Ronai and Ronai
AMERIKAI

Levélbomba a Celtic Glasgow vezetőedzőjének 2011. április 20. szerda 7:46 | FH

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Levélbomba a Celtic Glasgow vezetőedzőjének

Glasgow – Levélbombát küldtek ismeretlenek a Celtic futballcsapat edzőjének, Neil Lennonnak és a klub két közismert szurkolójának. A skót rendőrség szerint a szerkezetek akár meg is ölhették volna őket.

Az egyik legnagyobb skót futballklub edzőjének címzett csomagot március 26-án egy postai elosztóközpontban találták. Először azt hitték, csak tréfa, de a Strathclyde megyei rendőrség kedden már azt közölte, alkalmas lett volna “sérülés okozására”. A rendőrök szerint a levélbombák nem köthetők terroristákhoz.

A másik két címzett, Trish Goldman skót munkáspárti politikus és Paul McBride ügyvéd, Lennon korábbi jogi képviselője volt. Goldman bombáját március 28-án, McBride-ét április 15-én találták meg.

A 40 éves, három éve még aktív futballista, északír Lennont már játékosként és edzőként is érték szurkolói fenyegetések. 2009-ben két férfit két év börtönre ítéltek, mert a katolikus vallású futballszakemberre támadtak Glasgowban, korábban pedig éles töltényeket küldtek neki. Neil Lennon épp a halálos fenyegetések miatt vonult vissza a válogatottságtól 2002-ben.

A Celtic menedzserét múlt hónapban négy meccsre eltiltották, miután összeverekedett a pálya szélén az ősi rivális Rangers egyik edzőjével, Ally McCoisttal. A katolikus Celtic és a protestáns Rangers szurkolói között egyébként gyakoriak az összecsapások.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Ottmar Hitzfeld a Bayernről 2011. április 24. vasárnap | AFP/MTI

Kiütéses lett az első idegenbeli Loki-siker 2011. április 23. szombat | AN

Japán FIFA-segítségért folyamodott 2011. április 23. szombat | Kyodo/MTI

Henry-dupla a fővárosban 2011. április 22. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos