Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ne írja alá, Pali bácsi! 2011. április 19. kedd 10:41 Forrás: Klubrádió, AN

  • Hozzászólások(14)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ne írja alá, Pali bácsi!

Budapest – Nyilván csak szimbolikus jelentősége lesz a csütörtök esti tüntetésnek, ahol az Egymillióan a sajtószabadságért csoport azt kéri a köztársasági elnöktől, hogy ne írja alá húsvétkor az alaptörvényt. A magyar nyelv helyes használatát zászlajára tűző Nemzet Gojostola már valószínűleg aláírta.

Újabb tüntetést hirdetett az Egymillióan a magyar sajtószabadságért nevű csoport, amely holnapután a Sándor-palota előtt kéri a köztársasági elnöktől, hogy ne írja alá az új alkotmányt. Bodó Balázs, a szervezet szóvivője azt mondta a Klubrádiónak, ők még bíznak a köztársaságban.

A Fidesz egyéves választási győzelmének évfordulójára eső, jövő hétfői eseményt a közszolgálati tévé is közvetíti majd. A Népszabadság úgy tudja, hogy a kormánypártok nem terveznek nagy ünneplést. A Művészetek Palotájában aznap esti koncert lesz és előtte a köztársasági elnök beszél majd.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 8 szavazatból)
Ne írja alá, Pali bácsi!, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(14)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

14 Reader’s Comments

  1. A felszólításnak sajna annyi értelme, mint légüres térbe gyufát gyújtani! Élete talán legnagyobb dobása előtt áll! Hiszi igazát, fürdik a fénybe! A szégyent és a megvetést is ilyen büszkén fogja vállalni? Biztos! Azt meg nem fogja érteni! Annak elviselésekor más senki nem fog mellette állni és megmondani neki, hogy mi a teendője!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  2. Pali bácsi pártkatona. Önálló véleménye semmi. Bármit aláír, amit elé raknak. Szégyen ,hogy ebben az országban nem találtak nála méltóbb köztársasági elnököt. Volt nekünk egy Árpi bácsink. Hasonló kellene Pali bácsi helyett is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  3. Szerintem is kar erolkodni!
    Ez mar reg eladta az ordognek a lelket kilora, de meg az anyjat is penzert es hatalomert. Magasbol lexarja, hogy mi tortenik korulotte, az a lenyeg, hogy o jol el, van mit ennie, legyen egy rakas penze es furdocskezhessen a dicsoseg napfenyeben.
    Eszebe nem jut, hogy o azert kerult oda, ahol van, hogy egy nep javat szolgalja alazattal, becsulettel, a hazajaert tegyen, a haladasert, a jovonkert.
    Nem baj, nem baj, vegyel sok-sok gyogyszert a penzeden, az egeszseget ugysem veheted meg, es elobb-utobb teged is elszamoltat az istened, majd meglatod!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  4. Hát… tudjátok mi a legmagasabb alkoholtartalmú étel?
    A falrahányt borsó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  5. S.P. egy ,önálló gondolat nélküli lény . A felcsúti megmutatja hol ,és ez a zseni –mivel nevét ,még letudja írni — büszkén ,felemelt fejjel, aláírja . Sajnos ,az meghaladja képességeit ,hogy tudná ,mit is ír alá !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  6. Orulok, hogy nagyszabasu unnepseg lesz, kar hogy nem vagyok otthon es nem lathatom a tv-ben ezt a remek musort melyben az egy eves kormanyzasukat unneplik! Sok penzunk van, most meg unnepelni is kell
    a tobbi meg raer! Razzuk a rongyot, szepen feloltozunk, eszunk iszunk, szorakozunk, a “felsohaz” a mennybe megy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  7. Ezek folyton ünneplik magukat.Ez a “másik valóság” szerves része.A Schmitt Pál , ritka ócska alak. A minden rendszerben jól élő, mindent és mindenkit kiszolgáló legszarabb emberfajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  8. Hál’ Istennek Vona már határozottan kimondta, hogy akár ki is léphetünk az EU-ból. Bár OV is mondta évekkel ezelőtt, hogy van élet az EU-n kívül. Merjünk nagyok lenni, van élet az ENSZ-en kívül is! Nekünk az ENSZ főtitkára ne mondja, hogy felül kell vizsgáltatni az alkotmányt! Kilépünk. Vannak mások is az ENSZ-en kívül: Tajvan, Vatikán, Koszovó, Nyugat-Szahara (Szaharai Demokratikus-arab Köztársaság), Észak-Ciprusi Török Köztársaság, Cook-szigetek, Dnyeszter Menti Köztársaság. Vatikánnál úgyis szerzünk jópontot a preambulummal, majd szövetségre is lépünk.
    Ideje leszoknom a többes szám első személtről, mert ezeket a lehetőségeket már nem vallom magamnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  9. Szegény Pali bácsi!
    Végre akad egy papír, amire nagy valószínűséggel helyesen írja azt, amit már előre odaírtak neki, és akkor meg akarják fosztani őt, egy sikerélménytől?!
    Egyenesen felháborító, disznóság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. SP szerintem alá fogja írni! Ő azt teszi amit Orbán mond neki. Próbálna mást tenni! Remélem a nevét hibátlanul fogja alá kanyarintani!? Bár….a helyesírás nem erős oldala!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  11. A mi Palkónk már nyomja a fekvőtámaszokat , lehet, hogy már 1911-nél tart, kb, ide dátumozhatjuk vissza az országot is az alkotmány alapján. De jó , hogy rám nem vonatkozik Felcsúti Zavaros Viktor tákolmánya!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Képzeljétek el,milyen lehetőség kínálkozik motoros golyóstoll számára.
    Pozitív szereplő válhatna belőle,ha mától nem írna alá nemzet és országellenes orbanista kacatokat.Csak azokat hagyná jóvá,amit egy őszinte egészséges szellemiségű ember is elfogadna.Viktor belebolondulna(ha lehet ennél még őrültebb valaki)Megtehetné de nem fogja megtenni.Inkább vállalja azzal a primitív
    sportagyával a nemzet szemete jelzőt,amivel negatív értelemben bevonul a hazai történelembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. Csak azt nem értem,hogy aki idejön minuszolni,annak mi tetszik a mai hazai történésekben?Arra kérem valamelyiküket,hogy legyen olyan tökös ,és írja itt le.Küzdjön meg az igazáért bátran,ne ilyen sunyi módon settenkedjen.!!!!!
    Hátha meggyőző lesz amit leír. Ha viszont ezt nem meri megtenni,akkor ez azt jelenti,hogy meggyőződés és elvek nélküli szar alak(ok).Ebben az esetben viszont jobban tennék,ha az itteni negálásaik helyett hazamennének a szülői házba ahol nőivarú szülője megkeresése után, bizonyos ruházati termékeiktől megszabadulva,ritmikus mozgások közepette boldoggá tennné(k )azt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Elnézem a fenti képet és azon tűnődöm, hogy hogyan nézhet így ki egy ország elnöke. El tudjátok képzelni mondjuk a Német elnököt ilyen szerelésben? Alsó bivalytosznád polgármestere nézhet így ki, de nem az állam elnöke.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Alkotmányunkat csodálja a világ 2011. április 22. péntek | AN

Másképp szólhat a Biblia idén Húsvétkor 2011. április 22. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos