Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pintér szerint másfél perc alatt rendet tettek 2011. április 27. szerda 19:28 Forrás: Klubrádió

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Pintér szerint másfél perc alatt rendet tettek

Budapest – Tüntetést szerveztek a Belügyminisztérium elé civilek a gyöngyöspatai események miatt. A Gyöngyöspatán megjelent paramilitáris szervezetek kapcsán azért tiltakoznak, hogy ne lehessen Magyarországon félelemben tartani embereket. A demonstrálók közé kiment Pintér Sándor belügyminiszter is.

A Százezren a Sajtószabadságért Facebook-csoport által szervezett tüntetésen nagyjából 150-200 ember jelent meg. A belügyminiszter a helyszínen azt mondta: nincs mit számon kérni rajtuk, mivel “megfelelő módon intézkedtek”. “Intézkedtünk Hajdúhadházán, tegnap és tegnapelőtt is” (Gyöngyöspatán). “A törvényeket mindenkivel be fogjuk tartatni. A rendőrök másfél perc alatt helyreállították a rendet” - mondta Pintér Sándor, aki azt ígérte, hogy ezt videófelvétellel fogja bizonyítani.

A helyi kisebbségi önkormányzat vezetője szerint mindeközben már elhagyta Gyöngyöspatát a romák nagyobb része. A többség távolsági buszokkal indult rokonokhoz Borsod, illetve Nógrád megyébe. A romák nem bírják elviselni, ami velük történik, akik mennek, legtöbben rokonokhoz igyekeznek. Néhányan azonban azt sem bánják, ha valamelyik vasútállomáson kell aludniuk, csak ne Gyöngyöspatán – mondta.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 6 szavazatból)
Pintér szerint másfél perc alatt rendet tettek, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

23 Reader’s Comments

  1. A kisebbik részük meg már vissza is érkezett…
    http://www.fn.hu/belfold/20110427/romakat_szallitottak_vissza_gyongyospatara/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (14 szavazatból)
  2. Szerintem Pintér sem a naptárt, sem az órát nem ismeri. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  3. A “szép arcú” jobban tenné ha kiállna és lemondana! Az előző kormány idején ilyenért a miniszter fejét követelték a leninfiúk!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  4. Kedves Gonosz, olyan adukkal a kezében megengedheti magának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  5. Milyen adukkal?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  6. Kedves Trulla, pintér mindent tud orbánék mocskos ügyeiről, tart is tőle a vezír rendesen. Azért ilyen nagy a mocskos gallérja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  7. Ez a “minden tudás” kölcsönös, mert különben nem lennének egymás mellett! Egyik 19, a másik egy híján 20!
    A borhamisító, gyakran látta vendégül a főkopót!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  8. Milyen jó, hogy egyesek olyan titkos infók birtokában vannak, amelyektől bennfenteseknek hiszik magukat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (12 szavazatból)
  9. Ringli!
    Az informacio magatol elindul, nem kell hozza mas, csak egy nagyon kozdli ember, annak egy kozeli baratja, de eleg egy kozvetlen szomszed is, tehat nem kell leszolni a pletyizoket mert valodi informaciok igenis leteznek, ahogy milyen kicsi a vilag, de en is tudok egyet-kettot mert bizony nem egy politikusnak es ugyvednek varrtam a nadragjat, es tudod ez is olyan mint a fodraszat, az emberek bizony beszelnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. Tök mindegy, ki mit tud a másikról. Egy dolgot mondjatok, mi az, amitől megbukna Pintér, ha kiszivárogna. Vagy Orbán. Vagy bármi. Egy dolgot mondjatok, aminek politikusi részről következménye van ebben az országban.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  11. ricsi, egynek sincs, de soknak lehetne. Mit gondolsz, mi lehet az oka, hogy külügyéreink Azerbajdzsánba utaznak és nem pl. Washingtonba?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. Másfél perc ?
    Megdöntötte akkó a saját csúcsát : egy évvel ezelőtti bajnokságon két hét kellett.
    Jövő ilyenkor , mikor a lakosság fele az uccán fog üvöltözni , elég lessz neki 1 másodperc .
    ( Ha akkor is hozni tudja a formáját )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. Kedves Ricsi, sajnos nem egy dolognak, hanem milliónak látjuk most a következményeit. Az, hogy ők mind egymás zsebében vannak okozza, hogy az államháztartás hiánya március végén már elérte az egész éves irányzatot, hogy úgy el vagyunk adósodva, mint soha, s ez felelős a megszorításokért. Íme a következmény.
    Tudom, hogy nem erre gondoltál, hanem felelősségre vonásra. De ilyen összefonódások mellett, nehéz rést ütni rajtuk. Meg kellene keresni azt a gyenge pontot, akinek érdeke lenne robbantani. Én sokáig rogánra tippeltem, aztán tarlósra, de ma már nem hiszek bennük, szépen besoroztak ők is a helyükre. Talán Gyurcsány be meri vállalni, s akkor az mszp-ből átgyűrűzhet a fideszre is. Sok közös mocskos ügyük van. De rizikó lenne Gyurcsánynak valódi Öszödöt rendezni. S szerintem ő ahhoz túlságosan álmodozó típus.
    Majd felébresztik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. Az Orbán kormányban és parlamenti frakciójukban mindenki azt mondja, amit a kommunikációs stáb és vezetőjük Kovács Zoltán előír.Aki megszegi, repül.Hogy miért és meddig nem szegi meg senki azt nem tudjuk. Valószínűleg erre tettek esküt, azon a személyes, egyenkénti Orbán Viktorral való találkozás során Felcsúton. Aki akkor ebbe belement, az valószínűleg sokáig tartja magát ehhez.Azt gondolják, hazudozással kerültek hatalomra, így is kell megtartani. Nincs visszaút. Akit nem taszított az ellenzéki magatartásuk, aki esküt tett Orbánnál, azt most sem zavarja. Egyszóval Pintér S. sem kivétel ez alól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  15. Kedves Gm, hát igen. Amíg minden posztra öt ember várja orbán ígérete alapján, hogy ő fogja betölteni, addig nincs sok remény ezen a téren. Hacsak nem bízunk a jó öreg irigységben, hogyha valaki túl nagyot mer szakítani, talán a többiek kimarják, s megindul valami.
    Rohadt az egész, úgy ahogy van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. Mit mondhatnék? El is fáradtam.
    Jó éjt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. A cikk szerint Pintér Sándor két dolgot mondott:
    1. “Nincs mit számon kérni rajtuk, mivel “megfelelő módon intézkedtek”. “Intézkedtünk Hajdúhadházán, tegnap és tegnapelőtt is” (Gyöngyöspatán).” Ez szemszedett hazugság, vagy a különböző híradók nem híreket közvetítettek onnan, hanem valamilyen játékfilmből vetítettek, igen hosszú részleteket. Számonkérni pedig igazán van mit. Orbán úr a választási kampány-beszédében azt ígérte, ha ők kerülnek hatalomra 2 hét alatt megszüntetik a bűnözést Magyarországon. Azóta 53 hét telt el, de nem történt semmi.
    Pintér úr mindig azt nyilatkozza, hogy Ő rendet tesz. Ez sem igaz, mert csak erölködnek és immel ámmal intézkednek. Egyébként sem lehet egyértelműen tudni, hogy Pintér mikor miniszter és mikor játsza az Országos Rendőrfőkapitányság vezetőjének szerepét. Olyannyira nem, hogy a megkérdezettek nagy többsége biztosan nem tudná megmondani ki is ma az országos rendőrfőkapitályt.

    2. “A törvényeket mindenkivel be fogjuk tartatni. A rendőrök másfél perc alatt helyreállították a rendet” – mondta Pintér Sándor, aki azt ígérte, hogy ezt videófelvétellel fogja bizonyítani.” A híradókba bejátszott videófelvétel ezt az állítást sem bizonyította.
    A törvényes rendet pedig nem kell mindenkinek betartania. Ez persze nem feltétlen Pintér bűne. A Polt-ügyészség például nem látott nyomozni való ügyet a FIDESZ-KDMP képviselők törvénytelenül felvett költségtérítései ügyében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. “Meg kell találni a beavatkozás pillanatát, ez teszi művészetté a magyar politikai élet irányítását” – mondta. Orbán szerint akkor kell beavatkozni, amikor már az egész ország akarja azt, és ez a pillanat most jött el.
    Eddig volt a türelem és a szabadság – mondta. A törvénymódosítás elfogadása után mindenki, aki törvénysértő magatartást folytatott, az haza fog menni. Ilyen esetben egy órán belül ott lesz az állam, és rendet fog tenni – mondta a miniszterelnök.”

    Hej rigó- rigó, sárga csikó, elba…-tuk a zab árát,
    Hej rigó- rigó, sárga csikó, ti isszátok a kárát!
    Így gondolta a “művészke”!
    Az Európai Unió soros elnöke!
    ANYÁM!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. 80+4 feldühödött, verekedő ember szétválasztására 1.5 perc csak akkor elegendő, ha a szétválasztó jól működő időgéppel rendelkezik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. EdCarping,
    Ugye nem gondoltad komolyan? Méghogy “Úr”??? Ámbár mégis igazad van:
    A Don magyar megfelelője valóban az, csak más az érzelmi és kulturális töltete. Talán Coppolával kellene konzultálni ez ügyben. Addig is sztem maradjunk csak a “Don” pintér elnevezésnél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Most olvasom:
    “Schmitt Pál tegnap, amikor menekültek a cigányok, kiválasztotta azt a három bort, amelyek a „Köztársasági elnök bora” megtisztelő címet viselhetik.”

    no comment…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. - Kapitány a hadnagynak: „Miként tudja, holnap napfogyatkozás lesz. Ez nem
    mindennapos jelenség. Reggel öt órakor vezényelje ki az embereket
    terepruhában a gyakorlótérre. Tanúi lehetnek így ennek a jelenségnek, és
    ugyanakkor én a szükséges felvilágosítást is megadom. Ha esik, semmit nem
    lehet látni. Ez esetben hagyja az embereket a kaszárnyában.”
    - Hadnagy az ügyeletes őrmesternek: „A kapitány parancsára holnap reggel
    ötkor, terepruhában napfogyatkozás lesz. A kapitány az ezzel kapcsolatos
    felvilágosításokat a gyakorlótéren adja meg, ami nem mindennapos jelenség.
    Ha esik, semmit sem lehet látni. Ez esetben a jelenség a szobában zajlik le.”
    - Ügyeletes őrmester a káplárnak: „A kapitány parancsára holnap reggel ötkor
    megkezdjük a napfogyatkozást a gyakorlótéren. Az emberek terepruhában
    legyenek. A kapitány a szükséges magyarázatokat erre a ritka jelenségre
    vonatkozóan a szobában adja meg. Ha véletlenül esne, az nem mindennapi
    jelenség.”
    - Káplár a katonáknak: „Holnap reggel öt órakor a kapitány napfogyatkozást
    rendez terepruhában, a szükséges magyarázatokkal, a gyakorlótéren. Ha
    véletlenül esne, a ritka jelenség a szobában zajlik le, ami nem mindennap
    történik meg.”
    - A katonák egymás között: „Holnap reggel nagyon korán, öt órakor, a nap a
    gyakorlótér fölött eltakarja a kapitányt a szobában. Ha véletlenül esne, ez a
    ritka jelenség terepruhában zajlik le, ami nem mindennapos esemény.”

    ( Szecskó Tamás: Tömegkommunikáció és társadalom )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Gregory Blunder! Üdvözlöm! Már ki volt választva mindhárom üveg, csak rá kellett mutatnia! Megjegyzése is lehetett: azok! A többi meg a sajtóközpont dolga volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Orbánék megbüntették az ATV-t 2014. április 2. szerda

Az Operánál tüntet vasárnap az ellenzék 2014. március 30. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos