Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megszállták a gárdisták Gyöngyöspatát 2011. április 17. vasárnap 20:30 | fn.hu/AN

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megszállták a gárdisták Gyöngyöspatát
Gyöngyöspata – A Jobbik összecsapást akar kiprovokálni a magyarok és a cigányok között. A védtelen lakosságot a rendőrség ellen akarja fordítani. Egyes hírek szerint ötven-hatvan náci gárdista polgárőr fenyegeti a romákat ostort csattogtatva, kiabálva, állítólag kiképzőtábort építenek a cigánytelep mellett. A jobbikosok a romákat hibáztatják, és tagadják a kődobálást. A rendőrség kemény fellépése szükséges a nyilas randalírozókkal szemben.

Folyamatosan érkeznek a szélsőjobbos szervezetek tagjai Gyöngyöspatára – közölte a Roma Sajtóközpont. A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, a Véderő és a Betyársereg egyenruhás aktivistái a cigánytelep melletti Kecskekő településrészen gyűlnek, rendőri biztosítással, borospincéknél, magánterületen. A közlemény szerint a helyiek bozótvágó késeket, ostorokat, fegyvernek látszó eszközöket láttak náluk, többen azt mondták, Hajdúhadházáról jöttek.

A fekete egyenruhások fenyegetően vonulnak, bekiabálnak a kertekbe, házakba. A Klubrádió értesülése szerint ostorokat csattogtattak, halálos fenyegetések is elhangzottak. Szombat éjjel kővel bedobták egy ház ablakát, de senki sem sérült meg – mesélték a Sajtóközpont munkatársainak. Kihívták a mentőket, de azok nem jöttek, a rendőrök kesztyű nélkül fogták meg és vitték el a követ. Garázdaság miatt indítottak eljárást. A rendőrség a feszült helyzetet firtató kérdésre azt mondta: 15–20 fős, magánterületen tartózkodó társaság szólalkozott össze a helyiekkel, majd elhagyták a helyszínt, amikor ők  kiérkeztek. Eljárás nem indult. A Szebb Jövőért szerint senki sem dobott követ, az összeszólalkozást pedig éppen a romák kezdték, a Véderő egyik tagját és barátait provokálva, akik a szőlőhegyen takarítottak.

A rendőrség szerintük riasztólövést is leadott. A Klub Rádió úgy tudja, a takarítás valójában tereprendezés volt: elhordták a köveket, hogy a cigánytelep melletti részen kiképzőtábort építsenek. Farkas János, a Roma Polgárjogi Mozgalom országos alelnöke a szombat éjjeli incidens után azt szeretné, ha a Budapesti Rendőr-főkapitányság intézkedne, mert a helyi rendőröket elfogultnak tartja. Szerinte a polgárőrök ötven-hatvanan lehetnek, gyakorlatoznak, a romák pedig nagyon félnek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 1.8/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 5 szavazatból)
Megszállták a gárdisták Gyöngyöspatát, 1.8 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

11 Reader’s Comments

  1. Úristen ! Hol élünk !!!!??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  2. Orbán hol vagy! merre csavarogsz!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  3. nem kéne itt szarozni! főbe lőni az összes náci állatot..és már eg is lenne oldva. Én valahogy rohadtul nem sajnálnám őket

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  4. Konkretizálódik a “korszerű” magyar fasizmus !

    Ne feledd Orbán Szeretett Vezető és Vona Néptárs egy alomból érkeztek az Ország Házába .

    (És ma 2011 magyarok milliói csápolnak nekik )

    Hajrá Magyarország , hajrá magyarok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  5. Idéznék egy rövid beszélgetést!
    Egyik szomszédom középső fia rendőr, a kritikus időszakban szolgálatot teljesített Hajdúhadházon.
    “- Miért nem zavartátok szét a náci csürhét? – kérdeztem tőle.
    – A semmisségi törvény után? Ezt Orbánnak! – mutatta fel középső ujját. – Menjenek oszlatni a TEK-esek! Ők kapnak fizetést nem mi.”
    Kedves Barátaim! Szerintetek erre mit kellett volna válaszolnom? Sem egyetértően vállon veregetni, sem elítélően legyinteni nem tudtam…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  6. Szendam ja ennyi pénzért én is rettegnék szembe állni a többségel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Sokkal nehezebb visszagyömöszölni a szellemet a palackba, mint kiengedni. Megvan a magyarázat, miért félnek lekeverni azt a “két” pofont.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  8. Mint már említettem, ez a kormány nem hogy a hatályos, de a saját maga (mai napon megszavazásra kerülő) alkotmányát is megszegi.
    “C. Cikk (3) Az Alaptörvény és a jogszabályok érvényre juttatása érdekében kényszer alkalmazására az állami és a helyi önkormányzati szervek jogosultak.” (idézet az alkotmány tervezetből)
    Ezek a félkatonai szervezetek, amelyek a nem felelnek meg a “2006. évi LII. Törvény a polgárőrségről” előírásainak sem, nem jogosultak intézkedni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  9. Nem ide írtam ,de egyszerübb igy mint ismételni magam.
    “Ugyan az az arcátlan semmirekellő söpredék a mai magyar “véd erő” s “szebb jövőt” s sorolhatnám sajnos még a különböző “fél katonai” New náci gyülevész hordákat mint “akkor” a nyilasok.
    S ugyan az az ország mely oly lelkesen hajtotta végre soha nem látott precizitással az “utaztatást” hogy Eichmann személyes kérése az volt hogy “lassítsanak” kicsit mert nem bírják az iramot tartani,ugyan az mely “strandra” küldte a délvidéken azokat kiket nem “igazolt” a minden ható bizottság s sajnos ugyan az mely számtalan bizonyíték ellenére felmentést ad Képiró Sándoroknak.
    Ugyan az ki némán tűri hogy a magyarországi holokauszt végrehajtóinak eszmei örökösei ott folytassák ahol abba hagyták.Tény: az ss a magyarokra bízta a cigány “kérdést”, tény nem volt irgalom s könyörület. Tény nem volt parancs s lehetőség lett volna arra hogy el mismásolják. De nem tették,mint ahogy a vonatok sem lassítottak.
    “Mert bűnösök közt cinkos ki néma”s ezért Tény,szégyen ma itt élni mert Tény ez a “nemzet” nem értette meg történelmét s ezért arra ítéltettik hogy meg ismételje azt”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  10. A belügyminiszter nagy hangon közölte 2010-ben: “két hét alatt” rendet tesz az országban.
    Valóság az ,hogy közel egy év alatt a betiltott szervezetekkel szemben sem tud vagy nem akar intézkedni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  11. szendam ott a pont.
    megint csak magam idézném “Illetve egy pont.Azért egy mert minden megmozdulásuk törvénytelen ,s minden NEM mozdulása a rendőrségnek az államnak is az: törvénytelen.
    De mit is várnánk egy olyan államtól aki “semmiségi” törvényt alkot hogy a saját bérenc ,lumpen csürhéjét fel mentse minden törvényi felellős ég alól a rombolásért amit műveltek?? Hülyét csinálva ki szolgáltatva a rendőröket akik a regnáló (hiszen a rendőrségnek a mindenkori kori legitim hatalomnak kell engedelmeskednie) hatalom a fen álló törvények nevében jártak el 2006.ban(is!) utasítás ra. Voltak túl kapások s volt a parancsnokság köreiben egy két “áruló” is már akkor is. A túl kapásokra a félelem nagyrészt a magyarázat. Az árulókra akik direkt olyan parancsokat adtak ki hogy kiszolgáltatott legyen az állomány ,hogy el uralkodjon a pánik s valami végzetes történhessen a zűrzavarban nos arra Orbán a magyarázat és a fityisz.
    Direkt az volt a forgatókönyv sérüljön sőt lehetőleg legyen halálos áldozat a “nemzeti” “békés” tüntetők között. Ezt aztán meg lovagolhatja Zorbán az igazság tevő.
    MOST PEDIG ettől A RENDÖRSÉGTÖ VÁRNÁNK EL hogy a törvényeknek minden kétely nélkül ellentmondást nem tűrően ér vényt merjen szerezni??? Akit egyszer el árultak,be húztak a csőbe az nem felejt tíz hónap alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A Le Monde a preambulumról 2011. április 19. kedd

Videó a gyöngyöspatai helyzetről 2011. április 18. hétfő | AN/Csillag Ádám

Lemond a gyöngyöspatai polgármester 2011. április 18. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos