Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán pápa húsvéti üzenete és Urbi et Orbi áldása 2011. április 23. szombat 16:15 | AN

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán pápa húsvéti üzenete és Urbi et Orbi áldása

Budapest - Orbán Viktor húsvéti üzenetet küldött, mint egy pápa, megelőzve XVI. Benedeket. A Facebook közösségi oldalon kívánt békés húsvéti ünnepeket és méltatta pártja új alaptörvényét, azt állítva, hogy nő az (nyilván egy éjszakára eső) “örömök száma”, és “nem kell többé politizálni”. Ezt értjük: nem kell többé politizálni, ők mindent elintéznek helyettünk. Orbán istenkáromlással felérő hasonlatait írásunk végén listázzuk.

Rövid videóüzenetében Orbán sorsszerűnek és rendeltetésszerűnek nevezte, hogy az alaptörvényt Schmitt húsvét hétfőn írhatja alá, éppen azon a napon, amely – mint mondta – egybeesik az egy évvel ezelőtti kétharmados választási győzelem napjával. Úgy vélte, hogy az alaptörvény pajzsként védi majd meg a magyarok közösségét azokkal a bajokkal szemben “amelyekkel szemben védtelennek bizonyultunk az elmúlt nyolc év során”. Ilyen volt például az, hogy nem minden választáson a Fidesz győzött. “Mindannyiunknak oka van hát az örömre” – fogalmazott, miután üzenetét ezúttal is kizárólag a magyar nemzet tagjainak, vagyis a Fidesz választóihoz intézte.

“Húsvét a feltámadásról szól, arról, hogy az élet végül mégiscsak győz, arról, hogy a jövő a mienk. Ha akarjuk, akkor nem elszenvednünk kell, hanem a saját magunk képére formálhatjuk és alakíthatjuk. Egy évvel ezelőtt arra kötöttünk egymással szövetséget, hogy Magyarországból olyan helyet faragunk, olyan hellyé tesszük a hazánkat, ahol az örömök száma, az elégedettségre okot adó dolgok száma messze meghaladja a mindennapi élet nehézségeit” – mondta Orbán. Nincs kétségünk afelől, hogy a jövő az övék, maguk képére formálják majd az országot, az egy éjszakára jutó “örömök száma” nőni fog, és ők elégedettek lesznek utána. Hozzátette: “a munka megkezdődött, de hosszú út áll még előttünk, fontos állomáshoz érkeztünk”. Még nem teljes a diktatúra, elvtársak, de jó úton járunk.

Magyarország új, húsvéthétfőn kihirdetendő alkotmánya a magyar újjászületés legfontosabb dokumentuma – ezt írta Orbán Viktor a párt új Szabad Népében, a Magyar Nemzetben. Írásában azt állítja, hogy a magyarok 2006-ban ráébredtek Magyarország védtelenségére (Magyarország=Fidesz), és arra, hogy ennek a védtelenségnek alapvető oka “az erőtlen, átmeneti alkotmány”. Ez az erőtlen, átmeneti alkotmány nem védte meg a Fideszt attól, hogy demokratikusan legyőzzék őket, és mások is választási győzelmet arassanak. Ezért döntöttek ők úgy 2010 tavaszán, hogy az átmenet korszakának véget kell vetni, és olyan összefogást kell teremteni, amely húsz év után végre képes erős és modern alaptörvényt létrehozni. Ami megakadályozza, hogy a Fideszt valaha is bárki leválthassa a hatalomból.

Orbán Viktor írása szerint az új alkotmány ma Európa legmodernebb alaptörvénye, ilyen valóban sehol nincs és nem is lesz. Elkészítését és elfogadását az eltelt húsz év egyik legnagyobb magyar sikerének tartja, a magyar szó alatt ezúttal is saját magát kell érteni. Orbán azt is kifejti, hogy többen nem örülnek az új alkotmánynak, például a szocialisták, akiknek hatalmi rendszere korábban a korlátlan hitelfelvételre épült, amelyet most meggátol az alaptörvény. Ennek a hitelnek a mértékét növelte volna Orbán, ha az EU hagyja. Orbán megfogalmazása szerint az újjászületés dokumentumának küldetése az, hogy visszaadja a nemzet önbecsülését, növelje az emberek erejét, és egyúttal csökkentse a politika szerepét.

Ez utóbbi mondat a legfontosabb Orbán pápa húsvéti üzenetében: akik nem tűrik a versenyt, félnek a szabadságtól, most erősnek érezhetik magukat, mert kikapcsoltak minden riválist a versenyfutásból. A politika szerepe pedig mostantól csökken, ahogyan az a kötcsei programban szerepel: ha nincs tétje a választásoknak, ha nincs beleszólása senkinek, ha ők maguk elintéznek helyettünk mindent, akkor nincs szükség politizálásra. Bambán nézhetünk ki a fejünkből. Aki mégis politizál, az a nemzet ellensége. Vessen magára azért, amit ezért kapni fog.

Orbán istenkáromlással felérő hazugságai:

“Nekünk, magyaroknak nagyböjt idején az újjászületés ígérete ad erőt az önmegtartóztatáshoz. Az újjászületésben ölt testet a kereszténység központi gondolata, a Megváltó kereszthalálának áldozata és az általa elnyert bűnbocsánat.”

“A hosszú, hideg tél idején pedig a természet tavaszi újjászületése ad reményt, teszi elviselhetővé a várakozást. A húsvéti újjászületés így átvezet minket a bűnből a bűnbocsánatba, a sötétségből a fénybe, a várakozásból a beteljesedésbe.”

“Jézus Krisztus feltámadásán és a természet tavaszi megújulásán túl ebben az évben Magyarország újjászületését is ünnepeljük. Éppen egy éve döntöttek a választók arról, hogy a múltba visszahúzó, a megújulás útjában álló erőket sosem látott egységben leváltják, és felhatalmazást adnak egy új korszak megkezdéséhez.”

“A számos megoldandó feladat közepette azonban nem feledhettük legsürgetőbb közös küldetésünket: a Magyarország újjászületése előtt álló akadályok lebontását. E munka kiindulópontja egy új, közös alaptörvény megalkotása volt. Kellő szerénységgel, de magabiztosan állíthatjuk: Magyarország új, húsvéthétfőn kihirdetendő alkotmánya a magyar újjászületés legfontosabb dokumentuma.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 16 szavazatból)
Orbán pápa húsvéti üzenete és Urbi et Orbi áldása, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

47 Reader’s Comments

  1. Hát az biztos, hogy ilyen alkotmánya nincs és nem is lesz más országnak.
    Ennek elgurult a gyógyszere.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (42 szavazatból)
  2. Ez már tragikus . Küldetés tudat ,felsőbb rendűség ,zagyvaságok halmaza ,akár nevezhetnénk, egy “őrült monológjának” is. Félelmetes ,nagyon rosszul dolgoznak, a dili dokik .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (42 szavazatból)
  3. Orbán úr az emberek húsvétját is meg akarja keseríteni Beférkőzik az ünnepbe, azt állítja, hogy a magyar választópolgárok 2/3-a szavazott rá, s ismét rossz szinben igyekszik feltüntetni az elmúlt 8 évet. Figyelmetlen azonban, mert az idő múlik, s ezért az elmúlt 8 év egy része már az ő nagy mutatványáról szól, a fülkeforradalommal megdöntött III. Magyar Köztársaságról és a saját Párt-Alkotmányának az országra kényszerítéséről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (39 szavazatból)
  4. Basszus. Ezt jól megkaptuk. Istenem, ekkora hülyéket, mint mi vagyunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  5. Miféle bűnbocsánatról hazudozik ez itt össze-vissza? Most amikor erőszakkal magához ragadja az összes végrehajtó hatalmat, és csak a madarat a fán nem gyanusítja és vádolja meg? Sötét b………anti!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (40 szavazatból)
  6. Orbánnak papi hivatást kellett volna választania.
    Tudjuk mennyire démonikus ember.
    Most is hipnotizálja a választókat.
    Reméljük a fideszre szavazóknál is előbb útobb leesik a tantusz és
    akkor Orbánnak mennie kell.
    Elszámoltatja majd a nép.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  7. Egy halk, szerény kérdés. Mi van Tétényi Évával? Kellemes ünnepeket neki IS!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  8. Mikor avatjak szentte orbant?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  9. Orbán András Lajos

    Ez a szerencsétlenség úgy hülye ahogy van, megint keveri a szezont a fazonnal a tökfilkó………..Gondolkozás nélkül belerondít az emberek ünnepébe, a tákolmányával, nem számít neki hogy családias ünnep a Húsvét hétfő, nem vagyunk kíváncsiak a golyóstoll mondókájára, se a csutiszemölcs fennhéjázó kijelentéseire, ezt a két napot az emberek a fityisz nélkül is tartalmasan eltudják tölteni………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  10. A fentiek (O.V.) szerint, aki nem tartja a nagyböjtöt az már nem számít magyanak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  11. “Kellő szerénytelenséggel, de teljes bizonyossággal állíthajuk: Magyarország új, husvét hétfőn kihirdetésre kerülő t á k o l m á n y a a m a g y a r r e t r o g r á d e r ő k v i s s z a t é r é s é n e k a legfontosabb dokumentuma.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  12. T. vélemény!
    Rossz hasonlat a diktátort egy paphoz hasonlítani.
    Hipnotizálni a vásári szemfényvesztő szokott…
    Orbán csak Cipollához, a Mario és a varázsló sötét démoni mágusához hasonlítható, akinek sorsát Thomas Mann Mario pisztolyában határozza meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  13. dr. dolmany ferenc

    Szereptévesztés ! Mélyen vallási ünnep politikai … !?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  14. Stefánnak igaza van. Ilyen “Alkotmánya” senkinek nincs és nem is lesz, remélem nekünk sem sokáig….
    Ami Orbánt illeti, hát ott nagyon nagy baj van abban a fejnek tünő valamiben, amit a nyakán cipel.
    Egyszer már egy jeles tollforgatónk ajánlotta neki, hogy menjen külhonba a szokásos nagyszervízre, ahol az agyában elvégeznék a nagytakarítást, de a jelek szerint nem fogadta meg. Kár!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  15. Orbán pápa akar lenni. Meg Napóleon. Meg még ki tudja ki. Micsoda klasszikus eset….pszichiáterek csemegéje….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  16. Gogol, ha élne…. Nem Popriscsinnak hívnák a hősét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  17. Orbán András Lajos

    Az USA. elnöke is akart lenni fiatal rajkó korában, mikor kivették az üstházból ami a járókája volt………..Csak azt nem tudta a bamba hogy az USA: elnöke nem lehet csak született amerikai, hát ő meg nem az……………Egyébként érik neki az utolsó szerepe: a bukott diktátor, szerintem már próbálgatja a 4fal között a jelenetet………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  18. A fidesz, Orbánnal az élen, már már olyan, mint egy szekta.Na persze ezzel még nem is lenne gond, viszont az egyházak egyik nagy problémája, hogy a Szent Írást mind a saját szájízük szerint értelmezik, és ezért félő, hogy így a mi honatyáink értékrendjébe, majd nem fog beleférni a demokrácia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  19. :-( Egy zavarodott komplexusai által hajtott “üldözött” ember tragikomédiája. Ez is bele fér- nem sokára így is úgy is 1000 meg 1000 oldalon próbálják majd meg magyarázni,meg érteni tetteit. Hasztalan. Az elme gonosz játéka. Sajnáljuk hát együtt érte.lt
    Most legalább nem vonult áldásért a pápa elé családostul mint legutóbb állami pénzen.Köszönyük hát meg neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  20. Egyszerübben szólva; ez hülye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  21. A zavarodott elmék, sokszor a zsenik mesgyéjén járnak, és ez fordítva is igaz.Ilyenkor ördögi gondolatok keverednek zseni kivitelezéssel, és az ország lefekszik neki.Kb.ilyen egyszerű a képlet.És mi a megoldás?Egy pár év szívás, és talán újra magához tér a 2/3-d, majd újra építhetjük az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  22. Tévedtek, akik azt mondjátok, hülye. Nem hülye. Csak messiási címen alul nem éri be. Mit neki királyság, király sok van!
    S nagyon okosan is építette fel ezt a három értelmezésű új magyar ünnepet.
    Kár, hogy a zsidó peszachról koppintotta, az ugyanis a szabadság ünnepe (vallási), az Egyiptomból való kivonulással egy új kezdet ünnepe (társadalmi-politikai), s persze természeti ünnep is: mindig tavaszra esik.
    orbán csak a jól bevált katolikus mintát követi azzal, ahogy ünnepeket alkot.
    Az összes politikusnak betiltanám, hogy I”n nevét a szájára vegye.
    Miből gondolja ez a nyikhaj, hogy a Világ Teremtője elnézi neki nevének megszentségtelenítését???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  23. Én nem azt írtam, hogy hülye, hanem azt, hogy ördögien okos ahhoz, hogy a félelmetes terveit hogyan tudja keresztül vinni tűzön vízen.Ő nem más, mint maga a zseni Antikrisztus, aki minden elér, amit csak akar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  24. Hanna! Ez a nyikhaj abból gondolja, hogy egy cseppet sem hisz benne, emiatt nem is tiszteli. Szerintem ő valódi pogány vagy bállványimádó, csak ezt ügyesen titkolja. De ki a túrót érdekli hite(tlensége), ha nem hivalkodik vele, nem tolja magát mások fölé ezzel, és nem rondít bele mások hitébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  25. öregszeder
    “Húsvét a feltámadásról szól, arról, hogy az élet végül mégiscsak győz,”- Legyen igaza I.Viktor királynak!!! Ámen

    “Egy évvel ezelőtt arra kötöttünk egymással szövetséget, hogy Magyarországból olyan helyet faragunk, olyan hellyé tesszük a hazánkat, ahol az örömök száma, az elégedettségre okot adó dolgok száma messze meghaladja a mindennapi élet nehézségeit”-De kivel kötötték és kik azt az egyességet? Báró Lázár Jánossal? Hát egy S8 Audi is lehet öröm forrás. A kiváltságos “uralkodó”kaszt életében nem is vitás hogy messze meg haladják az örömök a nehézségeket.

    “Európa legmodernebb alaptörvénye, ilyen valóban sehol nincs és nem is lesz” Na lám Orbán úr ez UTÓBBIBAN még is csak egyet értünk végül.

    “az eltelt húsz év egyik legnagyobb magyar sikerének tartja, a magyar szó alatt ezúttal is saját magát kell érteni” Ezt már 2002 ben is pont így gondolta mikor nem által-óta magát a magyar hazával azonosítani.Könyes szemel jelentette be a választási központjában a fidesznek hogy “a haza nem lehet ellenzékben” Engem ez már akkor el gondolkoztatott.
    Nyilván való hogy tovább súlyosbodott az állapota azóta. Jól fejlett “messiás komplexussá” fejlődött.Meggyözödésévé vált hogy ö a meg váltó s isten ruházta fel evvel a feladattal. Nem ismerős? Nem látott még ilyet a világ? Dehogy is nem,és nem volt az oly rég hogy el feledhettük volna mi jen következményei lehetnek.

    Szóval öreg barátom hisz ö nagyon is,egy valamiben! Az a valami saját maga. Ha pedig az kell hát “le fekszik” a “keresztény nemzeti oldalnak” vagy bárki másnak aki elég együgyű hogy be döljön a nagy ívü körmondatoknak,az üres ígéreteknek. Azért hogy hatalmát meg tarthassa bárkivel akár magával az ördöggel is táncba kezd

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  26. Lecsó, azt akartad írni ugye, hogy zsebi-antikrisztus ? :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  27. Kedves Öregszeder, nyilvánvalóan nem hisz Benne.
    Azér’ is fél annyira! “Mert a gonoszokra gonoszságuk hoz halált.”
    Sőt, még a nevét is kitörlik, szerintem a jövő történelemkönyveiből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  28. Ne tegyék Hanna kedves!!! Nagy hiba lenne,legalább a tanuság levonása gyanánt fel kell jegyezni azt hogy esett 2010.ben hogy kaparinthatta meg egy fél örült a hatalmat Europa “közepén”.
    Tanulnia KELL végre az el jövendő nemzedékeknek elödjeik hibáibol.Ez a “kitörlösdi” a mult hibáinak el kendözése okán juthatótt el idáig MEGINT ez az ország. “Nézzen szépen a gyemek apja bünével szembe!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  29. A “nagyvezír ” teljesen nyilvánvalóan egy messianisztikus, narcisztikus paranoid skizofrén, aki a bomlott agyának hagymázas termékeit okádja a külvilágra. S.O.S. Grácba kellene utaznia a soros, illetőleg az elmaradt kezeléseire. Csak remélni tudom, hogy ezt a saját összeharácsolt jövedelméből teszi majd meg! A Magyar Köztársaság legundorítóbb fekete lapjai hullanak ki a történelmünk nagykönyvéből, amikor végre egy “Lipót”-típusú helyre elviszik ezt korcs Napóleon-utánzatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. Kedves Sly, teljesen egyetértek Veled, hisz azért tartunk ma itt, mert nem tanult az ország semmit.
    A fenti vígaszommal kicsit messzebbi időkre gondoltam. Amikor már levontuk a tanulságokat, s ez az egész egy régi rossz álom lesz. Bár lenne minél előbb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Kedves sly!
    Azt hiszem ezt pont fordítva tetszett leírni, mint azt gondolta… Ugyanis nem Orbán feküdt le a “kereszténydemokrata” oldalnak, hanem amaz – maga az egyház – vetette magát térdre ő előtte.
    Időben meglátták benne azt, a szinte kényszeres hatalmi vágyat, mely típusú vezérre éppen nekik van szükségük …De nem ám, valamiféle kényszerhelyzetből adódóan tették ezt, hanem sajátos, hatalmi érdekeikből kifolyólag amely, mint az ma már látható is (ld. a törvényüzem bizonyos termékei, és a Tákolmány), az egyház szempontjából nagyon is p r a k t i k u s érdekeket szolgál.
    Régi történelmi tény, hogy a klérus, ha érdeke úgy kívánta, kívánja, még az ördöggel is lepaktál. (ld.: Giordano megégetése; Szent Bertalan éj; Galilei; a Mussolini féle Olaszo. és a Vatikán konkordátuma; stb.stb,stb…) Hát most megint lepaktált. Semjén – aki nyíltan is az egyházat képviseli – az első, választás utáni beszédében (balján Orbánnal) nyíltan beismerte, hogy a magyar történelemnek nem volt még egy ilyen “sikeres koaliciója”, mint a KDNP-FIDESZ koalició. És ebben sajnos van is valami…
    sk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. Sajtkukac, maradjunk annyiban, hogy együtt “paráználkodnak”. Kit érdekelnek a hálószobajeleneteik, hogy ki kezdeményezett! Egyik nagyobb prostituált, mint a másik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  33. Kedves Kommentelők!
    Higyjétek már el, nem helyes diktátorokat dilisnek bemutatni. A beteg, ugyanis sajnálatra méltó egyén.
    Hitler sem volt beteg, nagyon is tudta, mit akar. Legfeljebb a látásmódja volt torz, akárcsak egyik utódjának, Orbánnak aki maga is a hatalmi mámor rabja, amiért még nem feltétlenül méltó senki sajnálatára…
    Azokat kell pellengérre állítani akik a despota a ferde szemléletmódját a maguk céljaira fordítják… Másrészt azokat kell célba venni, akik bedőlnek ezek szociális és nacionalista demagógiájának, és bizony szilárd szavazó bázisként bástyázzák körül, az őket egyébként teljesen hülyére vevő “népvezért”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Megint egy kommunikációs gyöngyszem.Nekem különösen az “önmegtartóztatás” és a “kellő szerénység” tetszik.A cikk nagyon jó, szellemes, jól megírt.
    Emlékeztető: egyszer Friderikusz S. műsorában Erdő Péter “bíboros” /vagy nem tudom most mi/ azt mondta, hogy a kereszténység sohasem tört a hatalomra, csak belesodródott.Hát lehet, hogy a kereszténység kezdetben nem, de miután belesodródott, nagyon szeret ott lenni.mint egyház.Most is láthatjuk, hogy sodródik Orbán V.-al, a Fidesszel a hatalomba. Megbocsájtja Orbán V-nak a korábbi “csuhások kifelé” szólását./ Ez volt az utolsó őszinte mondata Orbán Viktornak, azóta csak hazudik./ A “Vatikán?” anyagi támogatásáért cserébe O.V.most törleszt, beemeli az egyházat a politikai hatalomba és anyagilag is törleszt, támogat.Elgondolkoztam azon, hogy a katolikus egyház mekkora kommunikátor!.A tanulatlan, 2000 évvel ezelőtti emberek vágyából, hitéből, Jézus halálából, mekkora politikai hatalmat épített ki prédikációival, mai nyelven kommunikációval.! István király is ezt a “tudást” vette igénybe állam alapításkor a gyilkosságok, erőszak mellett Szeretném jelenteni, hogy . István király idegen hatalmat hívott az országba, az ő segítségével igázta, gyilkolta és erőszakolta meg a pogány, ősi magyarokat. Az egyházi hatalom hálából István királyt szentté avatta.Szentté avatás, ez az egyik egyházi kommunikációs eszköz. Hát ezektől is tanul most Orbán Viktor.Új alkotmány, új világ, Orbán Viktor mint Szent István….mint Szent Viktor…ez lesz a következő lépés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  35. Azt hiszem, a magyar nyelv oktatását meg kell újítani.. egyrészt a fideszújmagyar kötelező tantárgy kéne hogy legyen, hogy meg is érthessük, amit mond és ír.. másrészt a szavak hagyományos értelmezését ls.. meg az eltéréseket..
    pl: legmoderneb alkotmány.. -legfrisseb vagy legújabb.. OK. de ha modern, akkor a modern szó új értelmeit is meg kéne adni.. mert egy félig (vagy egészen??) rendies alapú alaptörvénynek nézünk elébe.. (én már tervezem, hogy visszaállítom a pallosjogot, és aki birtokaimon megjelenve nem ért velem egyet, azt lenyakaztatom..), azonkívül az én vallásomat teszem kötelezővé az ismert (középkoti!) jog alapján.. A többihez még át kell tanulmányoznom a Tripartitumot.. és az Aranybullát is.. (sajnos a Vérszerződés szövege nem áll a rendelkezésemre… -így az nem is érvényes, így birtokaimon királyságot kiáltok ki (közvetlenül a pallosjog bevezetését követőn – az ellenzők észérvekkel való ellátása érdekében!!), ahol csak a nemeseknek lesz szavazati joga.. A többi haladó hagyományt még keresem..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  36. Hanna! Igazad van, Ez Isten előtt a legocsmányabb paráznaság, amit Ő a legjobban utál!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  37. Orbán egy erős tudatú, teljes mélységéig gonosz ember!
    Ha őrült lenne, akkor azok bűne lenne akik tűrik, az őrjöngését, de itt a legsötétebb tudatos gonoszsággal van dolgunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. O.V. üzenete: A feltámadás helyett ,letámadás mindenki ellen aki nincs vele…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  39. A pesach azt jelenti: elkerülés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Igen, a szellemi paráznaság – ha lehet – nagyobb bűn, mint a testi, de legalábbis nehezebb belőle megtérni, mert kártékony ideológiával jár együtt, amelynek gyökerei az emberi lélekbe kapaszkodnak. Ld.: pl. Jézábel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Az Orbán Alkotmánya számunkra, olyan, mint a Biblia, amibe egy érdekes dolgot olvashatunk, amely szerint, kapcsolatba kerülhetünk a globalizmussal, de ennek ennek fordított változata és felmerülhet, ez pedig a Bábel tornyáról szóló történet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. És a kedves felesége jól van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. Hanna kedves s ann. pesach : a szó azt jelenti elkerülés.
    pesach Az ünnep: ilyenkor ünnepli az ember hogy az úr “büntető” angyala el kerülte a házát. “egyétek a bárányt vacsorára el készülve” Úgy értem készen az indulásra, mert azt mondta a fáraó hagyjátok el ezt a földet MOST a csapás láttán. Természetesen számolt vele az úr hogy meg gondolja magát.
    Tehát Hannának (is) igaza van mikor pesach roll mint az ünnep kör értelmezéséről beszélt.
    Lehet ha nem az ünnepen beszél róla akkor meg elégszik egyszerűen a szó fordításával.
    Viszont nem Orbán “koppintott” hanem a kereszténység.”nagy szombat” :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. sajtkukac
    Ne “kukacoskodjunk” -EGY KUTYA MIND KETTÖ EBBEN AZ ESETBEN.
    tudom nem illene ilyen szavakal illetnem a katolikus egyházat.

    A Vatikán egérutak roll nem is beszélve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Szégyen reánk!
    Szabadságunk nem vívtuk ki!
    Eszembe jutott valami! Emberek ! Ha már annyi mindent át keresztelnek Budapesten, javaslom eme magasztos napon jelöljünk ki egy nevezetes helyet, mondjuk egy kilátót, ahonnan mindenki jól kiláthat és egyébként Orbán nevéhez és ténykedéséhez köthető, ugyanakkor jól kifejezi nagy nemzetépítő
    elgondolásait!
    Hogy ne csigázzam tovább, én meg is találtam a helyet!
    Szavazásra kellene bocsájtani!
    Tehát legyen Budapesten az Erzsébet téri Gödör neve mától “ORBÁN KILÁTÓ!”
    Ezután ha valaki le megy oda, tudni fogja kinek jóvoltából teheti, és ha szemeit az ég felé emeli, még jól ki is láthat belőle!
    Na és még egy hogy vezérünknek méltó emléket állítsunk,
    Orbán Örök dicsőségére küldöm egy korábbi cikk alá irt Viktor és országa ábrázolásomat!
    gusztavnagy
    2011. március 22. kedd
    21:06
    EMBEREK!
    Megéljük még, hogy lesz egy új Sztálin, akarom mondani gigantikus Orbán szobrunk egy totálisan átépített nagyváros több száz hektáros főterén, a dísztribünnel szemben egy gigantikus méretű korona formájú új államvallás-templom szomszédságában!
    A téren Milliós tömegek fogják hódolatukat kifejezni homlokuk földre kényszerítésével a nép, mit a nép! a világ vezére előtt!
    Országunk oly nagy és dicső lesz hogy, határaink egyfelől a testvéri Észak Korea, másfelől a szintén testvéri Venezuela határa lesz!
    A dísztribünön meg ott fog állni Bölcs Vezérünk hófehér elől-hátul összekötött kezeslábasba acsarkodva fogja kiadni a parancsot, hogy kényszerítsék térdre azt a böszme nagy óriást, aki ugyan hasonlít rá, de nem akar előtte térdre borulni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Amikor a Jóisten megalkotta a Földet, hogy az emberek azon éljenek, úgy döntött, hogy minden népnek ajándékoz KÉT erényt. Így az amerikaiakat rendszeretővé és törvénytisztelővé, a németeket kitartóvá és
    tanulékonnyá, a japánokat munkabíróvá… és türelmessé tette. A magyarokhoz
    érve arra kérte Gábriel arkangyalt, hogy a következőket jegyezze fel:
    “Ezek legyenek okosak, becsületesek és a Fideszre szavazzanak.”
    Amikor a világ teremtése befejeződött, az arkangyal felhívta az Úr
    figyelmét: “Jóatyám, a Föld összes népének két erényt ajándékoztál, de a
    magyaroknak három van; ez azt jelenti, hogy ők jelentősebbek lesznek a
    Föld összes többi népénél. Ez lenne a Te akaratod?”
    “Igazad van-mondá az Úr- nem lenne igazságos. De mivel az ajándékot már
    nem lehet visszavenni, meg kell oldani ezt a helyzetet. Mostantól- így
    folytatá az Úr- a magyarok mint nép megőrzik a három erényt, de azért,
    hogy ne nőjenek más népek fölé, egyikük sem birtokolhat egyszerre
    kettőnél töb erényt”.
    Ennél az egyszerű oknál fogva, azóta a magyar, aki a Fideszre szavaz és
    becsületes, nem lehet okos is, aki okos és a Fideszre szavaz, nem lehet
    becsületes is, de leginkábbis aki okos és becsületes, az soha nem
    szavazhat a Fideszre.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Ha valakinek kételyei lettek volna afelől,hogy Orbán elmebeteg,ez a húzása bizonyára meggyőzi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Hogyan jut Fidesz-pénz az ATV tulajdonosához? 2013. november 21. csütörtök | AN

A Fidesz náci stílusú propagandát folytat 2013. november 16. szombat | AN

Csoda történt Orbán Viktorral 2013. október 10. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos