek az emberek azonban nem rendelkeznek azzal a tízezer mérföldes távlattal, ami nekem megadatott. Egy nemzet igazi próbája nem az, mennyire boldogul a nagyság időszakában, hanem hogy mennyire boldogul a kemény időkben.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

Kapcsolódó cikkek

Obama marad az Egyesült Államok elnöke 2012. november 7. szerda | AN

Amerika és a világ jövője is a tét 2012. november 4. vasárnap | AN

Obama-előny a korai szavazóknál 2012. október 28. vasárnap | AN

Romney újabb három államban nyert 2012. május 9. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos