Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ottmar Hitzfeld a Bayernről 2011. április 24. vasárnap 10:31 | AFP/MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ottmar Hitzfeld a Bayernről

Berlin – Ottmar Hitzfeld szerint a Bayern München labdarúgócsapatánál rendkívül nagy nyomás nehezedik a mindenkori vezetőedzőre, hat ott eltöltött év annyi, mint húsz máshol.

A 62 esztendős tréner a Süddeutsche Zeitungnak nyilatkozva beszélt arról, hogy megkönnyebbülést hozott számára, amikor 2004-ben, hat év elteltével a bajor klub vezetői szerződést bontottak vele.

“Semmihez sem hasonlítható megtiszteltetés a Bayernt irányítani, már csak azért is, mert a legjobb keret áll a rendelkezésedre. Nyugodtan dolgozni viszont csak akkor tudsz, ha az első helyen áll a csapat” – fogalmazott a tréner, aki öt bajnoki elsőséget gyűjtött be a bajor alakulattal, beleszámítva a 2007-2008-as szerepvállalását is.

Hitzfeld – aki 2008 óta a svájci válogatott szövetségi kapitánya – a legnagyobb sikerét a Bayern Münchennel 2001-ben érte el, amikor Bajnokok Ligáját és klub Világkupát nyert. Louis van Gaal áprilisi menesztésével összefüggésben azt mondta: a holland tréner nem jöhetett ki győztesen a vezetőkkel zajló vitájából.

“Ezek az elöljárók valamennyi edzőt túlélték. Ha ők kritizálnak, nem szabad túlságosan érzékenynek lenni. Én mindig ahhoz tartottam magam, hogy a nyilvánosság előtt sohasem minősítem a felülről érkező kijelentéseket. Van Gaal erre nem volt képes” – tette hozzá.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Grosics és Buzánszky átvette az elismerést 2011. április 26. kedd | MTI

Messi 50 gólja három percben 2011. április 25. hétfő | AN

Ferguson a hosszabbítás előtt álló Raúlról 2011. április 25. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos